Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem guggolásnál és felhúzásnál mindig van egy kicsi + szédülés. Olyankor visszadobom a súlyt, rögtön leülök és nyomom a vizet, az áltaban segít.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amúgy mûtét óta ismét nekiálltam az edzésnek,iszonyat sokat fejlõdtem az elõzõekhez képest.A mûtéti varrataim megvannak,egyre jobban alakul a hasam is.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Viszont valószínûleg vannak itt olyanok, akik lényegesen régebb óta ûzik az ipart és sokkal, de sokkal több tapasztalattal rendelkeznek, úgyhogy nézz majd vissza, hátha írnak okos dolgokat!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Egyik ismerõsöm azt javasolta olvasva a kommentedet, hogy ez mellé elfér ez a BCAA. Igaz ez?
De k*rvajó géped van istenem....
Nálam ez úgy néz ki (93 kg/183cm), hogy befut egy adag MyoMax HC, ami 42g fehérje és 56g ch, majd egy-másfél órán belül egy adag kaja, ami többnyire csirke + rizs/édesburgonya/vagy ha valamiért gyengébb edzés volt, akkor csak zöldség köretnek (de a zöldség amúgy alap mindig, kurvasok, nyersen!)
De a kérdésre válaszolva: szénhidrát KELL, legfeljebb nem sok, ha keményen diétázol.
Szóval érdemes ilyenkor is kajálni egyet, lehetõleg egy órán belül.
De k*rvajó géped van istenem....
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Elõre is köszi a válaszokat (nem, az edzés intenzitásából nem akarok lentebb adni 😊 )!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Lényeg, hogy valamilyen szénhidrátot vigyél be.
Próbálkozott már valaki fehérjeszelettel házilag ? Illetve az ott ajánlott basic whey fehérjérõl mi a vélemény, van-e más esetleg ami ajánlott, jobb minõségû?
Itt minden információt megtalálsz a versenyrõl.
https://www.facebook.com/pages/INBA-Hungary-Natural-Bodybuilding/166480456790159?fref=ts
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Gratula! Szerintem elsõ versenyeredménynek több, mint jó, abszolút elégedett lehetsz. Jó tapasztalatszerzés volt, jó eredménnyel, innen már tudni fogod az irányt, Rómát sem 1 nap alatt építették fel 😊
Összeállítottam egy kis videót a szereplésemrõl akit érdekel megnézheti ezen a címen 😊
https://www.youtube.com/watch?v=EjdM9GyGhT0&feature=youtu.be
Sajnos nemzetközibe csak negyedik lettem de magyarba viszont második aminek nagyon örülök 😊.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/