Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Két kérdésem lenne. Az 1:kerestem boltokban lenmagot,de eddig nem találtam. Lehet csak én voltam vak, de aki szokott venni leírná h miféle üzletben keressem? Gondolok ilyenekre mint tesco, penny, stb...
A 2. pedig az, hogy milyen fehérje kiegészítõt ajánlanátok edzés után közvetlen? Valami gyors felszívódású kellene persze, és legyen minél hatásosabb. Eddig bioteches fehérjét toltam, nem volt rossz véleményem szerint, de megfordult a fejemben, hogy kipróbálom ezt a power proteint. Vagy keressek mást? Vélemények?
Köszi mindenkinek aki segít,további szép napot!
hús 40deka, zöldség fagyasztott 500g. olíva, fûszerek, hagyma. köret nekem semmi, nem diétán bármi. idõt nem befolyásolja, mert mellette tud fõni. a 17percbõl 10-et töltöttem a konyhában.
MJ rulz Pink Team The Only One
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
szerencsére nekem a vállam/hátam az olyan ami úgy nõ mint a gomba, szóval sok ismétlés kevés súllyal. nem kell meg erõltetnem.
Egyébként nagy poén, de ezen kérdést köteles vagyok föltenni:
vállnyomás, állva vagy ülve? Ki hogy szereti? Személyes történetemben így szerepel a tárgy:
Bár imádok ülve nyomni, kb. 80 fokra állított padon, (ángliusban gondolkodóknak high-incline) s ezt is érzem a legjobban a vállaimra, de újonnan háttámlás pad híján állva végzem a gyakorlatot.
Összehasonlítva elõny az, hogy némi törzs-hasedzést is nyújt, meg a lábaidnak köszönhetõen pityke rugózással képes lehetsz 1-2 extra ismétlést kipréselni, de mindenképp hátrány, hogy kevésbé tudsz a vállaiddal dolgozni, csuklya, hát jobban besegít. S nem is tudsz akkora súlyokat megmozgatni ilyen helyzetben.
Sajnos. Másik kedvencem volt a smithgépes nyomás nyakmögül, amit életemben csak 1-szer csináltam, mert az idõ 99%ában nem látok smithkeretet :)
VÉlemény? Gondolom a legtöbben leülnek, nem?
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
mov ah,4ch int 21h end
Amúgy bazzeg a kreatinrõl most beszéltünk kb 1 hete nem hiszem el h ilyen nehéz visszalapozni pár oldalt....
mov ah,4ch int 21h end
Nagyon mókás lesz nekem is ha sikerül orvosira bejutnom, mert a kajától elálmosodok, meg a gondolkodásom is lelassul. Murisan fogok kinézni 70 kilósan, de hát van egy álmom :D
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amúgy hova készülsz? esetleg te is szeged? mert akkor ütközünk majd.
másik:
pszichológia.
Tényleg jó téma, kíváncsi vagyok én is, ki mit ügyködik a kondi mellett.
kicsit off:
Nos, hétfõtõl megkezdem éttermi gyakorlatomat, ugyanis én egyrészt mixer vagyok, másrészt Vendéglátás-Turizmus szakon tolom az igát.
Szakács mellett leszek, több országos és külföldi díja is van, például itt egy receptje, egy 1. kategóriás szolnoki étterem fõszakácsa.
Úgyhogy megpróbálok tõle ellesni pár fogást, jó kis konyhai ötletet, kajákat, ízléses tálalás fortélyait és igyekszek majd itthon elkészíteni pár különleges "testépítõs", tömegelõs vagy épp diétás kaját és ezeket le fogom fényképezgetni.
Mivel eleinte biztos nem leszek annyira jó ez csak május fele várható, addig ne hajtsátok be rajtam, de majd igyekszek ötleteket adni ha valamit ellesek :)
Ezt a témát azért hoztam fel, mert kíváncsi lennék ti mit tanultok, mivel foglalkoztok, esetleg ha váltani akartok mire, mi érdekel titeket, hogy egy kicsit többet tudjunk meg egymásról a nagy válaszolgatás eszmecserélgetés közepette.
Úgyhogy ha valakit érdekel a dolog hajrá, várom a wall of texteket!
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Bármilyen véleményt javaslatot elfogadok!!
Köszönöm!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Edzés után kell fogyasztani 100 g-ot!!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
mov ah,4ch int 21h end