Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem, köszi nektek. És mitõl lesz kockás a hasam? Fogyózok, de a hasamon már csak bõr van sztem :/ Felülés, hasprés, ilyeneket csinálok elég sokat. Az alsó kockákra mivel érdemes edzeni? mert azokat még kitapintani se lehet sajna.
ha nagyon bele akarnék menni, aszondanám, hogy ha tömegnöveléskor 100al nyomtál 10eket, akkor szálkásításkor nyomj mondjuk 105-tel 4-5-öt de ne bukásig, ne legyen hosszú negatív, csak elég intenzitás ahhozz, hogy megtartsd az izmot.
és diétázz.. és Sean, igazad van 😊 A halolaj-halmájolaj kifejezetten jó hatással van a diétára-zsírvesztésre-zsíranyagcserére.. én most gyógyszertárból életemben elõször leakasztottam egy dobozzal 1000 mg-os kapszulákat, napi 3-4 db-ot veszek belõle (100 kapszula csak 2200 ft volt, a legolcsóbb amit ismerek) és egész jól alakulok. lenolaj és olívaolaj mellé nyelem a halat 😄
és diétázz.. és Sean, igazad van 😊 A halolaj-halmájolaj kifejezetten jó hatással van a diétára-zsírvesztésre-zsíranyagcserére.. én most gyógyszertárból életemben elõször leakasztottam egy dobozzal 1000 mg-os kapszulákat, napi 3-4 db-ot veszek belõle (100 kapszula csak 2200 ft volt, a legolcsóbb amit ismerek) és egész jól alakulok. lenolaj és olívaolaj mellé nyelem a halat 😄
Sok halat kell enni h minnél szálkásabb legyél<#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
diétázni kell és mellette ugyan úgy edzeni meg kardiózni(pl futás,úszás,bicikli....)
Szvsz nem a súlyokon múlik a szálkásítás,hanem h hogyan eszel,de álltalában ilyenkor megemelik egy cseppet az ismétlészámot.
De a többiek is leírják majd a vélemyénüket várd meg õket is.
diétázni kell és mellette ugyan úgy edzeni meg kardiózni(pl futás,úszás,bicikli....)
Szvsz nem a súlyokon múlik a szálkásítás,hanem h hogyan eszel,de álltalában ilyenkor megemelik egy cseppet az ismétlészámot.
De a többiek is leírják majd a vélemyénüket várd meg õket is.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
A szálkásítást hogyan kell értelmezni? Mit kell ahhoz csinálni? Kisebb súlyok vagy hogy? Segítsetek, még kezdõ vagyok ebben a témában 😊
Ezt már én is néztem, és valóban elég olcsó. Szerintem én be fogom tesztelni, mert kíváncsi vagyok. Azért lehet ilyen olcsó, mert sok terméket messzirõl kell utaztatni az országunkba, továbbá az uniós határon vámot is kell fizetni érte és ha mindez még nem volna elég, a hazai képviselõ cég rárakja a hasznát, erre pedig a bolt is ráteszi a saját hasznát.
mov ah,4ch int 21h end
az izomlázat mondjuk nem tartom jó dolognak, ha izomláz van az nálam = azzal, hogy szar a kajám. Ilyenkor kell itt-ott rádobni egy-egy gyümölcsöt-zöldséget a több mikroért, pár korty olajat a több kalóriáért, pár szeletkével több husit a több fehérjéért.
Nálam izomláz ekvivalens a nem elégséges tápanyagbevitellel. Ettõl függetlenül nincs olyan edzés, ami után ne húzódna napokig az izom.. ^^
Nálam izomláz ekvivalens a nem elégséges tápanyagbevitellel. Ettõl függetlenül nincs olyan edzés, ami után ne húzódna napokig az izom.. ^^
gyilkos nálam az, mikor utána egész nap vegetálok.. gyk. alig bírok menni, mozdulni, egy dologra vágyok, feküdni és aludni.. meg ami után kimerültnek érzem magam 😛
http://muscle-bear.eu/belepes.html hé.. ez egy NAGYON olcsó cég, mármár gyanúsan olcsó.. ismeri õket valaki? pl. a vitpakkjuk, glutájuk, savójuk olyna olcsó, hogy még én is megengedhetem magamnak..
http://muscle-bear.eu/belepes.html hé.. ez egy NAGYON olcsó cég, mármár gyanúsan olcsó.. ismeri õket valaki? pl. a vitpakkjuk, glutájuk, savójuk olyna olcsó, hogy még én is megengedhetem magamnak..
gyilkos edzés = izomláz nem? 😊 én pl. akkor érzem h jól csináltam mindent ha másnap vagy harmadnap is érzem még az izmokat.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Bár nem versenyfutás ez. Szépen szétbaszom annyira, hogy ne nagyon legyen kedvem többet dolgozni, tegnap pl. csak felhúztam, és gecire fáj a seggem-combhajlítóm-hátam-csuklyám, de nagyon 😊
A lényeg hogy legyen elég sorozat, s elég pihenõidõ sorozatok közt, hogy ÉRTELMES súlyt bírj használni. 😊 Szóval ha 100-al megy 2-3 fekve, nyugodtan nyomkodj 6-7 ismétléssel-- ahhoz meg kell 90-120 mp pihenõ.
Most az egy dolog, hogy 45-60 mp elég a légzés visszaálláshoz, de ha úgy kezdenél neki a következõ sorozatnak,, annak bukás lenne a vége.
Legyen nagy az intenzitás, elégséges a pihenõidõ, és gyilkos az edzés. Ez szerintem mindenki egyéni, kinek hogy jön be. Ha bukásig mész minden sorozatban, 10-15 perc alatt szét tudsz baszni egy izmot úgy, hogy 4-5 napos intenzív izomláz van benne. Ha nem mész bukásig, akkor viszont lehet rá annyi munkát csinálni, amennyit csak akarsz ^^
A lényeg hogy legyen elég sorozat, s elég pihenõidõ sorozatok közt, hogy ÉRTELMES súlyt bírj használni. 😊 Szóval ha 100-al megy 2-3 fekve, nyugodtan nyomkodj 6-7 ismétléssel-- ahhoz meg kell 90-120 mp pihenõ.
Most az egy dolog, hogy 45-60 mp elég a légzés visszaálláshoz, de ha úgy kezdenél neki a következõ sorozatnak,, annak bukás lenne a vége.
Legyen nagy az intenzitás, elégséges a pihenõidõ, és gyilkos az edzés. Ez szerintem mindenki egyéni, kinek hogy jön be. Ha bukásig mész minden sorozatban, 10-15 perc alatt szét tudsz baszni egy izmot úgy, hogy 4-5 napos intenzív izomláz van benne. Ha nem mész bukásig, akkor viszont lehet rá annyi munkát csinálni, amennyit csak akarsz ^^
Én felsõ-alsó bontásban edzek, heti háromszor, egy edzés kb. 40-70 perc. Ez függ sokmindentõl. Ha nagyon ottvagyok, megvan hamar. Ha picit fáradtabb vagyok, hosszabban pihenek, úgy több.
Egyébként szerintem edzésprogramtól függ. Lehet 1 órát is, de lehet 20 percet is.
Egyébként szerintem edzésprogramtól függ. Lehet 1 órát is, de lehet 20 percet is.
egy izomcsoportra átlagosan mennyi idõt edzetek??
Jamiro, zabkása az víz-édesítõ. Speciel vaníliás fehérgye-fahéj-édesítõ-zabkása az olyan tejbegríz feelinget ad, szóval finom.
Sõt, szerintem vízzel finomabb a zabkása, bár tömegeléskor jó az tejjel is.. de ízre nem
Sõt, szerintem vízzel finomabb a zabkása, bár tömegeléskor jó az tejjel is.. de ízre nem
az baj,ha heti 6 alkalommal edzek és 1 napot pihenek?mert ugye kell pihentetni az izmomzatot stb. de remekül érzem magam.több mint 3 hete kezdtem el ezt a szálkásítós dolgot és arra lettem figyelmes,hogy már jóval vékonyabbnak tûnök.fõleg az arcom! noha még a pofazacskóm picit pufis,majd ha testzsír százalék 8% alá megy más lesz<#vigyor>#vigyor>
tisztára olyan,mint egy Rocky-s filmben.kitartás,szabályok betartása,kûzdés... 3 hete semmi "szemét" kaja és mellette kõkemény edzés.ismét van energiám,mint tinédzser koromban volt és ha így folytatom el fogom érni a célomat.ez a Világ egyik legjobb érzése<#vigyor4>#vigyor4>közrejátszott az itt kapott sok tanács és segítség!<#worship>#worship>
jöhet az edzés<#hawaii>#hawaii>
tisztára olyan,mint egy Rocky-s filmben.kitartás,szabályok betartása,kûzdés... 3 hete semmi "szemét" kaja és mellette kõkemény edzés.ismét van energiám,mint tinédzser koromban volt és ha így folytatom el fogom érni a célomat.ez a Világ egyik legjobb érzése<#vigyor4>#vigyor4>közrejátszott az itt kapott sok tanács és segítség!<#worship>#worship>
jöhet az edzés<#hawaii>#hawaii>
ezt jó tudni<#idiota>#idiota> eddig víz helyett tej volt.éreztem,hogy nem úgy a megfelelõ,mert ami finom az szar<#mf2>#mf2> de sehol nem írtak errõl,hogy vízzel kell
Belerakod egy kis teflonba felöntöd annyi vízzel hogy épp ellepje, felforralod annyira hogy beszívja a vizet aztán úgy ízesíted ahogy tetszik. Én ha nagyon ráérek vagdosok bele gyümölcsöket, ha lusta vagyok teleszórom dextrózzal és úgy eszem.
De van aki szárazon eszi, ízlés kérdése
De van aki szárazon eszi, ízlés kérdése
Sziasztok! Nem tom, hog itt eszik-e valaki zabkását. Azt javasolták, hogy reggelire azt egyek, csak nem tom hogyan kell elkészíteni. Ha valakitudna segíteni megköszönném
Tévedsz testvír,Ronnie az olimpia elõtt 1 hónappal is kecsapozott végig, sõt mindig is kecsappal tolja a cuccokat<#wow1>#wow1>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Figyejjetekmáide. Ez az oktatás hiányossága is. A mi sulinkban az osztályom nem a legalaposabb oktatást kapja bioszból, mert csak heti 2 óra van rá, ellentétben más osztály heti 4-5 órájával szemben.
De, még nálunk is szóba kerülnek ilyen apróságok, hogy pl. egy sportoló-testépítõ miért eszi azt, amit, vagy pl. hogy a sok tejsavat termelõ edzés miért emeli meg jobban edzés után az oxigénfelhasználást, s hogy ez miért jobb zsírégetés szempontjából meg társaik.
Lehet az iskolánk alkalmazottai végzik túl lelkiismeretesen a munkájukat, vagy én vagyok koczka, hogy 1 éve gyógyszerészire, most meg apám után orvosira szeretnék mönni majd tovább, de nagyon sok síkszarhülye ember van.
Pl. egy gyerek RENGETEGET nõtt.. napi 3 órás edzésekkel s napi 2 étkezéssel, aszondja, alig eszik. Mégis nagy lett. Persze kiderült róla, hogy ment a Dana marikszám, de ez mókás azért.
A testépítés szívvel-lélekkel-ésszel történõ végzésére én elég egoista módon a hátamat szoktam felhozni, ami szerencsémre a legjobb részem. Kettõ darab gyakorlatot végzek csupán rá, felhúzást és húzódzkodást, de ezeket olyan intenzitással, hogy beszarok. Mégis vastagabb, szélesebb, masszívabb, mint a csigát 3 órára blokkolók hátsó traktusa. BTW, pont miattuk nem végzek csigás gyakorlatokat. Fasz fog várni 😊
Amúgy látta valaki mostanság Christian Thibaudeaut? A tmuscle.com fõoldalán van egy videó, amibe benne van. Bazdmeg, ahhoz képest, hogy naturál, kicsit megnõtt az elmúlt idõben. Jó csúnya is lett így kopaszon.. 😄
De, még nálunk is szóba kerülnek ilyen apróságok, hogy pl. egy sportoló-testépítõ miért eszi azt, amit, vagy pl. hogy a sok tejsavat termelõ edzés miért emeli meg jobban edzés után az oxigénfelhasználást, s hogy ez miért jobb zsírégetés szempontjából meg társaik.
Lehet az iskolánk alkalmazottai végzik túl lelkiismeretesen a munkájukat, vagy én vagyok koczka, hogy 1 éve gyógyszerészire, most meg apám után orvosira szeretnék mönni majd tovább, de nagyon sok síkszarhülye ember van.
Pl. egy gyerek RENGETEGET nõtt.. napi 3 órás edzésekkel s napi 2 étkezéssel, aszondja, alig eszik. Mégis nagy lett. Persze kiderült róla, hogy ment a Dana marikszám, de ez mókás azért.
A testépítés szívvel-lélekkel-ésszel történõ végzésére én elég egoista módon a hátamat szoktam felhozni, ami szerencsémre a legjobb részem. Kettõ darab gyakorlatot végzek csupán rá, felhúzást és húzódzkodást, de ezeket olyan intenzitással, hogy beszarok. Mégis vastagabb, szélesebb, masszívabb, mint a csigát 3 órára blokkolók hátsó traktusa. BTW, pont miattuk nem végzek csigás gyakorlatokat. Fasz fog várni 😊
Amúgy látta valaki mostanság Christian Thibaudeaut? A tmuscle.com fõoldalán van egy videó, amibe benne van. Bazdmeg, ahhoz képest, hogy naturál, kicsit megnõtt az elmúlt idõben. Jó csúnya is lett így kopaszon.. 😄
Én azt érdeklõdtem meg azoktól akik közölték, hogy tele van szteroidokkal a fehérje meg felfúj, hogy szerinte miért éri meg a 18k forintos fehérjébe belerakni a gyártónak 20-30k értékû szteroidot?
HÁTBELERAKJÁKMER, ja oké 😊
HÁTBELERAKJÁKMER, ja oké 😊
A marketingesek ezt a hülye emberek megnyugtatása érdekében találták ki.
Mert õk is pontosan jól tudják, hogy mennyi sík hülye ember él a bolygónkon.
Nem nekünk szánják ezeket a cimkéket, hanem pistike anyukájának, józsi báttyának, meg a teljes iq light generációnak akik összeadni nem tudnak már most sem.
Én csak attól félek leginkább, hogy a társadalom ezen piócáit, akik nem tudnak semmilyen hasznos dologgal hozzájárulni a közösséghez, az én jövedelmemmel is akarják, fogják eltartani.
Mert õk is pontosan jól tudják, hogy mennyi sík hülye ember él a bolygónkon.
Nem nekünk szánják ezeket a cimkéket, hanem pistike anyukájának, józsi báttyának, meg a teljes iq light generációnak akik összeadni nem tudnak már most sem.
Én csak attól félek leginkább, hogy a társadalom ezen piócáit, akik nem tudnak semmilyen hasznos dologgal hozzájárulni a közösséghez, az én jövedelmemmel is akarják, fogják eltartani.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
bár van BIZTOS módszer a fogyásra,de az izom is kárba vész.tavaly ilyenkor stabil 70kg voltam.aztán elhagyott barátnõm,és kevesebb mint egy hónap alatt 4 kilót fogytam..... ilyen az élet
Mekkora idétlenség már ez a doppingmentes igazolás a táplálék kiegészítõknél. Jó, akkor holnaptól olyat veszek, amihez nincs ilyen igazolás, mert abban biztosan dopping van és akkor sokkal jobban növök.
Mellesleg, ha ez a dolog annyira komoly lenne, akkor a gyártó nem aközben szerezné be ezt az igazolást a termékéhez, amikor már jó ideje lehet kapni azt a piacon. Továbbá, ha már igazolva van, h a termék doppingmentes, és ez olyan nagyon komoly dolog, akkor minden egyes kis dobozka vagy vödör mellé kellene tenni egy igazolást, h ezt a terméket ez és ez a szervezet bevizsgálta, és nem tartalmaz anabolikus hormonokat. Ha pedig valakinek mégis tartalmaz ilyet a terméke, azt nem is engednék, h boltban árusítsák. Hülyeség az egész.
Mellesleg, ha ez a dolog annyira komoly lenne, akkor a gyártó nem aközben szerezné be ezt az igazolást a termékéhez, amikor már jó ideje lehet kapni azt a piacon. Továbbá, ha már igazolva van, h a termék doppingmentes, és ez olyan nagyon komoly dolog, akkor minden egyes kis dobozka vagy vödör mellé kellene tenni egy igazolást, h ezt a terméket ez és ez a szervezet bevizsgálta, és nem tartalmaz anabolikus hormonokat. Ha pedig valakinek mégis tartalmaz ilyet a terméke, azt nem is engednék, h boltban árusítsák. Hülyeség az egész.
mov ah,4ch int 21h end
Ronnie Coleman mindent kecsappal evett. Bár biztos vagyok benne, hogy csak a tömegelési idõszak alatt. Csípõs kecsappal tényleg egészen jó, ha megszórod vele a rizs tetejét. Jó még paradicsommal, uborka salátával, savanyú uborkával, kovászos uborkával (na a bolti kovászos uborka nem vmi jó, inkább a házi), vegyes vágott savanyúsággal (káposzta-uborka-sárgarépa vagy Hevi Savi, ha még lehet kapni). Szóval van mibõl válogatni, h ne legyen olyan egyhangú az étkezés.
mov ah,4ch int 21h end
üdv
Rizst mivel szoktátok enni?
én amiket szoktam: csirkemell,kis csilisbabal össze öntve, tejberizs igaz amióta olvastam a tej pár rossz tulajdonságáról vissza vettem a tejes dolgokból 😊
Kiváncsian várom az újjabb recepteket 😊
Rizst mivel szoktátok enni?
én amiket szoktam: csirkemell,kis csilisbabal össze öntve, tejberizs igaz amióta olvastam a tej pár rossz tulajdonságáról vissza vettem a tejes dolgokból 😊
Kiváncsian várom az újjabb recepteket 😊
találtam képeket,amin 15-16 évesen feszítek<#vigyor>#vigyor>ha 59 kilóval nem látszottak a kockák,akkor szerintem a mérleg hazudott és kevesebbet mutat a valós értéknél<#sniffles>#sniffles>nem tudom...<#nemtudom>#nemtudom> itt egy napiszarra való kép tiniként,hogy néztem ki csont vékonyan haha<#hawaii>#hawaii>
http://k epfeltoltes.hu/view/090719/100-0118_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://k epfeltoltes.hu/view/090719/100-0118_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nem kell az ilyenekkel törõdni... könnyû fikázni a másikat névtelenül, pláne úgy, hogy õk semmit nem tettek le az asztalra... fikázáson kívül.
gyerekek, én mától 1 db képet se teszek fel magamról a netre.. kész szégyen, a napiszar les ránk minden foslyukból
http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2008/09/user_10162704_1222546556110.jpg
http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2008/09/user_10162704_1222546556110.jpg
ráse ránts, énis csináltam egy sikeres diétát a 3-4 hónapos kényszerpihimnél. 48=>59=>51 és most 53nál tartok, persze most nem megy az edzés, vezetni járok és sok idõt elvesz. majd suliidõben visszaszedem. 😊
mellesleg, kockahas 4 ever😛
mellesleg, kockahas 4 ever😛
de nem értem h egyik oszt.társam akit 4 éve csak akkora kolbászos szenyákkal látok h az fél afrikának elég lenne, neki kockás hasa van, pedig nem gyúr nem edz semmit, meg nem is egy izmos típus, de kockás hasa van a szemétnek. 😄 és a 4éve csak azzal látom az szószerint van, mást nem eszik! na ez mért van???
hát igazából otthon edzek egykezessel és fekvõtámasszal... 5x5 mindkettõbõl,mert annyit bírok (legalább is egykezessel,de ma már az elsõnél összejött a 10) napi 2 max 3 alkalommal.A többi napon biciklizek.De fontos a diéta a kocka has érdekében és azért gyúrok mellette,hogy ne az izmomat bontsa le a súlyvesztés.
Na hát pontosan errõl beszéltem ide aztán kurvára nem kell semmiféle diéta lemész a terembe és normálisan kajálsz mellé edzel és az elsõ 3 hónapban garantáltan változni fog a testfelépítésed pozitív irányba..
Ez eddig oké, de én csak leírás alapján tudom elképzelni, hogy hogy is néz ki, és a ".lábizom komoly,alkar csont,bicepsz váll kemény,hát rendben,tricepsz egy picit puha" nekem azt jelenti, hogy ott a megítélésben van gond nem a kinézetben 😊
hát te ne diétázzál öcsém mert sírva fakad a teremtõ. toljál vagy 2-3 év tömegelést, de lehet többet...
MJ rulz Pink Team The Only One
tettem fel 2 képet... ez a skinny fat vagy mi?
http://képfeltoltes.hu/view/090719/10381557251_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://képfeltoltes.hu/view/090719/1624967882_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://képfeltoltes.hu/view/090719/10381557251_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://képfeltoltes.hu/view/090719/1624967882_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szisztok! 21 éves vagyok, 6 éve futballozok, és kb 2 hónapja kaptam rá a gyúrásra. Eddig mindig azt mondtam, hogy tiszta hülyeség, unalmas (nem is próbáltam addig), de jött 1 csúnya térdsérülésem és valahogy lekellett vezetnem a feles energiáimat. 1ik osztálytársam levitt a suli konditermébe és áhh király 😄 Nem gondoltam volna. "Leírom az edzéstervemet" is:
Hétfõ, csütörtök: bicepsz, váll, has
Kedd, péntek: mell, hát, tricepsz
Szerda és hétvége pihi
Megtaláltam a HIIT edzést is, amit 1 hete csinálok, baromi jó szerintem. 30 percen át fél perc sprint és 1 perc kocogás felváltva.
A térdsérülésem miatt feljött rám vagy 18 kiló felesleg, amit a kondival és fogyókúrával lecsökkentettem kb 3ra (15 kilót fogytam). De sajna ez a 3 kiló nem igen akarna lemenni, tudom, hogy kevés, de kocka hasakat szeretnék 😊 Edzés elõtt L-carnitine ampullát iszom, mikor hasazok befóliázom a hasam és alapból hosszúba edzek. Sztem a kajával lehet bajom, bár úgy csinálom ahogy szakemberek mondták, napi többször keveset. Valaki tudna írni nekem, hogy mit kéne ennem, vagy mikor, vagy mennyit. Mindent megeszek, nem vagyok finnyás (kivéve a kocsonyát 😛 )
A válaszokat elõre is köszönöm:.
Üdv: Zola !
U.i.: mindenkinek jó gyúrást, wazze 😄
Hétfõ, csütörtök: bicepsz, váll, has
Kedd, péntek: mell, hát, tricepsz
Szerda és hétvége pihi
Megtaláltam a HIIT edzést is, amit 1 hete csinálok, baromi jó szerintem. 30 percen át fél perc sprint és 1 perc kocogás felváltva.
A térdsérülésem miatt feljött rám vagy 18 kiló felesleg, amit a kondival és fogyókúrával lecsökkentettem kb 3ra (15 kilót fogytam). De sajna ez a 3 kiló nem igen akarna lemenni, tudom, hogy kevés, de kocka hasakat szeretnék 😊 Edzés elõtt L-carnitine ampullát iszom, mikor hasazok befóliázom a hasam és alapból hosszúba edzek. Sztem a kajával lehet bajom, bár úgy csinálom ahogy szakemberek mondták, napi többször keveset. Valaki tudna írni nekem, hogy mit kéne ennem, vagy mikor, vagy mennyit. Mindent megeszek, nem vagyok finnyás (kivéve a kocsonyát 😛 )
A válaszokat elõre is köszönöm:.
Üdv: Zola !
U.i.: mindenkinek jó gyúrást, wazze 😄
A gépsonkába minden van bazmeg, csak sonka nincs.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Jazzy, figyelj, ahogy olvasgattam külföldi fórumokat, felfigyeltem egy új kifejezésre. "Skinny-fat", vagyis gizdahájas. Gyakorlatilag az én generációm újfajta testalkata, a 60 kg-os, de mégis zsíros, leépült izomzatú kocka szinonimája a kifejezés.
Nekik mit is ajánlunk? Hogy 65 kilósan a picsának diétáznak. Menjenek fel szépen, lassan 90 kg-ig, élvezzék ki, míg kezdõk, és könnyen fejlõdnek, aztán majd 90 kg-ról lehetõleg már 75-80 kg környéki jó formát tudnak mutatni.
A gépsonkával az a baj, hogy kibebaszott drága, plusz én meg nem enném, ki tudja, mi van benne ^^
Nekik mit is ajánlunk? Hogy 65 kilósan a picsának diétáznak. Menjenek fel szépen, lassan 90 kg-ig, élvezzék ki, míg kezdõk, és könnyen fejlõdnek, aztán majd 90 kg-ról lehetõleg már 75-80 kg környéki jó formát tudnak mutatni.
A gépsonkával az a baj, hogy kibebaszott drága, plusz én meg nem enném, ki tudja, mi van benne ^^
És a dokitól mit vársz?
Egyébként alapvetõ testépítõ mondás.. NE a mérleget nézd hanem a TÜKRÖT.
Ne igyál 2 napig mindjárt baromi sokat fogysz.
És ha lábizom komoly stbstb amiket felsoroltál 65 kilósan 176 cmhez nem lehetsz hájas..
Egyébként alapvetõ testépítõ mondás.. NE a mérleget nézd hanem a TÜKRÖT.
Ne igyál 2 napig mindjárt baromi sokat fogysz.
És ha lábizom komoly stbstb amiket felsoroltál 65 kilósan 176 cmhez nem lehetsz hájas..
egy szóval sem említettem,hogy hájas vagyok.csak nem akartam szóismétlést ezért írtam a zsír helyett háj-t.
176 cm magas vagyok és valószínüleg a hosszú egésznap gép elõtt ülõs,semmittevõs élet miatt lehet rajtam ilyen komoly testzsír,ami a hasamon és az arcomon van jelen.lábizom komoly,alkar csont,bicepsz váll kemény,hát rendben,tricepsz egy picit puha.szóval az a 2 hely amirõl már írtam az ahová a zsír rakódott,meg egy icipici úszógumit is véltem felfedezni az imént.ezekrõl kéne eltûntetni a felesleget..<#miaz>#miaz>még egy kemény hetet rászánok (negyedik lesz)és ha ismét 65 maradok elmegyek dokihoz
176 cm magas vagyok és valószínüleg a hosszú egésznap gép elõtt ülõs,semmittevõs élet miatt lehet rajtam ilyen komoly testzsír,ami a hasamon és az arcomon van jelen.lábizom komoly,alkar csont,bicepsz váll kemény,hát rendben,tricepsz egy picit puha.szóval az a 2 hely amirõl már írtam az ahová a zsír rakódott,meg egy icipici úszógumit is véltem felfedezni az imént.ezekrõl kéne eltûntetni a felesleget..<#miaz>#miaz>még egy kemény hetet rászánok (negyedik lesz)és ha ismét 65 maradok elmegyek dokihoz
gépsonka(157 kalória) ami most bejön<#alien>#alien> reggeli zabkása,egésznap gépsonka paprikával és paradicsommal.edzés elõtt egy vagy másfél órával grillcsirke és ugyanígy zöldségekkel.írnak ezek mindenfélét a neten... hogy fehérjébõl annyit ehetsz amennyit akarsz,csak mozogj v súlyzózz.ennek már csak jónak kell lennie!!!!!!!