Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tömegben mennyi a különbség?

Utoljára szerkesztette: mike77, 2014.08.06. 22:08:46
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Illetve tojásfehérjével próbálkozott valaki (Eggpro pl)?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Jól néz ki, mi ez pontosan?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Attól kell őrizni magad, hogy hetente leidd magad. Amellett, hogy behülyülsz, az alkoholnak erőteljes vízhajtó hatása van, ezért kell folyamatosan hugyoznod, mikor iszol, és ezért vagy teljesen kiszáradva másnap. És ez miért totál rossz? Mert az izmokba leginkább a víz viszi be a tápanyagokat ozmózissal. Ha nincs víz, nincs tápanyag, ergo nemhogy nem fejlődik, de leépülés is megkezdődhet.
Ez a mellékhatás csak egy a sok közül, de talán a legjobban, leghamarabb érzékelhető hatás.
Mégegyszer mondom, ha normálisan fogyasztasz szeszt, nem lesz semmi bajod.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ha jól emlékszem 1 pohár rövidet és negyed liter bort ittam.
Mindig kicsit tartózkodom az ivástól, meg a többi káros dologtól, mert tudom, hogy mire képes, és hogy mennyire megváltoztatja egy ember személyiségét.
Egy évben max. 3 iszok akkor is csak annyit h. már érzem, de még magamnál vagyok, nem hányok stb.
Tudom ez kicsit off téma, de gondoltam itt hasonló emberekre találok az egészséghez való hozzáálláshoz kapcsolatosan.
Swedish people are albino monkeys
Kurva hihetetlen sztori, ki az a hülye aki ilyet elmer hinni Dvéndzsonzonról, de csak mert a Blikk írta meg, ha Bunny készített volna interjút Szedlacskóval, akkor az már vérezne a hitelességtől.
<#rolleyes>#rolleyes>
Testsúlyonként fél gram, 1g, 2g? Vagy az edzés fajtájától is függ ez? Az a baj hogy mindenhol mást írnak, testépítőknél 2-3g van, de azért olyan szinten nem nyomom. Ki hogyan használja?
megvalaszolhatod ha akarod
(költői kérdés, nem kell megválaszolni)
Hollywoodi szuperceleb volta ellenére is különb, mint az átlag nagyarcú magyar kondipatkány.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Összességében pozitív volt, a negatívum az ár, és talán a közösség, aki akkor ott volt. Bár nyilván rossz időben mentem.