Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
reggeli. 250g túró 50g lenmag
tízórai ugyanez
ebéd: csirke grill vagy fõzve más nem jó, 200g, 50g rizs
délután ugyanez
este ugyanez
csirke helyettesíthetõ pulykával hallal. rizs zabbal durummal zöldséggel lencsével tököm tudjával.
ennél többre nem vagyok képes:) úgyis lepereg rólad, úgyse fogadod meg stb stb...kiégtem:)
MJ rulz Pink Team The Only One
mûzli szar. tej szar. kfili???? ûberszar. szalámi ûberszar. gyümölcs off.
ebéd: rántva???? ûberszar.
hasprés...attól nem lesz iznmos hasad, az a diéta.
gyümölcs?? hányszor írjuk le, szar???
víz: ez az egy jó. fekvõtámasz is gagyi. kardio: csak megöli a lelket. én nem javaslom, mert ugyan nagyon király, de 1% ha kitartóan csinálja a többi csak elbassza az idejét energiáját.
na szerintem ugorj neki újra, de nem igaz hogy nincs eg yfazon aki nem annyira paraszt mint én és eligazít...
reggeli+délelõtt étkezés: mûzli tejjel,kifli szalámival+zöldség+1 gyümölcs
ebéd: csirke mell (rántott) zöldség körettel
délután kardio+otthoni hasprés,fekvõtámasz
és lefekvésig gyümölcs,amikor megéheznék
sok pohár víz fogyasztása egésznap
jó így?
Viszont ha jól csinálod a diétát akkor kevés izmot vesztesz és sok zsírt.
Majd legközelebb még több izmot szedsz fel és megint kevesebbet adsz le amit felszedtél. Ez ilyen hálátlan sport.
Ha most akarod tartani az eredeti tervedet akkor megfogod és leadod a felesleget szóval diétáznod kell majd utána jöhet a tömegelés.
Ezeket elolvasod végignézed:
http://body.builder.hu/etkezes.htm4
http://body.builder.hu/kaloriabase.htm4
Legfõképpen ezt:
http://body.builder.hu/pub_kezdoknek2.htm4
És itt vannak a kalkulátorok a kérdésedre:
http://body.builder.hu/kalkulatorok.htm4
F
kb. hány kalóriát fogyasszak,hogy izmot tudjak építeni úgy,hogy közben a felesleges zsírt is le tudjam adni/dolgozni?
A diéta amúgy sem abból áll hogy nem eszel semmit vagy este már nem és kész. Azért fogynak azok akik már este nem esznek mert kevesebb szénhidrátot és zsírt visznek be mivel kihagynak egy étkezést így persze hogy fogynak fõleg mivel izmot is bont a szervezet ha nem jut táplálékhoz.
Ha fogyni akarsz akkor a következõt kell tenned:
Kiszámolod mennyi fehérje/szénhidrát/zsír -ra van szüksége a szervezetednek hogy fentartsd a jelenlegi állapotot majd utánanézel mennyivel is kell csökkenteni a szénhidrátokat és a zsírokat ahhoz, hogy elkezdj fogyni majd mellé még végzel aerob edzéseket is vagy amennyiben tényleg nem fontos a nagy izomzat és az izomveszteség akkor mehet a kardió. Pontosan le kell mérni a kaját és nem szemét kaját kell enned. Jó a gyümölcs de kis mennyiségben mert a máj nem tudja feldolgozni a gyümölcscukrot nagy menyiségben ezért a fölösleg egybõl zsírban raktározódik! Ezért is inkább tömegnövelés mellé és akkor is ésszel kell enni.
Te most jelenleg rendelkezel egy nagy adag földel aminek ásol egy lyukat.. Szóval miután te most sikeresen lefogysz mind izomból mind zsírból és újra szeretnél izmot növeszteni akkor pontosan ugyan ott leszel ahol most vagy!
F
direkt raktam szóközt a kepfeltoltes-nél mert nem engedi a linket
de ha ugyanezt megoldhatod úgy,hogy nem kell azt mondanod "Srácok ez a diétás dolog borzalmas!" ,akkor miért ne?
persze mindenki csinálja úgy,ahogy neki jólesik.
a bodyoldalakon nyilván azért mondanak mást,mert més eredményt akarnak elárni a diétával,mint a diétás oldalakon a csak fogyni vágyók.
de tény,ha annyira kell valami,akkor elõbb olvasson az ember.
az meg tény,hogy szarul csinálja,ezért írtam,amit írtam.
innenjamironak,csak nem akarok duplázni:
nem kell éhezni egy percig sem,nem kell görcsösen ragaszkodni csak gyümölcs,meg zöldséghez.nagyon finom receptek vannak a neten,ha egyedül élsz,akkor még szórakoztató is megcsinálni,aztán majd még hasznos is lehet,ha egy csajnak csinálod meg,fini,és nem hízlal,téged is meg fog enni érte.ha meg otthon vagy,anyu biztos megcsinálja,ha szépen kéred,talán még õk is rákapnak.majd keresek ki linkeket,csak most elvileg dolgozom.
bocs a dupláért.
amúgy azzal,amit te csinálsz annyi a gond,hogy a tested azt fogja hinni,éheztetés van,rááll,aztán ha kap kis szénhidrátot,vagy valamit,akkor azt rögtön elraktározza.szóval sok kicsi,hogy ne akarja elraktározni azonnal amit kap.
én napi egy bonbont is engedtem magamnak,vagy ha megkívántam,néha sütit.
csak eg ymondat: a gyümölcs szénhidrát.
na jó 3: az én diétámban egy kumma gyümölcs nem volt, igaz én csak egy huszast dobtam le, 5%-os erõvesztéssel, és jó ha kétszer éheztem 5 hónap alatt. és visszaszedtem egy 5-öst, és erõsebb vagyok mint elõtte úgy 10%-al...
-egylk egy kis dinnyét. <#eplus2>#eplus2>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
1, leszûrhettél 1 honlapot ahonnan tanulhatsz
2, pontosan leírtam hogy mit érdemes és mit nem érdemes csinálni, hogyan és mire figyelj.
Megköszönted megértetted (elvileg) akkor most mi ez a baromság, hogy csak emelgessem föl le?
szvsz elég hüyleség így sufniba edzeni dehát a szükség nagy úr.
én inkább maradok a teremnél.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Glory, Glory Man. United!
Íme, a next generation értlemiségiek
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Egyszerûen belerakom a sok flakont, aztán hogy emeljem? le-föl v. hogy?:\
Nem csak karizom kell.:S
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Aztán úgy csinálom ezzel a szatyros módszerrel.:D
Írtad, hogy legegyszerûbben nagy súlyokkal emelek egy-kettõt és pihenek.. nos, ezt szatyrokkal hogyan?:-s
Ezt nem lehet itt egyszerûen elmagyarázni.
Olyan mintha könyvbõl próbálnál megtanulni maszírozni, vagy mûteni.
Ott kell lenned a teremben, és érdemes ellesni a nagyoktól, meg a videókat megnézni.
bb tv is jó.
Erõsödni úgy lehet a legegyszerûbben, ha nagyon nehéz súlyokkal emelsz egyet kettõt. Pihenés, és megint.
#10250-es hszedben leírtad a frankót Nekem.. Összeszedtem a hozzá szükséges dolgokat. Minden meg van.
Már csak abban kérném a segítséged, hogy mellizom,karizom és tovább.. hogyan erõsítsek velük? Milyen gyakorlatokat és hogyan végezzek? (Akár videó is jöhet..) azt írtad, mint a súlyzóval.. dehát..:\ kösz^^
Dolgozzhatsz a web oldalon.
Nekem most megint nem engedi a meló.
Pár hete meg volt rá a lehetõség, akkor nem jelentkezett senki.
Szerintem az lesz a legjobb ha keresünk egy CMS motort, valami hírpotálosat, web log szerût. Amire elkészíti valaki a grafot, én meg gyorsan összeillesztem a template rész.
Így járnánk a legjobban, kevés idõ alatt elkészíthetnénk.
Valaki keressen CMS-t. Csak ne blog motort.
Olyat amibe mind beléphetünk, azonosítóval, és cikkeket helyezhetünk el, adott menüpontok, és kategóriák alatt.
wikipedia szerû oldal sem jó
Olyan kell amit tetszés szerint lehet alakítani, grafikailag is.
,,Gondolkodás nélkül emelgetni a vasakat, az bohóckodás."
fél éve kezdtem a gyúrást , semmi edzéstervet nem használok , úgy gyúrom a vasat ahogy az aktuális kedvem tartja és annyit amennyihez kedvem van. ÉS: jobban nézek ki mint aki egy éve jár oda fecnivel a kezében hogy épp mit kell csinálnia.
BÁR: testi adotságom is megvan. 186 cm magas és 85 kg vagyok
Frayer kolega elmondja a detailseket.
Nem találtál grafikust még az oldalhoz? Had csináljam már meg :)
Írj egy kis infót hogy milyen modulokat, felépítést akarsz és csinálok egy designt amit addig módosítunk amíg mindenki elégedett nem lesz vele, vagy ha annyira szar hogy inkább az egész kuka és találtok valaki mást azon se fogok megsértõdni. Csak legyen már valami.
beléptetõrendszert, adminisztrációs modult is vállalom ha kell.
AVIRA - \"More than security.\"
AVIRA - \"More than security.\"