Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
vagy a jumboról???

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
na már kérdeztem eccer de akk nem volt válasz, h scitec mass mint kezdõcuccról mi a vélemény???

SeanJRRussel
100% whey pro.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

sziasztok.tudnátök ajánlani egy viszonylag nem drága és jó tömegnövelöt?

a válaszokat elöre is köszönöm.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

BADE
optimum nutrition - opti men
Én ezt szedem,persze az itthoni piacon drága
De még az Animal Pak-ot ajánlom,na az tényleg király,fõleg a 88Pakos:D
Másban tudok neked segíteni(pl.BSN,Gaspari,Muscletech,Animal,MHP),Animal Pak 88-ast meg majd szeptemberben hozatok legközelebb.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

matthias92
esetleg összevonhatnánk a Forma1 topiccal is. Hallom, Roman h indulsz valenciában a Renaulttal. <#idiota>
amugy akkor ha jóllátom rendesen fogyózol te :))

pontosan helyi zsírégetés nincs! a súlyzós dologról nagy általánosságban nem tudok nyilatkozni, csak a saját véleményemet és esetemet tudom leírni, 12 kilót fogytam, tisztán zsírból (+víz gondolom :-D) úgy hogy semmit nem változtattam az életvitelemen, edzésen csak a kajára figyeltem oda, szóval a diéta a lényeg ( + ha van lóvéd megfelelõ tápkiegre)
szálkásításról kérdeznék
Lauter Viktor azt irta h nincs helyi zsírégetés és h ahellyett h kisebb súlyokkal több ismétlésszámban edzünk inkább própáljuk megtartani a nagyobb súlyzókat megfelelõ diéta mellet.

SeanJRRussel
válság van....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Tyler1
mivan összevonták a jogsi topicot ezzel??<#idiota>

Lazarus
valaki mondta anno hogy a scitec tápkiegek nem olyan jó minõségûek mint xy, mit ajánlotok helyette és miért? Eddig Multi-X-bõl láttam el magam vitaminnal, de szívesen kipróbálnék mást is.
SeanJRRussel
Nem tudom arra felé h mûködik de nálunk miskolc környékén 20 óra a kötelezõ.Miskolcon csinálják h vezet a gyerek 10-14 órát a többit meg aláírattatják vele de hát az élete múlhat rajta.A vizsga kör meg távolságra van nem idõre:D Nekem is 3 hete lett meg a jogsim,elsõre sikerült minden,igaz ment is le zsír rendesen a 1,5 hónap alatt.

Nekem holnap megint úgy lesz, hogy reggel 6ra menjek az autóssuli elé, onnan valszegg felvezetek nyír1ig, ott átadom a kormányt másoknak, s mindenki megy 1-2 órát, én majd a végén megin, aztán lesz délután, mire hazaérek. :D

De imádom a tanulóautót, ahogy gyûlöltem régen, úgy szeretem most, mán elterveztem, hogy ha veszek autót használtan, vmi kis kocsi nagy dízellel lesz, mer az húúúz mint a zetor.

btw, ez az emelvényes kistárcsás felhúzás volt a legjobb ötletem mióta edzek.. durván izomlázas a vádlim-combhajlítóm-seggem-alsóhátam-csuklyám-széleshátam. Ez ilyen hátsólánc dolog, hogy ha valaki rádnéz hátulról, megmonnya, hogy emelsz.

Mostanában sok kis módosítástt hajtok végre az alapgyakorlatokon, s beválnak. Elölguggolást pl. szélesebb (kb. vállszéles) terpesszel csinálom jól megemelt sarokkal, fincsi. Szûknyomást franciarúddal, jobban érzem a tricepszem, fincsi. Vállra nyomásokat kb. 75 fokos padon, ez is fincsi, mellre szintén változtattam a 30 fokról és vízszintesrõl 15-re és 45-re.

pici változtatások, de beválnak. Még próbáltam a szegycsontos húzódzkodásokat is, ahol hátrahajolsz s úgy fejezed be, mint egy elbaszott evezést. Kibaszott nehéz gyakorlat számomra, de legalább gizda.

Amúgy imádkoznék, hogy úgy járjak, mint a szomszédfiú... Õ kétszer is egyedül ment el vezetni, az kétszer 4 óra tömény belváros, s mivel 14 óra városi vezetés kell, egész szépen lenyírbálta a penzumját az a két szerencsés alkalom. :D Plusz már vizsgára készülök, hátha kifogok olyan forgalmat, ahol kuplunggal araszolva tudok csak haladni, akkor kb. 1 km alatt letellik az 50 perces vizsgaidõ. :)
csuszi
köszi.
csak arra próbáltam utalni, hogy kezdõ éveimben, és ez majdnem mindenkire igaz, azt hittem számít, hogy 22g fehérje van benne? vagy 21? vagy 24? vagy mennyi glutamin kell? és mennyi c? stb stb. kurvára nem számít. nem kell basztatni centikre, grammokra, mmm-re. enni kell egészségesen, finoman, edzeni keményen de nem sokat, éveket kell nézni és lesz eredmény. leszarom hogy egyik edzésen egy centivel arrébb fogom a rudat, hogy kicsit befelé áll a csuklóm, hogy két korttyal kevesebbet ittam turmixból, hogy 20g-vel több durum tésztát ettem köretnek. nem versenyzõ vagyok, csak jól szeretnék kinézni. nem akarok kiégni 3 hónap alatt, nem strandra gyúrok, nem randira, nem órára, nem percre, hanem életre. elkezdtem egy új trükköt vádlira, mondtam spannak jövõre talán látszani fog változás, de lehet kell neki 2 év:). kb ebben minden benne van.

MJ rulz Pink Team The Only One

matthias92
nálunk ez úgyment hogy 9tõl 4ig döglöttünk a kocsiban, addig szinte semmit nem ettünk. és én megcseréltem úgy hogy felmentem egybõl a városba, ahol vezetek, ottaludtam a testvéremnél, felvettek egy órára, másfélre és így szépen tarthattam a súlyomat, meg tudtam hómbadibildinget folytatni. de azis badibilding

Panzermeyer
Nyugodtan belerakhatod a turmixba is.

mov ah,4ch int 21h end

dragon11
Azt mondták, ha nem viszem túlzásba nem lesz semmi bajom..:)

Rash87
Nem rég volt szó a kreatinról, s lenne egy kérdésem.Már 1 éve edzem,s 2 kreatin kúra már megvolt, még mikor kezdtem,utána olvastam a dolgoknak,csak most felmerült bennem 1 kérdés :)

Még pedig az, hogy én úgy tudtam+valahol olvastam(talán bodybuilder),h a kreatint (kizárólag) vízzel ajánlatos keverni,s úgy meginni.Miért?
Ha pl. turmixba öntjük,nem olyan gyorsan jut át a szervezeten?
Vagy ez a vizes dolog hülyeség? Csak kíváncsi vagyok, ki hogy tudja.

Glory, Glory Man. United!

hmm kiknél mûködik úgy a jogosítvány dolog, hogy elmennek reggel 6kor, hazaérnek délután fél 1re, s mindössze 2 órát vezettek, a többi elmegy a "többi tagra"..

elég idegesítõ kelni reggel, meggebedni a meleg autóban, megsüketülni a lehúzott ablaktól a hátsó ülésen, arra várva, hogy mikor kapod mán meg a kormányt.. elõl ugyanis nincs huzat, de hátul 20 perc után sípol az ember füle :D

Én csak annyit tudok, hogy kb. 1 gr per fontot fogyasztok, a karom nemrég nõtt 17 inch felé, és 365 fonttal öt ismétlésre húzok fel kisátmérõjû tárcsával emelvényrõl. a súlyom 210 és 215 közt ingadozik, és amint lesz rendes "mindengépes" termem, DoggCrapp módszere szerint fogok edzeni. A legjobb testrészem a szám, a leggyengébb pedig minden vázizom a végtagjaimon.

Most meg menek MassEffectezni, mer a Bioware az ász. az ME2-t és az SWTOR-t eredetiben fogom má megvenni, ennyivel tartozok annak a cégnek, amelyik tönkretette a gyerekkorom néhány mûvével, hozzájárulva a szedentáris életmódomhoz s elhízásomhoz :D
BADE
a tojás héja tényleg tele van ásványi anyaggal(fõleg Ca),szokták is adni idõs korban csontritkulás ellen,kisgyerekeknél fogzásnál
Én a teknõsömnek szoktam porrá törni és húsra rászorni:)

SeanJRRussel
Én eliszem h betegség,de a szülei is igen hibásak a dologban.Minek adnak neki annyi szart?Vagy vonják meg tõle vagy etesség zöldséggel amitõl teltség érzete lesz meg kevés benne a kalória.Nem cukros hülyeségekkel.....

DAcafat
tömegnövelés mesterfokon :)
http://velvet.hu/sztori/2009/08/16/halalra_eszi_magat_az_indiai_oteves/

Roger6
Pont az egyik legrosszabb emberbe kötöttél bele a fórumban. Hidd el, õ ért hozzá, kicsit sokkal jobban, mint ahogy te valaha fogsz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

MEdievil
Vegyél vissza! és igen nincs háromszor annyi benne ugyan úgy 30% körül van! (Az egyik 130 gramm másik meg ötven ha megnézted volna.. 3 tojásban több fehérje van jéééé ki gondolta volna de attól még százalékosan ugyan az.)

F

am meg nem mindegy mert a keményre fõtt felszeleteltben 3szor annyi fehérje van mint a keményben

hát te nagy profi lehetsz ha még ennyit sem tudsz megmagyarázni..

csuszi
fõzve? amúgy faszom se érti a kezdõk állandó szõrszálhasogatását. nem mindegy? én pont leszarnám, nagyjából jóvan az oszt annyi.

de 1 tojás akkorsincs héjastúl 136g

csuszi
de bazzeg a másiknál ki van hangsúlyozva hogy héj nélkül. magyarul csak nem vagyok hülye.

csuszi
tipp volt.
de a héjban rengeteg ásványi anyag van, megenni nem hülyeség.

sztem ez hülyeség megegenni a héját?
meg akkor a héjában több a fehérje mint az egész tojásban?

csuszi
héja is. másiknak nem.

Panzermeyer
Gondolom valami külön tojásos termék lehet ez a szeletelt tojás, ne is foglalkozz vele.

mov ah,4ch int 21h end

van egy dolog amit nem értek
a bodybuilder.hu-n van 1 kalória táblázatt és külön van a fött kemény tojás és a kemény tojás szeletelve értékelése mondjuk az utóbbinak nagyobb a súlya ez azt jelenti h 3 tojásban mérik nem nagyon értem:S

jazzy
Én egyszer már majdnem felemeltem a 20-as tárcsát :)
BADE
Ahogy írtad is az elsõ mondatban,elég "hülye" kérdés:D
Mindenki annyival tolja,hogy kellõképp megerõltesse magát,aztán tudjon szépen fokozatosan fejlõdni.
Marhára nem az a lényeg,hogy mennyit pakolsz fel a rúdra.De majd ebben a többiek megerõsítenek.

siasztok! lenne egy h*lye kérdésem :D azt szeretném megkérdezni , hogy ki mennyi súlyal edz,

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

dronkZero
Na meg azt kiemeli, hogy a napi ajánlott beviteli érték kb duplája kell egy sportolónak.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Ezt olvasgattam épp, a táplálkozással foglalkozó rész elég jól megvan, csak egy-két oldal van kivágva. Itt olvastam, hogyaszondja:

"A proteinhuszárok(protein-pushers) állításaival szemben nincs bizonyíték rá, hogy 1 gramm per font fölötti proteinbevitel hatalmasra növesztene, vagy bármi másra jó lenne azon felül, hogy leüríti a pénztárcádat."

Én inkább neki hiszek, mint a konditermi szóbeszédnek... De mondjuk ártani biztos nem árt, legrosszabb esetben is csak felesleges.

csuszi
np:)
2kell. de a "gyúrós vad/nagyállatok" 4-5-öt tolnak, és gondolom értenek hozzá:) mondjuk célfüggõ, én nem akarok 100kg felé menni súlyban, ezért is nem tolok 2-nél többet.

dronkZero
Hoppá, benéztem, elnézést. Fontonként 1 gramm fölött nincs értelme, az kicsit több, mint 2g/tkg. Rohadt angolszász mértékegységek...

MEdievil
Azért erre ne vegyél mérget...

de tess:

"Az egyik tévhit, hogy az általánosan ajánlott napi fehérjebevitel elegendõ. A táplálkozástudománnyal foglalkozó intézetek által meghatározott fehérjeszükséglet 0.8 g/kg. E szerint egy 90 kg testsúlyú embernek kb. 72 g fehérjét kell naponta elfogyasztani. Lehet, hogy ez elegendõ egy ülõ munkát végzõ személynek, de egy fizikailag igénybevett illetõnek egész biztos, hogy nagyon kevés. A fehérjék a test építõköveti. Regenerálják, építik az izomszövetet, a szervezet számos funkciójának nélkülözhetetlen elemei. Elégtelen fehérjebevitel esetén anyagcserénk lelassul, izmaink leépülnek, fizikai terhelhetõségünk, teljesítményünk csökken. Ezt mindenképpen el kell kerülnünk, kiváltképp a sportolóknak, ezért a szükséges fehérjebevitel megállapításánál vegyük figyelembe az egyéni aktivitási összetevõt. Nehéz fizikai munkát végzõk és sportolók számára 1.3-2 g/kg ajánlott. Testépítõknél ennél több is lehet, mivel náluk különösen fontos, hogy ne csak az izomszövet regenerációja történjen meg, hanem új izomszövetek „szülessenek", amelyek látványosan hirdetik gazdájuk sikerét. "

F

dronkZero
1g/testsúlykilogramm fölött az égvilágon semmi értelme...

King of Roads
edzés után azért jó egy turmix. egybõl felszívódik, nem kell semmit emésztgetni. aztán már kényelmesen hazamehetsz és azt sütsz-fõzöl amit akarsz...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

csuszi
hát én szerintem fél kila bõven elég. az 125g fehérje. mellé 100g lenmag, az még 20g. 500g túró és máris megvan a 200. és a köretekben is van cirka 20 ráadásnak. maximalisták még 4-10 tojás, még 20-40. ez több mint 2/testsúlykilogramm.

jazzy
Jahm ebben teljesen igazad van de a fene képes megenni napi 2 kiló csirkét, megsütögetni, melóhelyen suliban stb megmelegíteni ( hidegen annyira nem csúszik ), edzés után hazaszaladni, vagy még ott befalni?

Sokkal egyszerûbb bevágni fél liter vizet azt szevasz, mobilabb, kényelmesebb, és szvsz gyorsabban felszívódik. Egyébként ideális esetben természetesen csak csirkét enni a legjobb, alszok 12 órát, eszel eszel, edzel, haza 5p, eszel alszol jó is lenne :)
csuszi
whesy pro = whey pro alá cytogen

csuszi
ja és még az következik, hogy ész nélkül toljátok a whesy prot, mer' az olcsóé van, és ráadásul relatíve drágább mint a scitec csúcsfehérjéje, a 100%wheypro.

csuszi
gondoltam számolgatok egy kicsit. kb egy éve nem fogyasztok kiegészítõket, csak c vitamint.
100g csirkemellben van 25g fehérje. ez kerül az én hentesemnél 120ft-ba.
33g fehérjeporban van 25g fehérje a scitectõl. ez 142ft-ba kerül.
a csirke olcsóbb és ráadásul jobb is. akkor is azt ajánlanák, ha drágább lenne.
persze ilyenkor jöhettek az olcsó fehérjével, DE!!! nézzük meg azokat:
whey pro, 30g-ban van 20g, tehát hiába olcsóbb, drágább fehérjére lebontva mint a scitec!!!! 150ft egy 25g-os adag (37.5g por).

magyarán grammra lebontva a csirke a legolcsóbb, és ráadásul jobb is. érdekes, eddig azt hittem hogy legalább gazdaságosabb a fehérjepor. ha ezt az eszmefuttatást a yellowpages-re betolnám bunnynak vajon elküldene a rákba?:)

ui.: 5kg-os és 3kg-os kiszerelést számoltam ráadásul, gazdaságos kiszerelést, nem voltam unfair.

Panzermeyer
Igen, próbáld meg hideg vízben megfõzni :)

Fõzve jobb, mert nem kerül bele felesleges zsír.

mov ah,4ch int 21h end