Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzermeyer
Én ki fogom próbálni a fehérjéjüket és a multivitamint is, de egyelõre most nem, mert erre az évre már bevásároltam kiegbõl.

mov ah,4ch int 21h end

DaemoonHunter
Hát én nem iszok(szó szerint semmi alkohol), nem cigizek, semmi kóla, semmi extra dolog, még 1db csoki sem, és még így is nagyon nehezen tudok összeszedni némi pénzt...szerencsére muter megveszi a csirkemellet(kivéve amikor nem:-/), nekem csak a kiegrõl kell gondoskodni, szóval van azért akinél érthetõ ez a nyivákolás😄
Egyébként elég takarékos vagyok, csak edzés után szoktam inni, összekeverve zabbal meg dextrózzal😊

SeanJRRussel
JAJ DE IGAZ!!!!!!!<#buck><#eljen>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

1 kilos Whey-el szarakodni...anyam borogass LOL
Teso marha ecceru a dolog.Ha nem eddzel eleg kemenyen , nem pihensz eleget, ill. nem eszel eleget akkor lofasz ertelme sincs az egesznek.Most meg majd jon a vaker hogy nincs ra penzem stb.De gondolom a mekire meg az egyeb nyil-nyalra ill. a hetvegi vedelesre azert jut...sajnos altalaban ilyen a terembe jarok 99%-a

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

SeanJRRussel
Nekem egy 2,26kg fehérje 4 hétig elég,4X edzek a héten és csak edzés napokon viszek be ebbõl.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

DaemoonHunter
Én most készülök venni egy 2,35 kg-as 100% whey proteint. Igazából cytogen olcsóbbnak tûnik, de ahogy számolgattam a Scitec mégis gazdaságosabb.
Illetve felvetõdött még a Muscle Bear, de errõl most hallottam szinte elõször, elég jó árban van, csak semmi véleményt nem hallottam róla:S

jazzy
Ha 1 kilós kiszerelést veszel akkor, köszi a számolást. 5-6 kilóssal dõlt a mérleg simán
King of Roads
most azért ne úgy értsd hogy csak azt eszek. énis nyomtam úgy soxor hogy tej meg tojás. ma már csak néha eszembe jut...igazából ennyi

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Roger6
Okés, egynek kell csak rossznak lennie, és vége. Tömegelésnek annyi, majd hónapok után kezdheted elölrõl az egészet. De hát te tudod. Bár nem hiszem, hogy bármi értelme is lenne a 2 havonta egy tojásnak...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lazarus
Tojás ~28 Ft 6g protein sárgájával együtt
1 kilós Cytogen Whey Pro 3350 Ft 700g fehérje ami átszámítva 28,7 Ft per 6g protein.

Kb nincs különbség
King of Roads
nem zabálom kétpofára mindennap de mondjuk havonta-2havonta lecsúszik néhány nyersen..borzasztó nem? <#wave>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

jazzy
hááát én azért megszámolnám mennyibe kerül a tojás fehérjearányban
Roger6
De azt megteheted, hogy szalmonellával befeküdj hosszú hónapokra a kórházba, mert nyersen eszed a tojásfehérjét? Gratulálok.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

King of Roads
csak sajnos nem mindneki teheti meg h napi 2-3 turmixot iszik és 2 hét múlva vehet újabb 6ezerért, így nyilván próbálnak mindent hasznosítani

Ez nem praktika hanem baromsag amit te csinalsz.Vegyel vmi normalis Whey-t es azt iszogasd annak talan ertelme is lesz...😄D

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

jazzy
Jaja egészen addig amíg nem kapsz szalmonellát 😊
King of Roads
jóaz 😊

jazzy
Másrészt pedig tojást nem eszünk nyersen.
slime001
Hát baromi sok fehérje lehet benne... 😊
A tejet nem tekintjük fehérjeforrásnak. Az a 2 tojás a 10g fehérjetartalmat se nagyon éri el, joghurtról meg megint csak nem tudok semmi jót mondani.

AVIRA - \"More than security.\"

Milka
szoktam iszogatni egy olyan turmixot,saját fejlesztés: 1dcl tej, 2tojás fehérje,1joghurt > falrázva,így van benne kellõ fehérje és nem is rossz az ízze,nem érezni a tojást😄hanem finom(kivéve ezzel az uj kakaos joghurtal,hát azt majdnem kihánytam)

vélemény?valakinek vannak még ilyen praktikái?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Szia! Talán próbáld a youtubeon <#email> <#zavart1>

King of Roads
jah engem is érdekelne....durva h cutler nyert...állítom kainak kellett volna...

SeanJRRussel
Ha vki tudja hogy gol tudnám megnézni/letölteni a MR.O finalst linket nyomjon már.

King of Roads
én nyomom is.....<#eljen>

Roger6
"de én egyáltalán nem akarok olyan szinten megállni" - Ok Arnold! NYOMJAAAAAAAAD!!! <#eljen><#vigyor3>

King of Roads
"Max a feje a buzis"..talán pont ezért nem csípom...nem az én világom mikor nyálas fejhez kis szálkás test társul...persze van aki ezzel is megelégszik nem ezzel van a bajom mert semmi közöm hozzá. Inkább azokat nézem le akik a csajoknál akarnak felvágni a kockás hasukkal és izompólóba rohangálnak -20 fokba is. ha fej nem szimpi alapból nem jön be lásd Jay Cutler (nekem)... ezen a képen pedig pont úgy néz ki mint amit fentebb leírtam. nem vagyok irigy..akkor lennék ha úgy akarnék kinézni, de én egyáltalán nem akarok olyan szinten megállni...ennyi

Hector Troy
Azért megnéznék egy nem ilyen szépen beállított képet is róla. Ne adj isten élõben lenne az igazi.

every_body_tells_a_story

sapkafej
na ez meg már az a rész amit én nem mertem felhozni
😊

György

csuszi
ez kokszos?? miért? meg növi? ehhez??? könyörgöm már megint a teljesítmény lefitymálása hogy jaja doppinggal és pénzzel könnyû.
ehhez egy kumma koksz se kell. de még 10kg plusz izomhoz se.

MJ rulz Pink Team The Only One

Roger6
Te tényleg irigy ember vagy, ahogy írták a többiek. Max a feje a buzis a teste No. 1. Ja, és van egy haverom, akinek 44-es karja van, csak hát 130 kiló hozzá, 90% testzsírral!<#hehe> Szóval hagyjuk ezeket a számokkal való dobálózásokat, abszolút értelmetlen, bár ha ettõl nem szorítod annyira a kispárnát este...<#ravasz1>

Meg ugye nem keves novi ami meg ugye nem keves penz.
De gondolom a csavo a filmekkel szarra kereste magat tehat nem volt kidobott penz es megerte neki meg a mellekhatasokat is bevallalni.
Nem ugy mint a sok idiota aki a hazai termekben szorja befele a tabikat agy nelkul...

csuszi
minden szupermarketben. match spar tuti, én ott szoktam. és nem a zsjr miatt kell, de arra is jó, mert a lenmagolajat így letudod, hanem a magas rosttartalom miatt, illetve mert nagyon jót tesz az emésztésnek, a bélmûködésnek, és a gyomrodat is rendbe rakja.

csuszi
a 32-es karú csávok hol a faszba vannak ehhez? te jézusom, ez a csávó saccra 42-es felkar és olyan csöcse van amihez nem kevés fekvenyomás kell. igen jó mellizma van!

csuszi
ez simán 40-es kar elárulom😊

Milka
akkor aztmondod hogy mondjuk télenmeg összel mondjuk volumass 35?az jólenne?heti 3edzés,edzés után 1-1 adag?aztán majd tavasztól jöhet a 100%whey protein?

Milka
tessék egy kis segítség😊katt

jazzy
szóval járjon a strandon hosszú ujjúban?

Esküszöm nem értelek, most az átlagembertõl "elfogadom", hogy hú fúj ez már túl izmos fúj felvágós.. na de egy "sorstárstól" ?

Lazarus
Nincs mindenkinek olyan remek genetikai adottsága az izomépítéshez mint neked, az emberek többségének az alább linkelt eredmények elérése nem csekély erõfeszítésbe kerül és okkal lehetnek büszkék arra amit elértek. Ha neked 40-es a karod örülj neki, de ne nézd le azokat akik ezt 10x akkora erõfeszítéssel sem tudnák megközelíteni
SeanJRRussel
Mondjuk az ösz és a tél nem megfelelõ idõ szálkásításra.....
Ez a tömegelés idõszaka álltalában.

Milka
már tettem fel korábban is a kérdést,énis szálkásítani akarok,vagyis majd most kezdem,és a kérdés hogy milyen fehérjét vigyek be/vegyek?mivel tanulok és nemtudom magam szponzorálni minden nap csirkemellel...csak kb müzli van meg fehérje,tojás,ggyümölcs zöldség.szal a cytogen whey pro vagy a scitec 100%whey pro a jobb erre a célra?

tehát a lenmagot a zsír miatt fogyasszam? (a földimogyoró helyett?)

Hol kapható?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Hector Troy
a 14902-es hszre reagáltam...

every_body_tells_a_story

Hector Troy
Bárki elérhet egy ilyesmi formát, fõleg ha nem kell edzés mellett dolgoznia/suliba járnia. Arról már nem is beszélek hogy nem vajaskenyér parizer kombón tengõdik a legény <#vigyor>

every_body_tells_a_story

King of Roads
" buxák állva pisiljenek utánam" akkor hogy is van ez a magamért csinálás?

King of Roads
egyáltalán nem vagyok irigy..undorító szokás..az h valamit nem szeretek nem egyezik azzal...sose akarnék csak így kinézni.

SeanJRRussel
Engem nem feltétlen érdekelnek a kockák<#vigyor2> (de nem árt ha van)

King of Roads
akkor se jön be ez a minifizikum..."itt mindannyian azért vagyunk, hogy kis kockás hasunk legyen," hát én nem csak azért...nem bírom a strandon való felvágást. vagy csak hozzászoktam ahhoz hogy 32es karú gyerekeket látok rohangálni rózsaszín izompólóba és õk hiszik magukról hogy kemények. ha én 40es karral normálisan felöltözök ezek minek feltünõsködnek? (mondjuk ez már inkább öltözködés téma viszont ez sem elhanyagolható hogy hogyan kéne normálisan öltözködni)

csuszi
én is erre gondoltam, csak nem akartam megbántani😊
én nem vagyok, örülök ha ilyet látok, és elismerésem.
és ez a célom, szarom le, nem álszenteskedek, az a célom, hogy a buxák állva pisiljenek utánam😊
mondjuk szeretek is sportolni, de ez csak szerencse😊

sapkafej
kicsit irigy-e vagy?

György

jazzy
Ne haragudj de ez mekkora baromság már amit írsz, itt mindannyian azért vagyunk, hogy kis kockás hasunk legyen, nem másért, magunkért.. más kérdés, hogy õ ezért még lóvét is kap.. jól csinálja.