Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThisZip
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy mikor fejlesztem jobban az izmaimat? Hogyha szériázok kevesebb súllyal vagy hogyha azzal a súllyal dolgozok párat amit még elbírok?

Üdv

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Lazarus
Roman te régen írtad hogy felsõ mellre vállnapon is nyomsz extrém dölésszögben keretben, amit Rühltöl láttál, sikerült valami fejlödést elérni?
iko
Igaz.

spam. sry

GhostRider1
Mivel megtapasztaltam az érem mindkét oldalát, ezért olyan rálátásom van a témára, ami egy naturálnak nem adatik meg. Soha többet nem kell azt képzelnem, hogy csupán egy karnyújtásnyira vagyok a Mr. Olympia szinttõl. Soha nem fogom már azt hinni, hogy a szteroidokkal megszerzett tömeg örökké kitart. És azt sem fogom hinni, hogy a doppingot használók rossz és lusta emberek, akik nulla erõfeszítéssel érnek el sikereket és építenek hatalmas fizikumot. A dopping szerek eszközök, amelyeket egyesek használnak, mások nem. A választás megadatik mindenkinek, de nem a morális karakter fokmérõje.

★

dragon11
Nem is kritizáltam Frayer tanácsát, mert sztem jó..;-)
Most sem akarok és nem is megyek 17éves koromig.;-) addig csak tanulok Tõletek.😊

slime001
Te nem akartál rendes terembe menni.

AVIRA - \"More than security.\"

dragon11
Szerintem szarkazmusnak szánta.=)

Frayer anno adott tanácsokat nekem, a sittes módszer..😛 szatyrokkal erõsödni.. csak azzal gci szar bicepszre edzeni, de vállra tökéletes..

csuszi
ha Te elhiszed...

MJ rulz Pink Team The Only One

Lazarus
Hát amennyi kieget vesz tényleg nem lehet kispályás a keresete :]
csuszi
hogyne. frayer-nek minden sikerült...meg havi 5 millát keres, és saját konditermet nyit az sg-éseknek. és olyan kódot ír, amilyenrõl a google is csak álmodozik.

Lazarus
Frayernek sikerült, kérdezd meg priviben ha érdekel hogy csinálta.
Jamirofan89
úgy hallottam testépítéssel ki lehet sajtolni 1-2 cmt ha nagyon keményen és hosszú ideig ûzi az ember...

Jamirofan89
lol 15 éves korom óta semmit nem nõttem<#fejvakaras> nem is volt hirtelen növekedés sem.talán 13 v 14 évesen felnõttem a többiekhez 😄 aztán pár évre rá ismét iszonyút nõttek én meg semmit se 😞( most 20 vagyok.

dragon11
Nem nõttem hirtelen még.. nagyon örülnék az 190nek.. 189nek is, a hogyan Russelnek van.:\

SeanJRRussel
Én 189cm vagyok és 98kg

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Ha eddig nem nõttél hirtelen, simán. Azért mondom, mert én pl. 15voltam mikor lelassultam a növésben(nem gyúrás miatt csak úgy), aztán még 4-5 centit ha nõttem, egyébként 181 vagyok.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

dragon11
Én 190akarok lenni.😄 de már majdnem 180 vagyok.. asszem 178.. szerintetek van rá esély?:F

csuszi
180.

jazzy
Hát azért õ annyira nem törpe 😄
plck
jaj neharagudj...akkor elfogyasztom a tömegnövelõt-.-

csuszi
nem is nõtt tovább...

slime001
Vörös Zoli hány évesen is kezdte? Azt hiszem 13-14 éves korában. Az, hogy komolyan csinálod csak rajtad múlik nem azon, hogy hány éves vagy.

MEdievil
Csak nekem áll fel a hátamon a szõr ettõl a "szedem a tömegnövelõt"-tõl?

Ez kaja, enni (inni) szokás szerintem. a gyógyszereket szedjük az én értelmezésemben.

Tömegnövelõt fõleg edzés után szokás fogyasztani, és mivel élelmiszerrõl van szó nem igazán látom a ne üres gyomorra elmélet értelmét.

A pattanást okozhatja a megnövekedett fehérje bevitel.

F

dragon11
#15306: Akkor lehetséges, hogy a kondi miatt álltál le.. 175 még nem vész..:-D mondjuk én 190 akarok lenni.😄 már 180 megvan.=D
#15307: Hja, el lehet nyugodtan, ha nem akarod komolyan venni a kondizást.. persze jó, meg minden. .de nem lehet komolyan tolni akkor sem.. viszont a késõbbiekben (18éves körül) elkezded, akkor tapasztalat/alapokkal fogsz indulni, ami nagyon is elõny.;-)

plck
Srácok lenne egy olyan kérdésem hogy:Szedem a tömegnövelõt és megjelent egy rakat pattanás a balpofaféltekemen😛 éééésss aztmondták hogy azér van mert szarul szedem.Úgy kéne szedni hogy közvetlenül kaja után és ne üres gyomor-ra??!?!<#vigyor2>

slime001
14-15 évesen szerintem nyugodtan ellehet kezdeni konditeremben edzeni, max a guggolást kell hanyagolni.

Jamirofan89
azóta is ropognak az izületeim

dragon11
Ha nagyon nem terhelted túl a csontozatod, akkor tuti nem a miatt..
Viszont ha nagyon durván edzettél, akkor nagyon könnyen elõfordulhat..:-s

Jamirofan89
ehhe... én 15 voltam amikor kezdtem de az egy kis ló**** nyári szüneti gyúrás volt 10 kilósakkal és még télen edzegettem.szóval lepkefingnyi.
Fater 180 fölött volt én meg 175 vagyok.azt ne mondjátok,hogy amiatt mert felakasztom magam -.-"

ok azt hiszem megálítottál
az nagyon<#shakehead>rossz lenne
dragon11
Megállhatsz a növésben..

bizos? mért ne kezdjem el?
dragon11
Én 14 vagyok és hanyagolom.. a nyáron fekvõztem rendesen.. meg minden.. igaz, hogy látni lehet még mindig az eredményét, de nem éri meg.

Sokan mondták h álljak le.. Te el se kezd.

SeanJRRussel
sportolj mást,13 évesen kerüld a súlyokat majd 5 év múlva...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

helotok!13 éves vaok ,50kg.van otthon egy testépíto gépem.Ha mondjuk a bicepszre akarok gyurni mit,és mennyi ideig csináljam naponta?
sapkafej
eleinte nekem is nehezen ment a zaba, ne aggódj! mostmár ott tartok hogy állandóan éhes vagyok

György

tigeroo
uh de kemény vagy 😄

amúgy nem teremben edzek, azért kérdeztem.

de megyek is mert nagyon izomszag van..!
slime001
Akkor naponta 126g fehérje kell neked. Ez kb 50dkg csirkemell (tisztán mérve)
Szénhidrátból pedig ha hízékony vagy elég lehet 4g/tskg azaz 252g, ha megy még több és nem nagyon zsírosodsz akkor 5g/tskg 315g/nap.
Ez kb 40dkg rizsbe van benne.

Jamirofan89
63kg

slime001
Mint már írtam attól függ, hogy hány kg vagy. Ha leírnád akkor kitudnánk számolni mennyi fehérje és ch kell neked 1 napra.

jazzy
Hajrá! <#smile>
Panzermeyer
Én úgy szoktam csinálni, hogy az edzés elõtt beviszem elosztva a nap folyamán az összes fehérjét és szénhidrátot, az utolsó elõtti nagyobb étkezés az edzés elõtt 1-1,5 órával van. Aztán jön az edzés, annak a végén turmix. Majd a turmixra egy órával késõbb még megeszem a legutolsó adag csirke-rizst.

mov ah,4ch int 21h end

Jamirofan89
AHAAAA! Szóval... le kell gyûrnöm napi fél kiló rízst(kifõzve),de nem egyszerre.Az menni fog!Vagyis ha beledöglök is legyûröm.De mondjuk az edzésnapokon tegyük fel du 5-kor mennék kondizni addigra már rég el kell pusztítanom a szénhidrát adagomat?

Mellé elég a szokásos 250g csirkemell?
És még ott van mellette a Scitec Whey Pro.Sikerülnie kell baszki...
Már csak a rízsben -pontosabban a szénhidrátban- bízom.

slime001
Attól függ, hogy hány kg vagy. Szépen egyenletesen elosztod a kaját 6 részre és megeszed a nap folyamán. Szerintem nem lesz szükséged étvágyfokozóra. Idõvel hozzászoksz meg a kemény edzés meghozza az étvágyad.

slime001
Én most kezdem a feltöltést. Majd beszámolok.

Jamirofan89
Akarom hát! Mennyit is kéne ennem..... csak rízsbõl úgy 300g-ot?
Megeszem a kevéske húst mellé az 50g rízst és K.O.
Az elõbb elbíztam magam túlságosan is.
Muszáj lesz vmilyen étvágy fokozó szert tolnom :/

Ki szedett már crea bomb-ot vélemény, eredmény?
Panzermeyer
Így van!
Ez az animal. Vállalod? <#idiota>

mov ah,4ch int 21h end

slime001
Ez tényleg így megy. Béres cseppet szedsz és 130kg-ra hízol. Segítséget kérsz, kapsz aztán meg kifogást keresel rá. Akarod vagy nem?