Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hja, kiegészíteném.. kitartó és türelmes is vagyok, tehát nem a jövõ heti strandra jajj jól nézzek ki típus..😊 tehát komolyan gondolom.. heti 3x meg szakítok 1órát arra, hogy jól nézzek ki..=)
Nyáron toltam, meg lett az eredménye amúgy, pedig csak tojáson éltem kb meg gabonapehely+tej és normál kaja.😊
most nincs idõm, de nem sokára válaszolok. pedig eskü leírtam, nem tudom mi lett vele...
MJ rulz Pink Team The Only One
még 30 kilóval is meg kellett kûzdenem haha 😄
viszont az a tolódzkodás vagy hogyhijják annál sikerült 64 kg-ot kinyomnom párszor.annál nagyobb súly nem volt a gépen.
szerintem neked 164-el is simán menne.<#pias>#pias>
Én a helyedben és a többiek helyében hallgatnék csuszira, vitázni lehet, hidd el nem fog megsértõdni, de mögötte PICIT több idõ van mint itt akármelyikünk mögött és nyilván nem azért néz ki így mert hülyeségeket csinál.
Ezért vagyunk sokszor leugatva, próbáljuk elmagyarázni és kiverni a fejedbõl azt a sok faszságot amit a tvbõl és kiskegyedbõl beletuszkoltál és ezekután mi vagyunk az önelégült parasztok.
György
Tudom, hogy Frayer és a többiek már unják ezt, hogy én azt mondom, hogy 14évesen korai elkezdeni a testépítést, igazuk van szerinted? Meg mondjuk étrendemen nem tudnék változtatni.. havi 8ezrem meg fehérjére sajnos nincs. Ezek nélkül meg teljesen értelmetlen lenne, nem ? Mármint látványosan nem erõsödnék.:'(
Köszi télleg.😄
Sry, többet nem hozom fel.:/
és egy dologba kötök bele. de semmi baj.
és ha te egy év alatt eléred amit akarsz, akkor vagy
superman vagy
vagy igénytelen.
nem módszerrõl vitatkoztam, arra rövid a topic, annyi féle módszer van, és annyi mindent tudnék írni róla. hanem a meglátásodról, hogy az erõ jó visszajelzésre, hogy jól csinálod-e amit csinálsz vagy nem. mivel az erõfejlõdés, utoljára írom le, jóval hamarabb leáll, mint a célod elérnéd.
Az ember valszeg fel - egy ev alatt szeretne elerni egy olyan testet amiben jol erzi magát. Nyilvan utana is lekell jarni kondizni ahhoz, hogy szinten tartsa magat, de ahhoz mar nem kell edzesrol edzesre erosodni, ahogy azt irtam, hanem eleg megdolgozni az izmait. De az elejen (fel- egy ev), ahhoz hogy fejlodj, erosodnod is kell. Nem a stilusoddal van a baj, hanem ezzel az allando kotekedessel, ahogyan mindenbe belekotsz allandoan. Szerinted csak ugy lehet edzeni, es eredmenyt elerni ahogy te csinaltad, es mindenki aki máshogy csinalja az egy hulye balfasz? Azért irom ezt, mert nalam ez mukodott, es ha nalam ez mukodik, lehet hogy masnal is ez fog, nem? Nem csak egy jarhato ut van, kedves szuklatokoru baratom.
tényleg csak merõ jóságból😊:
a 20 év arra vonatkozott, hogy sok éven át jársz gyúrni, nem azért mert 20 év múlva éred el a célod, hanem ez nem úgy mûködik, hogy lejössza terembe, eléred amit kaarsz aztán kivonulsz örökre. lényegetelen amúgy is hogy miért jársz terembe, de vagy életed végéig csinálod, vagy nulla maradsz. elbaszott energia és idõ. és innentõl kezdve vsiszatérve, ha ezer éven át jársz, az a kezdeti fél év nem oszt nem szoroz az egészét nézve, amire te céloztál erõfejlõdésben. ennél ovisabban nem tudom leírni.
Es én nem azt mondtam, hogy igen 1.5 év utan elered a teljesito kepesseged hatarat? Hol latsz olyat, ahol nem ezt irtam?
Én nem okositok semmit, leirtam azt amit en tudok, megprobaltam ervekkel alatamasztani, de ugy latszik, itt mindig annak van igaza aki regebb ota jar ide 😊 Mindesetre, engedessek mar meg hogy ha valaki tanacsot ker, akkor en is leirjam azt ami nekem mukodott. Nem kell feltetlenul elfogadni, vagy egyet erteni, eleg megturni, es nem leugatni. Koszonom....
igazából kurvára nincs energiám minden kezdõ hülyeségeit javítgatni.
tõlem hajtogassátok a baromságotokat, eredményt lehet linkelni😉
pl
azóta + 7-8kg izom.
okoskodó hülyegyerek mi? kapjál már a fejedhez. örülj hogy kijavítom a sok baromságot amit ez a kibaszott fórum összehoz.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Az én véleményem az,hogy az izom nagysága egyáltalán nincs összefuggésben az erõvel.Nálam véknyabb gyerek úgy nyomogat 120kg ba fekve szabályosan h csak lesek én hiába vok nagyobb darab 100 nál halál.
A testépítõk szerinted miért edzenek 20 évig?????Nem azért h elérje azt a testet amit szeretne??????
és 1-1,5 év alatt igen is eléred a teljesítõ képességed határát,utána csak úgy fejlõdsz ha különbözõ szerekhez nyúlsz!!!!!!!
És itt megint az van hogy a tudatlan okosítja a többit!!!!Redvin,kitartást az edzéshez,érdd el az alakot amit szeretnél....sok sikert hozzá!!ezzel legyen a téma lezárva.
a súly akkora legyen hogy max kétszer tudjátok kinyomni. így növekedik az izomfeszítettség, erõsödtök, viszont ez izmot alig növel.
20év az átlag edzésintervallum.
az elsõ pár hónapban történik amit te írtál, a maradék 19 és fél évben nem. érthetõ?
"ha egy átlag gyúrós edz egész életében 10-40-60 évet, akkor a Te véleményedet tükrözõ rész egyenlõ a nullával. az össz edzésének a 99%-án alakot formál nem erõt. mert az erõt alig lehet pár hónap múlva."
tehát ha abból indulunk ki, hogy mindenkinek a hosszú távú edzés, és nem 1-2 hónap a célja (véletlen se vedd magadra😊), akkor a gyúrós társadalom jelentõs része az idõtartam 99%ba esik. így már sikerült értelmezni?😊
vagy írjam körül még?
ha nyomsz testsúlyod 150%ba 5-öt, és ezután magadra pakolsz 10kg izmot, le merem fogadni hogy erõsödsz ennyit: 150%ba6-ot. és ezt csupán 4 év alatt, évi 2.5 izomfelszedés mellett.
nagyon neki akarsz rohanni a tényeknek, csak a lelkesedés tartson ki, a tudás jön majd lassan ne fossál😊
red:
ha egy átlag gyúrós edz egész életében 10-40-60 évet, akkor a Te véleményedet tükrözõ rész egyenlõ a nullával. az össz edzésének a 99%-án alakot formál nem erõt. mert az erõt alig lehet pár hónap múlva.