Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na télleg köszi így már menni fog
sziasztok!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
plck:
Megfogod elkészíted a napi hús+köret+zöldség adagod reggel és felosztod teszem azt 4 részre. Most csirke rizst fogok írni DE nem azt kell enni egész héten, millió elkészítési mód van de azokat találd meg te de példának 1-2 ötlet: rablópecsenye, sima sült-grillezet húsok ezer féle fûszeres elgondolásban, párolva stb. stb. lényeg hogy az alapanyagokat sütés elõtt lemérd utána meg már a kész ételt lehet szemmértékkel is felosztani.
1. ébredés után: fehérjeturmi+zabpehely+ kis gyümölcs ízesítésnek
2. 1-1,5 óra mulva mehet az elsõ csirke-rizs
3. Ebéd szintén csirkerizs
4. Edzés elõtt 1 órával csirkerizs
5. Edzés után közvetlen fehérjeturmix
6. Rá 0,5-1 órával csirkerizs
7. zsírszegény túró, cottage sajt (én naturan eszem ha nagyon kell lehet ízesíteni)
Nekem reggel elsõ kajával megy a multivitamin+ásványi anyagok aztán naponta többször étkezésekkor 1-1-1g C vitamin. Lenmagolajat fõleg az edzés elõtti vagy valamelyik nap közbeni étkezéskor viszem be. Legyen sok zöldség a csirke-rizshez. Hagytam ki valamit?
F
Megméred magad mérlegen. Megszorzod 4-el, ennyi szénhidrátot egyél.
Fogsz 1 tápanyagtáblázatot, kiszámolod, hogy a fehérjebeviteledhez mennyi hús kell.
Fogsz 1 tápanyagtáblázatot, kiszámolod, hogy a szénhidrátbeviteledhez mennyi rizs kell.
Felkelsz, megfõzöd a rizst amennyi kell, megsütöd a húst, amennyi kell, 6 fele szétosztod amelyikhez akarsz dobsz zöldséget.
Ha turmixot is akarsz levonod a fehérjébõl, kevesebb fele osztod el a rizst és a húst, de max 2x igyál turmixot 1 nap.
VOILA!
Szeretném komolyan venni, illetve komolyan is veszem, és szeretném jólcsinálni de...😄mind1 tehát a kajátösszekellraknom valahogy.
és kösziszépen a felvilágosítást😊
mov ah,4ch int 21h end
egész kellemes lenne.
Glory, Glory Man. United!
F
"* 8 óra: magas energia tartalmú gyümölcs, banán, ananász, esetleg szárított gyümölcs –jól lakásig"
Ez még is mi? jól lakásig az aztán nagyon ki van számolva a gyümölcs pedig maximum desszert nem alapvetõ kaja.
"* 10 óra: tömegnövelõ turmix, min. 20% protein tartalmú, vízzel vagy sovány tejjel, az adott termék utasítása szerint!"
Amiben kevesebb mint 30-35% fehérje van az nem valami jó tömegnövelõ és ha reggel turmixal akarod kezdeni akkor esetleg elsõ étkezés ébredés után lehet egy fehérjeturmix zabpehellyel és némi gyümölcsdarabokkal
"* 12 óra: fõtt rizs mazsolával, esetleg kukoricával"
mazsolával?!! Hús esetleg?
"* 14 óra: tizenöt deka csirkemell, kukorica, borsó, sárgarépa"
itt meg nincs szénhidrát...
"* 16 óra: tömegnövelõ turmix-mint 10 órakor!"
megint turmix?
"* 19 óra: protein turmix, min. 80%-os proteinból, sovány tejjel vagy vízzel!"
vízzel! ha nem kiscica vagy akkor felejtsd el a tejet
"* 20 óra: tizenöt deka csirkemell, lencse, fehér bab, kukorica, stb."
fogjuk rá de tömegelés alatt ha nehezen hízol akkor rizs krumpli hatékonyabb a hüvelyeseknél
"* 21 óra: tömegnövelõ turmix"
megint turmix.. maximum a fehérje felét szabad de inkább még kevesebbet, inkább húst kellene enni. Ja utolsó étkezésnek mehetne mondjuk zsírszegény turó.
Szóval igen semmi sem jó.
F
* 8 óra: magas energia tartalmú gyümölcs, banán, ananász, esetleg szárított gyümölcs –jól lakásig
* 10 óra: tömegnövelõ turmix, min. 20% protein tartalmú, vízzel vagy sovány tejjel, az adott termék utasítása szerint!
* 12 óra: fõtt rizs mazsolával, esetleg kukoricával
* 14 óra: tizenöt deka csirkemell, kukorica, borsó, sárgarépa
* 16 óra: tömegnövelõ turmix-mint 10 órakor!
* 17 óra: edzés-hetente min. három súlyzós edzés, max. 90 perc!
* 19 óra: protein turmix, min. 80%-os proteinból, sovány tejjel vagy vízzel!
* 20 óra: tizenöt deka csirkemell, lencse, fehér bab, kukorica, stb.
* 21 óra: tömegnövelõ turmix
Lenne egy olyan kérdésem hooogy3hónapja vagyon ennek a sportnak a megszállotja,szóval hogy érdemes e glutamint és értágítót szedni?
+vélemények, kritikák, tanácsok stb...😊😊😊
üdv.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
90 Kg vagyok és olyan 180-185 cm magas!!
Szeretnék egy kis formát adni a testemnek,mert lassan közeleg a nyár!!
Sajnos profi gépekre és kondi terembe járásra nincs pénzem,ezért néztem magamnak egy fekpadot nagyából találtam is megfelelõt,errõl szeretném kikérni a véleményeteket.:
Õ lenne a kiszemelt áldozat!!
15.000 Ft-ért árulják és 13.000 Ft-ért van hozzá 50 Kg súly!!
Érdemes megvenni szerintetek?Otthonomban szeretnék így magáncélra kialakítani egy kis kondi szobát úgymond!!
Mindenféle tippet,ötletet szívesen meghallgatok!!
Köszönöm Szépen
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
scott padom nincsen de majd megpróbálom valamivel helyettisetni azt a gyakorlatot.
\"Errõl van szó!\"
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Kaptam egy edzéstervet.
heti 4 edzésnap.
teljesen kezdõ vagyok, csak itthon szoktam fekve nyomni meg hasonló alap gyakorlatokat csinálni.
az lenne a kérdésem hogy pl. a hétfõi napon erre kell edzenem: mell-bicepsz.
hányféle gyakorlatot csináljak mellre és külön bicepszre?
idáig 2-t csináltam mellre és 2-t bicepszre.
ez igy jó ? vagy növeljem a gyakorlatok számát?
\"Errõl van szó!\"
Tessék, egy videó, nézd meg. Ennyi.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szeretnék elkezdeni tömegelni de van rajtam egy kis felesleg. pontosabban a hasamon, csípõmön meg talán a mellemen. Viszont a többi helyen elég satnya vagyok. 😄
Na szóval:
Diéta -> Tömegelés? Vagy Tömegelés -> Diéta?
65 kiló vagyok, ez igy jó lenne?:
elsõ 2 nap 25 gramm,4-7nap 20g,2.hét - 4. hétig 10gkörül.
utána menyi kihagyás kell? 1 hónap mondjuk?
Milyen terméket vegyek?
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Nem tudom ki hogy van vele de én az ilyen arrogáns stílust nem igazán csípem (és élõbe remélem nem így próbálkozol mert leszedem a fejed)de rendben legyen egy jó napod és elmondom hogy hülye vagy.
Ha esetleg lenne fogalmad mi is az a kreatin és esetleg utána néznél ahelyett hogy népmesékre hallgatnál akkor többre jutnál.
"Megtalálható táplálékunkban - elsõsorban a húsban, halban, melybõl származó kreatint az izmok veszik fel és alakítanak foszfokreatinná. A foszfokreatin a mûködõ izmok legfontosabb energiaszolgáltató vegyülete"
Egy természetes anyagról van szó ami alapvetõen szükséges a szervezetnek! Szóval ha te nem akarsz kreatint szedni akkor gyakorlatilag nem leszel hosszú életû hisz még véletlenül sem ehetsz húsokat például.
Aztán baromi nagy különbség van a kúraként bevitt extra mennyiségû kreatin és a táplálékból bevitt szinten tartó kreatin között. Hot blood és a táplálék kiegészítõk nem tartalmaznak sokat azok miatt aggódni fölösleges.
Amúgy meg tényleg fölösleges neked bármi egyelõre inkább némi alapismereteket kellene össze szedned, hot blood is fölösleges ráadásul idõvel hozzá szokik a szervezeted és már nem sokat fog számítani inkább az olyan napokra kellene tartogatni amikor fáradt vagy és kicsit felébreszt.
Van tovább gomb is
F
Elég baj, hogy 19 évesen energizálóra van szükséged. Ennyi idõsen pörögtem, mint a villanyóra disznóvágáskor. Sõt, még mindig nem használok semmilyen energizálót. De ha akarsz valamit, akkor ajánlom a Nitrox Therapy-t, régebben használtam, csak nekem túlságosan megdobogtatta a szívem.
Olyan szert keresek aminek olyan az edzésre való hatása mint az említett cuccnak csak nincs benne kreatin.
F