Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és tejsavó nélkül semmit sem ér a szója fehérje?

am jövõhéten veszek crea bombot és a mellé gondoltam ezt a szóját+ a rendes kaja rizs zab tej csirkemell hal
szted?

Panzermeyer
Úgy érti, hogy tejsavófehérje. A sajtgyártás során keletkezõ és felesleges savó részbõl nyerik ki a fehérjét különféle eljárásokkal. Tudni kell azonban, hogy tejsavófehérje csupán a tejsavó 1%-át képezi, vagyis azért, hogy tejsavóhoz juss rengeteg litert kellene meginnod belõle, komoly munka lenne. Ugyanúgy csak simán tejjel próbálkozni is teljesen felesleges.

A tejsavó egy nagyon jó fehérjeforrás, aminek pozitív tulajdonságai, hogy gyorsan szívódik fel, és megfelelõ arányban tartalmazza a hasznos fehérjéket, magas biológiai értéke van. Ezen tulajdonságai miatt fogyasztják a testépítõk edzés után, vagy a napi fehérjebevitelüket kiegészítve. Több fajtája van: koncentrátum, koncentrátum és izolátum keverék, illetve izolátum. A koncetrátum "lassabban" szívódik fel, míg az izolátum a koncentrátumhoz képest gyorsabban. Az is különbség még, hogy a koncetrátumok alacsonyabb fehérje tartalommal rendelkeznek, mint az izolátumok.

mov ah,4ch int 21h end

és miaz a tejsavó?

a tejben van?

Frayer
jó dolog, a tejsavó mellett.
Teli van argininnel, és glutaminnal.

Az meg hülyeség, hogy szálkásítás alatt ösztrogenikus hatása van, és vizesít. Ez egyszerûen nem igaz. Pont hogy pörgeti az anyagcserét.
Ezt a testépítõ urban legendet a gyárosok találták ki, mert a szója olcsó és jó, minõségi fehérje takarmány, a tejsavó meg drágább, és zsírosabb, igaz nagyobb a bio értéke, és azon a gyártók és értékesítõ üzletek nagyobb profitot csinálnak.

Tehát szerintem üzleti érdek miatt alakult ki ez a hülye pletyka a szójáról.
Nagyon is jó a szója, tejsavó mellett. Bármikor.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

szója fehérjérõl mi véleményetek?

😊 Egyébként 40-50 év felett a növi-tesztó kombó kifejezetten "ifjúságszérumnak" számít, aki a fiatalságát szeretné meghosszabbítani, annak megéri..

De ejtsük a témát. Sean, jó ötletet adtál. A vállam s a kulccsontom közti lyukat bizony isten betömöm. Nehéz ferdepados munkával. Meg láttam pár Rühl videót, ahol kb. 70 fokos padon nyomott. Szerintetek ez megfelelõ lehet arra, hogy a váll elülsõ részét s a mell legfelsõ rostjait megdolgozzam s betömjem a lyukat? 😊

http://images.tmuscle.com/forum_images/mytphotos/fullSize/66b60-aug5_287lbs.jpg kb. ennek a csávónak. a válla s melle szépen egyben van, a felsõ melle elég lenyûgözõ. Lehet vissza kéne állnom a dologra. 😄
SeanJRRussel
Azé szeretnék én 63 évesen úgy kinézni majd mint õ.Igaz nyomja a "zsíros kenyeret" befelé de hát nah.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
<#idiota><#buck><#eljen>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Tyler1
jó mondjuk a Pitt soha nem volt egy vézna csávó, olyan testre nem nehéz újból visszaszedni az izmokat, de igaz 40 felett már nem minden tejszínhab. mondjuk egy Stallone-ról eltudom képzelni, mer egy Rambo 4-es kinézethez kevés a sok flamó meg a jó edzõ. (mellesleg neki voltak ezzel gondjai még jó pár éve)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

csuszi
szerintem brad is tolja. meg tom cruise is. mert 40 felett vannak. ott meg már csak a regenerálódás és az anyagcsere nem a régi. úgyhogy egy statham-bõl kinézem hogy tiszta, mert fiatal és világ életében sportoló volt (bár amikor még profi sportoló volt, nem tenném tûzbe a kezem), de 40 felett már kell a cucc. ez van. õk se hülyék, pénzük van rá, orvosuk is, nem ördögtõl való az, csak ésszel kell. de mielõtt lehurrognak a hozzáértõk, szerintem az ide írók/olvasók 99% tök hülye hozzá, nincs nomrálisra pénze, se normális elosztója, és még felesleges is nekik. az az 1% meg úgyis tudja mirõl beszélek.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
ne keverjük a testsúlynövekedést az izomnövekedéssel édes lelkem. én winstrollal egy 20-ast szedtem fel 4hónap alatt. na akkor király vagyok? nem hinném, mert szálkásítás után (újabb 6 hónap) maradt kemény 2 nagyjából. és majd 1 évem ment rá.
és van filmes spanom: szilikont raknak rájuk. meg kenceficéket. meg kokszolnak mint az állat. meg operatõr rulez. nem midnegy még egy tróger mobilfényképezõnél sem, hogy honnan fényképezel, milyen fénynél, akkor mit vártok egy iszonyat drága filmnél, cgi nél, még a szõrszálaikat is van aki külön bellítja. elég csak a csajokat néznetek a különbözõ magazinok címlapjain néznetek. pedig az csak ps. hun van onnan a bluebox? ne legyetek már naívak. de nem nekem kell hinni, hanem egy vörös zolinak, aki ismétlem a 3kg-ot tartja lehetségesnek. de a nemzetközi szinten is össsze teszik a kezüket, amikor mondják húúúú bazdmeg tavalyhoz képest nehezebb vagyok 4 kg-al!!!!!!
na részemrõl víge, ha valaki ezek után se vágja a témát, akkor már megint falra hánytam a borsót még csak 51.szer.

Tyler1
jah a kokszra is kitértek, kb. 20-30 éve volt dival a Conan féle vadállat test amihez kokszoltak, de ma már elvétve nyomnak csak a színészek, azok is az ilyen The Rock félék. Szóval koksz nélkül is lehet izmosodni hálivúdban 😊 de tény h a szilikon, a smink és az operatõri munka igaz.

matthias92
akkor kokszoltam?nekem szept-jan vége+5kilo volt,juni-szept+6. össz-vissz 11kg,persze azota leadtam 7-at,majd visszajön,hisz'szept. ujrakezdem az edzést.

SeanJRRussel
Roman,Csuszi teljesen egyet értek.Rámennek a mell felsõ részére vállak+ csuklya és ennyi.Rögtön nagyobbnak tûnnek,kicsit eresítik õket jó kamera beáálítzás és bazzeg +10kg izom<#mf2><#vigyor1><#mf1><#eljen><#taps>

csuszi
illúzió a 10kg még nekik is. én maradok a 3-nál maxnak megjelölve. az is nyílt titok, hogy a 300-nál szarrá trükközték magukat, hogy úgy nézzenek ki, ahogy.

csuszi
meg jó operatõr, egy kis szilikon a testre, kis trükközés és koksz. ennyit errõl😉

Elég csak illúziót kelteni. Nagy vállak-csuklya, meg eres karok. Szóval szálkásság kell hozzá meg izomtömeg a megfelelõ helyekre. aztán showtime. 😄
Tyler1
Érdekelt h mondjuk egy Brad Pitt vagy egy Gerard Butler h tudott pár hónap alatt kigyúrt hadvezér lenni, igy utána olvastam kicsit. És tényleg lehetséges! Több amerikai és európai edzõt kérdeztek meg ezzel kapcsolatban, és azt mondták h fél év alatt is lehet 10 kiló izmot felszedni, megfelelõ edzéssel és étkezéssel. A színészeknél a kulcs az, h szart se csinálnak egésznap, igy nem nehéz regenerálódniuk, vmint az sem akadály h 10 dietetikus válogassa össze nekik a megfelelõ kaját. Szóval lehet +10 kiló fél év alatt is, ha kitartóan kemény vagy és tudod mitcsinálsz. 😊

Bontottnál tényleg elhúzódik az idõ 😮 egy hete álltam vissza a pihenõm után bontott programra (elõtte alsó-felsõben voltam) s egy hátedzés pl. iszonyat. Felhúzásokra 40 perc elmegy néha. Aztán még evezzé', húzódzkodjá', meg minden.

Váll-kar megen hosszú. Vagy nem tudom, de most ez így jött. Teljes testet vagy felet leedzek bzki semmi idõ alatt, de bontva nagyon hosszú.

Szerintem azé', mer ha mindig ugyanazt az izmot terhelem, a felgyülemlõ fáradtság miatt hosszabb pihikre is szükségem lehet. Plusz, olyankor nem elég az 1 gyakorlat, mint más esetben.
csuszi
30perc egy bicepsz.
egy csöcs 1:15. méretfüggõ is.

SeanJRRussel
Sehogy,vagy szarul csinálják,vagy mindenre csak 1 gyakorlatot csinálnak de sztem akko se lehet 1 óra alatt végezni.
1 óra 5-10 perc alatt csinálok meg 8 gyakorlatot.Lehet én vagyok lassú...

Roger6
"Ha pl fekvenyomsz csak az magába eltart vagy 10 percig" - na pont ezért nem értem, hogy egész testes edzéseket hogyan tudnak egy órába belesûríteni...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SeanJRRussel
Figyelj már ide,15 perc alatt mégis hogy akarod megedzeni az izmaidat????
Egy edzésen legalább 2 izomcsoportot eddz meg az ember.És egy izomcsoportra nem egy gyakorlatot csinálsz.Ha pl fekvenyomsz csak az magába eltart vagy 10 percig és akkor még nem tárogattál vagy tolóckodtál stb.
1 óra alatt se konnyû leedzeni mert ahhoz nagyon intenzívnek kell lenned.
De ha 15 perc alatt megoldod akkor forradalmasítan fogod a testépítés egy új ágazatát...

Tyler1
igaz amig megfelelõ a marketing, addig a hülyék mindent elhisznek.

Jamirofan89
miért nem jó a rövid ideig tartó edzés? miért nem jó,ha negyed óra alatt halálra edzed az izmaidat ahelyett,hogy 1 órán át szimplán megerõltesd? rövid idõ alatt nem 'melegszik' be?<#conf>

MEdievil
Én nem tudok semmi jóról.. Amúgy meg fröccs öntött mûanyag vacakot legyártják kb 50 forintért és te megveheted akciósan 19.999-ért tuti üzlet. Amíg van hülye akinek el lehet adni még én is szívesen halálra keresném magam ilyenen.

F

Tyler1
de a dohányba legalább jó is van a sok rossz mellett 😄 de nem tudom elképzelni h egy ilyen cuccnak van vmi elönye is, ennél még a háttámaszos fos is jobb ötlet volt.

MEdievil
Dohány károsítja az egészséget még is hatalmas üzlet... szerinted hogy engedhetik? <#wink> Amúgy meg ki lehet kapcsolni a tv-t. Én fél éve rá se néztem leszámítva a LM 24 órás versenyt meg egy kevés discovery-t.

F

Tyler1
árulja már el vki h az ilyen fos abtronic mi a faszt csinál az ember hasizmaival??? mert az oké h köze nincs egy deltamatyinak se hozzá a tv-ben, meg azt nem mondják el h diéta nélkül nincs hasizom, de ha meg semmit sem ér h a picsába engedhetik h eladják??
(hozzáteszem nem gondolkozom ilyenbe mielött vki rámtámad, csak idegesít mikor látom a tv-ben)

Jamirofan89
az jó mert én is Scoobytól idéztem azt a sort,de úgy belelendültem,hogy elfelejtettem az lbs-t kilógrammra konvertálni😄
sikerült kivívnom sokak haragját,remélem ez kellõ erõt ad ahhoz,hogy bizonyítsak 😊

jazzy
a válasz #14030 frayernek ment.
jazzy
Miért ilyen kurva nehéz megérteni, hogy ne koxoljunk ebben a topicban?

Látod, hogy az emberek fele azt se tudja eldönteni, hogy diétáznia kell, vagy tömegelnie, ne tömd már a fejüket a kox témával. Még valamelyik elkezdi aztán csinál magának egy fasza kis betegséget..
Elnézést, s a pajzsmirigyhormon merre marad?
Roger6
10 kilót egy évben? Hát tömegre lehet, hogy fel tudsz szedni, de 10 kiló tiszta izmot biztos nem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

MEdievil
Lehet azért 10kg mert a májad nõ ennyit ha ezt mind végigcsinálod.. (nyilván nem, vicc..)
Viszont az nem hogy ez így még egy élsportolónak is hülyeség és életveszélyes! Még mielõtt itt valaki szerint csak annyiból áll a kox hogy szeded a szereket téves.. ezek mellett még keményebben kell edzeni.

De sztem hanyagoljuk a témát én tuti semmi áron nem adom fel a naturál testépítést.

F

Frayer
Mi a faszom lett foxx-al?

Mutattam neki egy helyet ahol biztonságosan lehet szerezni igazi koxokat, igaz drágán, azóta nem láttam.
Talán elkapta a kox maffia????
Valaki tud róla valamit?

MEdievil
Nem Lehet Könnyen Kitartás nélkül komoly eredményt elérni.

NEM másoknak sem... és amíg ezt fel nem fogod kár bármit csinálnod mert tényleg nem fog menni. Jó kaja kell nem kreatin kúra miatt lesz valaki kockás hasú az akkor kell amikor elérsz egy szintet és kimozdít a holtpontról! A fehérjepor az KAJA... olyan mintha csirkemellet ennél csak így könnyebb bevinni ennyi nem muszáj és csak kiegészít ha azon élsz akkor szintén bukás. Adtam egy csomó linket külön leírva hogy figyelmesen olvasd el.. lefogadom hogy maximum belenéztél de hogy végig nem olvastad az 100.

Amúgy meg ne haragudj de csuszinak teljesen igaza van.

F

Végre élet a topikban!

Imádom az iwantsickpackabs, getbigquick, gethweeege meg hasonló nevû játékokat. Megmondjam mit ér a kibebaszott kreatinod, fehérjeporod meg egyebek? Semmit, amíg Te magad nem vagy ott a szeren. Volt egy idõszak, amíg tömtem magamba minden kiegészítõt, de még nem tanultam meg intenzíven edzeni. Nem sokat fejlõdtem.

Most tömöm magamba a kaját, gyilkos edzéseim vannak amik után 1-2 óra délutáni alvás a minimum, s a kiegészítésem annyi, hogy edzés után 1 proteinturmix (búza-tejsavóprotein keverék) Ég és föld a különbség.

Most jogsi, de jövõre ballagás, gyûjtöm a nyersanyagot, pénzt, s jövõ nyáron majd megmutatom, hogy intenzív edzéssel kombinált okos kiegészítés többet hoz a konyhára, mint az esztelen faszkodás.

És egy évben 3 kg gyarapodás az krva látványos, 10 év alatt az 30 kg. Ne számítson senki ettõl sokkal gyorsabb növekedésre.

Scooby, a híres akcentusú kopasz sapkás 50 éves otthonedzõ szerint, HA tökéletes a kajád, nem hagysz ki egész évben 1 edzést se, egy héten 5ször edzel kb. 1 órát, s minden éjjel alszol 8 órát legalább, s egy szálkásító idõszakot se tartasz, akkor építhetsz jó genetikával 5 kg izmot. HEHEHE. Különbség a sportok idõmértéke közt..

F1ben ezredmásodpercekben mérjük az idõt, a testépítésben meg... ÉVEKBEN. ^^
csuszi
voltam egy vörös szemináriumon, egy jamiro szerû srác megkérdezte, hogy lett ekkora állat (értelmes kérdés), azt mondta, hogy cirka 16 év gyúrás, évi 3 kg, az egy 50-es... kár hogy nem ismerte jarmot meg a többit, mert akkor a balfék megoldhatta volna 5 év alatt is. a balek... én meg a kurv anagy balek vagyok, mert 10 év helyett 1 év kellett volna...tiszta lúzer vagyok.

SeanJRRussel
Én is úgy tudtam h 3kg a plafon és akkor az már igen jó.Te jó isten 10kg izmot egy év alatt tisztán felszedi....mission impossible 4.
De nem baj mi vagyunk itt a hülyék me semmit nem tudunk, aki meg ide betéved osztja az észt a "többéves tapasztalatával".

SeanJRRussel
Jah hasprés.

csuszi
igaz hogy vörös zoli szerint (de hát õ hülye) évente max 3 kg izmot lehet pakolászni, de neked legyen 10. ja és doppinggal. én 10 év alatt cirka 12õt raktam fel. komolyan mondom, semmi kedve az embernek beirkálni ide, mert annyi a gyagyás hogy iszonyat. és nem is ez a baj, hanem hogy az értelmes beírás falra hányt borsó. most komolyan, hányszor írtuk le neked mi a baj a testeddel? hogy mi a rendes diéta? hogy mit kellene csinálnod? de ne aggódj, nem vagy hülyébb mint az átlag, 10bõl 9 ember ugyanilyen fasz. hihetetlen...

Tibi7
Na én még 1 éve kb, gondoltam nekem tökmind1 a hasizmom, de kipróbálok egy ilyen interneten keringõ "napi5 perc és téglák lesznek a hasizmaid" gyakorlatot. Kb 3 hónapig csináltam kétnaponta, és büszkén mondthatom, h szart sem ért. Legalábbis nem vettem észre h kockás lenne😄. Amíg zsír van, addig felejtõs. 1 hónapja viszont gondoltam h megpróbálom elõcsalogatni a kockákat, most hasprés-t csinálok, úgy h a lábam felrakom a padra, és csinálok olyat amin forgok is, meg simát is, emellett lábemelés-t csinálok még, mindegyikbõl 3X vagy 4X 50et, heti 2-3X, és máris többet értem el így mint a netes szutyokkal. A legfontosabb az, h tudj az izomra koncentrálni. Ezt kell kigyakorolni, és így lehet fejlõdni.
Jamirofan89
épp ez az,hogy komoly izomtömeg kell hozzá,de soha nem említik,hogy tömik magukba a kreatint meg a fehérjeport,hogy minél elõbb meg legyen az izomzat és lehessen szálkásítani.persze erre is nekem kellett rájönnöm egy blogon keresztül ami természetesen a 16 hetes 'kockává alakulásról' szólt.diétás étrend,komoly edzés és fehérjepor."fehérjepor? wtf?"
egy év alatt tiszta edzéssel (genetikától függõen) 5-10 kgnyi izmot lehet építeni.ezt biztos forrásból tudom.míg a sok kreatini 1 hónap alatt szed fel ennyit.persze semmi baj nincs ezzel.ma már vicc,ha valaki hagyományosan kiegészítõ szerek nélkül edz.a táplálékkiegészítõk természetessé váltak.TVshopban sem mondják el,hogy a termék szart sem ér.NEM az bánt,hogy sok hónap vagy akár évek munkája.az bánt,hogy mások könnyen és gyorsan meg tudják szerezni.sokan azt hiszik (akik olyan hülyék mint én) hogy kitartás nélkül lehet eredményt elérni.sokan hülyék azt hiszik,hogy aki nem szed semmit az nem is foglalkozik komolyan a gyúrással.
ez az elv

MEdievil
"(feltettem a lábam valamire,úgy hogy a combom és a hasam 90 fokos szöget zárjon be)"

Az hasprés nem felülés nemde?

F

SeanJRRussel
Felesleges több száz felülést csinálni.Én diéta alatt,minden nap 300 felülést csináltam(feltettem a lábam valamire,úgy hogy a combom és a hasam 90 fokos szöget zárjon be), akkor ment le zsír.
Most, hogy csináltam a jogsit,meg melegvan és nem tudtam annyit enni,illetve jobban odafigyeltem rá h mit ezsek,megint ugyan ott vagyok mint amikor diétáztam.ÉS most csak heti 150-200 felülést csinálok.
szóval saját tapasztalat szerint hülyeség a rengeteg felülés,jó minõségû ételek+ diéta és ennnyi.Aki meg télleg a strandra akar most gyúrni hát arról is megvan a véleményem...

Jamirofan89
jóvan nem érdekel.a bicepszem&tricepszem fejlõdött/nõtt ez idõ alatt azt edzem a másik meg nem érdekel.teli van a net ilyen baromságokkal mint a 6pack abs-es marhaság hogy fél év alatt le ad 100 kilót,tiszta kocka meg szálka én meg bedõltem ennek.ez van

Frayer
Az emberek az ilyen alapvetõ dolgokkal sincsenek tisztába mint a saját testük mûködése. Táplálkozás, stb.

Ha lenne lehetõségem megreformálni a közoktatást, nem lennének ilyen buta emberek az országban, az hét szentség.

MEdievil
"2 hónapot szánok még rá"
Soha az életben nem lesz neked kockás hasad! Ilyen hozzá állással ez biztos.
El lett mondva normális diéta de mellette azért kell súlyzós edzést végezni viszont amikor beraktál képet utána egyértelmû volt hogy semmi izom nincs rajtad szinte csont és bõr vagy már pedig komoly szálkásságot csak izomtömeggel lehet elérni nem lehet átverni a szervezetet mert minél kevesebb rajtad a zsír annál inkább ragaszkodik hozzá hogy meglegyen a tartaléka és csak akkor enged ha van más és folyamatos az utánpótlás ezért is nem mûködnek a nem eszek semmit diéták egy szint alatt.

Kitartás nélkül nem mész semmire ez nem 2 hónap alatt kockás vagyok és minden oké soha többet nem kell csinálnom semmit ez életforma. Súlyal végzett hasizomedzés jó de nem minden helyzetben és nem mindenkinek. Én személy szerint egy pár hónapig használtam amivel sikerült átlendíteni egy holtponton de most nincs szükségem rá mert nélküle rákoncentrálással jobb eredményt tudok elérni. A másik tévhited (ami már el lett itt mondva) nincs szükség izomlázra ahhoz hogy fejlõdj! Nekem hasizomnál szinte egyáltalán nincs és még sincs probléma vele. Az a baj hogy még mindig a csodamódszereket kutatod pedig nincsenek csak kemény munkával lehet elérni valamit nem az ilyen 8 perces valamik a lényeg és ha még mindig meg tudnak zavarni az ilyen csinálj néhány száz felülést idióták akkor mit vársz? Alapból felülésre nincs szükség mert ott semmi koncentrálás nincsen csak fölösleges mozdulat rásegítés meg lendület azzal nagyon lehet fejlõdni.. baromira nem mindegy hogy csak összehúzod a hasad haspréskor vagy "szétszaggatod" vele a gerinced. Én több mint 2 éve edzek (lassan 3) nem egy hónap után sírok és el lehett mondva pár százszor ha csak a strandra kell az nem fog összejönni. Ja az ilyen meg az izmokat nem lehet naponta edzeni vagy mégis dologban néha olvass már utána mirõl van szó.. mert te kevered a nagy fõ izmokat a kicsikkel.. Egy combizmot nem fogsz minden nap megedzeni de egy hasat pl. lehet bár szerintem továbbra is elég heti 4x mert különben megint a sok de kevés hibába esel.

F

- 1 hónap alatt nem leszel izomkocka
- hasat mindennap lehet edzeni, gyorsan regenerálódik
- jó diéta minimális izomveszteséggel jár, de ahogy néztem, neked nem kell; egyél megfelelõen
- hasra bõven elég 3 gyakorlat 25 ismétléssel (hasprés, csípõemelés emelt lábbal - hasonlít a gyertyára, csak nem mész fel tarkóig 😛, térdfelhúzás ülve); senki nem tudta bizonyítani, h ezen felüli szám többet érne, ha már túl könnyû, használj súlyt ellenállásnak - lényeg, h intenzív legyen: megfelelõ tempó (ne rángatózz meg ne "lassúfelvételezz"), rövid szünetek