33479
-
#20221 igencukorral miért baj?:DDD -
#20220 nem, én nem eszem minden reggel sajnos, többek között lustaság miatt, vagy későn kelek esetleg, ha megtehetem :D de igyekszem.
egyébként ugyanaz a helyzet, mint a csirkerizzsel. azt is lehet kombózni :D
bár azt én annyira imádom, hogy sima főtt csirkén és natúr rizsen is ellennék hetekig :D -
#20219 Ha valahogy ki akarunk nézni, akkor meg kell szenvedni érte:DD -
hasiii #20218 kösz a segítséget... müzli minden reggel? nem unjátok meg?:S -
Asszem hétvégén csinálok ilyet :D -
Freeeee #20216 Reggelim. müzli -
#20215 a stagnálás elkerülhetetlen, ha a test hozzászokik a szokásos tápanyag felvételhez. ez olyan, h elkezded x súllyal az edzést, aztán egy idő után ha megszokja az izom, akk nem fejlődik tovább. ekkor szépen felpakolsz még több súlyt. kajánál is ez van, ha eddig 2 milupát ittál meg ezentúl igyál meg hármat.
de másfél hónap az még semmi. -
#20214 azt, hogy tömegelek, és másfél hónapja stagnál a súlyom, pedig ennyit még sosem kajáltam (és persze minőségi kaját). Az elmúlt egy évben viszont 5 kilót szedtem fel, nagyrészt izmot, most pedig egy kicsit kétségbe vagyok esve, hogy miért stagnálok...:S -
#20213 mit jelent egyátalán, h nem fejlődsz? -
#20212 Na ez rendben van, de alszom eleget, kajámmal sincs gond, az biztos, egy edzésem általában 1,5 órás, heti 3 alkalommal... ezért érdekes :S nem tudom mit kellene változtanom... :( -
#20211 cukorral?:D -
#20210 én csak simán zabpelyhet tolok cukorral :DDD -
#20209 reggelim 1,5 perces elkészítése:
tányérba túró, rá gyümölcsjoghurt, rá zabpehely, mellé egy alma v other gyümölcs.
ez amúgy desszertnek is kurvajó, ajánlom! -
zotja22 #20208 3 darab homlok pattanás és 5-6 hát patttanás fog jelentkezni,hajnali 5 fele! -
#20207 Szia!
Akkor én a reggeliről írok pár gondolatot. Először is meg kell szokni. Nekem nehezen ment, soha nem reggeliztem, viszont fontos étkezés.
Amit én reggelizni szoktam:
Zabpehely - lidlben 159 forint fél kiló -> tökéletes választás
Földimogyoróval, banánchips-szel, aszalt gyümölccsel, és cerbona mézes műzlivel dobom fel, hogy le bírjam nyelni :D
Használhatsz hozzá tejet, ha szereted, és azzal akarod enni. (mielőtt kitörne a háború a tejről, ismétlem: ha szereted, és azzal akarod enni)
Viszont jobb megoldás lehet reggeli vizes proteinturmixszal fogyasztani.
Egyébként itt is csak a képzelet és a pénztárca szab határt :) -
MaRee #20206 Igen, létezik túledzettség. -
MaRee #20205 Nos a fehérjés kérdés szerintem emberfüggő, lehet elsőre hülyeségnek tűnik, de régebben én is eléggé kipattogzottam a fehérje portól, főleg a hátamon.Addig próbálkozz szerintem amíg nem találsz olyat amitől nem pattogzol ki, nálam ez az új 100% whey pro professional.
A reggeli meg a nap legfontosabb étkezése(edzés utánit leszámítva), ha bírsz reggel enni(én sajnos egyátalán:() akkor mehet valami fasza fehérjedús kaja, meg némi szénhidrát, vagy ha nincs időd akkor egy turmix. -
hasiii #20204 Sziasztok!
Új vagyok még itt a fórumon (és a gyúrásban is), úgyhogy lesz majd pár kérdésem, remélem tudtok majd segíteni!
Akkor kezdem is eggyel: Ha elkezdek fehérjét szedni, akkor mennyire leszek tőle pattanásos? Valamint mit egyek reggelire? Mit ajánlotok?
Még majd lesz pár kérdésem, de most egyszerre elég ennyi :) -
#20203 Sziasztok. A túl intenzív edzés okozhatja azt, hogy nem fogok fejlődni, vagy visszatart abban??? Gondolok itt arra, hogy lehet-e hogy több sorozatot csinálok mint kellene, vagy túl nagy súlyt használok, és emiatt nem igazán fejlődöm? -
#20202 Na tessék, már nem csak a lufiembereké az olympia.
szvsz nem túl jó ötlet, olyan, mintha a forma1 verseny keretében trabant versenyeket indítanának. jobb lenne neki egy külön verseny.
apropó, ma néztem meg a pumping iront, ha valaki nem látta, hát érdemes megnézni :) -
#20201 Nyíradony kupa , cikk a haon-on. :) -
#20200 :D -
Solt #20199 De már elzsibbadtam! -
#20198 ülsz -
Solt #20197 Azóta sem merek megmozdulni! :D -
zotja22 #20196 az már más kérdés,hogy valóban letölthető volt a fájl :) -
#20195 aztakurva :DDD -
#20194 Bejött valami kisgyerek, reklámmal, Solti leoltotta, majd kapott egy ilyen választ hogy "ülsz". :D -
#20193 engem is érdekelne :) -
#20192 Valaki avasson már be..Mit történt?:D -
#20191 :)
kreténke szegény... -
#20190 még aszongya ülsz xDD aztakurvaeget mik vannak ezen a fórumon... -
Solt #20189 Jazzy, légy szíves... -
Solt #20187 Takarodj!
NE NÉZZÉTEK MEG! -
#20185 Jólvan akkor,jövőhéttől akarom ezt elkezdeni!
Köszi a tippet! -
#20184 Minden gyakorlatnál mehet, az a lényeg, hogy minden egyes ismétlés után emeld a súlyt. Ez a legfontosabb.
Én úgy szoktam, hogy az alapgyakorlatoknál az elsőt (12-10-8-6) csinálom, az izolációs gyakorlatoknál meg a másodikhoz hasonlót, csak nem szoktam 8 alá menni.
-
#20183 Hello
Mi a véleményetek a piramis módszerről?
12-10-8-6 vagy 10-8-6-10 módszer a jobb?
Ez a módszer egész edzés alatt mehet vagy csak pl fekvenyomásnál,vállból nyomásnál stb,tehát ahol kézi súlyzókkal edzek ott is lehet ezt alkalmazni? -
#20182 Ha valakit érdekelne, amiről beszélt.
Még csak nem is a builderes dolgot vágom be, nehogy én legyek a fasz. -
#20181 én nem értek hozzá, mivel csak annyit tudok elmondani, amit olvastam.
És legalább abban egyetértünk, hogy őt sem érdekli én mit gondolok, engem sem érdekel a továbbiakban a dolog :) -
#20180 meglepő, én ezt a Spektrumon hallottam. vmi ilyen gyilkosságos cucc volt, amiben találtak egy halottat meglepően jó állapotban, és nem tudták, h van x idő után ennyire "egyben", és ott mondta egy igaszságügyi orvosszakértő, h ez bizony a 21. század mellékhatása.
a többi részéhez no comment