Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
legalább a képes beégése benn maradt😊
kb úgy érzem magam, mintha matek topic lenne, hajtogatná hogy mánpedig ti balfaszok a 2+2 az nem 4, bebizonyítod, nem is reagál rá, ugrik át a PitagoraSz tételre, és ez így megy egyfolytában. egy igazi ámokfutó, semmi értelmeset nem lehet vele kezdeni, azon kívül, hogy felbaszod a troll agyát, aztán égeti magát.
MJ rulz Pink Team The Only One
amikor elkezdtem edzeni, akkor a kezenallva porges medicinlabdan gyakorlattol is nott a mellizmom. viszont amikor mar tenyleges fejlodesre lett volna szukseg, akkor elvereztek az olyan divatos gyakorlatok mint pl a ruddal fekvenyomas, vagy a lassu negativ szakasz.
en is tudnam azt mondani, hogy nyomj ki fekve 300at es jo mellizmod lesz. vagy hogy hasznalj hosszu negativ szakaszt, mert a fekvenyomo bajnokok is szarakodnak vele. es akkor maris kozkedvelt es nepszeru lennek, mert azt mondanam ami mindenki szeret. csakhogy nekem fontosabb az, hogy olyan dolgokat mondjak amik egyszeruek es hatekonyak ahelyett hogy divatos csilivilivel kabitanek masokat.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
jo edzesmodszer kell? deritsd ki, hogy coleman mivel jutott fel 80kg-rol 100-ra, es ne azzal foglalkozz, hogy mivel tartotta meg a 120-at.
Nadehogy megfordítsam az irományodat: "ha te mindent ilyen gecire jól tudsz, miért nem tolsz egy képet, hogy lássuk, ez igen, te aztán kened-vágod a témát." Tudod, dumálni én is tudok innen a munkahelyrõl, sõt azt is írhatom, hogy kinyomom a 140-et, ti meg nagy szart se tudtok. De ez nem lenne igaz, és én a valóságot írom. Ja, és nem a sok ökör neten talált olvasmány után írogatok, hanem saját tapasztalatból. Ennél tisztább bizonyíték nekem nem kell. Nekem bejött a lassú negatív szakasz (persze nem az általad 10 mp-re becsült idõ, miközben egy kávét is bevágnék még két nyomás között), neked meg... Ja, te csak elméleti dolgokra alapozol, így mirõl is beszélünk? Viszonhallásra!
szoval az izmot azzal birjuk fejlodesre, hogy egyfajta tipusu erohatassal megallas nelkul bombazzuk az izmot (pozitiv szakasz). ha ezt a "bombazast" masodpercekre felbeszakitod egy masfajta jellegu erohatassal (negativ szakasz), akkor a ket azonos jellegu erohatas kozott tul sok ido fog eltelni. gond meg az is, hogy egyszerre ketfele kulonbozo terhelessel nem lehet kello hatast elerni. ezzel igy sem a pozitiv sem a negativ szakaszban nem lesz megfelelo terheles.
ha valaki mindenaron alkalmazni akarja, akkor celszeru a kettot kulon venni. vegezz el 4 sorozat fekvenyomast a pozitiv szakaszt celozva, utana pedig 2-t a negativra koncentralva. pl allits oda 1-2 embert, aki a suly kinyomasanal jo sokat segit, te pedig csak lefele tartsd meg a sulyt.
szerintem a hosszu negativ szakaszt felejtsd el.
a problema:
mikozben kinyomod a sulyt, a nyomo mozdulattol a mellizmod terhelodik, a mellekizmok pedig kisebb terhelest kapnak.
lassan visszaengeded a sulyt, mondjuk 5-10mp(?) alatt. nos ezesetben a mellizom joval kisebb es mas jellegu terhelest kap, a mellekizmok (alkar, vall, tricepsz) pedig sokat.
a kovetkezo nyomasra a mellizmod mar boven kipihente magat az 5-10 mp alatt, de a tricepsz, vall faradtak. igy aztan par ismetlessel elered, hogy mar nem birsz tobbet nyomni, de a mellizmaid nem kaptak megfelelo terhelest.
ha a pozitiv szakaszok kozott hosszu ido telik el, akkor a celzott izom sosem kapja meg a megfelelo terhelest, de legalabb a tobbi izmodat lestrapalod feleslegesen.
tehat a lassu negativ szakasz pont az izomfejlesztes alapjat szunteti meg: rovid ido alatt sok ismetlest elvegezni (ez kb 2mp / ismetles).
na léptem, további jó szórakozást a mi kis kabalaállatunknak, arra vigyázzon a topic népe, hogy ki kell vinni pisilni délután, és hogy ne egyen sokat, az állatorvos megmondta hogy fogynia kell.
ezt hívják fail-nek, miért is nem lepõdöm meg?"
"szót se érdemels max egy szájhúzást gagy röhögést egy igazi szánalom vagy."
copy paste: ennyi energiát kapsz innentõl tõlem. majd valaki más elszórakozik veled.
Inkább vedd fel szépen a fehér mellényt aminek olyan szép hosszú ujjai vannak még mielõtt megint valami hülyeséget hordasz össze itt.
F
szót se érdemels max egy szájhúzást gagy röhögést egy igazi szánalom vagy.
adtam neked egy kibaszott magas labdát, hogy beégess az egész topic elõtt, rendesen bealáztál volna, én pedig elõtted hajolgattam volna, sûrû bocsánatkérés közepette. ehhez kellett volna egy 1 perces mûvelet.
ezt hívják fail-nek, miért is nem lepõdöm meg?
komolyra forditva a szot: schobert norbi a koverek egy csoportjat celozta meg, ezert mondja azt amit. neki ez uzlet, es lathatoan el is eri a celt vele. en meg mast tapasztalok, mast mondok.
azert bringaztam sokat, mert egyreszt raertem, masreszt fogyni akartam, harmad reszt pedig kivancsi voltam, hogy mennyire eredmenyes. tudod ti ott buktok el mindent, hogy elkezdtek egyszerre tobbfele dolgot csinalni. pl dieta+edzes+aerob. a vegeredmeny mi lesz? hat a fogyas. de ez nem jelenti azt, hogy a szobabiciklizes hatasos modszer. a fogyas a dieta es az edzestol kovetkezik be. na ezert kell kulon tesztelni mindent es nem egyszerre. a szobabicikli 2 dologra jo: a derektol lefele levo izmok tuledzese es a viz kiszoritasa.(gondold csak el mi lenne, ha minden nap 45 perc aerob edzest vegeznel a karodra vagy a melledre. szerinted tudnat oket sulyzozassal novelni?)
a koverek gral lovagja meg azert vagyok mert ismerek sok kover embert es meglepoen jofejek. nem mind, de sok kozuluk. az edzeni jaro matchokrol sajnos ugyanezt mar nem tudom elmondani.
utolsó kérdés költõi...
képt. egy olyat, hogy legyen ráírva egy lapra amit tartasz, hogy sg.hu csuszinak...thx. és nem több óra múlva, hogy valakit megkérsz legyen a barid és álljon helyetted modellt.
és ha azon nem vagy dagadt, ünnepélyesen elnézést kérek. minden topiclátogató szeme láttára, kibaszott nagy betûkkel. van rá 30perced, siess keríts egy normális külsejû férfiembert.
schobert norbi is beszel a koverekrol, akkor szerinted o is kover?
hagyatkozz mar a tenyekre es ne hazudozz masokrol, mert a vegen meg rolad is fognak.
ne haragudj ha nem pontosan idézek, a több tucat idióta beírásodból, nincs kedvem végignyálazni a sok oldalnyi hülyeséged.
frayer meg havi 5 millát keres, meg feltalálja a mindent elsöprõ tömörítõ eljárást, és kioktatta a kajak-kenu válogatott edzésmódszerét, mit nekem több tucat olimpia és vb cím.
savior: go usa, ott megértenek.
persze ha valaki belökné hogy linkeljen magáról képet, úgy járna a topic mint frayer esetében, jönne egy fake kép. oszt jónapot.
Amúgy nekem is van egy oylan ismerõsöm,aki 16 évesen 180kg val guggolt sorra nyerte a versenyeket és amikor 18 évesen nem válogatták be az olimpiai válogatottba (súlyemelésrõl beszélek) akkor beleszart az egészbe és abbahagyta.A srác a mai napig veri a bajnokokat súlyokban.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Amúgy hiányoztál, de csak óvatosan.
igy mar plane nem ertem a dolgot. ezek szerint ez a teljesitmeny peldatlan meg szerinted is.
kathi bela jut errol eszembe, aki 150 kilosan megkerdezte: mekkorara nojjek meg hogy vegre tamogasson valaki?
de attól figyelemmel kísérem a topikot, h amikor elkezdem, jól menjen.😊
8 rugó, az jelenleg az én hentesemnél 8 kg csirke. 1 hónapra 250g csirke naponta. az eddigi kajálásod mellé bedobod és bõven jó vagy. inkább ez, mint bármilyen kiegészítõ. jobb, olcsóbb mint a porok.
elkezdés: célfüggõ, ha már elérted a magasságot amit szeretnél, bármit csinálhatsz, max nem nõsz tovább. ha viszont nem, akkor én hanyagolnám. kibírod ezt a 2-3 évet.
thx a válaszokat mindenkinek 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik