Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
de válaszolhatnál a kérdésre is...
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
hát ezentúl mindig ilyen intenzitással akarok edezeni, de nem akarok kreatint szedni, esetleg tudnátok ajánlani vmit aminek ilyen energizáló hatása van, lehetõleg ne túl sok kreatinnal. 19éves vok
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
de akkor inkább úgy kérdezem hogy nagy mennyiségben és olcsón hol lehet venni fehérjét szerintetek?
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
kerestem mindenhogy de nem találtam...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az lenne a kérdésem hogy nem e tudnátok nekem mondani egy olyan oldalt ahonnét tudok rendelni olcsón whey protein concentrate 80-at?
mert vaterán van 2500ft\kg ért de aki azt adja annyiért az is gondolom 1000ft\kg ért szerzni meg valószinüleg.
elõre is köszönöm a válaszokat.
Mozgás nélkül nem lehet fogyni ember....
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
MJ rulz Pink Team The Only One
Nemhiszem el,hogy tisztán a srác 2 hónap alatt annyit fejlõdne..
kéne kezdenem normálisan hasazni is, nem szeretnék hasra túl sok plusz kilót felszedni. :)
Izom-tömeg növelésre melyik a jobb módszer:amikor nagy súllyal kevesebbet,vagy kisebb súllyal többet csinálunk?
Találtam egy érdekes videót a 300 címû filmrõl,hogyan készítették fel a szereplõket,bemutat egy srácot mennyit változott 2 hónap alatt:Training
mov ah,4ch int 21h end
F
body.builder.hu
szóval akkor ezeket az adagokat betartva mondjuk heti 2x 1.5-2km futás és heti 2-3 edzés változatosan meghozza a gyümölcsét? :)
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Most vettem egy Biotech Hyper Mass 5000 izomtömegnövelõt yoghurtos málna ízben, de nem ízlik sajnos. 5 kg-os, két turmix hiányzik belõle. 15000 ft-ért vettem. Átadnám 13000-ért.
06-30-737-9177
[email protected]
A lényeg az h meglegyen a megfelelõ tápanyag bevitel és akkor nem lesz baj.Ha diétázol arra figyelj,h a fehérje 2,5-3g/tskg legyen míg a ch olyan 1-1,5 a zsír meg kb 0,5...Afutás az ne sprintelés legyen hanem szépen nyugodtan h a zsírégetõ tartományban maradjunk és ne az izomégetõbne.De sztem ha 3km.t lefutsz egy héten semmi bajod nem lesz utána rögtön egy turmix és ennyi....
az lenne a kérdésem hogy nem e tudnátok nekem mondani egy olyan oldalt ahonnét tudok rendelni olcsón whey protein concentrate 80-at?
mert vaterán van 2500ft\kg ért de aki azt adja annyiért az is gondolom 1000ft\kg ért szerzni meg valószinüleg.
elõre is köszönöm a válaszotokat.
MJ rulz Pink Team The Only One
1. Diéta elsõ felében mennyire gáz a durumtészta?
Mert most tömegelésnél teljesen jónak tûnik, rizst és tésztát variálom felváltva, és nem hízok jobban mint amikor csak rizst ettem.
2. Másik kérdés diétánál az edzés utáni turmixba a szõlõcukrot mi váltsa fel?
Az megfelelõ ha tejsavóhoz nyomok mondjuk 40g darált zabot?
Elvileg a tejsavó és a darált állapot miatt elég hamar felszívódik az is, az az igazság hogy nem biztos hogy lesz pénzem plusz glutaminra...mert tudom hogy az igazi megoldást az jelentené...
3. Koffein+Zöldtea+Tyrosin kombó jó lészen?
Köszi! :)
Az a helyzet, hogy járogatok edzeni, de ez kevés, szal eldöntöttem, hogy minimum heti 2-3x elmegyek edzeni. namost van rajtam egy kicsi felesleg felsõtesten, mit ajánlotok ezt hogy kéne ledolgozni? én arra gondoltam, hogy futás + edzés, de van valami specifikus módszer? jameg ugyebár a kajára oda kell figyelni, az is fontos...