Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
nem rég volt egy ilyen videó linkelve body.builderrõl h hogyan is lehet egyetem meg meló mellett testépíteni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

oliwwer
Testsúlyba kb énis így tolok. Jó kondiba vagy, nah 😄. Nekem olyan elérhetetlennek tûnik ez, hogy pl 100ba nyomjak 10et. most 2 ha megy. Súlyban viszont elég lassan növök. De majd jövõév szeptembertõl, bár nem tudom egyetem meg meló mellett mennyire lesz rá idõ.. tapasztalatok esetleg ilyen téren?
csuszi
a moziban alig férek el, és kurvára nem vagyok kibaszott nagy. a ruhákban xl-nél kezdõdik.
egyszer ráültem egy szar 30-ezres bringára, 10km alatt széjjel esett alattam, úgy néztem ki rajta mint egy kibaszott gorilla.

MJ rulz Pink Team The Only One

jazzy
Én nem, nem jól emlékszel, nem nagyon akarok ilyenekkel élni, mert nekem a családomban elég magas vérnyomások vannak és nekem is vannak néha gondjaim vele úgyhogy ha lehet kerülöm.

Kicsit más: Ti nem unjátok még rohadtul, hogy mindent 50 kg-os emberekre terveznek?
Én elhiszem, hogy sokan vannak, nincs is bajom velük, de könyörgöm, buszon beülök az egyes helyre nem tudnak mögöttem kapaszkodni mert a lapockám belsejénél van a szék külseje.

Bementem a Hervisbe, NEM TARTANAK AKKORA KABÁTOT AMI JÓ RÁM VÁLLBAN! Azt hittem beszarok.
Azt hittem ez a bolt sportolóknak van vagy mifene..

Szóval nevetségessé kezd válni az egész, igaz én vizilabdáztam is 5 évig de azért vannak még nálam nagyobb emberek is, azok vajon hol utaznak vagy vásárolnak?
csuszi
jaj kis kedves huncut vaspajtások, aranyosak vagytok na 😊
én is malac vagyok jazzy, de legalább geci erõs😊 fõleg könnyû súlyokkal, 60ba olyan 60-70-et tolok😊 saját testsúlyba 27 a rekord. és még régen hitetlenkedtem amikor egy nagy állat span dicsekedett vele, hogy 100x40 a rekordja. annyira nem is vagyok ettõl messze, és könnyebb vagyok egy 10-essel.
hát még ha egy kis efit rátolnék igaz jazzy?😊 de ne adjunk tippeket a fiatalságnak, csak ha jól emlékszem te próbáltad már többször is. én csak egyszer, de nagyon megdobogtatta a szívem, olyan 2 hétig kalimpált össze vissza. na ennyit a coming out-ról😊
most kurva nagy diétán vagyok, vettem is egy ilyen wok téma tálat, meg egy rakat zöldséget, meg persze csirke cickót vagy 3kg-ot😊 fogadásból ápr. 10-re le kell tolnom egy adag hájat.

dragon11
Egyetérthetünk.😊

jazzy
Bizony nem, de azt hiszem csuszi itt a "rangidõs" 😊
dragon11
Velvet sem néz ki rosszul.. de oké..😊

jazzy
Majd ha úgy fogok kinézni mint csuszi 😊
dragon11
Feltolnál magadról egy képet, kérlek?😊

jazzy
én 100 kg 😄 De most hájas vagyok
matthias92
én 173 centi vagyok, mellé 57 kiló. Szokták anyámék mondani hogy mien jó lenne ha nõnék még vagy 10 centit...
szerintem inkább 2 centit, maximum, a többi meg menjen kilóba <#worship>

Crea BOmb Vagy Attack? NEm szándékozok feltöltést csinálni csak, edzés elött-után 1 adag. Szerintetek?
Mindegy, jó az. Én sima zabpelyhet vittem régebben, jó volt, mert 10-15 perccel edzés vége elõtt felráztam fehérjével, s mire végeztem, tök faszán felázott s jó sûrû krémes itókát kaptam, mint vmi tejszínes kávé höhö.

Egyébként tegnapelõtt nagyon beszopattam magam, lábaztam, s sikerült végre black outolnom. Franc bírja mán ezt, hogy néha eljön ez is.
csumkox007
Edzés utáni szánhidrát fehérjhés turmixba de még senki sem írt a zabpehely lisztrõl:S

___@_/``

plck
amugy a maltodextrin mirejó?<#vigyor4>

csuszi
szerintem kevesen vannak ezzel így.
én 182-3 vagyok, de lennék 190egynéhány, 2m azért nem.

jazzy
Én 175 centi vagyok és kibaszottul nem akarok magasabb lenni nem tudom amúgy miért "nem akar" valaki 174 centi lenni, én ha lehetnék sem akarnék 190 lenni, max 180, de nekem az sem adatott meg és nem is érdekel.
plck
"de most nem tudom hogy mi jön 😄" <#vigyor><#vigyor><#crazya>

MÉg1x olvasd el lassan, tagolva Roger6 válaszát😊

Sõt az is lehet, hogy konkrét esetben nem is akadályozza. De attól még egy gátló tényezõ.
Ugyanúgy amikor a cigire azt mondja, 'dehát nagyapám is cigizett és 100 évig élt...' MIndenre van példa, de én nem konckáztatnám meg, hogy pont én leszek az ilyen példa😊

Hali!
Nemrég kezdtem el ezt a sportot és most tanácstalan vagyok egy kicsit.
Eddig (1-1,5 hónapig) ugye csak szoktattam magam a mozgáshoz, de most nem tudom hogy mi jön 😄
Jöhetnek a kezdõ tömegnövelõ edzéstervek vagy még a Kezdõ osztott edzést csináljam ahogy az levan írva a bb.hu-n az alapismereteknél?

csumkox007
és szerintetek helyethesíthetõ edzés után a maltodextrinnel?(mármint a zabpehely liszt)

___@_/``

csumkox007
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a zabpehely liszt az ugyanugy fogyasztható mint a zabpehely és ugyanugy hasznosúl is?Válaszokat elõre is köszi.

___@_/``

Viktorr
És ez a maltrodextin? néztem a bodybuilder oldalán ilyet is fölösleges?

Roger6
Nem, ha szénhidrátot akarsz, egyél sok rizst. Olcsó, és 120 g-ban van kb. 70-75 g szénhidrát. Hidd el, porokból felesleges szénhidrátot bevinni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Viktorr
Sziasztok!

Plusz súlyt szeretnék felszedni,úgy hallottam,hogy sok szénhidrátot kell enni.Porok közül tudnátok valami jót ajánlani?

Roger6
Miért édekel? Úgysem akarsz kokszolni, nem? Akkormeg?

Amatõr/hobby szinten annyira hihetetlenül felesleges pénzkidobás, és veszélyes tényezõ, hogy teljesen felesleges. Profi szinten sokan használják, hiszen nem érsz el nélküle komolyabb eredményeket, de a profikat ne keverjük össze a teremben lévõ suttyókkal, akik ezzel nyomulnak: "te! ja te-e! ottan! Kõ deka? Vagy napocska? Meee van occsóóér!" Azt halkan tenném hozzá, hogy a profiknak teljesen rendben van a kajálásuk, tehát megvan a napi fehérje/szénhidrát bevitel szilárd kajából, és ezen felül akarnak még valamit elérni, a hobby szinten kokszolók meg pizzán élnek, mert azt hiszi, majd attól lesznek nagyok, hogy benyomják a cuccot. Sok faszakalap. És a legjobb! Múlt héten találkoztam egy sráccal, egy éve nem láttam, 22 éves. Úgy nézett ki, mint a teleszart búvárruha, pedig egy éve kõkemény izmok voltak rajta. Kérdezem, hogy mi van vele? Abbahagyta az edzést meg ilyenek. Mondom én meg most kezdtem el egy kreatin kúrát. Erre - jaja, õ is csinál egy kúrát, de valami sustan...nemtommilyen kúrát csinál most, havi 50 rongy, de két hónap alatt 15 kg TISZTA izom. Na itt fordítottam hátat, és elkezdtem röhögve fekvenyomni... A sok lúzer.

"mellesleg a kokszos izom ugye leereszt, de a tisztán felszedett az hogy viselkedik öregkorra? " - minden izom leereszt, ha nem dolgozol vele, nem is kell megvárnod az öregkort.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jojobaba
Erre tudna valaki normálisan válaszolni? Engem is érdekelne.

Kicsit átfogalmaznám: Ha súlyzos edzéseket csinálok

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ,hogy ha elkezdek izmokat növelni az tényleg leállítja/gátolja a növekedést, errõl már megkérdeztem pár embert de a vélemények nagyon vegyesek.

MEdievil
Na csak egy kérdés... ha már minden áron neki akarsz kezdeni valaminek akkor miért nem a helyes táplálkozás ami csak hasznodra válhat késõbb és most is?! Nemrég tettél itt valami megjegyzést hogy a kajára nem is nagyon figyelnél.. szerintem eleget hangsúlyoztuk mennyire fontos. Amúgy meg fel kellene fogni hogy egy gyerek szervezete még közel sem azonos egy huszonéves férfiével. Ahelyett hogy a többséget megelõznéd és tudást szednél össze szerintem te már hamarabb el akarod követni az összes tipikus kezdõ hibáját.

F

csuszi
lehet lesz 190. amúgy meg lenne 2m.
te meg leszel 180. lennél 190. vagy leszel 177.
stb. csak hogy Sequoyah magyarázatát levigyem dedóba, reméljük így már vili.
de tõlem menjél "gyúrni" oszt gyarapítod az izmos de kicsi tábort. nem mintha nem lenne elég. a kosárlabdától meg cula nagy legény lennél, oszt utána tolhatnád a vasat. vagy vízilabdától, nekünk meg lehet lenne egy új benedek tibink, feltéve ha többet használnád az agyad mint itt.

Kettlebell

Úgy szeretem amikor képtelenek az emberek az önálló gondolkodásra😊
Van egy kis különbség aközött, hogy valami akadályozza a növekedést, vagy hogy valami megállítja a növekedést.
Próbáld továbbgondolni magadtól ezt😉

dragon11
Én elhiszem neked amit mondasz, csak egy osztálytársam 1évvel idõsebb nálam és kondizik 2éve.. (13éves kora óta) és 182magas és még nõ. Nem állt meg a növésben, s azért látni rajta, hogy tolja.

Ez hogy van amúgy?

csuszi
ez egy kibaszott nagy tévhit, hogy csak akkor veszélyeztetjük a növekedést ha gerincet terhelõ gyakorlatot végzünk. teszem azt a tornászok se világbajnok magasak. ha a csontozatra izmot pakolunk, akkor gátoljuk a növekedésben.
de ha nekem nem hisztek/hiszel akkor egy bunny idézet nagyjából. két vizilabdás srác kérdezte bunnyt, hogy szeretnének kis izmot felszedni, 16-17 évesek voltak, és félnek hogy megáll a növekedésük, mit javasol. elhiheted/hihetitek, hogy neki az az érdeke ha minden fasz edeni járna és venné a scitec-et. a válasza az volt, hogy húzzatok az uszodába és addig ne edzõtermezzetek amíg el nem éritek a kívánatos magasságot, vagy a kort amikor már úgyse növekedtek tovább.

de ez már párszor el lett ugatva, de csak zabszem van a seggedben, nem férsz a bõrödbe? menjél oszt eddzél, majd 10 év múlva meg sápítozol.

ha minden áron egészséges izomzatot szeretnél a KORODHOZ megfelelõt, menjél úszni, kosárlabdázni, focizni, futni. vagy ne érts a szóból ezredjére se és menj oszt guggolj, nyomj fekve. 5 év múlva találkozunk.

TVelvet
gondolkozz logikusan, szerinted milyen gyakorlatok lehetnek ilyenek, amik terhelik a gerincet?
Panzermeyer
Hát nem úgy volt, hogy otthon edzel? <#wow3> Össze-vissza beszélsz te gyerek.

mov ah,4ch int 21h end

dragon11
(Komolyan veszem a kondizást, tehát jövõhéttõl rendszeresen fogok járni terembe)

milyen gyakorlatokat ne végezzek, amelyek a gerincemre hatással vannak?(Nem szeretnék 174cm maradni.)

köszönöm.

Tyler1
ott már körbenézegettem, mert azt hittem vmi átverés van a dologban, de ott is többen írták h egész hatásos dolog.

csak gondoltam hátha itt is szedi vki vagy próbálta és van tapasztalata 😊

Panzermeyer
Ha csak a reklámot nézem, meg a leírásokat, akkor egy nagyon hatásos dolognak tûnik. De azt hiszem már 2 forrásból is olvastam a neten, h "lófasz s esti fény".

De azért próbáld ki. A hatásos adagolást megtalálod a shop builder tápkieg enciklopédiájában a HMB címszónál.

mov ah,4ch int 21h end

Egyetértek csuszival,és még annyit tennék hozzá, hogy számomra a legtökéletesebb test amit valaha létrehoztak😊 A bicepsze pedig az univerzum legszebbje. Olyan ikon, mint Bruce Lee, Ali vagy Elvis és még páran ,akik elõremozdították ezt a sárgolyót.

Triathlon for life

Tyler1
HMB-rõl van valakinek vmi tapasztalata vagy tud vmi véleményt mondani róla????

csuszi
ez aztán a riposzt. szénné cáfoltad a hsz.-t.

bye-bye

matthias92
mit ajánlotok erõ-állóképesség javításra?

poruljartal
bravo

TVelvet
imádom az ilyen embereket, akik csak így sebtibõl meg mondják a tutit.

él testépítõ sportolóknak K e L l koxolni, nem lehet, hanem muszáj nekik, máskülönben sosem lennének ÉL sportolok ha nem tennének meg MINDEN-t e cél érdekében.
SeanJRRussel
Nézdd meg a Raw Iront is és akor majd más lesz a véleményed,amúgy meg....

Teljesen igazad van Csuszi

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

csuszi
szerintem a termek 80%miatta nyílt, a tömegsportszerû kondizás, a testépítés miatta tart ahol. a fejlett országok lakosságára igen ösztönzõleg hatott. de ez nem nagy szám igaz-e.