Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King of Roads
ITT mindent megtalálsz...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

DAcafat
melyik suliba fogsz járni esetleg tudok olyat mondani ami közelbe van
amúgy én ebbe járok http://metropolfitness.atw.hu/

DaemoonHunter
Az M1 nagyon jó, amit Roger6 linkelt az lesz az. Asszem még a csirkét is megsütik neked ha viszel😊
Hozzáteszem nekem kicsit drága, viszont igenjól felszerelt, szerintem a legjobb miskolcon.
4k-ért van a sportcsarnokban is, ha tudod merre van.

Roger6
Nem ismerem Miskolcot, de google-ben ezeket találtam:
1. terem, 2. terem,
2. terem

Remélem az egyik jó lesz neked.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SeanJRRussel
m1 asszem vagy micsoda terem van Miskolcon.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

fogyókúrás tippeket tudtok adni? kb 15 kilót szeretnék leadni. bár nem látszik rajtam hogy annyi túlsúlyom lenne. igazából csak a hasam nagy

dragon11
Okk, de nekem utaznom kell a konditerembe ~60km-t oda-vissza..😊 de akkor iskola után esetleg egybõl elmegyek konditerembe és úgy megyek haza és nem kell utazgatnom.

Valami konditermet miskolcon ajánlanátok?-Nem nagyon tudok- Esetleg többet is, akár honlappal +címmel..😊 köszi.

MEdievil
Az ilyen kis élõ fába is belekötni stílusból igen.. mint amit neked is muszáj volt. Ha az nem jön be akkor keresünk valamit hogy igazunk lehessen.

Amint olvastátok (gondolom nem) írta hogy szigorúan próbálja meg követni a diétáját. Akkor meg tanácsoljatok neki olyat amitõl már is nem olyan lesz. (és ha minden kajálásnál 2 kanállal több olajat használ mint ami kellene az igen is árt ne meséljétek már be hogy nem számít.. persze nem omlik össze a világ már ennyitõl de had csinálja már jól.)

F

Roger6
"És szerinted hol fog megenni tizen valamennyi tojást??????? - ha erre gondolsz, hogy vegyen vissza, kicsit túl érzékeny vagy, nem gondolod? Nincs ebben semmi kivetnivaló, már bocs.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

MEdievil
10 tojás nem sok. Stílusból pedig vegyél vissza ha kérhetlek.

F

SeanJRRussel
És szerinted hol fog megenni tizen valamennyi tojást???????
Egy tojás van vagy 6-7g...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

MEdievil
100 grammban 30 gramm zsír van.. diétánál az igen is nem mindegy fõleg ha minden mást is így számítanánk! Tömegeléskor belefér de így.. na meg fõleg olajban sütni azt amit nem muszáj?!

F

sadvagabond
köszi.
a diétát azért mondtam,mert eleve úgy eszem,úgy élek.másnak ez diéta,nekem ez lett életforma.szóval ebbõl elhagyni bármit is már éhségsztrájk lenne 😊

SeanJRRussel
Az elsõ mondat ORIONKNAK ment.

SeanJRRussel
Hülyeség nem kell eldobni a sárgáját.olajba is sütheted nem azon fog múlni a diétás azon a 2 evõkanál olajon.

Sadvagabond
Ugya úgy eddz mint eddig maradjanak a nayg súlyok,próbálj 10-12 ismétlést csinálni és diétázz,mert anélkül nem fogsz fogyni!!!!!!

sadvagabond
ha zsírt szeretnék égetni,mekkora súlyokkal dolgozzak?
eddig fekvenyomás 45-50 kg-mal ment,egykezes meg 7 kg-os van.
ilyenkor felezzem a súlyt,duplázzam a szériát,vagy hogy érdemes?

az étkezés része most nem érdekel,mert eddig sem zabáltam,ezután sem fogok,nincs kenyér,stb,szóval nem kell újra leírnotok,köszi.

MEdievil
A tojás fehérje. Fõleg a tojásfehérje. Amúgy igen ehetsz és te is dobd el a sárgáját diéta alatt fõleg.

F

Tojást ehetek? a diéta alatt? Igaz, én nem versenyzõ vagyok, csak fogyok, de azért próbálom szigoruan követni a dolgokat.

A teremben láttam, hogy versenyzõ testépítõk ettek fõtt tojást, de a sárgáját eldobták?

Sülttojásra gondoltál?, habár szerintem fõttre gondoltál, mert a sülttojás alá ugy kell olaj. Én meg már igyis a csirkemell hust sütve készitem el, ahol van olaj.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

King of Roads
jah 18 leszek januárba

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Lazarus
Az úgy már emberes :] 17 vagy?
King of Roads
a nagyobb nyomásoknál v húzásoknál piramisba megyek föl izolációs gyakorlatoknál pedig kis sullyal bemelegités és végig tolom 1 adott sullyal kivéve tegnap mikor rámjött h 15 kg helyett 20 kg-s egykezesekkel bicepszezzek <#idiota>

DAcafat
tömegelés alatt napi reggeli futás mennyire megy el?
3kmt le nyomom és annyi nem futok órákat 😊

SeanJRRussel
Én 3-4 gyakorlat 4*10-12

Általában 2-3 gyakorlat, lábra és hátra 4 is. 3X6-15 ismétlést alkalmazok izomtól és gyakorlattól függõen.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

slime001
Ti 1-1 izomcsoportra hány gyakorlatot végeztek és hanyas szériákkal? Én mindenre 4x8-as szériákat szoktam, kivéve vádlira arra 4x15-20 ahogy bírom.

AVIRA - \"More than security.\"

King of Roads
szolnoki vagyok úgyhogy nehezen <#idiota>

BME gépész kolija az Irinyi Jóska utcában (Kármán Tódor)
BADE
én elbúcsúztam az itthoni teremtõl,szeptembertõl újra Gilda(Récsei),az egy kicsit komolyabban felszerelt lesz😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

King of Roads
<#kerdes>

te is kármánba jársz?😄

SeanJRRussel
14119hsz ben má linkeltem ezt a cuccot.

King of Roads
gyilkoljunk vasakat!! jah ma zárva a terem... <#shakehead>
vashiányom van <#idiota> a hétvégét se bírom ki

kisagica
Jó reggelt!!!!
Valami téma? 😄

King of Roads
na igen ezen én is el szoktam csodálkozni hogy valaki a hét 7 napjából nem tud rászánni mondjuk minimum 3× 1 órát arra hogy jobban nézzen ki

Roger6
"de konditerembe nem biztos lenne mindig idõm elmenni" -öööö... bányász vagy? Vagy mi? A konditerem (nálunk majdnem az összes)reggel 7-tõl este 10-ig nyitva. Ja, meló után hazamegyek, leviszem a kutyámat sétálni, elmegyek edzeni. Egyedül élek, így van olyan gyökérség, mint a háztartás vezetése (tudod, vasalás, porszívózás, felmosás, mosogatás, tisztogatás, akurvaminttoménmégmi), +barátnõ, és képzeld el, belefér a heti 3-4 edzés. De biztos én vagyok a hülye...

Jamirofan89
http://www.teamanr.com/C9_T11_Muscle_Maker_s/24.htm

49 nap! xD

SeanJRRussel
ki bizony!

King of Roads
wassup? estére kihalunk? <#wow3>

kisagica
*megnézem 😄

kisagica
megnévem ... de szerintem jó ár 😄 én is akarok venni!!!

dragon11
Értem.. de konditerembe nem biztos lenne mindig idõm elmenni.. szóval érted.😊 de válom a megoldásaid😊

köszönöm!😄

King of Roads
tele vagy tesztoszteronnal az inkább ergó jó kúrni <#idiota>

sztem fölösleges otthonre kézisúlyt venni mert ha mexokod akkor jöhet a következõ. mikor itthon edzettem 3 hónap alatt 4kg-ról 8ra fejlõdtem hál'istennek a köv hónapa iratkoztam be konditerembe.

dragon11
Gondoltam rá..😄 koromból adódóan tele vagyok tesztoszteronnal, ergó jó "gyúrni"..😊 de most gondolkodom, hogy veszek 2db egykezes súlyzót 7.5kgosokat, mert most csak egy db súlyzóm van..:\ így meg nem olyan jó.

Ami a metróban van.. most a legfrissebb újságban is benne van. 5kba kerül a súlyzókészlet.. 15kg össz.

Az jó? Vagy esetleg ajánlj jót ilyesmi áron -kicsit most le vagyok égve😄-(csak egykezeseket, ami bõvíthetõ tárcsás)

Eddig nem nagyon foglalkoztatott a téma, de most már igen és eddig csak 1 házilag hegesztett súlyzóm van, ami nem hiszem, hogy több mint 5kg.😊

Köszi.😄

SeanJRRussel
Serdülsz fiam meg fejlõdik a szervezeted.

dragon11
Jah és 2x annyit eszek, mint szoktam.. és kívánom.. ez mitõl van amúgy?😄

dragon11
Én 17-én lettem 14éves.. és 2hete nem toltam az edzést.. és elkezdtem magamtól erõsödni látványosan..😄

Az már szép, ha annyival tudsz! Én mostanában csak 55el szoktam olyan 15 körül mikor hogy megy. Óvatos duhaj vagyok, mert nem akarom hogy lesérüljön a lábam(fõleg a jobb bokámban elég gyengusok a szalagok, már 2X is volt "szerencsém" szalagszakadáshoz😞 Igaz egyik se konkrétan edzés közben történt, de úgy vagyok vele jobb vigyázni.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

King of Roads
az enyém is..még pár hónapja..de én rátapostam mert nem annyit mért amennyit akartam 😄S:AD:S😄SA:SD:S😄AF<#idiota><#idiota><#idiota>

kisagica
Elromlott a mérlegem!!! 😄

csuszi
majd tolok...😊 mindent elmond róla hogy sportiskolás voltam és a tanáraim 4 éven át hitték azt hogy bringás vagyok utólag tudtam meg😊

MJ rulz Pink Team The Only One