Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
ja az fontos, hogy viszont csak minõségi fehérje, szénhidrát, zsír. és a lenmag minõségi, a rizs zab durum ch-nak és a csirke pulyka hal trió a fehérjének.
volt pár szálkásításom, és a legnagyobb találmány a lenmag ezt garantálom.
sokkal jobb vele mint nélküle, õ az új élettársam😊 immáron 2. éve vagyunk együtt😊
Hogyan lehet szabályozni, hogy heti 0,5-1kg ot fogyjak?
A lenmagtól meg azért félek, mert sok a zsír tartalma, és én a zsírt, amit el is felejtettem megemliteni, azt napi 20 gramm földimogyoróból viszem be.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
és cukor éhség ellen bolero kell túróval, secc pecc húst kívánsz.
de bánom, hogy 17-18 éves éves koromban nem kaptam észhez, hogy figyeljek a testemre<#rinya>#rinya>, most 24 vagyok
én november végére leszek készen, a halálomon leszek mostanában, napi 150g ch, embert fogok ölni😊
100kg-ról megyek le 90re. én nem szeretek nagyobb súlyban lenni, amikor 110kg voltam, alig kaptam levegõt. pedig nem voltam elhízva, de az már nem az én súlyom.
90kg pont jó lesz, strandos buzi ahogy a kolléga mondta😊
A túltöltést kéthetente muszály megcsinálnom, mert egyszerûen elgyengülök a kevés ch-tól.
almát azért eszem, hogy legyen egy kis gyümölcs is, mert az a rostok miatt talán kell, meg azért is eszem az almát, mert cukor van benne, és habár nem szabad cukrot, de igy tudok hozzászokni a kemény diétához.
c vitaminból napi 5 gram??? wow, szerintem ez rengeteg. a multi x egy tasakjában 1 gramm van.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
A másik nekem semmi bajom a kajáddal de sztem ennyi aerob felesleges és a ch töltést felejsd el.Igaz én úgy szálkásítottam 103-95kg ra hogy napi 500g csirke mell meg 150g rizs plusz kieg és ennyi.(ez nem tökéletes de 2 hét alatt lement a zsír az erõ meg nõtt illetve izomzat nekem megmaradt😄)
Csuszi én jövõhéten kezdem a cretin kúrát ami 50 nap körüli lesz.Ami biztos eddig az a napi 250g fehérje és 250-300ch(majd meglátom h mennyire zsírosodok és annak fejében növelem vagy csökkentem)
95kg vagyok most,képet löktem vagy 2 hete születésnapom körül.Cél a 103-105kg
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
minden pöcsös ezzel jön be, így akarok kinézni segítsetek😊 beszarás...
na a lényeg hogy ez kajával és súlyzós edzéssel simán hozható.
sokan lehülyéznek engem mert nem követem a bevett dolgokat, de nekem van 10 évtapasztalatom. volt hogy naponta 12km futottam. mi a fasznak???
letisztultak a dolgok, de úgyis tudom hogy sokan mennek a "nagyok" után. majd lökök fel képet diéta végérõl, holnap meg egy elrettentõ "elõtte" képet😊 és utána lehet hinni nekem...
egy percet nem fogok aerobolni, és nem vagyok genetikai csoda, csak éppen nem 5%-os állat akaROk lenni. amit áltaLÁban belinkelnek ide a népek, hogy így akarok kinézni és a képen ryan reynolds van azt simán lehet hozni aerob nélkül.
nem ez a kép, de itt is látszik.MJ rulz Pink Team The Only One
krumpli felesleges, ha szereted inkább számold ki 70ch ra és edd azt.
még lenmag napi 80g õrölve.
alma felesleges.
c-vitamin napi 5g
16 óra utáni dolog is hülyeség, elavult dolog. egész nap lehet enni, elosztva, annyi hogy este inkább lassan felszívódó kell pl túró. reggel mehet a shake nem este.
túltöltést is hülyeségnek tartom, felesleges. inkább havonta egyszer ha nagyon akarod.
ennyi.
hatásos
majd a többiek leírják h hogy hívják pontosan az ilyesmit
György
gyalogoljak? ott szétmennek a térdeim, mert mondom, hogy sok plusz kiló van rajtam
Hy!
Két hete kezdtem a diétámat, szálkásításomat, és leírnám, hogy hogyan csinálom, hátha észrevesztek hibát, hibákat. Köszi
Két éve már csináltam 3 hónapig hasonlóan a szálkásítást, és általában lement a heti 1kg, de már kezdem elfelejteni a dolgokat, ezért kérdezem, az alábbiakat:
Én nem komoly sportoló vagyok, hanem csak egy kövér srác, aki a testépítés szálkásítását választotta, hogy lefogyjon, mert ezt látja értelmesnek.
Fõzni mindig a következõ napra fõzök.
Étkezés:
Napi fél kiló filézett csirke mellet eszek. Ugy van elkészítve, hogy felszeletelem, teszek bele fokhagymát, egy kis vegetával megszórom, és olajban kisütöm, majd felszeletelem, és teszem el holnapra.
Tehát a fél kiló csirke mellé, napi 100 gram rizs, ami 70g ch.
Napi két darab fõtt krumpli, kb. 15 ch
Napi két darab fõtt tojás. Eszem még minden nap paprikát, paradicsomot. 16 után már igyekszem zöldséget, és hust enni.
Minden nap délelõtt megeszek egy almát.
A fõtt tojást sárgájával eszem meg, nem dobom el a sárgáját, mert nincs szivem eldobni, nem azért adom oda a pénzt a tojásért.
Kiegészítõk:
Multi-x et eszem, spórolás miatt kétnaponta egy csomagot. Igy mivel 30 csomag van egy dobozban két hónapig elég egy multi x.
Szóval kétnaponta reggeli étkezés után eszem meg.
Cytogen Whey pro-t csokisat iszok esti lefekvés elõtt. Csak ugy iszom mindig, hogy 2,5 deci vizbe 1 bõ kanál.
Edzés után is iszok ilyen turmixot.
Edzés:
Az aerob edzés nekem 1 óra biciglizés, 130 és 110 közötti pulzussal.
HÉTFÕ: 45 perces intenzív edzés. Mellet + bicepsz edzek. Majd 10 perc szünet, ez alatt megiszom egy turmixot. A 10 perces szünet után 1 óra aerob, majd megint egy whey pro turmix.
KEDD: Csak aerob, egy óra, majd utánna whey pro.
SZERDA: Vállat edzek + csuklyát, utánna egy whey pro, 10 perc szünet., és egy óra aerob, meg utánna megint whey pro
CSÜTÖRTÖK: Csak 1 óra aerob, utánna whey pro
PÉNTEK: Hátat edzek + tricepszel, utánna a szokásos whey pro, 10 perc pihi, és 1 óra aerob, ami után megint whey pro
SZOMBAT és VASÁRNAP: Nem megyek edzésre ezek pihenõ napok.
Lábra egyik nap sem edzek, nem edzek egyáltalán lábra. Azért, mert nem akarom, hogy fejlõdjön, egyenlõre örülök, ha lemegy a 25 kiló felesleg, és a felsõ testem kinéz majd valahogy. Mint mondtam nem vagyok sportoló.
Hetente töltöm ujra a ch-t, általában szombatonként. Ez nekem azt jelenti, hogy ugyanazt eszem, amit fentebb leirtam étkezésnél, ÉS PLUSZBAN A következõket: lidl ben kapható kék zabpehelyt eszek ugy, hogy whey pro-t öntök rá. Eszek mg puffasztott rizsszeletet is. Ezen a szombati napon nem számolom a ch-t, mert a túltöltés a lényeg.
Gondolom ha ilyet valaki rendszeresen megjátszik, akkor az nem tesz jót...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Plck,toljad,legyél erõs,lehet h úgy megfogsz nõni tõle mint a gomba,itt senki nem tart vissza,sok sikert hozzá!
Igaz láttam már olyan embert aki "fejbõl erõlködött", és elvörösödött a feje na ilyen esetben hajszálerek gondolom elpattanhatnak de ha valaki normálisan "erõlködik" akkor nem látom mi lenne az összefüggés.
Magas a BCAA tartalma (elágazó láncú aminosavak), csakúgy, mint a glutamin és arginintartalma, ezáltal népszerûségre tett szert a sportrajongók és diétázók körében, mivel nem csupán az izomtömeg növekedését és a regenerálódást segíti elõ, de növeli az anyagcserét és a zsírégetést is. Nõi és férfi sportolókkal készült kutatások is igazolták, hogy a szója segítheti az izomtömeg növelését és a teljesítmény fokozását, miközben a test zsírtartalma csökken.
Kinek ajánlot leginkább az F3 szójapor fogyasztása?
Sportolóknak izomépítés, izomsejtek regenerálására (mivel tartalmaz író-fehérjét is - 24,5% - amely gazdag az izomépítésben alapvetõen fontos szerepet játszó cisztinben és methioninban). Fogyasztása az edzéstervnek megfelelõen beépíthetõ a napi táplálkozási programba.
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever