Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak ugy erdekessegkeppen: az eletem azon szakaszaban, amikor a legtobbet betegeskedtem, csak 75-80 kilo voltam, minimalis zsirral.
skorbut? mond valamit?
nem hiányolta senki😊😊😊te teljesen kész vagy ember...
MJ rulz Pink Team The Only One
nem azért mert az ereik elzsírosodnak, nem azért mert a szívük nem bírja a megnövekedett testet ellátni rendesen vérrel, nem azért mert az összes szervet megterheli a nagyobb súly, nem azért mert felborul a hormonháztartás, nem azért mert EGÉSZSÉGTELEN kövérnek lenni, a stressz az oka. hát hogyne...
elet meg volt a c-vitamin elott is. igazabol ez a vitamin/asvanyianyag mizeria is olyan, hogy amig nem tudtuk hogy letezik, addig nem is hianyolta senki.
"Idõnként elmegyek az orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akarok." Mark Twain
tömjed magadba a modern életet, neked való
pl mondjak, hogy a kovereknek magasabb a vernyomasuk, kevesebb ideig elnek, betegeskedobbek...
persze hogy azok, csak az a nem mindegy, hogy miert.
azert, mert jelenleg tarsadalmi elvaras, hogy egy kover az szarul erezze magat. o a tobbiek szamara csak egy dagadt, lusta szar, aki semmire nem valo. akarhova megy mindenhol a hurkait nezik, kirohogik, lenezik, beszolnak neki, viccet csinalnak belole. mivel szamtalan szempontbol lenezik oket, ezert rosszul is erzik magukat folyamatosan, es stresszesek lesznek. a stressz miatt pedig megno a vernyomas, a szervezet leepiti magat, konnyebben lesz beteg, csokken a varhato eletkora, hiszen nincs is kedve elni.
ha egy nem kover ember betegszik meg, az is a legritkabb esetben koszonheto a taplalkozasnak. itt is a stressz az ami meghatarozo. egy olyan ember, aki stresszel az iskolaban vagy a munkahelyen, vagy valami mas eredetu negativ dolognak van kiteve, az mindig is hajlamosabb lesz megbetegedni es engedni a betegsegnek.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
lathatoan sokan meg sem probaltok elgondolkozni a dolgokon vagy valami ujat kikiserletezni, hanem csak vakon kovetitek azt, amit a szatokba adtak.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Ha meg ilyen drága és nem is segít, akkor nem fogom megvenni. Russelnek valahol igaza van, mert mások is azt mondták, hogy vitamin+változatos étrend -elég sokat enni- és ennyi.. mert genetika függõ 98%ban.:-s
Köszi a választ!;-)
Remélem 190 minimum meglesz.😞
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Van egy ismerõsöm,sose volt nagy étvágyú és majdnem 2 méter magas.Még a másik majd meg bolondul a 170 centijével pedig változatosan is eszik és megfelelõ menyiségben.
Ha 14 évesen már 180cm vagy,a férfiak 21 éves korukig fejlõdek,akkor lehetsz te 18-20 éves korodra 190cm ha olyan a genetikád.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
de a többiek kedvéért:
1. a ragadozók izmosabbak a növényevõknél. aki ezt nem látja az nem üti meg azt a szintet, hogy folytassuk a beszélgetést. víziló😊zsiráf😊 aha...
2. még ha igaza is lenne, ez evolúciós kérdés, kíváncsi lennék mi lenne, ha az oroszlán is lenne olyan "okos", mint az ember és õ innentõl vega😊 vagy bármelyik ragadozó. és ez vica versa, a ló se igen lenne el húson, könyörgöm ennyire nem lehetünk hülyék, az ember mindenevõ, és e szerint kellene étkeznie, így fejlõdtünk ki.
pl a legtöbb állat nem eszik c-vitamint, mivel számukra nem kell, hisz nem is vitamin, elõállítják. kedves retard barátunk gondolata mentén, akkor ha lesz szíves innentõl ne egyen c-vitamint, találkozunk a temetésén...
3. az esszenciális aminosavakkal mi lesz amit nem tud elõállítani az ember?
4. rengeteg pszichikai betegség kialakulásáért az õsembertõl eltérõ (60%állati fehérje) megborult "modern" étkezés a felelõs.
de én csak örülnék ha savior követné a maga baromságait, és remélem ráesik a súly a gigájára izom híján. bár valószínû, hússal se menne többre.
És azt nem tudom hogy ragadozó vagy mindenevõ a troll de hogy etetni nem szabad mert nagyra nõnek az biztos <#idiota>#idiota>
F
Szerintem a megoldás kulcsa a fajonként termelt hormonmennyiségekben, egyedi genetikában, és a táplálékhasznosítási képességben van. Ez utóbbira példa, hogy amíg az ember az elfogyasztott táplálék 1%-át hasznosítja, addig egy sertésnél ugyanez 3,6%. Azért nem mindegy!
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
Nos, tudjátok h 14vagyok és hát most 1hónapja leálltam a pici edzésemmel, aztán most észrevettem magamon, hogy erõsödök.:-D
63kg körül vagyok, 180körül.. ha kondizom PICIT, tehát folytatom az edzéstervem.. befolyásolható a növés? Hogy pl 190 meglegyek min..
köszi.
Ki a f*szt érdekel ez??????
Nah húzz a búsba innen....
Ez nem fogyatékos kisegítõ topik.. és ne offolj itt.
F
bazdmeg egy szaros házimacska olyan izmos amilyen egy növényevõ sincs...
Honnan veszed hogy a legizmosabbak a növényevõk?
Ha egy azonos méretû ragadozót hasonlítasz egy növényevõhöz a ragadozó lesz az erõsebb/ izmosabb. Engedj össze egy tehenet egy medvével.. na vajon melyik lesz az erõsebb? Vagy egy gazellát egy gepárdal stb stb..
Az pedig miért nagyok a növényevõk:
1. így védekeznek a ragadozók ellen.. sima evoluciós verseny ami az õsidõk óta így van.
2. A túl nagy ragadozó fölösleges és nem fenntartható, hisz hiába van egy godzillád éhen hal miután mindent megevett.
F
A Jumbo tömegnövelõ van benne fehérje meg szénhidrát is,a Whey Prof. csak sima fehérje.Én mindkettõt használtam már és a Jumbó nekem jobban bejött fõleg hogy nem mindig tudok annyit enni amennyit szeretnék.
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=5146
Gondolom ez jobb mint a Jumbo. Esetleg valaki tudna nekem olyat mondani h a Stadionok megálló környékén hol van bolt ahol meg is tudnám venni?
De akinek a love a fo szempont es nem telik komolyabbra annak megteszi ez is , felteve ha a kaja okes...viszont aki tele van annak termeszetesen vannak mas alternativak is
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
occso es jo
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
mov ah,4ch int 21h end