Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Illetve a "fúú, nagyon fasza ez a protein, hozott 5 kg izmot egy hónap alatt" birkákból kiindulva van egy tévképzet, hogy ez a cucc bármit "hoz". Semmit nem hoz. Itt írták nemrég: faszán kell táplálkozni, keményen edzeni és sokat pihenni, illetve a pénztárcánk alapján választani egy jó fehérjét (meg amit még akartok).
De amikor valaki leírja, hogy egy cefréshordónyi protein (kb. 2.2 kg) hozott neki 5 kg izmot, akkor azért elgondolkodok, hogy talán nem lõttek mellé nagyon a "gyúrós" sztereotípiákkal.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Gondoltam ilyenre, hogy: halfilé, hagyma, citrom, fûszerek bele alufóliába, aztán azt bevágni a parázsba.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
egy kalappal a versenyen
Amúgy lenne kérdésem.Lányok mit szólnak általában a testedhez?Teszik nekik?stb......
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nekem mindegy az eredmény csak egy érmet be szeretnék gyûjteni, hogy lássam, hogy volt értelme.
Fekve nyomás után nekem a guggolás és a felhúzás kedvenc gyakorlatom lábbal nincs gond 😊.
Hát most igazad van ez a divat pedig itt még meg se volt csinálva 😄
Ma vagyok 8 liter víznél és 0g ch-nál áhh hihetetlen, hogy mennyire kívánok már ilyet, hogy paprikás krumpli vagy pizza 😄
Mindent megpróbálok megtenni és elérni a legjobb helyezést amit tudok. 😊
Köszönöm a biztatást.
U.i.: Ugye a láb is rendben van? Nekem a physique kategóriáról van egy ilyen félelmem, térdig érõ nadrág, vajon lábaznak rendesen? 😄
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Na így már talán jó lesz 😊
Itt a kép remélem aki kérte meg tudja nyitni.
Még a vízhajtás vissza van de remélem utána még szálkásabb leszek.
Én ugyanúgy számolok mindent de a visszatöltéssel nem vagyok tisztába. Azért jelentkezek versenyre mert ki szeretném magam próbálni hol is tartok.
Legközelebb ha megyek biztos jobban fog menni és tudni fogok mindent.
De egyenlõre minden információnak örülök és megpróbálom hasznosítani és én kérek elnézést hogy idézzem egy "tech portál sport topikjában próbáltam segítséget kérni.
Talán annyi esélyem lesz hogy mr.physique kategóriában neveztem és az arányosságot talán jobban nézik mint azt hogy ki mekkora.
Pl. birkózóknál volt az, hogy verseny elõtti mérlegeléskor durva vízhajtás volt, és az edzõ napokon keresztül a versenyzõje mellett állt, hogy minden grammra stimmeljen. Még a wc-re is kiment velük, mert volt, aki annyira nem bírta, hogy a klotyóban a wc tartály tetejét leszedve akart inni, mert annyira kivolt 😊 Inkább ilyen mentális támogatás miatt kell az edzõ, nem a tudás hiánya miatt
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ha már olyan szinten vagy, hogy versenyzel, neked kéne ezeket a tanácsokat osztogatni, nem egy tech portál sport topikjában érdeklõdni ahol tényleg csak hobbisportlók vannak. Ilyen versenyzési kérdésekben több tapasztalatot gyûjtesz ha bemész 10 percre a Flex-be, Fitness2000be vagy Cutler-be és megkérdezel ott pár embert.
Drugs Bunny edzõ válaszol rovatát tudom ajánlani, kérdezz rá. Youtube-os videókból tudsz okoskodni (angol), vagy bodybuilder fórum. Ide nem igazán jár full profi, legalábbis én nem tudok róla hogy volna, pedig már régóta követem ezt a topikot.
Natural testépítõ versenyre jelentkeztem. Szerintem elég szép eredményt sikerült elérnem egyedül segítség nélkül.
Csak a visszatöltést nem tudom hogy mit hogyan stb.
De ezt én sajnos sosem értettem, hogy miért van ennyi rosszindulatú ember.
Ha segíteni nem tud akkor leszólni miért kell a másikat amikor fogalma sincs arról, hogy a másik mikor mennyit edz, mit tett érte hogy megpróbálja a versenyt, mikrõl mond le stb.
Egy kérdést tettem fel, hogy ha valaki tud a visszatöltésbe segítsen.
De komolyan már bánom, hogy írtam.
De köszönöm a válaszokat mindenesetre.
Elképesztõen egysíkú gondolkodása van itt néhány embernek...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú