Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a kérdésem, hogy mikor fejlesztem jobban az izmaimat? Hogyha szériázok kevesebb súllyal vagy hogyha azzal a súllyal dolgozok párat amit még elbírok?
Üdv
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
★
Most sem akarok és nem is megyek 17éves koromig.;-) addig csak tanulok Tõletek.😊
Frayer anno adott tanácsokat nekem, a sittes módszer..😛 szatyrokkal erõsödni.. csak azzal gci szar bicepszre edzeni, de vállra tökéletes..
MJ rulz Pink Team The Only One
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
AVIRA - \"More than security.\"
Ez kaja, enni (inni) szokás szerintem. a gyógyszereket szedjük az én értelmezésemben.
Tömegnövelõt fõleg edzés után szokás fogyasztani, és mivel élelmiszerrõl van szó nem igazán látom a ne üres gyomorra elmélet értelmét.
A pattanást okozhatja a megnövekedett fehérje bevitel.
F
#15307: Hja, el lehet nyugodtan, ha nem akarod komolyan venni a kondizást.. persze jó, meg minden. .de nem lehet komolyan tolni akkor sem.. viszont a késõbbiekben (18éves körül) elkezded, akkor tapasztalat/alapokkal fogsz indulni, ami nagyon is elõny.;-)
Viszont ha nagyon durván edzettél, akkor nagyon könnyen elõfordulhat..:-s
Fater 180 fölött volt én meg 175 vagyok.azt ne mondjátok,hogy amiatt mert felakasztom magam -.-"
az nagyon<#shakehead>#shakehead>rossz lenne
Sokan mondták h álljak le.. Te el se kezd.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
György
amúgy nem teremben edzek, azért kérdeztem.
de megyek is mert nagyon izomszag van..!
Szénhidrátból pedig ha hízékony vagy elég lehet 4g/tskg azaz 252g, ha megy még több és nem nagyon zsírosodsz akkor 5g/tskg 315g/nap.
Ez kb 40dkg rizsbe van benne.
mov ah,4ch int 21h end
Mellé elég a szokásos 250g csirkemell?
És még ott van mellette a Scitec Whey Pro.Sikerülnie kell baszki...
Már csak a rízsben -pontosabban a szénhidrátban- bízom.
Megeszem a kevéske húst mellé az 50g rízst és K.O.
Az elõbb elbíztam magam túlságosan is.
Muszáj lesz vmilyen étvágy fokozó szert tolnom :/