33479
-
#20179 Vaxi!
Jelenésed van a humoros topc-ban. Ő mindent tud, te egy senki vagy vazzeg! Ez kész ez a csávó... -
#20178 Reggel van, mindenre nem figyelhetek. És az a durva, hogy azóta sem keltem fel, 11 óra van már, össze-vissza gépelek mindent. -
#20177 Én azért a "fenil analin"-on is meglepődtem. -
#20176 Óbameg, tényleg. Sry, még reggel van. -
#20175 másolta a humoros aranyosból, csak nem vetted figyelembe az idézőjeleket :) -
#20174 abszartám? Esetleg aszpartám-ra gondoltál? Érdekes, ma te vagy a második ezen a fórumon (Sg.hu), aki abszartám-nak mondja... Valami nincs rendben ma... -
#20173 "Én azt is hallottam,hogy annyi tartósítószert eszünk meg,hogyha nem hamvasztanak el,akkor a tested akár évekig is "elhalálozási állapotában" marad fent.Mivel felszivja a szervezet a tartósítószert és elraktározza.
Ugyanugy,vagyis hasonlóan mint a fenil alanint vagy az "édesítőszer" abszartámot...
Csak olvassatok utána,hogy milyen kellemes betegségeket okoz az utóbbi kettő....
Ja és én rágós vagyok..És keresni akartam olyan rágót amiben sem fenil analin sem abszartám nincs..szerintetek találtam...Nagy pék***t"
És ez nem az edző válaszol, hanem a humoros topic :D -
#20172 direkt nagy betűvel írtam hogy ne tűnjek tényleg parasztnak :) -
#20171 Ja..még nem hallottam.Csak kÓbászt:D. -
#20170 nem más kategória, mivel mindkettő a tájnyelvjárásban volt használatos. latin nevéből ered egyes nyelvekben a rizsa szó, amit inkább itt a szomszédos nyelvek hoztak be a magyarba. -
#20169 Rizst vs rizsát vs rizset :O -
#20168 Szerintem mindkettő helyes, illetve ha nem is az, tuti, hogy valamelyik nyelvjárásban rizsának mondják. :) -
MaRee #20167 Esetleg rizset? :D -
#20166 Más kategória.
-
#20165 melyik a helyes: kalbász v kolbász? -
#20164 Rizst vagy rizsát?
Eszel még rizsát?
Eszel még rizst?
Melyik a helyes? -
#20163 -
#20162 Igen tudom, azért nem akarom ehónapban elkapkodni. :) Ezt a hónapot még annak áldozom, h tanulmányozgatom az edzés menetét, illetve a táplálékfelvétel idejét és minőségét, aztán elkezdem. -
#20161 + tényleg javaslom a sportikás linkek átolvasását is, fontos megérteni, hogy miért, hogyan, mikor kell kajálni, mikor kell kiegészíteni a kaját.
Látni fogod, hogy ezek jóformán fontosabbak, mint az edzés. :) -
#20160 te napi hány szem RIZSÁT szedsz? -
#20159 nem a porral volt a baj hanem a szedés szóval. csirkét is szedsz? vagy a marhahúst? -
#20158 nem az a gond, hanem az, hogy a "port szedni" kijelentés mögött egy általános tévhit lakozik :)
szintén a "táplálékkiegészítő/kreatin" mögött, mivel a kreatin is egyfajta kiegészítő. Javaslom mindenképpen az alapismeretek átolvasását, és nézd meg a videókat is az edzés résznél.
A teremben meg kérj segítséget, segíteni fognak!! -
#20157 Köszi, akkor első dolgom megkérdezni mit hogyan kell, illetve kezdőként mennyit csináljak. -
#20156 ezért kell azzal kezdened, h first time, sy help me. és akk szépen megmutatják, h mit hogyan, sőt az első alkalmaknál figyelni fognak rád, és mindent elmagyaráznak, de mondom ehhez te legyél okos és kérj segítséget, ne légy olyan butafasz mint 1-2 újonc, h lejár önfejűen rángatni a vasat semmi tudás nélkül, h a diszkóba kamálják a testyit. na az ilyeneket leszarják, hadd csinálja a saját faszságát. -
#20155 Húú, nem azt írtam h táplálékkiegészítő/kreatin meneküljünk, felrobban a Föld!!!négyomg -
#20154 azt kérném a szülinapomra, hogy a port szedni eltűnjön örökre a magyar nyelvből. thx -
#20153 Persze, de ha mégis vmit nemjól csinálok, és esetleg balesetveszélyes, de lévén mivel én még nem voltam, nem tudom, ezért jó ha párszor rámpillant :D Jövőhónaptól megyek kondiba. Semmilyen port nem akarok még szedni. Most még csak simán pár hónapig, h hozzászokassam az izmaimat előszőr a nagyobb erőkifejtésre. :) Aztán jöhetnek. Tiszafüredre jár vki? -
#20152 hogyne lenne, de azért inkább te kérj segítséget, mint azt várd, h majd vki direkt rád figyeljen :) -
#20151 Am konditermekbe szokott vki lenni aki figyeli mit csinálnak az emberek? Csak mert ha lehet nem akarom az első nap eltörni valamimet. :D -
#20150 ajándék
[javaslom az összetevők megtekintését, utána az ár megtekintését, én elmosolyodtam] -
#20149 szerencsére nem rendszeres, talán 2x-3x volt eddig.
jah köszi, az jó ötlet, nekem is bejött -
MaRee #20148 Nekem is volt régen rendszeresen ilyenem, próbálj ráfeszíteni közben, attól elmúlik. -
#20147 Hát könny futott a szemembe, alszok békésen bazdmeg, arra ébredek, hogy kezd feszülni a jobb vádlim, már tudtam, hogy baj van, és csattt. :DDD
Múltkor már elkezdtem ütni, és üvöltöttem, hogy "Engedd el a kurva anyádat!" :DDDDD
Azt hiszem beszerzek egy Ca+Mg-t. -
MaRee #20146 Kapsz 100 szem danabolt :DD -
#20145 thx guys. de jövőre mindenkitől kérek valami drága ajándékot.
vagy irgum burgum:) -
#20144 Nem érdekel, hogy fájt, de nőtt tőle? Na?! -
Freeeee #20143 Boldog Születésnapot! -
#20142 Ma vádligörcsre ébredtem... sajnos akaratlanul, nem a fogyatékos balfasz vádlizását követtem. :DDD
És ezt ő direkt csinálná bazeg :D
-
#20141 Boldog Szülinapot -
#20140 HBD csuszi :)