Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pld. Jay Cutler: All Access cimu Dvd-jen lathato es hallhato , hogy a felkeszulesi szakaszban elofordul hogy , NAPI 3-4x edz ...
bar en nem ertek hozza
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Proknál én keveslem a 3 napot,sztem 4 kell nekik de hát ki tudja.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Elkezdtem fordítani a Bigger,stronger,faster címû filmet,me sok az igénylés de sehol egy magyar felirat hozzá.Ez az FXG féle dvd rip.
Akit érdekelne az írjon de jövõhéten valamikorra ígérem me 1,5 óra tömény szöveg.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Akire nagyon kíváncsi lennék az ROMAN meg FRAYER.
az izmot is sikerült lebontanom<#oooo>#oooo>
matthias de irígyellek b+<#ravasz1>#ravasz1>
nem baj egyszer majd csak lesz olyan kidolgozott hasfalam nekem is<#crazya>#crazya> talán 2 hónap vagy több<#pias>#pias>
MJ rulz Pink Team The Only One
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
nekem is diétáznom kéne még, nem látszik sokminden<#idiota>#idiota>
vccet félretéve, most egy 4-5000 kcalos tömegelésre készülök (hosszasan magyarázós rész, h miért, mibajvan kimarad, bocs)
csütörtökön jövök, addigis edzetek izmot! énis fogok😊)
akkor most már félretehetem a kardios dolgot és jó lesz ha csak a diétás kaját folytatom? úgy értem persze,hogy a napi hús+rízs adagot nem mulasztanám el és utána kellõen megerõltetném az izmokat!
F
http://k epfeltoltes.hu/view/090727/ezzzzz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
"A tojásfehérje kb. 90, a tojássárgája mintegy 50%- a víz. A tojás 7 g-nyi fehérjetartalmának egy kicsit több mint a fele a tojásfehérjében, míg 44%-a tojássárgájában található.A tojás 6 g-nyi zsírtartalma a sárgájában van, melynek csak egyharmada telített, kétharmada telítetlen zsírsavakból áll, mely arány táplálkozásélettani szempontból optimálisnak mondható. "
info: ". A jó minõségû tojásfehérje-koncentrátumok esetén, így nem a tojásfehérje fehérjerészérõl van szó, hanem a teljes tojásból izolált fehérjérõl, melynek biológiai értéke lényegesen magasabb, a tojássárgája ugyanis élettani szempontból jobb fehérjét tartalmaz." /bodysport.hu/
"...a fehér szik több vizet (86%) és kevesebb fehérjét (5%) és zsírt (4%) tartalmaz, míg a sárga szikben nagyobb a fehérjék (15%) valamint a zsírok (35%) aránya..." /mmk.szie.hu/
ezeket találtam neten
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
a sárgája zsírokkal van tele, ezért nem érdemes egyben enni, mondjuk betolsz 4 tojásfehérjét mehet mellé 1 egész
BioTech 100% Creatine monohydrate tablets (200 tropicanal fruits tablets)
pure hplc
pharmaceutical
grade creatine
monohydrate
nem értek hozzá,nem tudom hogy ez a nekem való e a már sokszort elismételt izomtömeg növesztés és zsír réteg minimalizálás céljából
Amúgy mindenkit bíztatok, edzetek keményen! Ne legyen hosszabb 1 órától az edzés, de tanuljátok meg magatokat legyilkolni hamar. És egyetek rengeteget.
Én 2 év edzés után sem vagyok izmos, pedig mindent megteszek, amit tudok. És mégsem. Kiegészítõ ide vagy oda, az csak étel. Szóval ne féljetek se a vastól, se a fehérjétõl, se a kreatintól.
Amire viszont figyeljetek, hogy sok tesztót olvassatok. Akár az angolt, akár a magyart, mindkettõ a net LEGSZÍNVONALSABB bb témájú oldalai közt van. Ja, és nem kenyerem hypeolni edzõket, de Christian Thibaudeaut elég sokra tartom ahhoz, hogy belinkeljem az oldalát, ahun minden cikkjét megtaláljátok.
http://www.christianthibaudeau.com/
Ami jó benne meg Poliquinben meg társaikban, hogy nem csak testépítõket edzenek, hanem focistákat, kosarasokat, bringásokat, súlyemelõket, birkózókat, egyéb küzdõsportosokat. És a jó 15-20 évnyi szakmai tapasztalat az edzésmúltjuk mellé.
Szóval remek. Kajálni meg mindig minden mennyiségben mindent, ami egészséges, és feldolgozatlan, bár a gyümölcsöket érdemes kerülni délután már. Utána inkább mogyi-dió-mandula lesz a jó a kalóriabevitel égbe baszására.
Ma amúgy sikeresen diagnosztizáltam, hogy kimerült vagyok, vagy franc se tudja, de 2 hónap alatt a mai volt a leggyíkabb, legszarabb, legfosabb, leggyengébb edzésem. Jöhet 1 hét pihi. Utána meg nekiállni tömegelni, tavaszig 105 kg a cél. Az 10 kg gyarapodás lesz. Szóval feleannyi, mint a tavalyi penzum vót 80-ról 100-ig, de szerintem reális. 5 kg fejlõdés egy évben egész jó, nem?
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Amúgy meg oké szerintem sem teljesen okés minden válasz stílusa de szerintem többet ér a hasznos tartalom kicsit bukóbban mint a kedvesen hülyeség szóval..
Amúgy az intenzív edzés =! hosszú és sokkal. 2 óra 15 perc kicsit sok pláne heti hatszor az kizárt hogy elég intenzív legyen. Persze ha csak ilyen tessék lássék akkor el lehet tölteni az idõt meg nyilván jobb mint aki semmit nem csinál de ez messze van a hatékonyságtól.
F
De szerintem te tudtad mar ezt...
ha esetleg megse : http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45
Kaja: reggeli zabkása, ebéd 4 részre osztva általában rizs,hús mindig (összesen vagy 2 tányérnak felel meg), vacsora rántotta , vagy kefír, vagy ilyenek.
Testúly: 77
Magasság: 182
Kor: 21
Edzésem: kondis edzés héfõ-kedd-csüt-péntek reggel 7:15tõl általában 9:30ig. Hazaérek: 20 km biciklizés. Aztán edzés heti 6 alkalommal + most hogy alapozás van heti 2-3-4 edzõmeccs. És este 7 körül HIIT edzés fél órán át. + általában kimegyek 8 körül focizni kispályára. Ja kispálya: heti 2 kispályás edzés. Ebbõl is látod, hogy nem izomember akarok lenni, úgymond gyúrógép, hanem csak 1 kis izmot akarok felszedni felsõtestre a reggeli kondival.
Csak kérdezgetek itt, mert igen ebben a témában KEZDÕ vagyok, de nem csípem ha valaki elkezd nagyképûsködni.. Wolf pl. tök normálisan válaszolt.
Na mind1, most megyek edzésre, na pá
Tom, hogy fontos a kaja, de még vagy 3 kilót leszeretnék adni, azért nem eszek olyan nagyon sokat, napi 6X keveset. És én a foci miatt edzek, 1 kis felsõtestizom a foci miatt is baromira fontos, mert könnyen eltolnak izom nélkül. Szóval nem szedek semmit, nem is fogok, mert én nem akarok baromi izmos lenni. Remélem értitek. Am mától szálkásítok. Ahhoz is olyan sokat kell enni? Mert én úgy tudom, hogy fogyózni kell mellette.
Azer csak tuti ami fix , karcold mar ide a kajadat , testsulyodat ,magassagodat meg a hires nevezetes edzesedet...
Zabkása pedig azért kell mert jó minõségû szénhidrát.
F
😄DD azt a budos eletbe , nem am elrontod a gyomrod 😄D
latom te is komolyan veszed ezt a sportot