Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most amúgy ittam az elmúlt pár napba esténként, de momentán olyan izomlázam van, hogy a tegnapi bicepsz-hát mellett még érzem a hétfõi mell-tricepszet is.. nem is kicsit :D mondjuk múlthónapban szünet volt és most kezdtem újra
ha valaki tudna a másik kérdésemre válaszolni, megköszönném.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
másik kérdés:
Edzés elõtt 1 órával szoktam nagy szénhidrát dús kaját enni, és ahogy közeledek az edzéshez, elkezdek csokizni, közvetlen elõtte meg közben 1-2 3grammos dxtroz cukrot elszopogatok. Edzés után a fehérje mellé még bekapok 10gramm dextrozt, aztán otthon bekajálok.
kérdés, hogy ez így jó-e? Elég edzés után a 10gramm cukor? Érdemes edzés elõtt/közben is szopogatni? :D Nekem egyenlõre energiaügyileg bevállt a dolog, fejlõdés ügyileg még nem tudom, hogy hoz e változást
üdv.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Volt, hogy nem volt pénzem, 1 hétig nem tudtam normális mennyiséget bevinni, aztán visszaálltam a régi kajálásra és megemeltem a fehérjét, hát 2-3 napig bizony, már elnézést, fostam mint az állat, aztán szépen visszaállt a szervezetem.. ez már többször elõfordult.
Bevallom volt olyan is, hogy fáradt voltam, elszámoltam a napi turmix adagot és valahogy egyel többet sikerült meginnom, ugyanez volt a reakció.
De ahogy mondtam is,engem annyira nem izgat<#vigyor4>#vigyor4>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Mérni meg gondolom étkezésenként 30g.Asszem kb 1,5-2 óra az emésztés álltalában és egyszerre csak 30g szívódik fel.
De h most ebbõl mi igaz vagy mi nem???
Nem tom nem is érdekel.Én régeben csináltam azt,hogy este,volt úgy h megittam egy turmixot 70g fehérje volt benne és mégis fejlõdtem.
Lehet h télleg nem szívódik fel és zsírként lerakódik.De nem vagyunk profi testépítõk szóval szerintem felesleges ezen rágódni.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Télleg igaz,h minnél több dolgot tudsz egy adott témából annál inkább összezavarodsz.
MJ rulz Pink Team The Only One
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Más: most olvastam egy lapon, hogy egy étkezésre ne együnk egyszerre 20 dkg-nál több húst, mert nem emésztjük meg. Ez igaz? Forrás
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem sokára lesznek újabb képek!!!!!!! Csak még le kell adnom valamennyit!!!!! :)
♥
Na a csíkokkal meg nem értem mi bajuk az embereknek... most tényleg ennyire égbekiáltó hiba lenne hogy mindenki ennyire kiakad rajta? Szerintem teljesen természetes és egyáltalán nincs velük gond..
F
Vegás dologgal kapcs. nem akartam megsérteni senkit csak hát....ez a véleményem sorry.Akinek ez tetszik csinálja.PEACE!<#worship>#worship>
hát.... õõõõõõ....izé..... vélemény? :D Én volnék, más fényekkel!!! ♥
ha szar azt is mond meg! :)
és bármilyen hihetetlen fejlõdtem kilóban és erõben is (persze lassan)
most már inkább csak erõsen megválogatom mit eszem/iszom
Hogy lehet már vegán testet építeni?
Az emberi hülyeség csúcsa.
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
További szép napot!<#papakacsint>#papakacsint>
Nem tom mikor fog ez megkezdõdni,úgy is egymás közt vagyunk.
A magasságom se segít. lennék csaj vagy mittomén.
Hjajj ma kipróbáltam a súlyemelõ stílusú elölguggolást.. a csuklóm jó rugalmas, meg sokkal könnyebbnek tûnt, mintha másképp fogtam volna. Jó. :D Meg levideoztam, (mivel egyedül edzek, így szoktam csekkolni a szabályosságot) aztán észrevettem, hogy nem is dõl elõre a felsõtestem, szinte végig tök vertikális síkon mozog. Jó. Csak a combom ééég.
a csirkemellet általában párban adják, ezért te szépen ketté vágod... Fogsz egy éles kést, és elkezded felkockázni, vagy felcsíkozni a csirkemellet. Ha csíkozod, akkor a csík mindegy milyen hosszú, de vastagságra kb 1 cm legyen... Finomabb is, és könnyebben átsül...
Nah amikor kihenteskedted magad, akkor a tálba, amibe pakoltad a falatokat, befûszerezed... Mert ugye fûszerezni ne félj, legyen íze annak amit megeszel... Megcsinálod, és beteszed egy 10 percre a hûtõbe... Majd a meleg olivaolajban megsütöd... Itt sincs semmi furfangosság... Látni fogod, ahogy a hús szépen fehéredik kifele!!! Bizony!!!! kifehéredik...
Lassan megsütöd...
Majd ha ez kész van akkor vagy külön tálkában tárolod a kaját, vagy összeöntheted a rízzsel!!!!!
Ennyi lenne!!!!!!!
Jah és melegen ne tedd a hûtõbe mert megromlik :D
♥
Elkészítés .: olívaolajt rá teszed a villany/gáz tûzhelyre, vársz míg melegszik, forrósodik... ha nem tod mikor meleg , akkor fogsz 2 szem rizst és beleszóród... Beleöntöd a mennyiséget.... Elkezded dinsztelni... azaz kicsit megpirítod, de nem nagyon... Látni fogod, ahogy átlátszóvá változik... Nah ha igaz, akkor jól haladsz... Amikor megdinsztelted, akkor felöntöd vízzel, követve a megadott 1/1.5 arányt... Kavargatod... Szépen kavargatod, és látni fogod, hogy a rizs dagad, és a víz szépen lassan elfõ róla... Eddig ok?
Ha borsóval akarod enni, akkor nem fõzöd el a vizet a rízsrõl, hanem szépen beleteszed elzárás elõtt 5 perccel!!!!! De elõtte mosd át a borsót folyó vízzel... Amikor látod hogy a borsó puha, szépen elzárod..
És ennyi!
" MERT NEM és kész" - ilyen hozzáállással nem is fogsz fejlõdni, ne a fehérjétõl várj csodát. Nem tudod megcsinálni a rizst???!!! Há dögöljek meg, a kutyám megcsinálja baszki, ne röhögtess már. Csirke: amikor nincs ismerõs, aki megsütné nekem bemegyek egy Match nevû szép nagy bóóótba, oszt ott van pl. grillezett csirke, kilója (combról van szó) 1.100 Ft. Drágább nyilván, mintha nyersen vennéd, de alternatív megoldásnak tökéletesen megfelel. Mellé rizs kurva drága sajnos, 4 zacskó (ha nem kilósat veszel) 300 Ft körül van. Nyja, kész rablás...
hûû már párszor leírtam az alkatom meg kép is volt :D
na szóval 176cm 63,5 kg "skinny fat"<#sir>#sir>
De ha naponta 1 kg húst eszel persze h szépen fejlõdsz...
visszatérve a dologra: mit ajánlotok.biotech az jó?
Meg amit Sean írt azzal kapcs. hús+rízsben van annyi fehérje amivel "szépen fejlõdhetek"?csak kíváncsiságból
F