Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es ilyen ember szovegel
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amúgy amit az elõbb lehagytam azért érdekelne hányan edzetek a kisebb izmokra is. Vagy csak a "mell-bicepsz" megy? <#miaz>#miaz>
F
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Más téma:
Vádlim remekül fejlõdik pedig nem is viszem túlzásba az edzését <#miaz>#miaz> Eddig fõleg a comb volt a fõ irány de most kicsit több figyelmet fordítok az összes izomra, teljesen meg vagyok elégedve a láb alakulásával. Ha már a kar ennyire nehezen (fõleg a tricepsz) akkor némi kárpótlást azért kapok <#circling>#circling>
F
MJ rulz Pink Team The Only One
én javaslom hogy a topic fogadja örökbe. õ lesz a mi kis kabalaállatunk.
nem tisztességes, hogy nem törõdünk vele, a fejlett társadalmakban a fogyatékosokat nem hagyják magára. sõt, valahol nagy becsben tartják az õrülteket.
vállalom hogy két hétben egyszer megsétáltatom, megetetem, megitatom, letörlöm a nyálat a szájáról.
de kéretik nem elkomolytalankodni, mert ha nem törõdünk vele, teljesen magára marad, magányos, persze hogy sérült a lelkem.
SAVIOR menj már innen a búsba és hagyál minket.Ilyen perverz állatot aki ezen éli ki magát h egy topicot így lesüllyeszt.Mondtam már h nyissál magadnak egyet és azt szísz akit akarsz.
Akinek meg kérdése van és segítséget akar ne zavard el és osszad észt meg fingod sincs semmirõl.
Itt nem a body.builder oldal majmolása megy!!!!!!!!!
tapasztalatokat osztunk meg és aki akarja megfogadja aki meg nem nem.
Nem tehetünk arról, hogy neked semmi nem tetszik és a nézeteink nem azonosak.Ha ez így lenne a világban is akkor világbéke lenne nem hábórú!!!!Kapjál az agyadhoz és térjünk már vissza a BODYBUILDING & FITNESS témához.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
teljesen idióta...
ezt ne töröld jazzy légyszi, kell a magvas összefoglaló saviortól, jó olvasni;):):)
btw saviort mikor tüntetik már el innen? Baromira idegesít már ez a sok hülyesége és egyáltalán nem tudok rajta nevetni.
#15100: Csak a pénztárcád szab határt. Ha erre van pénzed akkor persze ez is jó csak igazítsd hozzá az étrendedet. Szerintem minõségben a Jumbo, Volumass jobb.
Ja és savior te nyugodtan csinálhatod a saját hülyeségeidet meg biciklizz egész nap, de egy nyilvános fórumra ilyeneket ne írogass már. Egyébként egyértelmû, hogy a célod az hogy veled foglalkozzanak és botrányt kelts, de a feltûnési viszketettségedet ne itt éld ki.
AVIRA - \"More than security.\"
Folyadékbevitel játszik? (teszemazt este ha hazamegyek melóból és nem egy üveg sört iszom, hanem mondjuk egy fehér hosszúlépést :DDD)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
2. Diéta nélkül nem fogsz semmit se elérni.
Kezdj el mozogni (Ha már ebbe a topciba írtál akkor menj el egy konditerembe:)
Állítsd össze a napi kajamennyiséget a saját testsúlyodnak megfelelõen. Szerintem kiindulásnak a szénhidrát legyen 150g (nem biztos, hogy neked ez ideális, de majd kijavítanak ha hatalmas baromság.)
A fehérje pedig simán lehet 250-300g is. Mellé ehetsz salátát is. Most már csak szépen össze kell állítanod ezeknek az értékeknek megfelelõen egy étrendet. Pl napi 20dkg rizs az kb 150g ch (tisztán mérve), napi 1kg csirke meg kb 250g fehérje. Persze nem fontos ezeket az értékeket tartani, lehet hogy neked csirkébõl elég kevesebb is (fõleg ha a pénztárcád nem engedi) Próbáld ki, méricskélj aztán majd úgyis meglátod mennyi elég. Ezek mellé szerintem mindenféleképpen vegyél valamilyen multivitamint és nagy dózisban mehet a c-vitamin is. Röviden ennyi.
Csak reméltem valami párhuzam azért akad, meg mittudomén, kaja, tápkieg, ilyesmi. Pl azzal van gondom, hogy ha csak mászok, akkor a kaját inkább tömegelés, vagy inkább szálkásítás irányba lõjem be?
Vagy ez totál más jelleg? (Azt azért nem hinném, csak közelebb van ehhez, mint mondjuk a maratoni futáshoz...)
Tudom, húzzak a hülyeségeimmel a picsába, nem testépítés, de a falmászó topikban rohadtul tökegyedül vagyok, azért rontom itt a levegõt... :P
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szal valami ilyesmi lenne a végcél, nem a 100 kiló. (Tudom, évekbe fog telni)
György
de sajna mivel saját testsúllyal dolgozol, olyan mint a fekvõtámasz, hiába anaerob, tömegelésre nem jó. de fogyásra igen, olyan hiit-es beütése van. egy erõs falsprint, aztán 2min pihi, aztán megint és ezt 3x4-szer.
elõbb tanulj meg olvasni, aztán gyere fórumozni.
Fogsz egy baseball utot , barhol lehet kapni ocso pezert, es ossze vissza vered magad tetotol talpig.Ezt ismeteld meg naponta 3x.Attol majd jo bedagadnak az izmaid es talan zsir is csokkenni fog...tovabbi sok sikert
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
és senki nem mondta hogy itt utálják a dagadtakat te faszkalap, csak senki nem terjeszti az igét hogy egészséges. veled ellentétben. de tõled megszoktul, te vagy a topic udvari bolondja. táncolj maki.
Dagadt vagyok, mit csináljak? (diéta kizárva)
Még annyira nem vészes (mi vészes, mi nem ugye..) 185cm, kb 100kg.
Arra gondoltam, hogy kéne veszítenem mondjuk 10kg-ot a súlyomból, a zsírt pedig némileg konvertálni valamiféle izomtömeggé, hogy szexi legyek..
Can U help?
Bizony, a punnyadt zsírmalac és a testépítõ(illetve bármilyen sportoló) közt a leglényegesebb különbség gondolkodásmódban van, nem külsõben.
Ha a gondolkodásmód változik, elõbb-utóbb a test is követi. Fordítva nem megy.
"a profi testepitok napi 1-2 orat edzenek es ennyi a dolguk, az nem elhivatottsag " - akkor csináld te is, mert hát ugye szerinted ez lófasz, ezt bárki meg tudja csinálni. Tessék, akkor csináld, ha szerinted ennyi a profi testépítõ dolga.
-kétszer edzenek egy nap (osztott edzésterv) összesen cirka 3 óra. ebben nincs benne az odajutás
-aerob 2-3óra
-kajálnak 1.5óránként
-pihenés, alvás délután
-sérülések kezelése
-masszõr
és a legtöbb dolgozik mellette te észkombájn mivel ezt a sportot lófasz se támogatja.
innentõl részemrõl írhatod a hülyeségeid egyszerûen klinikai eset vagy, faszom se ír egy ilyen kreténnek.