Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából most készülök venni egy 3 kilósat, edzés után, ugyanis suliból kondi, onnan meg 1 óra még hazaérek, szóval a turmix jól jön😊
Egyébként akkor érdemesebb inkább scitec proteint venni? Mármint jobban megéri?
Szeptember közepétõl újabb tömegelés, kb 10-12kgot szeretnék majd felszedni, bár idén kicsit okosabban mint tavaly😊
Amikor elõször merítettem belõle, akkor a kanál külsõ oldalára elekromos uton tapadtak a protein por szemei. meglepõdtem, aztán elmostam a kanalat, és amikor jól megszáradt, akkor ujra azzal merítettem, és ugyanúgy mágneses a merítõ külseje. Az oldalára vannak tapasva, és ha igy kiveszem el a doboztól, akkor elkezdenek lepattogni, amik odaragadtak 😊
ti jártatok már így?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Szerintem sem okozza ezt a tejsavó
György
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
azaz simán felforralom a vizet, és beledobok egy, vagy kettõ teaüvet, és ennyi.Semmi mást nem rakok bele, cukrot sem, citromot sem, mézet sem, semmit.
kösz
Mindenesetre jól haladsz, meg vagyok elégedve veled <#eljen>#eljen> 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én speciel VitaLife multi és C vitaminját kajázom, nekem bõven elég és olcsóbb.
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Az elmult két hónapban viszont nem is fogyasztottam most vettem megint. amikor megiszom reggel, akkor egy fél napig sokkal sárgább a vizeletem, erõs citromsárga. Ez mitõl lehet?
Ezzel egyébként megleptél, mármint nekem ez kimaradt a Bunnyék oktatásából, hogy tojást lehet enni, akkor nincs gáz, ha éhes leszek, akkor 18 felé megsütök 2-3 tyúktojást, és kész, megeszem magában.
Bunnyék tudom, hogy a Caprivous tojásfehérjét említették, de ahhoz nehezen lehet hozzájutni, szegedi vagyok. Meg õszintén szólva még nem is kóstoltam, csak hallottam, hogy nem a legjobb az íze. De akkor eszek sima tojást, és kész.
Annak meg külön örülök, hogy modod, hogy nem számít az a 2-3 evõkanál olaj, mert én olajban sütöm a csirkemellét. 3 hónapig csak fõztem és ugy ettem, de már nem birom az izét, igy most kezdtem, hogy olajban sütöm.
Próbáltam elmondani, hogy ezek szarságok, de láttam, hogy belülrõl kinevettek, hogy hülyeségeket beszélek, inenntõl leszarom...
Persze multkor a teremben odajött hozzám egy szimpi csaj, hogy meséljek neki a diétámról, neki elmondam részletesen <#vigyor2>#vigyor2>
A legjobb haverom barátnõje 90 napos diétával szokott próbálkozni, de olyan benne, hogy egyik nap csak alma, másik nap csak sütemény, harmadnap csak zöldség...
pfff....
Most én csinálok vmit rosszul,vagy hülye volt a gyerek a kérdéssel???<#mf2>#mf2><#buck>#buck>
off: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__390052-12-evesen-mi-volt-a-legtobb-amit-megtetetek-a-pasitokkal-mi-a-legtobb-amit-meg-
Vagy van az M1 a búzatér közelében de hát ott se olcsó a bérlet 😊
Vagy van Centrum közelébe az Apollo ez egy csepet sufni terem de minden van 3 ezer ft egy hónapba csak annyi hogy itt sok a dakota.
De számodra még egy lehetõség hogy minden suliba van kondi max nyomod ott ingyen.
Eddigi testsúlyaim:
tsúly/tzs%/nettó súly
2008:
aug: 58/15%/49
tömegelés
dec: 73/24%/55,5
diéta
2009:
feb: 63/12%/55,5
tömegelés
jun: 74/20%/59
diéta
sep: 66/11%/59
Egy kézi kézimérõvel szoktam mérni a tzs %-t bár azt mondják nem igazán pontos de az adatok arányaiban stimmelnek szerintem.
Következõ tömegeléskor már a kreatint is bevetem. A cél 2011-re egy ilyen 78 kg 10% tzs.
spam. sry
Zrínyibe fogok járni Cafat..Az iskola közelébe valahol egy olcsóbb konditermet tudnál ajánlani?😄 mert eddig elég drága konditermeket láttam..
Heti 3x akarok lemenni kondizni.. -csak azért akarok konditerembe menni, mert most akartam venni súlyzót és azt mondták, hogy kinövöm hamar és fölösleges otthonra-