Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Találtam 1 has edzés programot. 8 perc az egész, minden nap 1szer megkell csinálni asszem. Ha valakit érdekel itt 1 link róla: http://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc"
Mit ne mondjak ettõl végre már izomlázam van,pedig 10 kilós súlyzóval a nyakam mögött/és mellkasomon még nem volt az<#vigyor>#vigyor> sõt csak 20at bírtam megcsinálni mindegyikbõl kivéve az alap felülést.Ma már sikerült a 30.Hogy mindennap 8 percet végezni?De hát nem úgy van,hogy 2-3 napot kell pihentetni az izomzatot hogy fejlõdjön? :O na mind1.
Tényleg az õrületbe kerget már ez a hasas dolog.Itt mindenki azt mondja,hogy diéta diéta diéta,de attól csak leépítem az izmomat.
Másutt meg azt írják,hogy csináltak naponta nem tom hány száz felülést és 1 hónap után kockás has.Nem tom... A vidi alapján végzem a gyakorlatokat és olyan nincs,hogy a semmiért teszem.Egyszer biztos kockás lesz! Olyan nincs,hogy nem! Már több mint 1 hónap hasizom edzést tudhatok magam mögött<#ravasz1>#ravasz1> Ha van itt olyan aki nem rég bukkant a fórumra és úgy véli,hogy pár hét alatt elõ lehet csalni annak elárulom az eddigi eredmény: ugyanúgy nézezk ki<#vigyor2>#vigyor2><#smile>#smile>
2 hónapot szánok még rá.puszcsi :D
fenék: guggolás, kitörés, futás
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Az agy csakis dextrózzal megy, és ha jól tudom elég sokat fogyaszt.
Ha nem kapja meg, akkor gondok lesznek a fejjel, és nagy nehezen de át tud állni, a ketontestekre, de akkor valami nagyon lassú gondolkodásod lesz addig.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Vmennyi szénhidrát kell a szervezetnek,azt ne kérdezd miért,csak kell me fontos feladatokhoz igényli a szervezeted.azsírokat megint nem lehet kihagyni,mert vannak zsírban oldódó vitaminok,D,E,K,A és ha ezek nem tudnak felszívódni az megint gáz.A fehérje bevitelt meg azé kell megnövelni h ne égesd le az izomzatod.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Am lenne még 1 bajom-gondom. Szálkásítok, szal közbe fogyózom, és pár oldalon azt láttam, hogy közben TELJSEN el kell felejteni a szénhidrátokat. De máshol meg hogy minimum szénhidrát kell. Tom ha teljesen elveszem akkor nem fejlõdök, de hát ez a lényege, vagy nem? Segítsetek, mert ez a szálkásítás téma még mindig zavaros nekem.
De ha genetikailag úgy vagy összetéve, hogy egy komplett csõhálózat van rádépítve, akkor ahhoz még le kell pucolni róla a zsírtakarót. Mert amúgy az sem fog látszani.
Nekem nincsenek csöveim, ezt beszoptam, ennyi.
Amúgy valaki mondta, hogy rólam hiányzik még kép.
Most mondom, hogy én voltam az elsõk között aki rakott be magáról képet, ide a forumba. Roman, és Jazzy biztos hogy látták is.
Mikor raktam be egy webcamos képet, egyesek elkezdtek baszakodni, hogy így nem nézhetek ki. Én onnantól fogva leszarom a képeket.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
MJ rulz Pink Team The Only One
Amúgy nem értem miért fontos szerintem az izomzat a lényeg nem az hogy hol futnak rajtad a csövek. <#miaz>#miaz>
F
részemrõl nem sajnos, mert nagyon jó az erezettségem, de barátomnak sajnos sokkal rosszabb és nem azért mert nem szálkás, teljesen máshol, más vastagságú, más sûrûségû érhálózata van.
de ezt sokan szokták kérdezni profi edzõktõl, versenyzõktõl és el szokták mondani, hogy sajnos ez genetikai kérdés.
MJ rulz Pink Team The Only One
Pár éve már edzem és szálkás testalkatomhoz képest 39-es a karom, de úgy igazán nem növök szinte semmitõl, próbáltam nemrég kreatin kúrát is, nevezetesen Pump-fx és mellette volumass 35 (3kg-os), most lett vége kb. fél hete, de úgy igazi változást megint nem éreztem.
Valakinek esetleg tipp, hogy Scitec termékek közül mi az, ami õt megdobta?
Próbáltam régebben Attack-ot is, elején úgy éreztem, hogy kicsit ment több súllyal, de az se valami hûha.
amúgy ez látszik alapból is??? mert én nem rég kezdtem csak a hasizom erõsítést, szal nincs kidolgozott hasam, de ez a vonal nekem megvan.
Talán rendelkezem a Lazarus által említett genetikai adottsággal...<#crazya>#crazya>
F
F
mov ah,4ch int 21h end
Próbálj meg valami glükozamin tartalmú cuccot szedni, pl. Joint Care. De elég lassan épül be, nekem kellett kb. másfél hónap amíg kezdtem érezni, hogy szedem. Bár még most is kattog egy-két helyen, de sokkal halkabban, meg nem ropog.
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy nem-e tudtok nekem abban segíteni hogy mit csináljak a csuklómmal.Mert tavaly januárban eltört a könyököm,március végén szedték le a gipszet,és utána június közepe felé kezdtem el ismét aktívan edzeni.Aztán egy két hétre rá elkezdett fájni a a bal alkarom bal széle.De ilyen már többször volt hogy edzés közben kicsit fájt.De aztán már a másik oldala az alkaromnak a hüvelykujjamtól kezdet fájni és egyszerre a kettõ.Akkor ott rögtön abba is hagytam de még mindig fáj.Tanácstalan vagyok hogy mit tehetnék ennek ellenér,mert már nagyon hiányzik az edzés!Remélem tudtok segíteni köszi elõre is!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Ha megfelelõ a kalória, kb. ugyanannyi zsír és izom jön majd. Ha meg túl sok, akkor több zsír jön, mint izom.. Láttál már strongman versenyzõket? Annál keményebb sportot, nehezebb edzéseket szerintem nem sokan csinálnak. A leggyilkosabb az izmokra, keringésre, tüdõre, vagyis romszálkásnak kéne lennie minden erõsembernek. mégsem azok..
Mert ENNIÜK kell, hogy olyan erõsek legyenek. Más kérdés, hogy ált. ha lediétáznak, látod,hogy mekkora állatok voltak, csak ugyebár a zsír az ápol s eltakar.
:D nekem lehet cseresznyém volt a biosszal meg kémiával, mer elég sokat beszéltünk tápkiegekrõl, kokszról, de ez lehet azért, mert én is ott ültem az osztályban.. ki tudja.. btw, melyikbõl lenne könnyebb emeltezni? én kémián gondolkodok mer oda segganyag nem kell annyi, csak józanész meg számolni tudás. Míg a bioszhoz elég sokat kõne söggelni. Ha valakinek van tapasztalata, megoszthatná.. csak jövõre mán érettségizek aztán krvára nem tudom, vagy orvosi, vagy gyógyszerészi.. csak nem tudom eldönteni..
addig is, edzetek keményen :D
A Creatine elõnyös hatásai
■Gyors, fantasztikus izomtömegnövekedés (akár 3-6 kg is lehet az elsõ hónapban), mely az erõs sejttérfogat növelõ hatás eredménye,
■Látványos erõszint növekedés,
■Izomtelítettség-érzés,
■Rövidebb regenerálódási idõ.
de srácok! manapság már a 15-16 éves srácok is 40-es karral mászkálnak és efölött meg már divat a hatalmas kar.miért írom,hogy divat?mert sok olyan ember ismerek,aki belevágott a gyúrásba aztán meg is lettek az óriási izmok (mell,kar,hát) viszont pocakuk is nõtt! már egyszer kérdeztem ezt a kreatinos dolgot,de hát ha olyan komolyan edzenek és szedik ezeket a kiegészítõket miért szednek fel felesleget?<#nemtudom>#nemtudom>
tényleg csak ezt az egyet nem vágom...
Tápkieg. Hát igen, vannak emberek, akik szerint meghalsz, leég a májad, összemegy a pöcsöd stb. Ezeknek az embereknek fogalmuk sincs mi van benne, csak mindenki olyan okos.
Egyébként nincsenek benne káros anyagok, ezek mind természetes anyagok amik egyébként is megtalálhatóak a testedben, csak tudod az emberek általában max 2 év biológiát tanulnak és azt sem tudják pl, hogy mi a fene is az a fehérje, szénhidrát, melyek a jó zsírok, mi a fene az a kreatin stb.
Ehhez a nem túl egészségeshez még annyit fûznék hozzá, tudom tudom, sokan aggódnak emiatt, hogy úristen fehér por mi lesz, de gondolj csak bele, a mai világban mi az ami nem " nem egészséges "?
Minden nap dohányosok füstjét szívod már lassan akárhol vagy, autók, gyárak.. már 12 éves kortól az a buli, hogy szarrá isszák magukat, és akkor a porok az egészségtelenek? Nem, az az egészségtelen, hogy a 14 éves csajt kiszolgálják vodkával és a fejlõdõ májának az bizony kurva egészséges.
A tojás nyersen szalmonellát terjesztHET. NE egyed nyersen a tojást, aki azt mondja egyed az egy idióta barom. NEM érdemes kockáztatni, ha elkapod a szalmonellát beszopod.
Lehet 60 évig nyers tojáson élsz és nem leszel szalmonellás, lehet 2 hét után igen. A szalmonella pedig nem vicc, olvass utána. Minimum fél éves edzést teszel vele tönkre, ha mákod van. Ha nem akkor az egész tested. Szóval én a helyedben eszerint mérlegelnék.