Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
köszi
Most szeretném elkezdeni egy kis kondizást és otthon szeretnék kialakítani egykis kondi "termet"!! És saját építésû gépekkel szeretnék gyúrni!Ugyanis profi gépekre sajnos nincs pénzem<#rinya>#rinya>
Ha valaki épített magának gépeket vagy tud segíteni 1-2 ilyen jellegû dologban akkor szívesen várom a PM-eket!!
MSN-re is felvehet <#felkialtas>#felkialtas>[email protected]<#felkialtas>#felkialtas>
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
én 4 napja iszom, mert születésnapom volt
de ennek vége
György
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mov ah,4ch int 21h end
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
-A creatin: Creatin FX nem is volt nekem ideág ezzel semmi bajom,20-illetve edzés után 40g szûlõcukorral eszem.
-Kaja:500g csirke mell,200g rizs ez az alap + 250g túró.
Mellé amino és glutamin.
Észre vettem h fáradtabb vagyok a héten mint múlthéten és a súlyokkal se megy annyi ismétlés mint az elõzõ héten.
Mi lehet a gond???
Én arra saccolok hogy a megnövekedett kajára reagál így a testem h hozzá kell álnia a megnövekedett értékekhez.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem szeretem az ilyen akciókat, veszel egy csomót 2 nap múlva a fele már romlott.. 😞
úgy értem tömegnövelõ étrendnél.
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
de ott van ám a jó öreg gumi gyûrû például<#integet2>#integet2>
Amúgy azt meghagyom neked meg az olyanoknak,akik egy barátnõt sem tudnak összeszedni 😊
Glory, Glory Man. United!
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Ez baromság akkor a fele terhelés a vállat illeti nem pedig a mellizmodat
egy masik jo hatgyakorlat: elorehajolunk. egy egykezes sulyzot megfogunk 2 kezzel (az ujjainkat osszekulcsoljuk, es koztuk a sulyzo). kis terpeszbe allunk enyhen meghajlitott labbal, a sulyzo pedig a labaink koze log. namost ezutan emeljuk meg a sulyzot ugy, hogy a karunk teljesen kinyujtva marad (nyomjuk meg a vallunkat es a hatunkat felfele amennyire csak birjuk). fontos itt is a magas ismetleszszam es a kis suly, kulonben csak rangatni fogjuk a sulyzot es nem teljes tartomanyban emelgetni. ha tulsagosan terheli a derekat, ugy ugy erzitek, hogy elore akartok bukni, esetleg szimplan csak kenyelmesebben akarjatok kivitelezni, akkor a homlokotokkal tamasszatok meg magatokat, mondjuk egy szeknek a hattablajan.
MJ rulz Pink Team The Only One
Hasprés nekem alap szépen fejlõdök tõle + bemelegítésnek szoktam használni a diéta arra kell hogy látszon is az izom ha már ott van <#circling>#circling>
F
guggolas: nagyon terheli a derekat, ezaltal elojohetnek derekfajdalmak. mivel a suly az a nyakban van, ezert fokozodik a serules veszely (eleseskor, elajulaskor a suly az szepen eltorheti a csontokat). van akinel a derek es a farizom sokkal jobban dolgozik, mint a comb. ezaltal szep nagy segg es bevastagodott derek lehet a vegeredmeny.
felhuzas: szinten derekra durva terheles, amibol serules, fajdalom lehet. ennek is megvan az a hatasa, hogy nagyon vastagitja a derekat.
fekvenyomas: ez alapvetoen nem lenne rossz, csak sokan homoritanak kozben, hogy nagyobb sulyt tudjanak hasznalni. ez szinten nagy terhelest ad a derekra. ha rajtunk marad a suly, akkor kellemetlen dolgok tortenhetnek. az is megfigyelheto, hogy ahhoz kepest, hogy sokan 100-200 kg kozotti sulyal szeriaznak, de ehhez kepest a mellizmuk nem tul fejlett. ez abbol adodik, hogy a gyakorlatot nem megfeleloen kivitelezik. a gyakorlat celja az lenne, hogy a mellizom megnyuljon (tehat leengedjuk a rudat addig, amig a mellkasunkhoz nem er), utana pedig osszepreselodjon (olyan magasra nyomjuk a rudat amennyire csak lehet). namost a rud nem akkor van a legmagasabban, amikor szimplan kinyujtjuk a karunkat. kuzdjuk fel ennel magasabbra, hogy a teljes osszepreselodes megtortenjen. ennek a modja az, hogy mikozben karral nyomjuk fel a suly, akozben a vallunkat is nyomjuk elore, amennyire csak lehet. leengedeskor pedig a vallunkat lefele kell nyomni, amennyire csak tudjuk. en pl 2 12kg-os egykezes sulyzoval csinalom ezt. igy van olyan mellizmom, hogy alvaskor amikor oldalra fordulok, akkor nyomja a nyakamat es az allamat. (amugy tuti szarra fikazzak majd a modszert, mert ezt is csak en talaltam ki)
guggolás, fekvenyomás, felhúzás. én szerintem túl sokat pöcsölnek az emberek a gépekkel, finomító gyakorlatokkal, szeparálással.
láb: guggolás, vádlizás állva.
has: hasprés (bár én nem hiszek benne, szerintem diéta és helyes levegõvétel célravezetõbb)
csöcs: fekvenyomás, ferdenyomás, tárogatás, kereszthúzás
hát: húzódzkodás széles fogással, felhúzás
bicepsz: állva bicepsz, 21, scott vagy csiga, forgatva a csuklót
tricepsz: csiga, homlokhoz engedés (nemtom a nevét😊)
váll: oldalemelés
ennyi, nem viszem túlzásba😊 - és ráadásul én nem guggolok, mivel így is tour-osnak néznek😊
MJ rulz Pink Team The Only One