Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Köszi Retsu, abban reménykedek h együtt csak hozna vmit<#wink>#wink>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Télleg nagyon köszi a pozitív kritikát és köszöntést,nagyon jól esett!
3-hét múlva kezdek tömegelni és veszek majd kreatint hozzá.Kérdésem az lenne mivel még így nem próbáltam:
-Glutamint lehet e együtt bevenni kreatinnal?Vagy várjak köztük 20-30 percet?
-Kreatint hány g szõlõukorral érdemes bevenni? (Eddig sz.cukor nélkül toltam így is hozott +5kg mindig,és nem sima monohidrátot vettem amihez kéne,lehet h alapból benne volt ami a beépülést segítette.csak most kipróbálnám h esetleg a szõlõcukorral való bevétel hozna e vmit)
boldog szülinapot, és kövessék mások is példádat itt a fórumban, talán ha végre lefogyok én is lövök valami képet.
MJ rulz Pink Team The Only One
Én is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok !! <#eljen>#eljen><#bohoc>#bohoc><#vigyor0>#vigyor0>
Minden jót, és sok szépet!
Ja, és szerintem jól állsz a képek alapján <#eljen>#eljen>
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
188cm/95kg vagyok jelenleg.De 1 hónap múlva tömegelés...
"tegnap a konditeremben a meccs miatt mindössze egyetlen srác edzett,amikor megérkeztem. Így üdvözölt: nagyon örülök, hogy jöttél, nem jó egyedül edzeni; ilyenkor senki nem INVITÁL. Annyira igyekeztem visszatartani a röhögést, hogy nem kérdeztem vissza: esetleg nem inkább motivál? vagy inspirál?"
<#nyes>#nyes>
pont ez az a szint ahol én meg fogok állni, perfekt
látszik ott a hasizom azért
György
spam. sry
spam. sry
Van egy 70 kilós ismerõsöm, nem sportol semmit, gyenge mindene, de az alakja akár egy sprinteré, persze kevesebb szálkával. Annyira irigylem az ilyen genetikával megáldott embereket :P
Csak... ha ilyeneket látnék edzés közben, nem tudnék edzeni... Álló farokkal igencsak nehezek a gyakorlatok, fõleg a hol hason kell feküdni (pl. combhajlító edzés)<#banplz>#banplz>
nem igazán tudok rájönni hogy mi lehet az oka, bemelegítésre szántam idõt mint mindig és olyan extra nagy súlyokkal sem dolgoztam. bár lehet elég volt neki egy rossz mozdulat
valakinek volt már hasonló? kengetem napjában többször izomlazítóval plusz 2-3 hét pihenõt tervezek, nehogy véletlenül is kiújuljon a dolog
http://www.tastelikepizza.com/index.php?itemid=16036

spam. sry
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
ezek szerint ha én edzek 3szor egy héten, a maradék 4 nap koplalok, különben megy zsírba nem?:)
Ha délután mész edzeni akkor egész nap nem eszel ember?????Nem csak edzés után kell enni...
ergó 2x annyit kell enned ha edzel, mert úgy fogsz látványosan fejlõdni.
ergó edzés után kell enni, nem ?:D