Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Miért nem akarsz kreatint szedni ?
Tyler1
az oldalon nincs írva, de a WPC80 10 kilós 20 ezer, a Instant WPI tejsavófehérje izolátum 3300/kiló, és 5 kilós a kiszerelés. a postadíj 2000 Ft.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

McKenny
igen olvastam,fel is tettem shop buildren a kérdést hogy mennyi is van benne, de õk se tudták.
de válaszolhatnál a kérdésre is...

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Roger6
Nem tudom, láttad-e a Hot Blood összetevõit, ami így kezdõdik: "Mutli-vector creatine matrix" - ennyit arról, hogy nem akarsz kreatint szedni...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

McKenny
tegnap beszedtem egy tasak hotbloodot edzés elõtt,
hát ezentúl mindig ilyen intenzitással akarok edezeni, de nem akarok kreatint szedni, esetleg tudnátok ajánlani vmit aminek ilyen energizáló hatása van, lehetõleg ne túl sok kreatinnal. 19éves vok

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

csumkox007
és hol vannak az árak?

___@_/``

Panzermeyer
www.tejpor.hu

mov ah,4ch int 21h end

mert az sima natúr tejsavú fehérje.
de akkor inkább úgy kérdezem hogy nagy mennyiségben és olcsón hol lehet venni fehérjét szerintetek?
SeanJRRussel
Nem akarok köcsög lenni meg nem is ismerem a terméket de 2500/kg? messzire elkerülném....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Tyler1
igen ott rontottam el h magyarul kerestem, és zászlóra(és kb. 1000 féle permutációjára) semmit nem adott ki e téren. de közben megvan azért köszi :)

csuszi
zászló.

MJ rulz Pink Team The Only One

Tyler1
nem hiszem h itt sok tornász van de hátha tudja valaki :) mi a konkrét neve annak mikor egy rúdon tartod a tested vízszintesen? mint ez a srác

kerestem mindenhogy de nem találtam...

Roger6
Valahogy olyan Deja-vu érzésem van ezzel a dologgal kapcsolatban, mintha már pont te pont ebben a formában kérdezted volna pont tegnap...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sziaztok!
az lenne a kérdésem hogy nem e tudnátok nekem mondani egy olyan oldalt ahonnét tudok rendelni olcsón whey protein concentrate 80-at?
mert vaterán van 2500ft\kg ért de aki azt adja annyiért az is gondolom 1000ft\kg ért szerzni meg valószinüleg.
elõre is köszönöm a válaszokat.
Roger6
Ne törõdj vele, csak elolvasott valamit, és nem tudja értelmezni.

SeanJRRussel
Ne magyarázzál már hülyeségeket meg idézzél a Bilderrõl....Ember azért én már csak 3 éve edzek és vannak itt olyanok akik jóval több,és ha mi állítjuk h lehet futni+edzeni egyszerre akkor mért állítod az ellenkezõjét?????
Mozgás nélkül nem lehet fogyni ember....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

csuszi
diéta alatt nem lehet, nem tilos, hanem kötelezõ a súlyzós edzés. nem megyek bele mélyebben miért, de ez evidencia. kár errõl több szó.

Viktorr
Ja ja ezt teszem,esetleg megnézted a videót amit belinkeltem?
Nemhiszem el,hogy tisztán a srác 2 hónap alatt annyit fejlõdne..

redbull0304
Tegnap mértem meg magamat edzés után és 90kg-ot mutatott a mérleg! :) Nagyon örültem neki mivel január elsején 82kg-ot voltam, azóta ráálltam keményen a kajára, napi 250g fehérjét sikerül kb bevinnem. El
kéne kezdenem normálisan hasazni is, nem szeretnék hasra túl sok plusz kilót felszedni. :)

Roger6
A kaja a lényeg szerintem. Ha nem mész extrém maga számú ismétlésekre, akkor mindegy. Én végignéztem egy csomó nagy testépítõ videóját, és mindegyik mást mond. Van, aki nem megy 6 fölé fekvenyomásban (nem a bemelegítésre gondolok), van, aki azt mondja, hogy õ sosem megy 12 alá, érti a franc ezt...<#hehe> Kajálj rendesen, és eddz keményen, nem lehet gond. <#eljen>

Viktorr
Hello !

Izom-tömeg növelésre melyik a jobb módszer:amikor nagy súllyal kevesebbet,vagy kisebb súllyal többet csinálunk?

Találtam egy érdekes videót a 300 címû filmrõl,hogyan készítették fel a szereplõket,bemutat egy srácot mennyit változott 2 hónap alatt:Training

Panzermeyer
Lehet edzés mellett futni, csak a kaját hozzá kell lõni - egy másik, de ne szószerinti idézet Bunnytól.

mov ah,4ch int 21h end

oliwwer
a futás és az edzés? idéztem az elõbb egyet a bodybuilder-rõl.
Panzermeyer
A kettõ ugyan miért zárná már ki egymást? -,-

mov ah,4ch int 21h end

MEdievil
Még mindig szálkásítás alatt is ugyan úgy kell edzeni csak a kaja más (Diéta) és extra aerob edzés. Tömegelés alatt sem tilos az aerob-kardió de az nagyban függ az alkattól, aki zsírosodik annak nem árt aki viszont nehezen szedi fel a kilókat annak óvatosan vagy nem javasolt.

F

Roger6
Diétában nem edzhetek? Dehogynem...

dragon11
+1

oliwwer
Akkor meg ne járjon edzeni, hanem diétázzon le elõbb, meg fusson. aztán kondi.
Roger6
Akkor futhat, és pont. Kész.

dragon11
fogyni akar õ.

Roger6
"A tömegnövelés idõszakában figyelembe kell venni azt is" - de most akkor fogyni akar, vagy tömeget növelni, döntsétek már el!

oliwwer
Biztonsággal állítható, hogy minden kezdõ, aki heti 3 alkalomnál többször végez intenzív súlyzós edzést, nem tud optimálisan regenerálódni, és fejlõdése sokkal hamarabb megtorpan majd, mint a kevesebbet edzõké. A tömegnövelés idõszakában figyelembe kell venni azt is, hogy a súlyzós edzések nélküli, ún. pihenõnapokon végzett aerob tréning (futás, kerékpároás, foci, stb.) a szervezet egészének regenerálódását hátráltatja.

body.builder.hu
GhostR1der
Fasza!
szóval akkor ezeket az adagokat betartva mondjuk heti 2x 1.5-2km futás és heti 2-3 edzés változatosan meghozza a gyümölcsét? :)

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

sziasztok!

Most vettem egy Biotech Hyper Mass 5000 izomtömegnövelõt yoghurtos málna ízben, de nem ízlik sajnos. 5 kg-os, két turmix hiányzik belõle. 15000 ft-ért vettem. Átadnám 13000-ért.
06-30-737-9177
[email protected]
SeanJRRussel
Elõször is nyugodtab lehet futni,pláne ha figyni akarx...
A lényeg az h meglegyen a megfelelõ tápanyag bevitel és akkor nem lesz baj.Ha diétázol arra figyelj,h a fehérje 2,5-3g/tskg legyen míg a ch olyan 1-1,5 a zsír meg kb 0,5...Afutás az ne sprintelés legyen hanem szépen nyugodtan h a zsírégetõ tartományban maradjunk és ne az izomégetõbne.De sztem ha 3km.t lefutsz egy héten semmi bajod nem lesz utána rögtön egy turmix és ennyi....

Sziaztok!
az lenne a kérdésem hogy nem e tudnátok nekem mondani egy olyan oldalt ahonnét tudok rendelni olcsón whey protein concentrate 80-at?
mert vaterán van 2500ft\kg ért de aki azt adja annyiért az is gondolom 1000ft\kg ért szerzni meg valószinüleg.
elõre is köszönöm a válaszotokat.
csuszi
szerintem a végén se gáz, én egy 20-ast toltam le durummal.

A bedurrantás azért jó, mert tágítja az izompólyákat, és emiatt jobban tud nõni. De maga a növekedési inger elsõsorban a súly növelésével adható meg.

Lenne pár kérdésem:
1. Diéta elsõ felében mennyire gáz a durumtészta?
Mert most tömegelésnél teljesen jónak tûnik, rizst és tésztát variálom felváltva, és nem hízok jobban mint amikor csak rizst ettem.
2. Másik kérdés diétánál az edzés utáni turmixba a szõlõcukrot mi váltsa fel?
Az megfelelõ ha tejsavóhoz nyomok mondjuk 40g darált zabot?
Elvileg a tejsavó és a darált állapot miatt elég hamar felszívódik az is, az az igazság hogy nem biztos hogy lesz pénzem plusz glutaminra...mert tudom hogy az igazi megoldást az jelentené...
3. Koffein+Zöldtea+Tyrosin kombó jó lészen?

Köszi! :)
GhostR1der
á há. bár nem a tömegelés az elsõ, de majd odafigyelek. meg most ezt így nem lehet egy fórumon keresztül megmondanotok, ezt nekem kéne kitapasztalni (am i right?) de azért gyakorlottabbak tippjeivel csak könnyebb elindulni :))))

oliwwer
Hát.. nem igazán jó tömegnövelés mellett sajnos, pedig én is szivesen futnék néha, dehát így sem jön fel a súly. testalkatod miatt erre figyelj oda.
GhostR1der
vagy pl néha (box) zsákolni?

GhostR1der
És ha mondjuk heti 2x vagy 3x járok el edzeni. akkor abszolút ne fussak? vagy mondjuk heti 1-2 lájtos se fér bele?

oliwwer
Csak nyomjad a tömegnövelést.. az a pár kiló plusz súly nem sok. Majd leszálkásítasz meg diétázol ha eljön az ideje, aztán lesz fasza kockahasad meg jó melled.
GhostR1der
igazából, úgyérzem, hogy van rajtam izom, csak mellrõl kéne fogyni, has meg nem annyira vészes... kancsöcs suxxx

oliwwer
úgyvan. én 182/65, sajnos. nem hízok.
kb annyinak kéne lennem mint neked :D
GhostR1der
Háááát... 175/78. így igazából nem hangzik szarul, de nagyon nem tetszik az alakom. szóval aztmondjátok, hogy ne fussak, mert akkor lófaszt se fog érni, és ledolgozom a felszedett izmot???

oliwwer
Ne fuss meg eddz egyszerre, lefutod a felszedett súlyod. Nyomjad a kondit, a tömegnövelést, fehérjés szénhidrátos kaja, aztán majd lediétázod egyszer. az a kis felesleg nem lehet olyan sok.
TVelvet
igazából a kajára kell oda figyelni, ez az elsõdleges, aztán jöhet az edzés.
GhostR1der
Szevasztok királyok :P
Az a helyzet, hogy járogatok edzeni, de ez kevés, szal eldöntöttem, hogy minimum heti 2-3x elmegyek edzeni. namost van rajtam egy kicsi felesleg felsõtesten, mit ajánlotok ezt hogy kéne ledolgozni? én arra gondoltam, hogy futás + edzés, de van valami specifikus módszer? jameg ugyebár a kajára oda kell figyelni, az is fontos...