Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
Nem a súly a lényeg hanem hogy %-osan mennyi rajtad a zsír.
Ha nem iszol 2 napig mindjárt fogysz akár 4-6 kilót is még is csak ártasz magadnak! Te is most sikeresen az izomzat kárára sikerült leadnod minimális zsírt de attól még lefogadom nem kockás a hasad és olyan messze vagy a szálkásságtól mint elõtte.
Jó táplálkozás nélkül soha az életben nem lehet normálisan lefogyni az ilyen 90 napos fogyokúrák pedig akkora baromságok úgy, hogy jó lenne ha nem terjesztenéd elég a sok idióta média és szellemi fogyatékos.
Amúgy errõl szól utóbbi idõben a topik nehéz visszaolvasni a diéta témában és felfogni?
F
lusta vagyok felállni, de férfi léttemre, 18centis a csuklóm (azt nemkell bal és jobbot mérni😉), combom 63-65, vádlim 41-42 csípõm 100körül van és 100kg vagyok...ez hogy is van?😊
csöcsöt férfi hiába mér, úgyis elviszi a hát.
Ma reggel megmértem magam, és összevetettem pár héttel ezelõtti eredménnyel!
Ez jött ki:
Elõzõ mérés eredménye ( amikor eldöntöttem mindent )
Mellbõségem : 108 cm
Derékbõségem : kereken 100 cm
Csípõszélességem : 115 cm. ( széles csípõjû leányzó vagyok, ami szép is lenne, csak nem ennyi felesleggel )
Bal csuklóm : 17 cm
Jobb csuklóm : 17 cm
Bal combom : 66 cm
Jobb combom : 66 cm
Megmértem még a vádlimat is!
Jobb : 41 cm
Bal : 43 cm
És a Mostani mérés :
Mell : 108 cm
Derék: 88 cm
csípõ : 109
comb: 62 cm
vádli : 42 cm.
Vélemény? 😄
Egyik héten lement 1 kiló, másik héten 2 jött vissza!!! A szervezetem úgy megsínylette, hogy 1 hónapig nem volt meg a havim!
Úgyhogy kösz, de azt kihagyom!!!!
Én is olyan vagyok mint King,ha lemegyek próbálom a maxot nyújtani a lehetõ legnagyobb súllyal(persze csak addig amíg szabályos a gyakorlat) és a 2 éve alatt egyetlen edzõ napot se hagytam ki,nem is pihentem, szóval próbálok helytállni.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Szép estét mindenkinek! Kicsit el voltam tûnve.... Sry.!!!!!!
Nos, érdeklõdnék : 20 kiló fölöslegem van, konditerembe nem járok, mert a pénztárca nem bírja, minden este futni járok ki, kaját keveset eszek, ezek mellett használhatom a Hydroxycut Max nevû nõi zsírégetõt? Vagy tök felesleges, mivel nem végzem súlyzós edzéseket!
Köszönöm aki felvilágosít, és kérlek titeket, ne hordjatok el semminek a tudatlanságom miatt!!!!
Elõre is köszönöm!!!!!
üdv:
agica
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
"1 edzést nem birok ki ha nem kemény." - na ezt fejtsd ki bõvebben légyszi.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
5-6000 kcal, kreatin, volumass, annyi kaja amennyi csak belémfér. Jövõnyárra meglesz az eredménye, reményeim szerint! Vissza kell jönnie ennek a 6-7 kilónak kéremszépen! 😊
8-10 hetes hardcore "blast", ahol tényleg idióta módon edzel, bukásig mindent, annyira intenzíven, hogy sírj, jó nagy súlyokkal. Itt zabálsz mint a rák, fõleg proteinre helyezve a hangsúlyt, meg ha nagyon zsírosodsz, heti 2-3 éhgyomros kardiót csinálsz 30-40 percig úgy, hogy elõtte csak egy bázinagy pohár vizet fogyasztol.
Itt jó sok husi megtapad rajtad, egy része zsír, de tökmindegy, szét-szarrá-szénné vagy edzve, már nagyon fáradt vagy, s pihenni szeretnél. Ilyenkor elmész egy 1-2 hetes "cruise"-ra, ahol vasat nem fogsz, kevesebbet is eszel, s csinálod a reggeli kardiót, meg rengeteget pihensz és szedentáris életmódot folytatsz. Ez kb. leszedi a felesleges zsír nagy részét, s jöhet az újabb 8-10 hetes szénégetés.
Zola, a kreatintól zsír nem megy fel, merrt nullkalóriás. Zsír a túlzott szénhidrátbeviteltõl lesz majdan, amit úgy érsz el, ha tényleg minden kreatinadagot mellé nyeled a cukrot. Szemüvegesfiú mondta, hogy nem szükséges szénhidrát a maximális inzulinhoz, néha elég az édes íz is. Próbáld ki, hogy kreatin-bolero és plusz édesítõ, papíron mûködik. Edzés után azonban 50-60 gramm egyszerû szénhidrátot fogyasztani kéne azért a kreatin mellé.
Vagy, nem töltesz fel, hanem mindig csak az edzés utáni turmixodba teszed a dolgot. Beválhat. 😊
Én most tömegelnék vagy mi, csak hát nyár van, s NEM MEREK enni. 😞 Azért anorexiásan kicsit nehéz lesz tömegelnem, jöjjön mán a tél...
http://www.mass-shop.hu/taplalkozas_helyes_kreatin.php
Itt le van írva, hogy milyen testsúlyhoz mennyi ajánlott, mondjuk én a feltöltést kihagytam mert újabb cikkek szerint nincs sok értelme. De a leírt értékek mindenképpen irányadók lehetnek.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Hát nem tudom. Szerintetek? Mert az akarattal nincs gond nálam.
1. variáció: szopóka-nyalóka sok aerob.
2. lassú-szopóka-nyalóka: csak kicsit több szénhidrátbevitel a szükségesnél, lassan jársz mondóka.
3. kokszoló-nyalóka nem ajánlom történet. egészségtelen kérdéses eredmény variáció.
Csak az a baj ha én belevágok akkor nagyon zsírosodok is.Persze az izom nem jön zsír nélül ezt mindneki tudja,de esetleg nincs valami bevált módszer h minimális zsír jöjjön csak fel?
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
#14242: Így van, kreatin szõlõcukorral vagy maltodextrinnel a legjobb. Én személy szerint maltoval tolom, mivel régen voltak gondjaim a cukorral, szal nem ingadozik annyira. Úgy néz ki bírja a gyomrom.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
"Ezért nem jó a kreatint tejbe, szénsavas italba, fehérjeturmixba stb. keverni (mind lassítja a gyomron való áthaladást vagy roncsolja a kreatint). A tiszta víz szõlõcukorral a legjobb!"
Glory, Glory Man. United!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kb. 3 hónapja gyúrok, elõtte semmi izmom nem volt, de szó szerint semmi a felsõtestemen. 7 éve focizom ezért nem is gyúrok a lábaimra.
Itt 1 kép rólam:
http://k epfeltoltes.hu/view/090821/2009.j_l.29.2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
a k epfeltoltes között vegyétek ki a szóközt.
Ehez a testhez szerintem egy 3 év minimum,kiegészítõkkel.Ha nem szedsz semmit akkor lehet több is de ahogy jazzy is mondta fõként genetika.
2 óra kondit lekéne szûkíteni 1 óra intenzív edzésre,mert ha kevés gyakorlatot csinálsz sokáig az se jó.A sorozatok között legyen 30mp pihenõ és pörgesd az edzést.
A másik,hogy magadról nem tettél képet tehát így még nehezebb megmondani.
Szedni nem KELL, ezt a testfelépítést ha jó genetikád van, el tudod érni nélküle is. De baromi sok idõ alatt.
Ha szedsz akkor ez az idõ csökkenthetõ. De azért egy ilyen testhez masszívan jó genetika kell, ha az nincs meg, akkor a cél elérése sokkal nehezebb.
Ahhoz hogy úgy nézzek ki mint ahogy a linken lévõ pali néz ki, ahhoz kellene szednem valami tömegnövelõt,animosavat,kreotint,vagy valamit? Van vagy 5 kiló feleslegem, gondolom azt mindenféleképpen el kell tüntetni. És ha kellene szedni vmit, akkor mit tanácsolnátok? Amúgy minden nap eszek húst (legfõképpen csirkecombot), heti 4 * 2 óra kondi + focizok és focin kívül járok futni meg biciklizni. Segítsetek, köszi és tom h elég hülye kérdés, szal bocs...
http://qualitymagazin.hu/kep.php?kep=kepek/hirkepek/_167.jpg&szel=251&magas=350
de az az 1 hónap alatt 10 kilós kieg. recept engem is érdekelne 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
amugy tudtok tippet, hogytudom a gyakorlatokhoz hozzászoktatni magam újra? csakmert nem érzem pl a hát gyakorlatokat.
én megint vm35tel kezdem, nekem az bejött nagyon-nagyon.
már csak -5 kilóban vagyok, majd szeptember elején ismét badizunk keményen keményen! 😊
Tyler,errõl fingom sincs,ha akar venni akkor vegyen,de csak is úgy ha normálisan edz és elsajátította a gyakorlatokat.
de kezdõknél pont az alacsonyabb fehérjetartalmú kiegészitõk az ajánlottabbak nem??
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Igazából amiket leírtál az tömegnövelõs cucc,de én nem fizetnék a szénhidrátért,mivel azt könnyebb megenni mint pl a fehérjét.
(Szénhidrát mindenben van pl: kenyér,tészták,rizs... még a fehérje a legjobb a csirke cici ez túl költséges.Tehát inkább fehérjét vegyél tömegnövelõs cucc helyett mert utóbbiban kb 20-30% a fehérje elõbbibe meg 65-72%.)