Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
Nekem nem voltak ilyen észrevételeim😄 Mármint rátapadt, de igazából sz*rtam rá😄

Igazából most készülök venni egy 3 kilósat, edzés után, ugyanis suliból kondi, onnan meg 1 óra még hazaérek, szóval a turmix jól jön😊
Egyébként akkor érdemesebb inkább scitec proteint venni? Mármint jobban megéri?
Szeptember közepétõl újabb tömegelés, kb 10-12kgot szeretnék majd felszedni, bár idén kicsit okosabban mint tavaly😊

Vettem egy cytogen Whey Pro-t, 1 kilós kiszerelésben, és nem utántöltõs, hanem henger alakú doboz, volt benne egy merítõkanál.

Amikor elõször merítettem belõle, akkor a kanál külsõ oldalára elekromos uton tapadtak a protein por szemei. meglepõdtem, aztán elmostam a kanalat, és amikor jól megszáradt, akkor ujra azzal merítettem, és ugyanúgy mágneses a merítõ külseje. Az oldalára vannak tapasva, és ha igy kiveszem el a doboztól, akkor elkezdenek lepattogni, amik odaragadtak 😊

ti jártatok már így?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Én is többet pisilek a napokban, de szerintem azért, mert mostanában sokkal vizesebbre sikerült megfõznöm a rizst.
Szerintem sem okozza ezt a tejsavó

jazzy
Fehérjétõl nem hugyozol. A víztõl hugyozol. De az is lehetséges, hogy felfáztál.
sapkafej
2 napja vettem fehérjeport, de úgy hugyozok tõle mint az állat, nem tudom honnan jön ennyi, ez rossz-e?

György

sapkafej
osztom

György

Mer ne lehetne ?

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Diéta alatt szabad egyszerû teát inni?:

azaz simán felforralom a vizet, és beledobok egy, vagy kettõ teaüvet, és ennyi.Semmi mást nem rakok bele, cukrot sem, citromot sem, mézet sem, semmit.

kösz

Ja, ok, én sem tudom, hogy miért írtam 😛

Mindenesetre jól haladsz, meg vagyok elégedve veled <#eljen> 😊

Roger6
Hallod! Ki mondta neked, hogy diétázok? Szerinted miért van a képen, hogy 75 aztán hogy 78 kiló? Hát azért, mert tömegelek, mint az állat!<#nevetes1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

jazzy
Ez azért lehet mert bizony pl Vörös Zoli is azt eszi és lehet neki több vitaminra van szüksége mint neked.

Én speciel VitaLife multi és C vitaminját kajázom, nekem bõven elég és olcsóbb.
akkor nekem ez hatásos lenne?Mega Gainer 3100
Ezek szerint, akkor meg azt nem értem, hogy miért raknak annyi vitamint a Multi-x be, ha nem szivódik fel a szervezetben mind, hanem a vizelettel távozik... :S

Te ilyen testtel diétázol? Inkább tömegelj haver, ha én is ilyen jó formában lennék, akkor az maga lenne a mennyország.

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

King of Roads
tesóm a tápkiegtõl mászik a falra XD

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

jazzy
ha mégegyszer kiejted hogy töminövi a nyakadba ugrok <#idiota>
ez a figyelj oda a kajádra mit jelent? fejtsd ki pls

SeanJRRussel
Ne egyél csokit meg cukros szarokat,no Cola,kezdjél el futni,biciklizni és figyelj oda a kajádra.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

de akk mit ajánlotok nekem?
Roger6
Hát öööö... csak megjegyeztem, hogy nem neked mutattam, ennél finomabban nem tudom kifejezni. Mi ebben az ovis/bántó? Vagy hogyan kellett volna mondanom? Én csak ilyen egyszerû ember vagyok, látod...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

sapkafej
csak geciskedtem, nem kell egybõl úgy válaszolni mintha ovisok lennénk 😊 písz

György

Roger6
Nem is neked mutattam.

sapkafej
vótmá

György

Roger6
Te, én két centivel vagyok magasabb, és 10 kilóval nehezebb. Milyen hájasságról beszélsz te?

176 cm és 69 kg vok és nem túl sportos alkat szóval én elég hájasnak érzem magam.így mit ajánlanátok nekem ami hatásos lenne?
King of Roads
zsírégetõ zsírt éget megfelelõ kaja mellett..zsírégetõ diétás kajához kell töminövi meg tömegelõs étrenddel. tömegelõs étrenddel nem fog zsír lemenni diétás kajával meg nem jön föl tömeg. kis zsír úgyis felfog jönni de ez nem csodaszer h beszeded és lemegy rólad a zsír.

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

SeanJRRussel
Ez így nem jó haver.El kell döbtened h vagy tömegelsz vagy szálkásítól.Tömegelve szálkásodni nem lehet.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

de gondoltam a zsirégetõ a zsirt éget a tömegnövelõvel meg nem csak zsir jönne fel és ezért lehetne mellé zsirégetõ.
King of Roads
nem tudom h fogyni akarsz v tömeget növelni mert ha fogyni akkor zsírégetõ mellé legjobb tejsavó fehérje vagy glutamin ha meg nem akkor töminövi.. ennyi.

King of Roads
most õszintén...szerinted? tömegnövelõ mit csinál? tömeg növel mert tele van kalóriával ami leginkább a szénhidrátból származik zsírégetõ mit csinál? ezt is nehéz kitalálni zsírt éget tehát fogyaszt. egyik üti a másikat...

többet segítenél ha elmondanád miért nem jó.
King of Roads
tömegnövelõ és zsírégetõ együtt? :ASD:AD:SAS😄S😄S:F:S😄S::A:SDASD:SDS:A

Hello.Az érdekelne hogy ezek együtt mennyire lennénk hatásosak. Mega Gainer 3100 , L-Carnitine 1000
dragon11
Help😄

Lazarus
Nem szívódik fel a szervezetben, mivel a nagy része szintetikus. Ezt a hatalmas vitaminmennyiséggel ellensúlyozzák, természetes forrásból kevesebb is elég lenne de így olcsóbb 😊. A 80%-át te is kipisiled ahogy mindenki. Ha közvetlenül étkezés után nyeled le egy kicsit javíthatsz ezen az arányon mert lassabban csúszik végig az emésztõrendszeren.
matthias92
nyugi, én mikor multivitamint szedtem erõsen neonzöld színû volt a vizeletem 😄😄

King of Roads
nem volt hülye teljesen jogos a kérdés a fehérjétõl és szénhidráttól kisebb lehet a pöcs...ez egyértelmû <#banplz>

A Multi-X et ugy fogyasztom, hogy minden második nap egy kis zacskó. Elsõsorban spórolás miatt, meg ugy vettem észre, hogy nekem ez igy elég.

Az elmult két hónapban viszont nem is fogyasztottam most vettem megint. amikor megiszom reggel, akkor egy fél napig sokkal sárgább a vizeletem, erõs citromsárga. Ez mitõl lehet?

SeanJRRussel
<#eljen>

Köszi

Ezzel egyébként megleptél, mármint nekem ez kimaradt a Bunnyék oktatásából, hogy tojást lehet enni, akkor nincs gáz, ha éhes leszek, akkor 18 felé megsütök 2-3 tyúktojást, és kész, megeszem magában.

Bunnyék tudom, hogy a Caprivous tojásfehérjét említették, de ahhoz nehezen lehet hozzájutni, szegedi vagyok. Meg õszintén szólva még nem is kóstoltam, csak hallottam, hogy nem a legjobb az íze. De akkor eszek sima tojást, és kész.

Annak meg külön örülök, hogy modod, hogy nem számít az a 2-3 evõkanál olaj, mert én olajban sütöm a csirkemellét. 3 hónapig csak fõztem és ugy ettem, de már nem birom az izét, igy most kezdtem, hogy olajban sütöm.

Én ilyenekkel már nem is foglalkozok, vagyis, abból a szempontól, hogy elmagyarázzam a tudatlanoknak, hogy ez nem ér semmit.
Próbáltam elmondani, hogy ezek szarságok, de láttam, hogy belülrõl kinevettek, hogy hülyeségeket beszélek, inenntõl leszarom...

Persze multkor a teremben odajött hozzám egy szimpi csaj, hogy meséljek neki a diétámról, neki elmondam részletesen <#vigyor2>

A legjobb haverom barátnõje 90 napos diétával szokott próbálkozni, de olyan benne, hogy egyik nap csak alma, másik nap csak sütemény, harmadnap csak zöldség...

pfff....

SeanJRRussel
Én má 2 éve h tolom ettem ezt azt (persze csak elgális aynag fehérje cretain...) de mégse nõtt a péniszem mérete.
Most én csinálok vmit rosszul,vagy hülye volt a gyerek a kérdéssel???<#mf2><#buck>

mar toroltek, a valasz az volt: hatalmas dugás seggbe szájba
beteg .. 😄

off: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__390052-12-evesen-mi-volt-a-legtobb-amit-megtetetek-a-pasitokkal-mi-a-legtobb-amit-meg-
King of Roads
ettõl a falra mászok <#csodalk> a kérdezõt és az uccsó válaszadót le kéne lõni!!!

DAcafat
Hát a metropol nincs messze a Zrinyitõl 3 megalló villamosal.
Vagy van az M1 a búzatér közelében de hát ott se olcsó a bérlet 😊
Vagy van Centrum közelébe az Apollo ez egy csepet sufni terem de minden van 3 ezer ft egy hónapba csak annyi hogy itt sok a dakota.
De számodra még egy lehetõség hogy minden suliba van kondi max nyomod ott ingyen.

iko
Haha, újra itt. 74 kilóról lefogytam 66 kg-ig. Most lightos edzés majd szeptembertõl újra tömegelek.
Eddigi testsúlyaim:
tsúly/tzs%/nettó súly
2008:
aug: 58/15%/49
tömegelés
dec: 73/24%/55,5
diéta
2009:
feb: 63/12%/55,5
tömegelés
jun: 74/20%/59
diéta
sep: 66/11%/59

Egy kézi kézimérõvel szoktam mérni a tzs %-t bár azt mondják nem igazán pontos de az adatok arányaiban stimmelnek szerintem.

Következõ tömegeléskor már a kreatint is bevetem. A cél 2011-re egy ilyen 78 kg 10% tzs.

spam. sry

dragon11
Köszi a sok választ.😊

Zrínyibe fogok járni Cafat..Az iskola közelébe valahol egy olcsóbb konditermet tudnál ajánlani?😄 mert eddig elég drága konditermeket láttam..

Heti 3x akarok lemenni kondizni.. -csak azért akarok konditerembe menni, mert most akartam venni súlyzót és azt mondták, hogy kinövöm hamar és fölösleges otthonra-