Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beléd (és belém is, meg a népesség 99.9999999%-ba) önthetnék marokszám a kokszot sehol nemlennénk hozzá képest.
megjönnek az okosok, akik gecire értenek hozz, fúj koksz, fúj dopping, fúj élsport. de az le se esett ahogy nézted a filmet, hogy milyen szinten, mennyit, és milyen lemondással edzett.
azóta csak milliomos üzletember lett, filmsztár, kormányzó.
olyan szinten volt hatással az emberiségre, ahogy nem sokan. 10-ed annyi akaraterõvel és elszántsággal rendelkeznék amennyi neki van, és már kurva boldog lennék. de te innen a gányból jól beugattál neki. <#worship>#worship><#taps>#taps><#eljen>#eljen> ügyes vagy.
MJ rulz Pink Team The Only One
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
most láttam a filmjét ezt a pumping iront és nagyon büszke volt magára
mellesleg a kokszos izom ugye leereszt, de a tisztán felszedett az hogy viselkedik öregkorra? errõl bõvebben tudtok mondani?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
tegnapelõtt volt a fókuszban tóth dani és még 2 versenyzõ, fél füllel hallottam hogy napi 1.5kg a másik srác napi 1 kg csirkemellet tol. nem bírok 600g felé menni. embertelen:)
MJ rulz Pink Team The Only One
Idézek pár fontos mondatot, ami SZERINTEM a lényeg a kreatinnal kapcsolatban:
"A sejten belül nagyon fontos energiahordozó"
"A kreatin megváltoztatja a sejtfal ozmotikus tulajdonságát = a többi tápanyag is gyorsabban, és könnyebben be tud jutni az izomsejtbe"
"A vizet bejuttatja az izomsejtbe, ami nem keverendõ össze a vizesedéssel. Ha az izomsejtbe kerül a víz, nagyobb lesz a sejt = nagyobb lesz az ereje, nagyobb lesz a teljesítménye."
"Hogy kell szedni a kreatint kúrában? Ez egy nagyon bonyolult dolog, rá van írva. 15 testsúlykilogrammonként kell 5 gramm kreatin töltésnél (kúráról beszélünk ugyebár), ha 60 kg-os vagy 20 g, ha 90 kg akkor 30 g."
"Szintentartás napi 5-10 g kreatint igényel."
"Az 5-7 napos feltöltési ciklusban lehet dextrózt használni, 30-50 g, de utána nem ajánlatos."
"A töltést meg tudod úgy is oldani, hogy a kreatint szénhidrátos kajával viszed be (tömegeléskor minden kajád szénhidrátos)"
"Töltési idõszakon kívül mindig ugyanúgy, szénhidrátos kajával kell bevinni a kreatint."
"Annál jobban szívódik fel, minél több részre osztod az adott napi mennyiséget."
Nem kell túlmisztifikálni a dolgot, meg agyoncukrozni itt magatokat, meg különféle kémiai folyamatokat leírni (ugye Frayer?!<#hehe>#hehe>), tiszta egyszerû. Benyomod, szénhidrátos kaja rá, oszt kész. Utána meg igyá' mindazállat, és rendeseb egyél is. És persze, miután a kúra véget ért, nyilván a víz távozik a sejtbõl (egy része), de a lényeg, hogy az adott kúra alatt (kb. 8 hét) a megnövekedett sejt több tápanyagot enged be magába, és többet is tud dolgozni az edzés alatt, ami egyenlõ a gyorsabb fejlõdéssel.
Na ennyi voltam, irány meló.
múltkor amikor 2 hetet kihagytam akkor volt izomlázam 2 napig de most semmi.
edzés után fáradt vagyok meg minden de nincs az a nagy izomláz érzés másnap, sõt szinte semmi.
\"Errõl van szó!\"
köszi.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
mov ah,4ch int 21h end
köszönöm azért!
lényegre térve, nincs olyan hogy kikondizod magad :D edzel, testet építesz, azért feszül a póló rajtad majd, mert testet építesz.
majd fél-egy év körül amikor edzel rendesen, eszel rendesen akkor majd látszani fog.
a kezed nem fog vastagodni, max a karod, és hányszor mondjuk el, nem elszel kidobó alkat, mert ahoz 5-6+ sok évig kell rendszeresen edzeni, koxolni, nyomni minden szart hogy olyan legyél. ne aggódj, 14 évesen nem leszel kidobó alkat. :D otthoni edzéssel nem igen fog látszani hogy "kondizol". én itthon képtelen voltam edzeni normálisan, más elvonta a figyelmem mindig, amikor bemész a terembe ott vagy, kész ott edzeni fogsz, nem zenéthallgatni/filmetnézni, stb.
14 évesen elég elkezdeni alapból fekve nyomás rúddal, aztán csak kis súlyokkal, és gerincet nem terhelõ gyakorlatokat. és ezt mind terembe.
Nem kidobóalkat akarok lenni.. hányszor mondjam el.
Panzermeyer: Akkor jó.:) látom Te érted..:P akkor tuti nem lesz gond abból?
itthon szoktam fekpadon fekvenyomni meg mellette kézisúlyzókkal meg kétkezessel bicepszezni,kb 1 éve de volt 2-3 hónapi kihagyásom szemmütét miatt és idáig nem nagyon vettem volna észre hogy fájna a karom vagy más testrészem, igaz annyira nem szoktam nagyon edzeni :)
\"Errõl van szó!\"
mov ah,4ch int 21h end
Glory, Glory Man. United!
Szabályos gyakorlatokat megoldanám természetesen, de akkor is kockázatos.:s
Hát nem tudom.:( jó lenne.. nem vinném túlzásba, szabályosan csinálnám a gyakorlatokat.. akkor is nagyon veszélyes lenne?:S
Decathlonban mennyibe kerül?
Létszi segítsetek, valakinek már volt itt olyan problémája hogy túl sok hasizom erõsítõ gyakorlatot végzett és ennek hatására reflux betegséget kapott?(nem tudom, hogy pontosan minek a hatására de az a lényeg, hogy túl sok gyomorsav termelõdik és ugye ez elég kellemetlen érzést okoz)
Ha igen akkor létszi mondja el, hogy mi történt vele sikerült e felépülnie és ha sikerült akkor miket tett érte milyen gyógyszereket szedett stb...
Nekem egy olyan edzés után jelent meg a probléma amikor jóval több hasizomerõsítõ gyakorlatot végeztem annál mint amit általában szoktam szóval feltételezem ez okozta a problémát. Már 3 hete tart és szedek rá savlekötõt, de semmi javulás.
Orvoshoz csak végszükség esetén akarok menni mert ugye alapból 2 hónap mire kapok idõpontot, meg egy gyomorvizsgálatnál lenyomnak valamit a torkodon ami további problémákat is okozhat (ismerõsömnek mióta volt egy ilyen vizsgálata fáj a gyomra)
Szóval létszi ha valakinek volt már hasonló gondja az segítsen, mert elképesztõen zavaró már és az egy dolog hogy edzeni nem tudok miatta de a mindennapokban is eléggé frusztráló<#szomoru1>#szomoru1>
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45
És:
http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=1299
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
itthonra milyen edzést ajánlotok? Hol tudnék venni Miskolcon 2db egykezes súlyzót bõvíthetõ tárcsákkal?+tárcsákat is vennék.. de ha lehet, nem a legdrágábbat.:-)
Itthon edzenék, mert jópáran lebeszéltek ugye a korom miatt, hogy terembe lejárjak, meg túl komolyan vegyem.(14vagyok)
Ezért úgy szeretném az egész testépítést, hogy itthon.. és kajával.. hát ami van, abból zabálok +tej, tojás, sajt, túró.. napi hány gramm kéne, h fejlõdjek? (174cm, 64kg vagyok)
Ismétlem, nem szeretném nagyon "komolyan" venni, mert még kicsi vagyok hozzá(anyagilag sem bírnám), viszont jó kinézet kéne, meg hogy a póló feszüljön rajtam.=) tehát ilyen keretek közt kérném a segítségeteket még az itthoni edzéstervemben is..=)
Köszönöm!!:)
mov ah,4ch int 21h end
Azt írták róla hogy nem szükséges feltöltési szakasz.
(tudom hogy ne m tõlem kérdezted):D
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Edzés elõtt és után is tolhatnád min2 jó de edzlés után is fontos.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb