Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a helyzet, h én se kívántam a kaját az elején minden 2-3 órában, már a hátam közepére kívántam a rizst, csak forgott a számban, meg öklendezve nyeltem le néha, de mégis ettem. Nincs más megoldás, erõltetni kell. Talán egy b-vitamin komplex segíthet növelni az étvágyadat, meg mondjuk a Béres csepp, az nagy étvágyat tud csinálni.
mov ah,4ch int 21h end
Az az ember aki világéletében keveset evett(pl. én) mégis hogy bírjon annyit kajálni,hogy elég legyen az izmok építéséhez?
Tudom hülye kérdés,de hiába írtátok már régebben mit és hogyan meg bodybuilder.hu-n az étrend stb. még ha leesik a vércukor szintem akkor se bírok megenni FELE ANNYIT SE mint amennyit ti szoktatok!!!!!!
Sok csontvékony srác végzi el sikeresen a 'bulking up' folyamatot,de hogyan??? ilyenkor jó a kreatin?
csupán 2 hétig gyúrtam,mert meglátszódott ez a kajás dolog.a 2 hét kemény edzés után FOGYTAM.Whey pro is kárba ment,de az most lényegtelen.
pedig akkor is többet ettem mint szoktam.
Segítsetek!<#sir>#sir>
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ez az "ez az animal. vállalod?" szöveg mi a picsa?
Egyedül vagy...Már tíz tárcsa fennt. Bámulod a súlyokat,és nem tudod hogy sikerül-e. Arra gondolsz, hogy összeroppansz-e alattuk... De NEM! Ha a beled kiokádod, akkor is kinyomod... Kiadtál magadól mindent... Nincs ennél jobb hely a világon. Minden fáj. Ez az Animal. Vállalod?
meg ilyesmi... mi ez?
Toltad a citromot, nem indult be, és szét akartad fejelni álmodban 😄
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nekem volt, hogy szar ágyon kellett aludnom 1 hétig és utána fájt a derekam egy jó 2 hónapig, volt hogy elmúlt, volt hogy visszajött, hajoláskor, aztán elkezdtem minden reggel és este gimnasztikázni egy 10 percet rá 1 hétre elmúlt véglegesen.
Futás közben megfájdul a csípõm/derekam(?) bal oldala.Szerintetek ez mitõl lehet, illetve mit tehetek ellene.Lehet rossz topikba írom, de talán nem teljesen off😊
Köszönöm
Triathlon for life
Engem minden apró eredmény feldob, fél perc, sõt még 5 másodperc is, a centikrõl nem is beszélve!
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Amit leírtál abból kiderül, hogy ezt sosem sikerült átélni, mert mindig csak a saját utadat jártad.
Heti 2x úszok, és mindig figyelem mennyit sikerül fejlõdni, mindig nézem mennyivel több hosszt úszok le, és mindig ügyelek arra, hogy megfelelõen fejlõdjek ezen a téren. És igen..."szenvedek", mert kell hogy "szenvedj", ahhoz, hogy többet nyújts az átlagosnál.
Testépítésben is ugyan ez van! Sajnálom hogy nem sikerül megérteni, mert ez egy nem álomvilág.
ezzel szemben aki testepiteni kezd az azonnal szembesul ezekkel a dolgokkal, holott ez is csak egy ugyanolyan hobbi sport mint az osszes tobbi.
Én rendszeresen bicajoztam régebben, oda nem kellett különleges étrend, mégis szépen kicombosodtam, pedig mondták hogy attól bizony nem lesz nagy lábad max szálkás...
A testépítésben is vannak ismerõseim, akik szinte semmi pluszt nem tesznek(különleges(normális) kajálás) mégis jól fejlõdnek.
Én nem ezek közé tartozom, és ha akarok valamit, akkor csakis ezzel a plusszal érhetem el, és ezt nem "fakírkodásból" teszem, hanem mert ettõl fejlõdök jól, ettõl érzem magam jól, mert tudom, hogy ez így jó nekem, de máshol is így van, szenvedés nélkül nincs fejlõdés. Teljesen egyértelmû dolgok. Van akinek már az is szenvedés, ha el kell mennie futni.
Teljesen hülyeségeket írsz. (Igen gondolhatod, hogy engem is elbutítottak /segítség!/ Erre magamtól nem jöttem volna rá!)
Mégis mi célod van itt?
Szóval nem értem mirõl beszélsz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
na az ilyen embereknek javaslom en, hogy menjen el fakirnak atszuratni magat tukkel, kampokkal, kessel vagdosni a boret, es egyeb finomsagok.
hobbi szinten a sportnak 2 fo ertelme van:
1. szorakozas
2. kondicio fokozasa
ezekhez nem kell se megvaltoztatott kajalas, se kiegeszito.
a sporttol pedig nem az riasztja el az embereket, amiket en mondok. mert ha ugy edzenenek, ahogy en javaslom, akkor mindenki jol erezne magat, szeretne edzeni jarni, a termekben jo kozossegek lennenek es sok uj baratot szereznenek az emberek.
ellenben amit ti javasoltok az elriasztja es tevutra tereli oket. ti mit is mondtok: egyel napi 1kg hust, kolts el sok 10k forintot havonta a sportra, egesz nap az evessel es az ivassal foglalkozz, edz olyan kemenyen amilyen kemenyen csak tudsz. aki ezt koveti az tuti hogy rovid idon belul abbahagyja az egeszet vagy bele sem kezd, mert ugysem tudja teljesiteni.
Amúgy pedig hülyeség amit összehordasz:
1. Akár mennyire is gyenge a genetikája valakinek ha van esze kitartása akkor izmos lehet PONT.
2. Nem csak profi testépítõk vannak sõt de attól még aki nem profi szinten játszik akkor már ne is csináljon valamit
3. És a legfontosabb az egészséges élet. A sport egészséges. Az élsport már nem viszont itt nem is arról van szó. Szóval a kaja igen is fontos minden embernek nem csak a testépítõknek és PONT.
És akkor befejezhetnéd a bomlasztást és azok lebeszélését a sportról akik véletlen ide tévednek és azt látják hogy itt picsogsz.
Egy férfi nem kezd el sírni hogy valamit meg kell tenni és hogy mi van ha egy kicsit fáj.
F
aki szerencses, az hagyomanyos etkezessel annyi izmot pakol fel magara, mint mas napi 1kg csirkevel, szereti magat mutogatni, nem zavarja hogy akar 10+ eves keresztul is ugyanazt kell csinalnia, nem zavarja a fajdalom...
ezert mondom, hogy aki tehetseges, az mindegy hogy mit hogy csinal, mert ugyis izmos lesz. aki pedig nem az, az pedig csak csalodni fog a kemeny edzesben, a csirkerizs etelben, a kiegeszitokben.
Nem értem,hogy miért támadsz minket mindig!!!!!!!
Különben is,neked meg nem mind1 hogy ki mire költi a pénzét???
A másik,mi elmondjuk a véleményünket,aki akarja megfogadja,aki meg nem nem.Ha elmész egy edzõhöz õ is a kajával kezdi h mit hogy kellene,utána meg majd nyávogsz hogy nincs pénzem,nem tudok annyit enni....
Ez egy ilyen sport.MEGSZOKSZ VAGY MEGSZÖKSZ!!!!!!
György
akinek jo a genetiakaja a testepiteshez az szar kajalassal is sokkal jobban fog kinezni masoknal. akinek pedig ez nem adatott meg, annak tok felesleges nagy penzt es sok energiat aldoznia ra, mert ezekkel ugysem fogja tudni kompenzalni a dolgot.
Mi kell ebben a sportban a fejlõdéshez? Jó minõségû táplálék! Ez sokba kerül. Akinek erre nem telik, vagy úgy gondolja nem éri meg, az nem is fog belevágni. Ha pedig elkezdte, és beleun, akkor abbahagyja, majd keres magának más szabadidõs tevékenységet.
De most komolyan, nem tudnál magadnak másik helyet keresni a flameléshez? Megértettük, hogy te nem azt képviseled amit mi. Te is jó lenne, ha felfognád ezt végre. Az elszántságod ostobasággal párosul. Itt nem lesz konszenzus a végén.
mov ah,4ch int 21h end
az en 2 csoportom:
1. a tehetsegtelen ember. o az, aki soha nem fog tudni jo eredmenyeket felmutatni. nem ajanlom neki, hogy motivalt legyen, mert csak a bajt hozza sajat magara. tonkreteszi majd sajat magat a semmiert. ugy vegezze a sportot, hogy az szamara pusztan csak a szorakozast jelentse, es ne a teljesitmennyel foglalkozzon. szerezzen az edzesen baratokat, beszelgessenek a sport kozben jokat, es sose hajszolja magat.
2. a tehetseges ember. neki jo ha van motivacioja, de felo hogy o is beleesik abba a hibaba, hogy mindent alarendel a semminek. akinek van tehetsege egy sporthoz, az tegyen meg sokat az eredmenyekert, de ne mindent. huzza meg a hatarvonalakat, es azokat ne lepje tul (anyagiak, intenzitas, idoraforditas, alarendeltseg). ezen kivul en ova intenek mindenkit a versenyzesrol valo almodozastol is. vannak 70+ kilos testepito versenyzok is. ennyit barmelyik edzeni jaro feltud mutatni. ha neked mar megvan a 70+ kilos versenysuly (ez 80-85 kg normal tomeg), akkor fizikailag alkalmas vagy versenyzonek. ha megsem vagy versenyzo, akkor hiaba szedel magadra +10-20 kg izmot, akkor sem leszel az.
tok jo latni, hogy az embereknek olyanokat javasoltok, mint napi 1kg csirkemell es feherje/tomegnovelo, egyebek. mit is javasoltok neki? hat azt, hogy havonta koltson el 50k-100k forintot a testepitesre. ti normalisak vagytok?
egy valamit ne felejtsen el senki: minel lelkesebben vagsz bele valamibe, minel tobbet teszel meg valamiert, minel tobbet koltol valamire, annal nagyobb lesz a vegen a kudarc.
Szarból nem lehet várat építeni.Kajából se mind1 h mekit eszel mindig avgy minõségi kaját....
minél kezdõbb valaki, annál inkább billen a mérleg az edzés irányába, minél profibb és korlátokat feszegetõ, annál kajásabb a történet. nem kell túlmisztifikálni.
MJ rulz Pink Team The Only One