Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erre most pozitivat irtam volna, de annyira lekezelo vagy, hogy inkabb nem irok semmit.
Roger6
Tényleg ez lesz az utolsó hsz-em hozzád, mert még a végén én leszek a bunkó, hogy szóval tartalak. 1 év és 1 hónapja edzem. Tavaly 66 kg voltam, most 79 kg, szálkás (értsd = majdnem nulla zsír), 178 cm magas. Tavaly 40-be alig tudtam belenyomni, múlt héten 90-nél fejeztem be a szériát. Rakd össze magadban a képet, ha tudod. Persze tudom, szar az edzésem, a tiedét kéne követnem. Na most már tényleg viszonhallásra, majd a többiek elszórakoztatnak.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
😄😄
legalább a képes beégése benn maradt😊
kb úgy érzem magam, mintha matek topic lenne, hajtogatná hogy mánpedig ti balfaszok a 2+2 az nem 4, bebizonyítod, nem is reagál rá, ugrik át a PitagoraSz tételre, és ez így megy egyfolytában. egy igazi ámokfutó, semmi értelmeset nem lehet vele kezdeni, azon kívül, hogy felbaszod a troll agyát, aztán égeti magát.

MJ rulz Pink Team The Only One

mondhatnam azt is, hogy menj el egy edzohoz es majd o mutat neked jo edzesi modszereket. hogy miert nem teszem? hat azert mert ok is szivesebben verik at a kuncsaftokat ahelyelyett, hogy a tenyleges tudast atadnak. pl tipikus eset: alap hulyesegeket csinaltat veled a teremben, kozben pedig rabeszel a sok kajara. azt veszed eszre, hogy nottel meg minden, a gond csak az, hogy a testtomegnovekedest a zsir okozta. na bumm, szart nem tanitott neked, de legalabb felhizlalt.
jazzy
1 kerdes: miota edzel es miota koveted a modszeredet. illetve milyen eredmenyt ertel el vele?
amikor elkezdtem edzeni, akkor a kezenallva porges medicinlabdan gyakorlattol is nott a mellizmom. viszont amikor mar tenyleges fejlodesre lett volna szukseg, akkor elvereztek az olyan divatos gyakorlatok mint pl a ruddal fekvenyomas, vagy a lassu negativ szakasz.
az ismertebb "tanacsadok" nem azert nepszeruek, mert marha sokat tudnak. azert nepszeruek, mert a sporton belul kialakulnak bizonyos tezisek, ok pedig huen kovetik ezeket. a valo eletben pl elterjedt, hogy a cigi rakot okoz, hogy a koverseg szivbetegseget, hogy a mobiltelefon agydaganatot... igy azok az emberek a nepszeruek es okosak, akik ezt allitjak. ugy nem nehez nepszerunek lenni, hogy mindig az aktualis "divatot" kovetjuk es azt mondjuk amit mindenki elfogad.
en is tudnam azt mondani, hogy nyomj ki fekve 300at es jo mellizmod lesz. vagy hogy hasznalj hosszu negativ szakaszt, mert a fekvenyomo bajnokok is szarakodnak vele. es akkor maris kozkedvelt es nepszeru lennek, mert azt mondanam ami mindenki szeret. csakhogy nekem fontosabb az, hogy olyan dolgokat mondjak amik egyszeruek es hatekonyak ahelyett hogy divatos csilivilivel kabitanek masokat.
Roger6
Jó, hát most erre mit mondjak? Szerinted érdekel engem, hogy Coleman hogyan edz? Hát pont ezt magyaráztam eddig, hogy saját tapasztalatokról beszélek, nem pedig mások által jónak hitt módszerekrõl. Miért olyan nehéz elhinned, hogy nekem jó a negatív szakasz? És miért hiszed, hogy én profi testépítõk edzéstervét akarom majd végezni? Hát a hol a túrós picsába érdekel engem ez? Én jó alakot akarok, nem kibebaszott testépítõ lenni. Vili? Te teljesen már dologról beszélsz ember!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

valahogy a nehez es rosszul mukodo modszerek mindig is nepszerubbek voltak. sokan kovetik pl az ifbb pro testepitok edzesmodszereit. latjak, hogy coleman 300al nyom fekve, 1 tonnaval labtolozik, arnold 500al vadlizott, cutler 2*75 kiloval nyom vallbol, vagy azt, hogy a fekvenyomo bajnokok a negativ szakaszt eroltetik. es utana az emberek is ezt akarjak csinalni, merthogy ez mennyire jo. csak egy valamit nem lattok: ezek az emberek nem ezekkel a modszerekkel, ezekkel az edzesekkel jutottak el oda ahol vannak. a fekvenyomobajnok azert szarakodik a negativval, mert szeretne 300 kilorol feljutni 302.5kg-ra. a testepitobajnok nem azert pocsol azzal amivel, mert azzal lett profi, hanem azert mert szeretne feljutni 110kg versenysulyrol 112-re. sot, tovabbmegyek. sok profinal megfigyelheto, hogy mikozben mutogatja a kurva jo edzeset, akozben evrol evre ugyanazt a format kepes csak hozni (+- 2kg). nem tud vele fejlodni, de mindenki azt akarja utanozni.
jo edzesmodszer kell? deritsd ki, hogy coleman mivel jutott fel 80kg-rol 100-ra, es ne azzal foglalkozz, hogy mivel tartotta meg a 120-at.
Roger6
Hát most nem nyalásképpen, de Csuszi tanácsait milliószor többre, és használhatóbbra értékelem, mint a tieidet. Mert lehet, hogy õ nem csak szavakkal dobálózik, hanem van némi tapasztalat is mögötte?

Nadehogy megfordítsam az irományodat: "ha te mindent ilyen gecire jól tudsz, miért nem tolsz egy képet, hogy lássuk, ez igen, te aztán kened-vágod a témát." Tudod, dumálni én is tudok innen a munkahelyrõl, sõt azt is írhatom, hogy kinyomom a 140-et, ti meg nagy szart se tudtok. De ez nem lenne igaz, és én a valóságot írom. Ja, és nem a sok ökör neten talált olvasmány után írogatok, hanem saját tapasztalatból. Ennél tisztább bizonyíték nekem nem kell. Nekem bejött a lassú negatív szakasz (persze nem az általad 10 mp-re becsült idõ, miközben egy kávét is bevágnék még két nyomás között), neked meg... Ja, te csak elméleti dolgokra alapozol, így mirõl is beszélünk? Viszonhallásra!

nem igazan ertelek. ha szerinted minden hulyeseg, amit mas mond es csinal, akkor minek jarsz ide? mukodni sokfele dolog mukodhet. a trabanttal is ellehet indulni egy gyorsasagi versenyen, csak kicsit keson fog celba erni.
Roger6
Azért remélem nem haragszol, ha elsõsorban úgy végzem a gyakorlatokat, ahogy nekem beváltak, ugye? Mert hétrõl hétre látom a fejlõdést magamon, és addig nem fogok gyökeresen változtatni a gyakorlataimon, amíg nem stagnálok. Nem két percbe telt kikísérletezni, mit-hogyan kéne nyomnom, és az ismerõseimnek is bejöttek ezek a gyakorlatok. Halkan jegyzem meg, hogy pl. a tricepszet soha nem érzem fekvenyomás közben, mert nem akasztom ki a karom (mert hát ugye a fekvenyomás utolsó 10-15 cm-ében dolgozik a tricepsz). Szóval tartom a véleményem, és abszolút hülyeségnek tartom ezt az elméleted. Viszonhallásra!

kar hogy nincs szerkesztes:
szoval az izmot azzal birjuk fejlodesre, hogy egyfajta tipusu erohatassal megallas nelkul bombazzuk az izmot (pozitiv szakasz). ha ezt a "bombazast" masodpercekre felbeszakitod egy masfajta jellegu erohatassal (negativ szakasz), akkor a ket azonos jellegu erohatas kozott tul sok ido fog eltelni. gond meg az is, hogy egyszerre ketfele kulonbozo terhelessel nem lehet kello hatast elerni. ezzel igy sem a pozitiv sem a negativ szakaszban nem lesz megfelelo terheles.
ha valaki mindenaron alkalmazni akarja, akkor celszeru a kettot kulon venni. vegezz el 4 sorozat fekvenyomast a pozitiv szakaszt celozva, utana pedig 2-t a negativra koncentralva. pl allits oda 1-2 embert, aki a suly kinyomasanal jo sokat segit, te pedig csak lefele tartsd meg a sulyt.
"Fekvenyomás - egy egyszerû példa: a lényeg, hogy minél szabályosabban nyomjam, ez pedig bõven magában foglalja a hosszú negatív szakaszt = nem lesz gyorsabb a gyakorlat, mégis sokkal jobban fejlõdsz. "
szerintem a hosszu negativ szakaszt felejtsd el.
a problema:
mikozben kinyomod a sulyt, a nyomo mozdulattol a mellizmod terhelodik, a mellekizmok pedig kisebb terhelest kapnak.
lassan visszaengeded a sulyt, mondjuk 5-10mp(?) alatt. nos ezesetben a mellizom joval kisebb es mas jellegu terhelest kap, a mellekizmok (alkar, vall, tricepsz) pedig sokat.
a kovetkezo nyomasra a mellizmod mar boven kipihente magat az 5-10 mp alatt, de a tricepsz, vall faradtak. igy aztan par ismetlessel elered, hogy mar nem birsz tobbet nyomni, de a mellizmaid nem kaptak megfelelo terhelest.
ha a pozitiv szakaszok kozott hosszu ido telik el, akkor a celzott izom sosem kapja meg a megfelelo terhelest, de legalabb a tobbi izmodat lestrapalod feleslegesen.
tehat a lassu negativ szakasz pont az izomfejlesztes alapjat szunteti meg: rovid ido alatt sok ismetlest elvegezni (ez kb 2mp / ismetles).
csuszi
jézus. ezt mondta? azt hittem nincs lentebb a kövér ember egészséges és napi 6-8 óra aerob benyögésnél. kibaszott nagy tévedés volt😊
na léptem, további jó szórakozást a mi kis kabalaállatunknak, arra vigyázzon a topic népe, hogy ki kell vinni pisilni délután, és hogy ne egyen sokat, az állatorvos megmondta hogy fogynia kell.

csuszi
"adtam neked egy kibaszott magas labdát, hogy beégess az egész topic elõtt, rendesen bealáztál volna, én pedig elõtted hajolgattam volna, sûrû bocsánatkérés közepette. ehhez kellett volna egy 1 perces mûvelet.

ezt hívják fail-nek, miért is nem lepõdöm meg?"

"szót se érdemels max egy szájhúzást gagy röhögést egy igazi szánalom vagy."

copy paste: ennyi energiát kapsz innentõl tõlem. majd valaki más elszórakozik veled.

MEdievil
szegénykém gonosz csuszi megbántott. CC inkább próbálj lefogyni egy nagy ember módszerével: addig kell zabálni amíg nem okádsz tõle.. ki is mondta ezt a bölcsességet már nem is tudom, de mégis... te <#hehe>
Inkább vedd fel szépen a fehér mellényt aminek olyan szép hosszú ujjai vannak még mielõtt megint valami hülyeséget hordasz össze itt.

F

javaslom latogasd meg a http://www.magyarerosembersport.hu/ -t es add elo nekik, hogy mennyire egeszsegtelenek 😊
csuszi
és te akkora balfasz vagy, senki nem bántja a kövéreket hogy szar emberek, egyik legjobb barátom 120kg 170centihez, de azt se írjuk, hogy egészséges, és elõadtad, hogy teljesen normális. ezt is idézzem vagy emlékszel még rá te kretén?

szót se érdemels max egy szájhúzást gagy röhögést egy igazi szánalom vagy.

csuszi
én benne vagyok az sg.tagok képtárban. toltam magamról képet, youtube videót ide. csuszi feltöltõvel, és benne volt a videóban hogy csuszi a fekvenyomó.

adtam neked egy kibaszott magas labdát, hogy beégess az egész topic elõtt, rendesen bealáztál volna, én pedig elõtted hajolgattam volna, sûrû bocsánatkérés közepette. ehhez kellett volna egy 1 perces mûvelet.

ezt hívják fail-nek, miért is nem lepõdöm meg?

csuszi: vetkozz le, allj fel labra, a pocsodre pedig akassz egy tablat a neveddel. van ra fel perced. ha nem jon a kep, akkor te egy tundibundi homokos vagy.

komolyra forditva a szot: schobert norbi a koverek egy csoportjat celozta meg, ezert mondja azt amit. neki ez uzlet, es lathatoan el is eri a celt vele. en meg mast tapasztalok, mast mondok.
azert bringaztam sokat, mert egyreszt raertem, masreszt fogyni akartam, harmad reszt pedig kivancsi voltam, hogy mennyire eredmenyes. tudod ti ott buktok el mindent, hogy elkezdtek egyszerre tobbfele dolgot csinalni. pl dieta+edzes+aerob. a vegeredmeny mi lesz? hat a fogyas. de ez nem jelenti azt, hogy a szobabiciklizes hatasos modszer. a fogyas a dieta es az edzestol kovetkezik be. na ezert kell kulon tesztelni mindent es nem egyszerre. a szobabicikli 2 dologra jo: a derektol lefele levo izmok tuledzese es a viz kiszoritasa.(gondold csak el mi lenne, ha minden nap 45 perc aerob edzest vegeznel a karodra vagy a melledre. szerinted tudnat oket sulyzozassal novelni?)
a koverek gral lovagja meg azert vagyok mert ismerek sok kover embert es meglepoen jofejek. nem mind, de sok kozuluk. az edzeni jaro matchokrol sajnos ugyanezt mar nem tudom elmondani.
csuszi
😊 schorbert norbi nem mondja hogy a kövérség egészséges. hogy naponta 6-8 óra bringával akar fogyni. tényleg te miért bringáztál annyit? mi célból? miért frusztrál téged ez a topik? miért véded a kövérséget egészség szempontjából? miért vagy a kövérek grál lovagja? miért vagy kretén és hülye?
utolsó kérdés költõi...
képt. egy olyat, hogy legyen ráírva egy lapra amit tartasz, hogy sg.hu csuszinak...thx. és nem több óra múlva, hogy valakit megkérsz legyen a barid és álljon helyetted modellt.
és ha azon nem vagy dagadt, ünnepélyesen elnézést kérek. minden topiclátogató szeme láttára, kibaszott nagy betûkkel. van rá 30perced, siess keríts egy normális külsejû férfiembert.

magyarul soha nem irtam le ide hogy kover vagyok. csak beszeltem a koverekrol, ami alapjan te belemagyaraztad, hogy ez az vagyok. hazudtal.
schobert norbi is beszel a koverekrol, akkor szerinted o is kover?
hagyatkozz mar a tenyekre es ne hazudozz masokrol, mert a vegen meg rolad is fognak.
csuszi
nem volt nehéz kikövetkeztetni a kövér emberek egészségesek, a kövér embereket nem szabadna lenéznünk, a kövér emberek azért érzik magukat szarul mert a média ezt sugallja, frusztrált beírásaidból, illetve amikor megosztottad zseniális tapasztalatodat egy látogatóval (szerintem azóta bottal üthetjük a nyomát), hogy Te úgy próbáltál fogyni, hogy naponta 6-8 órát bringáztál, és az szar, ki se próbálja. többen ledagadtoztak, de te nem azt írtad hogy nem is vagyok dagadt, hanem hogy milyen gecik hogy ledagadtoznak...brühhüühhüü. ez a 3 szerintem füstölgõ puskacsõ😉 de mit is várnék a kabalaállatunktól. te így vagy jó, üde színfoltja vagy az elmegyógyintézetnek.
ne haragudj ha nem pontosan idézek, a több tucat idióta beírásodból, nincs kedvem végignyálazni a sok oldalnyi hülyeséged.

idezd mar be legyszives ahol arrol irok hogy dagadt vagyok. csak a tisztanlatas vegett. koszonom.
Roger6
<#hehe><#eljen> Teljesen egyetértek veled!

csuszi
dehogy. utóbbi 3 évben figyelek, csak diétában.

csuszi
mert mindketten kamugépek. szerintem beteges szinten. a múltkor még ez a zseniális savior dagadt volt, és épp azt vitatta meg egy látogatóval, hogy mennyire szar a napi 6!!! óra aerob, mert semmit nem fogyott.
frayer meg havi 5 millát keres, meg feltalálja a mindent elsöprõ tömörítõ eljárást, és kioktatta a kajak-kenu válogatott edzésmódszerét, mit nekem több tucat olimpia és vb cím.

savior: go usa, ott megértenek.

persze ha valaki belökné hogy linkeljen magáról képet, úgy járna a topic mint frayer esetében, jönne egy fake kép. oszt jónapot.

Jamirofan89
Csuszi ha megengeded megkérdezném,hogy te a kezdetektõl egy hardcore napi x kimért étkezéses diétán voltál?<#smile>

SeanJRRussel
Nekem Savior egy kicsit Frayerre hasonlít,õ is mindig mindent jobban tudott.

Amúgy nekem is van egy oylan ismerõsöm,aki 16 évesen 180kg val guggolt sorra nyerte a versenyeket és amikor 18 évesen nem válogatták be az olimpiai válogatottba (súlyemelésrõl beszélek) akkor beleszart az egészbe és abbahagyta.A srác a mai napig veri a bajnokokat súlyokban.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

egyebkent volt eleg izmos cigany edzotarsam is (mellem valahogy mindig a tehetseges edzotarsak jutottak). jok voltak az izomformai, mind meretre, mind pedig alakra. ero is volt benne, mert 80 kilosan 180at guggolt es 140et nyomott fekve, mindezt fel ev egyutt edzes utan, minimalis penzbol. csak valahogy o is beleutalt az egeszbe, mert nemhogy nem voltak hajlandoak versenyzot csinalni belole, hanem meg az edzoteremben sem lattak szivesen.
jazzy
Most mondanám, hogy menj Amerikába, de nem jó, ott is van net.
Amúgy hiányoztál, de csak óvatosan.
amugy hihetetlen hogy 1 ertelmes mondatot nem tudtok intezni az iranyomba. direkt szivattok?
dragon11
jujj😄

de amugy edzotarsam is volt olyan, aki 17 eves kora korul 1-2 ev edzes utan olyan testalkattal birt, hogy az ifi mezonyben hulyere vert volna mindenkit. ennek ellenere a kutya nem volt hajlando foglalkozni vele. mit er igy ez a sport? miert nem foglalkoznak a tehetsegekkel? amerikaban az ilyen emberekert olnenek a klubbok, itt meg a haverokon meg a rokonokon kivul mindenki mas levan szarva.
amugy neztem kepeket a jelenlegi magyar elit-rol, amiken meg mint amator voltak lathatoak. az a helyzet hogy hozzam kepest nevetsegesen neztek ki. szoval tenyleg nem ertem a dolgot.
"mert beleesik a kezed a bilibe."
igy mar plane nem ertem a dolgot. ezek szerint ez a teljesitmeny peldatlan meg szerinted is.
kathi bela jut errol eszembe, aki 150 kilosan megkerdezte: mekkorara nojjek meg hogy vegre tamogasson valaki?
csuszi
és igen, örvendjetek mind topiclakók, megjelent újra kabalaállatunk. kicsit, hülye, kicsit retard, de a mienk.

csuszi
mert beleesik a kezed a bilibe.

plck
"csoffadt kis pocsokbol"-Hát én is ilyen vagyok de figyeld meg leszek nagyobb nálad<#ejnye1><#mf2>

az mitol van, hogy szendvicseket eszem, boven 100 kilo felett van a testsulyom, 2 db 10kg-os sulyzoval edzem, 45+ a karom es a vadlim, az osszes tobbi izmom ezzel aranyos, mar evekkel ezelott is olyan teststrukturam volna, amivel versenyt nyerhettem volna, tudok mindent az edzesrol, meglehetosen magas a kommunikacios keszsegem, jokepu vagyok es megsem belolem csinalnak testepitot, hanem azokbol a csoffadt kis pocsokbol, akik meg a 40es kart is csak szteroiddal meg havi 100k forinttal tudjak osszehozni?
dragon11
Akkor lehet Russel annyi.

jazzy
én 176al szerénykedek
dragon11
Nem te vagy 197cm?😄

jazzy
és mármost magasabb vagy nálam
dragon11
Értem. Akkor hanyagolom, ahogyan tanácsoltad, mert még csak 179vagyok kb.. és 190 szeretnék lenni.😊

de attól figyelemmel kísérem a topikot, h amikor elkezdem, jól menjen.😊

csuszi
na. pedig leírtam már egyszer, eltûnt rohadna meg.
8 rugó, az jelenleg az én hentesemnél 8 kg csirke. 1 hónapra 250g csirke naponta. az eddigi kajálásod mellé bedobod és bõven jó vagy. inkább ez, mint bármilyen kiegészítõ. jobb, olcsóbb mint a porok.
elkezdés: célfüggõ, ha már elérted a magasságot amit szeretnél, bármit csinálhatsz, max nem nõsz tovább. ha viszont nem, akkor én hanyagolnám. kibírod ezt a 2-3 évet.

Tyler1
igen ettõl tartottam én is!

thx a válaszokat mindenkinek 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

*ha rendesen edzel

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Nem csak hogy nagyobb hangsúlyt fektet, de az a fajta végrehajtás veszélyes lehet, fõleg ha nagyobb súlyokrol van szo. Azt tudom mondani, hogy az alsomellet minden mellgyakorlat megedzi, bizonyos mértékig még a felsõmellfejlesztõnek tartott ferdepados nyomás is, szoval nem kell aggodni. Ha rendesen , idõvel kiegyenlítõdnek az ilyen aprobb eltérések.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik