Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló mindenkinek! Szeretnék megkérdezni, hogy mi a tapasztalatatok a tejsávó fehérjével.19 éves vagyok, 185cm, 70kg és szeretnék tömeget növelni. Hallottam, hogy a tejsévó megfelelõ, tudtak segíteni véleményekkel?

Breki33
Tegnap találtam a FB-on egy céget, mely 72 órás szállítást ígér. A nevük nutrapump.com - van valakinek tapasztalata velük kapcsolatban?
Ennyi:Kulbila
Sippie
ja az inkább szédülés, hányás nem biztos 😄
Sippie
leesik a vércukrod
oliwwer
Nem kell ahhoz pudingnak lenni 😄

Nekem guggolásnál és felhúzásnál mindig van egy kicsi + szédülés. Olyankor visszadobom a súlyt, rögtön leülök és nyomom a vizet, az áltaban segít.
adam46
Nekem általában lábazásnál van hányinger, de akkor ki is hajtom magam. 😊
Roger6
Igen, a megerõltetéstõl is lehet.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

veszelka
nekem csak szédülés szokott lenni, hányinger még soha..vagy esetleg légszomj, és hirtelen elfogy az erõm a hatodik ismétlés körül 😊

The Protector
Edzés közbeni hányinger,hányás az a megerõltetéstõl van vagy mert puding az ember?

Amúgy mûtét óta ismét nekiálltam az edzésnek,iszonyat sokat fejlõdtem az elõzõekhez képest.A mûtéti varrataim megvannak,egyre jobban alakul a hasam is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Riddick21
Köszönöm, de csak egy kezdõ vagyok, aki 10 hónapja edz, és próbálja gatyába rázni a 30 éven át elhanyagolt testét 😊 Nem megy rosszul mondjuk, szépen haladgatok, de ez annak köszönhetõ, hogy tényleg kurva sokat olvastam a témában, valamennyire képben vagyok, ha lehet ilyet mondani nagyképûség nélkül.

Viszont valószínûleg vannak itt olyanok, akik lényegesen régebb óta ûzik az ipart és sokkal, de sokkal több tapasztalattal rendelkeznek, úgyhogy nézz majd vissza, hátha írnak okos dolgokat!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Fülüke
Félisten vagy, köszönöm a meggyõzõ válaszokat! 😉

De k*rvajó géped van istenem....

Riddick21
Persze, hogy elfér, BCAA mehet mindig, fõleg edzés közben és után, meg lefekvés elõtt és ébredéskor. Én is tolom rendszeresen, fõleg most, hogy próbálok ledobni pár kilót...

Fülüke
Megfogadom az étkezési tanácsot, csak elõtte még számolok egyet! 😉

Egyik ismerõsöm azt javasolta olvasva a kommentedet, hogy ez mellé elfér ez a BCAA. Igaz ez?

Riddick21
Értelemszerûen mennyiség függvénye a dolog, de tisztességes, nembuzi edzés után kell a szénhidrát. Úgy szokták belõni a mennyiséget, hogy minimum tskg/2, tehát egy 80kg-os embernél minimum 40g. Ha kemény az edzés, meg tényleg lefos a víz, ahogy alább is írták a lábedzéses példákat, vagy olyan kõkemény, mint mondjuk a mai hátedzésem, akkor elfér több is, de én ezt már kajából oldom meg.
Nálam ez úgy néz ki (93 kg/183cm), hogy befut egy adag MyoMax HC, ami 42g fehérje és 56g ch, majd egy-másfél órán belül egy adag kaja, ami többnyire csirke + rizs/édesburgonya/vagy ha valamiért gyengébb edzés volt, akkor csak zöldség köretnek (de a zöldség amúgy alap mindig, kurvasok, nyersen!)

De a kérdésre válaszolva: szénhidrát KELL, legfeljebb nem sok, ha keményen diétázol.
Szóval érdemes ilyenkor is kajálni egyet, lehetõleg egy órán belül.

Fülüke
Oh köszönöm a gyors választ! 😊 Még egy kérdés: Ha szénhidrátot viszek be a fehérjével az valamilyen szinten gátol a szálkásításban vagy nincsen köze hozzá?

Prince of Máté
A te eseted más egy kicsit, ha a vizet kívánod, pont errõl volt szó egyszer itt is.

Tyler1
Kipróbálhatod. Én is láb napon próbáltam múltkor, nem éreztem hatalmas változást, de egyénfüggõ. Mondjuk olyan még nem volt, hogy a vizet ne kívántam volna, mert négykézláb is azért mászok elõször a sorozatok között.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Prince of Máté
Én is így vagyok, minden lábedzéskor a hányás kerülget, sokszor abba is kell hagynom egy pár percre, hogy ne hányjak oda... az ilyen esetekre, ahogy írtad is, izotóniás ital ajánlott.

Mor3llo
Nekem is lenne kérdésem. Nekem az egyik legintenzívebb edzésem a lábazás, gyakorlatilag itt néha az ájulás kerülget, enyhén rosszul vagyok, folyik rólam a víz, sokszor a vizet sem kívánom. Szóval a kérdés: ilyenkor jót tenne (hogy pl a nagy mennyisûgû edzés közbeni vizet kiváltva) valamilyen izotóniás ital? Esetleg valami más?
Elõre is köszi a válaszokat (nem, az edzés intenzitásából nem akarok lentebb adni 😊 )!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
beleraksz egy kanál carb-f-et, 1 kiló kb 1800 Ft

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Riddick21
Szénhidrátot valamilyen formában. Attól függ, mit akarsz. Itt ajánlottak korábban dextrózt, de pl. tömegelés mellé én ajánlom a Jumbo-t, vagy ha diétázol és engedi a pénztárca, akkor én kurvára ajánlom a személyes kedvencemet, a MyoMax Hardcore-t!
Lényeg, hogy valamilyen szénhidrátot vigyél be.

Fülüke
Üdv!

Mit ajánlotok edzés után a 100% WPP mellé?

Dizson
XV. kerületben tud valaki jó konditermet?

Sippie
Üdv!
Próbálkozott már valaki fehérjeszelettel házilag ? Illetve az ott ajánlott basic whey fehérjérõl mi a vélemény, van-e más esetleg ami ajánlott, jobb minõségû?
Riddick21
Tényleg le a kalappal, videón még durvább a fizikumod, mint a képen. Komoly eredmény, amire büszke lehetsz, és biztos az is, hogy fogsz tudni még fejlõdni. Mind a 7 év munka meglátszik rajtad.

Köszönöm a gratulációkat jól esik és remélem jövõre jobb leszek.
Itt minden információt megtalálsz a versenyrõl.
https://www.facebook.com/pages/INBA-Hungary-Natural-Bodybuilding/166480456790159?fref=ts

adam46
Minden elismerésem, jövõre már tapasztaltabb leszel, csak szabadulj meg a hosszú nadrágtól. 😄 Teljesen jó az irány, amúgy mit lehet tudni errõl az INBA szövetkezetrõl? Hogy zajlik a jelentkezés, illetve a verseny és hol volt megrendezve?
Roger6
Szép munka!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Gratula! A pózolás megtanulása meg megint sok idõ... Nem tudom láttad-e a Generation Iron-t, de ott is szó van róla, hogy külön készülnek a pózokra és megvan minden izomcsoportra az, amivel a legtöbbet meg lehet mutatni. Van még rengeteg idõd, csak ne hagyd abba.

Tyler1
<#eljen>
Gratula! Szerintem elsõ versenyeredménynek több, mint jó, abszolút elégedett lehetsz. Jó tapasztalatszerzés volt, jó eredménnyel, innen már tudni fogod az irányt, Rómát sem 1 nap alatt építették fel 😊

Hát csak elmentem a versenyre kipróbálni magam 😄 Az eredménnyel nem nagyon vagyok megelégedve ha tapasztaltabb vagyok és jobban mozgok a színpadon jobb helyezést érhettem volna el. Így sem csüggedek, mert jövõre ismét megpróbálom,de akkor szeretném elhozni az aranyat😊
Összeállítottam egy kis videót a szereplésemrõl akit érdekel megnézheti ezen a címen 😊
https://www.youtube.com/watch?v=EjdM9GyGhT0&feature=youtu.be

Sajnos nemzetközibe csak negyedik lettem de magyarba viszont második aminek nagyon örülök 😊.
The Protector
Teljesen korrekt,Zsuzsi az aki már inkább nem valami szexi,picit túl izmos.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tibi7
Sziasztok! Pestiek segítségét kérném. Térdsérülés után szeretnék heti egyszer terembe menni lábat erõsíteni, így olyan teremre lenne szükségem, ahol a napi bérlet sem pofátlanul drága, viszont az alap lábgépek meg vannak. Pöttyös utcai metrómegállónál lakom, minél közelebbi helyet keresek. Azért kérdezlek titeket, mert nem vagyok benne biztos, hogy minden teremnek van weboldala, így talán olyat is tudtok ajánlani, amivel nem találkozhattam sehol. Köszi elõre is!
Darth Sith
nálam ez erõteljesen nem a gusztustalan kategória 😛

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Misuka963
Az ázsiaiakkal ezért kell vigyázni 😄

adam46
<#nevetes1> nem, teljes mértékben csaj, csak túlzásba vitte a plasztikát, azelõtt egész aranyos volt.
balintk
Shemale?

adam46
Igen, ezért írtam, hogy gusztustalan. <#hehe>
Tyler1
Engem erre az amcsi "Ken doll"-ra emlékeztet.

Roger6
Úúúúúú mekkora szája van! Tudnék vele mit kezdeni <#buck>

Jim Morrison
szóval ezért linkeltek róla olyan képet amin hátulról van fotózva<#kuss>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

adam46
Roger6
Nnna, legalább a csajon nem veszünk össze, mert én hajtanám mint a szar.

adam46
Hagyjuk már ezt a csajt, gusztustalan ahogy kinéz. Sajnos ismerem.
Breki33
veszelka
Mor3llo
csevap?

Riddick21
És azt hogy méred meg, hogy a ráírttal szemben valójában mennyi van benne?