Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Kesztyûs témát meg tudod mire értettem.<#eljen>#eljen>
Továbbra is tartom, hogy kajával meg lehet oldani a tömegnövelést az elsõ évben (és olcsóbb is), csak hát ugye sokkal több macerával jár, mint reggelente bevágni a turmixot. <#ravasz1>#ravasz1>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én is kesztyûben edzek,akkor most én is "kemény" gyerek vagyok?(188cm/95kg) <#buck>#buck>
Szerintem a legnagyobb baj az,hogy hamar kezdik el,jó én is 2 éve csinálom 16 évesen kezdtem, és mindent egyik napról a másik napra várnak el.Nagy akarok lenni de rögtön,és dobálják a nagy súlyokat figyelembe se véve h az mennyire szabályos a gyakorlat szempontjából.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
#14307: Az tiszta sor, hogy a Jumbo 1 jó cucc, van benne (majdnem)minden. A fehérje se tûnik rossznak, viszont a te esetedben mivel írod hogy kezdõ vagy, a 2 termék eggyüttes fogyasztását eléggé feleslegesnek találom. Nem kell az extra fehérje, fõleg ha a kaja rendben van! De te tudod mit akarsz, ha tömve vagy lével és nem számít, akkor nyugodtan tolhatod azt is.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=6438&addbook=1
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=5941
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Most nem azért de ezen te komolyan meglepõdsz? <#miaz>#miaz>Amúgy meg kitartás és nyomd le õket <#wink>#wink>
F
Nem hazudok! 2 termet próbáltam, mind a 2bõn kinéztek... A csajok fõleg....
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Testépítés
Egyedül 1-2 dolog érdekelne, konditerembe miért csak akkor amikor már látszik az eredmény? Nyugodtan menjél, menjél, nem fognak lenézni, kinézni, hogy húú mit akar ez itt, sõt sokan még bátorítani is fognak ebben biztos vagyok.
Nem az a lényeg, hogy az ember hogy néz ki, hanem hogy mit tesz.
Ha egy 120 kilós ember lejön a terembe akkor biztos nagy akaraterõ kellett hozzá hogy legyõzze a félelmét a konditeremtõl, mindenki volt kezdõ, be volt csinálva, hogy jaj mi lesz lemegyek az izmos emberek közé kinevetnek... nem.. õk is átmentek ezen. Sokkal megértõbbek mint azok a balfaszok akik minden nap berúgnak és õk a menõcsávók.
Fehérjét és zsírégetõt is nyugodtan rendelhetsz akár most is.. "valamennyi izmod" van most is, ez pont abban segít, hogy megkönnyíti a fejlesztését.
Sok szerencsét és kitartást kívánok neked!
Ha gondolod rakhatsz be valami before after képet, persze csak ha szeretnéd, ezzel is segíthetsz másoknak hogy nekikezdjenek.
Hasamon is van felesleg, derekam ma reggel 88 cm volt, júliusban meg kereken 100 cm...
Csípõszélességem júliusban 115 cm volt, mára lejjebb ment 108 cm-re.
Mellbõségem nem változott, maradt a 108 cm...
Hozzáteszem nem vagyok egy törékeny alkatú leányzó!!!!!!!!
Régen Latinoztam, tehát táncoltam...
A táncpróbák elõtt bemelegítés így nézett ki : mögöttünk lévõ focipályán 5 kör futás, 2 kör séta... minden nap... Megvolt az alakom, és a fittségem... Majd szépen lassan a térdem és a bokám sínylette meg a dolgot, így abba kellett hagynom... 4 éve nem táncolok, és feljött 20 kiló fölösleg...
Bízok benne hogy le fog menni, még ha nem is 20, hanem csak 10, már akkor boldog leszek...
Minden este kijárok futni, vagy a kutyámmal, vagy nélküle, de megyek, és csinálom, mert az akaraterõm megvan hozzá...
Nem sokára rendelni fogok valamilyen fehérje shaket, és még valamilyen zsírégetõt... De addig nem lehet, amíg nincs valamennyi izmom... A lábam nagyon jól halad, combom is... De ez még édes kevés...
Konditerembe is csak akkor fogok már járni amikor kezd látszani az eredmény...
Személyi edzõt fogadok, és megcsináljuk a lehetségest!
Mert ugye minden lehetséges, csak bíznunk kell magunkban...
Pl.:
ma is 25-30 percet futottam... Igaz vannak megállásaim, mert még nem bírom, de csinálom... Amikor megállok, nem iszok rögtön vizet, had szokja a tüdõm...
Asszem ennyi...
Mindenki beláthatja hogy csodákat lehet magaddal csinálni, csak kitartás kell, és akaraterõ..
Mert ha minden reggel úgy kelsz fel, hogy ohh, most nincs kedvem semmihez, majd holnap este megcsinálom, akkor kész itt vége... Feladtad...
Nem igazam van????
A 90 naposról annyit hogy szart sem ér... Mert minden tápanyagra szüksége van a szervezetnek... Minden Mikro és Makro anyagra... Vízet is minimum 3 litert kell inni naponta!!!!!!
Én spec. a párom akarom visszaszerezni, és az a cél van a szemeim elõtt, hogy már a karácsonyt újra együtt töltjük, kettesben!!!!!!
Nekem ez ad erõt, és hiszek magamban hogy megtudom csinálni!!!!!!!!!!!!!!!
Prédikációnak vége!
Amúgy meg itt van a követendõ példa ne csak a negatív dolgok legyenek:
http://body.builder.hu/pub_kezdoknek2.htm4
F
Akaraterõben meg mellé fogtál nekem kicsit több van mint neked valaha is lehet. Nincs szükségem mindenféle módszerre hogy ne zabáljam a szemetet és ne igyak folyton cukros szarokat mert anélkül nem bírom megállni. "Keményen ráállok gyúrásra" és az edzés között is van némi különbség.
Ha nem fogod fel hogy ettõl nem eszel egészségesen akkor nincs mirõl beszélni PONT.
F
Sztárdiéta, leszarják, hogy hogy néznek ki, legyenek 40 kilósak.
Mi nem a mérlegen nézzük, az ideális testsúlyt, hanem a tükörben, engem nem érdekel, hogy xy modell 40 kiló, ha a seggén lötyög a zsír mert az összes zsír rajta van és az összes izmot leadta mert nem evett.
Bár tudom pont az nem fogja végigolvasni és felfogni akinek a legnagyobb szüksége lesz rá de mindegy.
"
Az "90 napos diéta" nevû elmebeteg förmedvény valami eszméletlen mértékben elterjedt. Nonszensz, de éttermek étlapján és ételszállítõ cégek heti menüjében is szerepel ez az ordenáré butaság és nincs egyetlen egy személy sem az elmeosztályról aki megkérdezi: ez hogyan lehetséges?
Érdekes, hogy nincs megfelelõ táplálozástudományi ellenõrzés, vagy a cégeknél egy szakember aki azt mondja, ezt azért nem kéne!
(Persze mit várunk, amikor orvosok sincsenek képben azzal, hogy hogyan kellene normálisan táplálkozni?)
Mibõl áll ez az ostoba rendszer? 90 napból, amelyben négy napos ciklusokban csak különféle típusú ételeket lehet enni, mint fehérjenap, szénhirátnap, keményítõnap (sic), gyümölcsnap - zsírnap nincs?
Nos elsõ kérdésem lenne ha az ötlet kiagyalója itt ülne velem szemben büntetõjogi felelõssége tudatában, tarkólövés elõtt: a keményítõ és a gyümölcscukor nem szénhidrát?
Nézzük csak egy "szakanyag"-ból a definíciókat:
"Mi micsoda, avagy melyik nap mit lehet enni...
Fehérje (protein): minden, ami állati eredetû, de nem zsír, vagyis: hús, hal, máj, tojás, tejtermékek, valamint ide tartozik a gomba és a szójatermékek is, valamint az avokádó
Keményítõ: minden zöldség, ide tartoznak a hüvelyesek is (lencse, bab, borsó...)
Szénhidrát: finomított gabonafélék és cukor, vagyis tészta, sütemény"
Sõt, hogy kevesebbet kelljen gépelnem, íme a teljes anyag a megjegyzéseimmal:
"A diéta kiegyensúlyozott, vitaminokban és rostokban gazdag táplálkozást biztosít, hála a sok gyümölcsnek és zöldségnek!"
A vicc az egészben az, hogy az öltet kiagyalója úgy gondolja, az optimális tápanyagbevitel nem napi ciklusra épül. Tehát nem kell minden nap minden tápanyagot megadnunk. Lehetne ez az anyagcsere folyamatokkal is így ennyibõl, egyik nap lélegzünk, másik nap eszünk, harmadik nap pisilünk, negyedik nap kakilunk!
"A fogyókúra a felesleges kilók leadása mellett megváltoztatja a szervezet mûködését, amivel garantálja, hogy a leadott kilók nem jönnek vissza."
Ez tök hihetõ! Ha valaki húzs év életmódjától dagadt, akkor csoda történik 90 nap alatt és valami varázs erõtér meg fogja védeni, miután természetsen eltûnt róla a zsír attól, hogy tápõanyaghiányos állapot miatt elkezd lepusztulni a teste és az immunredzsere!
"A diéta lényege a szétválasztás. Ez azt jelenti, hogy a gyomorba mindig egyféle táplálék jut, amit így könnyen lebont. A napok sorrendjét mindenképpen be kell tartani. A diéta a fehérjenappal kezdõdik, ezt követi a keményítõnap, szénhidrátnap és gyümölcsnap, majd ismét a fehérjenap következik, így követi egymást a 4 nap sorban, 90 napon át. A diéta alatt havonta egyszer víznapot kell tartani, amely gyümölcsnap után következik, utána pedig fehérjenap jön. Cukormentes kávé és tea korlátlan mennyiségben fogyasztható."
Na most ebbõl az az apróság maradt ki, hogy miért is fogyna le ettõl az ember? Nem látom az energetikai egyenletet a képben!
"A reggeli minden nap ugyanaz: gyümölcs, esetleg 100 %-os, cukor hozzáadása nélkül készített gyümölcslé. Gyümölcs a délelõtt folyamán is fogyasztható, ebéd elõtt 1 órával azonban már nem. (A banán is gyümölcs, tehát ez is ehetõ.)"
Itt meg is kezdjük az izomzatunk lepusztítását azonnal éhezéssel! A gyümölcsök semmiféle hasznos makrotápaynagot nem tartalmaznak, kivéve némi cukrot.
"1. nap: Fehérjenap
EBÉD: Fõtt vagy sült hús, hal, tojás, sajt, valamint joghurt, kefir, túró (20 dkg összesen).
Ehhez bármilyen nyers salátát fogyaszthatunk, korlátlan mennyiségben. 1 szelet kenyér is fogyasztható (bár elhagyásával eredményesebb a diéta). Ebéd után 2 dl tészta nélküli levest kell inni. (Vannak, akik elhagyják, a diéta így is mûködik!)
Tejet, sajtot csak ezen a napon lehet enni.
VACSORA: Ugyanaz ehetõ, ami ebédre, csak leves nélkül, kicsit kisebb mennyiségben."
Eszméletlen: 20 dkg hús, tojás vagy joghurt összesen. Az ugye senkit nem zavat hogy ezek fehérjetartalma jelentõsen különbözik? Nem egészen mindegy hogy 20 dkg 3,5% fehérjetartalmú joghurt, vagy 20dgk 20% fehérjetartalmú húsról beszélünk!
Természetsen a testúly nem számít, egyen ugyanannyit a 60 kilós, mint a 140 kilós, nem számít hogy sportol, nem sportol stb.!
Kenyér! - No comment!
Leves! 2 dl leves, de hogy mit tartalmaz ez a leves, szintén lényegtelen, bár vegyük az alapot, akkor semmit!
"2. nap: Keményítõnap
EBÉD: Bármilyen zöldségféle (bab, borsó, zöldbab, kukorica, lencse, sárgarépa, burgonya…😉, fõzve vagy sütõben sütve. Keményítõ a rizs is. Ételízesítõ, só, ketchup, fõtt paradicsom használható. Nyers salátát is ehetünk korlátlan mennyiségben, valamint 1 szelet kenyeret (elhagyásával eredményesebb a diéta).
VACSORA: Bármilyen zöldségféle fõzve, sütve, párolva, saláta… vagyis ugyanaz, mint az ebéd, csak kisebb mennyiségben."
Fordítsuk le: keményítõ a szerzõk szerint a normális, természetesen szénhidrátforrás. A mennyiség mindegy, diétázzunk 1 kiló cukros ketchuppel kotvasztott rizzsel!
"3. nap: Szénhidrátnap
EBÉD: Fõtt tészta vagy pizza. Vagy bármilyen sós sütemény (egy adag pizzának megfelelõen). Ízesítésként paradicsomszósz vagy kevés zöldség használható.
VACSORA: Két kisebb szelet torta vagy 2-3 apró kalács, esetleg 3 gombóc fagyi, és 1 szelet étcsokoládé. (Aki nem kívánja az édes ízeket, ehet sós süteményt is…😉"
A kedvenc napom: diétázzunk szeméttel, azzal, amitõl elhíztunk!
Ennek a tudományos alapjaira erõsen kíváncsi lennék! Az az apróság hogy a szénhidrátnapon a torta és egyeben zsírral is tele vannak, méghozzá a legrosszabbakkal, abszolúte nem számít!
"4. nap: Gyümölcsnap
EBÉD: Bármilyen gyümölcs, korlátlan mennyiségben.
VACSORA: Bármilyen gyümölcs, minden mennyiségben! :-)"
Az elõzõ napi tombolás után savasítsuk el mégjobban a gyomrunkat és éheztessük testünket tovább tápanyagbevitel nélkül!
Mit nyújt ez a zseniális "diéta?"
1. Megfelelõ fehérjebevitel híján a test katabolikus állapotba kerül. Ez az izmok bontását eredményezi (nem sportolóknál nyilván kis mértékben) azonban az anyagcsere teljes lelassulása és a zsíranyagcsere leállása a fõbb következmény. Ha izmot bontasz, zsírt nem fogsz!
2. A megfelelõ szénhidrátbevitel hiány szintén katabolikus állapotot okozba, ha nem kompenzálódna ez gyorsan olyna szénhidrátokkal, amelyek a nagy inzulinreakció miatt azonnal zsírfelmalmozáshoz vezetnek.
3. A telitetlen zsírok teljes hiánya az étrendben a hdl/ldl arány tönkretételével komoly problémákhoz vezethet.
4. A test általános lerobbanása következik be azáltal, hogy nem kapja meg napi szintén a szükséges makro és mikro tápanyagokat.
5. A delikvens fogyni fog látszólag, legalábbis testsúlyt veszít. Ez némi izom, a test glikogénraktárainak ürülése és az azzal járó négszeres mértékû vízveszteség (amely az izomtérfogatot csökkenti legjobban) eredménye és minimális zsírvesztés amely természetesen mindeképpen adódik a kalóriadeficit miatt. Minden, a legszarabb rendszer is mûködik egy szinten, mert a delikvens elkezd figyelni arra hogy mit eszik és mennyit, ez pedig jelentõs kajabevitel-csökkenést eredményez!
Tény hogy ezzel már nem sokban lehet lerontani a hétköznapi táplálkozást!
Hihetetlen hogy ennyire el tudod terjedni egy olxan rendszer, amely alapjában nem ismeri fel azt hogy a szemét kaját kell kigyomlálni az étrendbõl. Hihetetlen hogy az emberek beveszik azt, hogy ugyanannak a szemétnek - amivel egyébként is táplálkoznak - megvariálásával eredményt lehet elérni!
Az emberi butaság végtelen - és nagyon jól kihasználhgató!
"
F
Mindenki tudja am hogy a 90 napos diéta egy sztár diéta, amit páran tanácsoltak egymásnak, majd felkerült netre, és onnan a sok szerencsétlen ember agyába....
ha egy héten vesztesz a súlyodból 4-6 kilót, akkor az kérlek víz... nem zsír hanem víz, utána meg izomból fogsz veszteni!!!!!! DE ez nem az én asztalom... én sportolók által edzek, van egy oldal ahol regizve vagyok, segítenek mindenben... Képeket teszek fel a változásokról!!!!!
Puszi
kezdve a 6 óra után nem eszünkkel, folytatva a szír hiányán át a gyümölcsös hülyeségig.
nem nagyon van kedve az embernek leírni 55.-re amit már leírt ezerszer.
MJ rulz Pink Team The Only One
ゾルターン
A cangázás nagyon hó... Én vagyok úgy hogy napi 24 km-t letekerek... Mivel legjobb barátnõm 12 km-re lakik, oda vissza = 24 km... Nagyon jót tesz a szervezetnek...
A futás is nagyon hasznos... Fõleg reggel lenne az, de ha nem megoldható, akkor fuss este. Én futni kb 30-45 percet szoktam, igaz még meg meg állok, de már haladás...
Asszem ennyi...
ゾルターン
ゾルターン