Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
a válaszokat elöre is köszönöm.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Én ezt szedem,persze az itthoni piacon drága
De még az Animal Pak-ot ajánlom,na az tényleg király,fõleg a 88Pakos:D
Másban tudok neked segíteni(pl.BSN,Gaspari,Muscletech,Animal,MHP),Animal Pak 88-ast meg majd szeptemberben hozatok legközelebb.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
amugy akkor ha jóllátom rendesen fogyózol te :))
Lauter Viktor azt irta h nincs helyi zsírégetés és h ahellyett h kisebb súlyokkal több ismétlésszámban edzünk inkább própáljuk megtartani a nagyobb súlyzókat megfelelõ diéta mellet.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
De imádom a tanulóautót, ahogy gyûlöltem régen, úgy szeretem most, mán elterveztem, hogy ha veszek autót használtan, vmi kis kocsi nagy dízellel lesz, mer az húúúz mint a zetor.
btw, ez az emelvényes kistárcsás felhúzás volt a legjobb ötletem mióta edzek.. durván izomlázas a vádlim-combhajlítóm-seggem-alsóhátam-csuklyám-széleshátam. Ez ilyen hátsólánc dolog, hogy ha valaki rádnéz hátulról, megmonnya, hogy emelsz.
Mostanában sok kis módosítástt hajtok végre az alapgyakorlatokon, s beválnak. Elölguggolást pl. szélesebb (kb. vállszéles) terpesszel csinálom jól megemelt sarokkal, fincsi. Szûknyomást franciarúddal, jobban érzem a tricepszem, fincsi. Vállra nyomásokat kb. 75 fokos padon, ez is fincsi, mellre szintén változtattam a 30 fokról és vízszintesrõl 15-re és 45-re.
pici változtatások, de beválnak. Még próbáltam a szegycsontos húzódzkodásokat is, ahol hátrahajolsz s úgy fejezed be, mint egy elbaszott evezést. Kibaszott nehéz gyakorlat számomra, de legalább gizda.
Amúgy imádkoznék, hogy úgy járjak, mint a szomszédfiú... Õ kétszer is egyedül ment el vezetni, az kétszer 4 óra tömény belváros, s mivel 14 óra városi vezetés kell, egész szépen lenyírbálta a penzumját az a két szerencsés alkalom. :D Plusz már vizsgára készülök, hátha kifogok olyan forgalmat, ahol kuplunggal araszolva tudok csak haladni, akkor kb. 1 km alatt letellik az 50 perces vizsgaidõ. :)
csak arra próbáltam utalni, hogy kezdõ éveimben, és ez majdnem mindenkire igaz, azt hittem számít, hogy 22g fehérje van benne? vagy 21? vagy 24? vagy mennyi glutamin kell? és mennyi c? stb stb. kurvára nem számít. nem kell basztatni centikre, grammokra, mmm-re. enni kell egészségesen, finoman, edzeni keményen de nem sokat, éveket kell nézni és lesz eredmény. leszarom hogy egyik edzésen egy centivel arrébb fogom a rudat, hogy kicsit befelé áll a csuklóm, hogy két korttyal kevesebbet ittam turmixból, hogy 20g-vel több durum tésztát ettem köretnek. nem versenyzõ vagyok, csak jól szeretnék kinézni. nem akarok kiégni 3 hónap alatt, nem strandra gyúrok, nem randira, nem órára, nem percre, hanem életre. elkezdtem egy új trükköt vádlira, mondtam spannak jövõre talán látszani fog változás, de lehet kell neki 2 év:). kb ebben minden benne van.
MJ rulz Pink Team The Only One
Még pedig az, hogy én úgy tudtam+valahol olvastam(talán bodybuilder),h a kreatint (kizárólag) vízzel ajánlatos keverni,s úgy meginni.Miért?
Ha pl. turmixba öntjük,nem olyan gyorsan jut át a szervezeten?
Vagy ez a vizes dolog hülyeség? Csak kíváncsi vagyok, ki hogy tudja.
Glory, Glory Man. United!
elég idegesítõ kelni reggel, meggebedni a meleg autóban, megsüketülni a lehúzott ablaktól a hátsó ülésen, arra várva, hogy mikor kapod mán meg a kormányt.. elõl ugyanis nincs huzat, de hátul 20 perc után sípol az ember füle :D
Én csak annyit tudok, hogy kb. 1 gr per fontot fogyasztok, a karom nemrég nõtt 17 inch felé, és 365 fonttal öt ismétlésre húzok fel kisátmérõjû tárcsával emelvényrõl. a súlyom 210 és 215 közt ingadozik, és amint lesz rendes "mindengépes" termem, DoggCrapp módszere szerint fogok edzeni. A legjobb testrészem a szám, a leggyengébb pedig minden vázizom a végtagjaimon.
Most meg menek MassEffectezni, mer a Bioware az ász. az ME2-t és az SWTOR-t eredetiben fogom má megvenni, ennyivel tartozok annak a cégnek, amelyik tönkretette a gyerekkorom néhány mûvével, hozzájárulva a szedentáris életmódomhoz s elhízásomhoz :D
Én a teknõsömnek szoktam porrá törni és húsra rászorni:)
http://velvet.hu/sztori/2009/08/16/halalra_eszi_magat_az_indiai_oteves/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
F
de a héjban rengeteg ásványi anyag van, megenni nem hülyeség.
meg akkor a héjában több a fehérje mint az egész tojásban?
mov ah,4ch int 21h end
a bodybuilder.hu-n van 1 kalória táblázatt és külön van a fött kemény tojás és a kemény tojás szeletelve értékelése mondjuk az utóbbinak nagyobb a súlya ez azt jelenti h 3 tojásban mérik nem nagyon értem:S
Mindenki annyival tolja,hogy kellõképp megerõltesse magát,aztán tudjon szépen fokozatosan fejlõdni.
Marhára nem az a lényeg,hogy mennyit pakolsz fel a rúdra.De majd ebben a többiek megerõsítenek.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"A proteinhuszárok(protein-pushers) állításaival szemben nincs bizonyíték rá, hogy 1 gramm per font fölötti proteinbevitel hatalmasra növesztene, vagy bármi másra jó lenne azon felül, hogy leüríti a pénztárcádat."
Én inkább neki hiszek, mint a konditermi szóbeszédnek... De mondjuk ártani biztos nem árt, legrosszabb esetben is csak felesleges.
2kell. de a "gyúrós vad/nagyállatok" 4-5-öt tolnak, és gondolom értenek hozzá:) mondjuk célfüggõ, én nem akarok 100kg felé menni súlyban, ezért is nem tolok 2-nél többet.
de tess:
"Az egyik tévhit, hogy az általánosan ajánlott napi fehérjebevitel elegendõ. A táplálkozástudománnyal foglalkozó intézetek által meghatározott fehérjeszükséglet 0.8 g/kg. E szerint egy 90 kg testsúlyú embernek kb. 72 g fehérjét kell naponta elfogyasztani. Lehet, hogy ez elegendõ egy ülõ munkát végzõ személynek, de egy fizikailag igénybevett illetõnek egész biztos, hogy nagyon kevés. A fehérjék a test építõköveti. Regenerálják, építik az izomszövetet, a szervezet számos funkciójának nélkülözhetetlen elemei. Elégtelen fehérjebevitel esetén anyagcserénk lelassul, izmaink leépülnek, fizikai terhelhetõségünk, teljesítményünk csökken. Ezt mindenképpen el kell kerülnünk, kiváltképp a sportolóknak, ezért a szükséges fehérjebevitel megállapításánál vegyük figyelembe az egyéni aktivitási összetevõt. Nehéz fizikai munkát végzõk és sportolók számára 1.3-2 g/kg ajánlott. Testépítõknél ennél több is lehet, mivel náluk különösen fontos, hogy ne csak az izomszövet regenerációja történjen meg, hanem új izomszövetek „szülessenek", amelyek látványosan hirdetik gazdájuk sikerét. "
F
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Sokkal egyszerûbb bevágni fél liter vizet azt szevasz, mobilabb, kényelmesebb, és szvsz gyorsabban felszívódik. Egyébként ideális esetben természetesen csak csirkét enni a legjobb, alszok 12 órát, eszel eszel, edzel, haza 5p, eszel alszol jó is lenne :)
100g csirkemellben van 25g fehérje. ez kerül az én hentesemnél 120ft-ba.
33g fehérjeporban van 25g fehérje a scitectõl. ez 142ft-ba kerül.
a csirke olcsóbb és ráadásul jobb is. akkor is azt ajánlanák, ha drágább lenne.
persze ilyenkor jöhettek az olcsó fehérjével, DE!!! nézzük meg azokat:
whey pro, 30g-ban van 20g, tehát hiába olcsóbb, drágább fehérjére lebontva mint a scitec!!!! 150ft egy 25g-os adag (37.5g por).
magyarán grammra lebontva a csirke a legolcsóbb, és ráadásul jobb is. érdekes, eddig azt hittem hogy legalább gazdaságosabb a fehérjepor. ha ezt az eszmefuttatást a yellowpages-re betolnám bunnynak vajon elküldene a rákba?:)
ui.: 5kg-os és 3kg-os kiszerelést számoltam ráadásul, gazdaságos kiszerelést, nem voltam unfair.
Fõzve jobb, mert nem kerül bele felesleges zsír.
mov ah,4ch int 21h end