Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plck
Jaésmégannyi hogy nemazafajta vagyok aki elkezd valamit és 1-2 hónap után abbahagyja.5-6év min.<#wink><#beka3>

plck
Majd este kiszámolom,összerakom mert most megyek edzésre😊

plck
tartom😉

Panzermeyer
scitec féle mega msm és mega glucosamine - olcsó, nagy dózisú és jó is

mov ah,4ch int 21h end

TVelvet
az tegnap nekem is így volt ... 😄 akkora tömeg volt hogy csak lestem a terembe.
csuszi
1 millióm van rá hogy minden marad a régiben😊

MJ rulz Pink Team The Only One

plck
köszi szépen srácok😊Hát magamnak nemfogok fõzni...majdanyu😄D

Na télleg köszi így már menni fog
sziasztok!

jazzy
Joint-x. Nekem bevált.
Tyler1
szed vki izületvédõt? ha igen akk milyet? néztem már bádibilderen csak hátha vkinek van vmi személyes tapasztalata.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

MEdievil
Mintha te nem tudnál de lusta vagy és igazából élvezed ahogy szenved! 😊

plck:

Megfogod elkészíted a napi hús+köret+zöldség adagod reggel és felosztod teszem azt 4 részre. Most csirke rizst fogok írni DE nem azt kell enni egész héten, millió elkészítési mód van de azokat találd meg te de példának 1-2 ötlet: rablópecsenye, sima sült-grillezet húsok ezer féle fûszeres elgondolásban, párolva stb. stb. lényeg hogy az alapanyagokat sütés elõtt lemérd utána meg már a kész ételt lehet szemmértékkel is felosztani.

1. ébredés után: fehérjeturmi+zabpehely+ kis gyümölcs ízesítésnek

2. 1-1,5 óra mulva mehet az elsõ csirke-rizs

3. Ebéd szintén csirkerizs

4. Edzés elõtt 1 órával csirkerizs

5. Edzés után közvetlen fehérjeturmix

6. Rá 0,5-1 órával csirkerizs

7. zsírszegény túró, cottage sajt (én naturan eszem ha nagyon kell lehet ízesíteni)

Nekem reggel elsõ kajával megy a multivitamin+ásványi anyagok aztán naponta többször étkezésekkor 1-1-1g C vitamin. Lenmagolajat fõleg az edzés elõtti vagy valamelyik nap közbeni étkezéskor viszem be. Legyen sok zöldség a csirke-rizshez. Hagytam ki valamit?

F

jazzy
Megméred magad mérlegen. Megszorzod 2vel, ennyi fehérjét egyél.
Megméred magad mérlegen. Megszorzod 4-el, ennyi szénhidrátot egyél.

Fogsz 1 tápanyagtáblázatot, kiszámolod, hogy a fehérjebeviteledhez mennyi hús kell.
Fogsz 1 tápanyagtáblázatot, kiszámolod, hogy a szénhidrátbeviteledhez mennyi rizs kell.

Felkelsz, megfõzöd a rizst amennyi kell, megsütöd a húst, amennyi kell, 6 fele szétosztod amelyikhez akarsz dobsz zöldséget.

Ha turmixot is akarsz levonod a fehérjébõl, kevesebb fele osztod el a rizst és a húst, de max 2x igyál turmixot 1 nap.

VOILA!
csuszi
valaki segítsen már nekiiiii
😊

plck
tanácstalanvagyok ezzel az étrendgecivel<#falbav>
Szeretném komolyan venni, illetve komolyan is veszem, és szeretném jólcsinálni de...😄mind1 tehát a kajátösszekellraknom valahogy.
és kösziszépen a felvilágosítást😊

plck
Értágító mert hátha jó...sokszépetolvastamróla😄Aztán igen a vitaminok mármegvannak😊

Panzermeyer
Scitec Whey Protein és ugyanebbõl a Professional verzió, valamint a Cytogen Whey Pro, valamint a Peak fehérjéi is rendben vannak teljesen.

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Aranyáron akarnák adni, csak azért, mert nyelv alá fújható.

mov ah,4ch int 21h end

Szász Máténak, a molecoolmannek kéne má' írni, hogy a nitromintbõl már régóta van nyelv alá fújható kiszerelés, kéne a szájtekes értágítókból is.

egész kellemes lenne.
Rash87
Egyenlõre csak kíváncsiság, használ/szed(kinek h tetszik) valaki valamilyen fehérjekészítményt? Csak mert étrend általában rendben van,de most gondolkozok, hogy veszek ilyet. Csak nem tudom,melyek azok,amelyek árban is rendben vannak,s minõségben is 😊

Glory, Glory Man. United!

Panzermeyer
😄DDD

mov ah,4ch int 21h end

csuszi
olyan kegyetlen vagy😊

MEdievil
Ja igen mi a francnak neked értágító? Amúgy pedig nem vagy nagyon nehezen hízó típus csak rosszul és keveset eszel. Jut eszembe, vitaminok megvannak (multi + C + ásványi anyagok)?!

F

MEdievil
Nem. Nagyon nem. Kiszámolt szénhidrát és fehérje elosztva 5-6 étkezésre nem pedig egyik ilyen másik olyan.

"* 8 óra: magas energia tartalmú gyümölcs, banán, ananász, esetleg szárított gyümölcs –jól lakásig"

Ez még is mi? jól lakásig az aztán nagyon ki van számolva a gyümölcs pedig maximum desszert nem alapvetõ kaja.

"* 10 óra: tömegnövelõ turmix, min. 20% protein tartalmú, vízzel vagy sovány tejjel, az adott termék utasítása szerint!"

Amiben kevesebb mint 30-35% fehérje van az nem valami jó tömegnövelõ és ha reggel turmixal akarod kezdeni akkor esetleg elsõ étkezés ébredés után lehet egy fehérjeturmix zabpehellyel és némi gyümölcsdarabokkal

"* 12 óra: fõtt rizs mazsolával, esetleg kukoricával"
mazsolával?!! Hús esetleg?

"* 14 óra: tizenöt deka csirkemell, kukorica, borsó, sárgarépa"

itt meg nincs szénhidrát...

"* 16 óra: tömegnövelõ turmix-mint 10 órakor!"

megint turmix?

"* 19 óra: protein turmix, min. 80%-os proteinból, sovány tejjel vagy vízzel!"

vízzel! ha nem kiscica vagy akkor felejtsd el a tejet

"* 20 óra: tizenöt deka csirkemell, lencse, fehér bab, kukorica, stb."

fogjuk rá de tömegelés alatt ha nehezen hízol akkor rizs krumpli hatékonyabb a hüvelyeseknél

"* 21 óra: tömegnövelõ turmix"

megint turmix.. maximum a fehérje felét szabad de inkább még kevesebbet, inkább húst kellene enni. Ja utolsó étkezésnek mehetne mondjuk zsírszegény turó.

Szóval igen semmi sem jó.

F

plck
Még az lenne a kérdésem hogy ez az értend jó e?(Nehezen,téllegnehezen hízótípusvagyok)

* 8 óra: magas energia tartalmú gyümölcs, banán, ananász, esetleg szárított gyümölcs –jól lakásig
* 10 óra: tömegnövelõ turmix, min. 20% protein tartalmú, vízzel vagy sovány tejjel, az adott termék utasítása szerint!
* 12 óra: fõtt rizs mazsolával, esetleg kukoricával
* 14 óra: tizenöt deka csirkemell, kukorica, borsó, sárgarépa
* 16 óra: tömegnövelõ turmix-mint 10 órakor!
* 17 óra: edzés-hetente min. három súlyzós edzés, max. 90 perc!
* 19 óra: protein turmix, min. 80%-os proteinból, sovány tejjel vagy vízzel!
* 20 óra: tizenöt deka csirkemell, lencse, fehér bab, kukorica, stb.
* 21 óra: tömegnövelõ turmix

plck
sziamindenki😊

Lenne egy olyan kérdésem hooogy3hónapja vagyon ennek a sportnak a megszállotja,szóval hogy érdemes e glutamint és értágítót szedni?
+vélemények, kritikák, tanácsok stb...😊😊😊

üdv.

SeanJRRussel
Azok március,májusnál hamarabb nem mennek le és majd 1 hónap alatt kell a megváltás...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

MEdievil
Dehogy is azoknak a tavasz végén jut eszükbe <#idiota>

F

Roger6
Húbameg, ma fullon volt a terem pont olyan emberekkel, akik elhatározták, hogy majd nyárra kigyúrják magukat, de lefogadom, hogy a 90%-át 3 hét múlva nem fogom már látni. (Nem rád gondoltam ezzel, mielõtt félreértenél). Minden gépre vártam vagy 10 percet, utálom a tömeget...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

16gaborm
Sziasztok!
90 Kg vagyok és olyan 180-185 cm magas!!
Szeretnék egy kis formát adni a testemnek,mert lassan közeleg a nyár!!
Sajnos profi gépekre és kondi terembe járásra nincs pénzem,ezért néztem magamnak egy fekpadot nagyából találtam is megfelelõt,errõl szeretném kikérni a véleményeteket.:
Õ lenne a kiszemelt áldozat!!
15.000 Ft-ért árulják és 13.000 Ft-ért van hozzá 50 Kg súly!!
Érdemes megvenni szerintetek?Otthonomban szeretnék így magáncélra kialakítani egy kis kondi szobát úgymond!!
Mindenféle tippet,ötletet szívesen meghallgatok!!
Köszönöm Szépen

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

sziasztok. kb 3 hónap múlva szeretnék elkezdeni diétázni. Akinek már van benne tapasztalata, le tudná írni hogy mire kell odafigyelni. Hogyan veszítsem a legkevesebb izmot, kaján mit változtassak, használjak-e valami más kiegészítõt, stb? elõre is köszi

Tibi7
Értem. Végül is nagyrészt eddig is így csináltam, köszi szépen.
Igen, mindig a nagyobb izommal kell kezdeni. P. adott 1 mell-váll nap, akkor mellet vedd elõre, 1 hát-kar edzésnél ugyancsak az elsõvel kezdj, és így tovább. Az, hogy milyen beosztásban edzel, nincs túl nagy hatással az eredményekre, a rendszeresség a lényeg! 1 idõ után persze lehet hogy úgy tûnik, valamilyen módszer hatásosabb, mint a másik. Viszont ezt nem lehet 100%os biztossággal kijelenteni, mivel sok tényezõ befolyásolhatja az erõnlétet(bioritmus, idõjárás stb.), szóval próbálgasd hogy érzed hatásosnak!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Tibi7
Hali. Van annak az izomzat fejlõdésére nézve szerepe, hogy egy edzésnapon, ahol 2 izmot edzek, melyik izom edzését teszem elõrébb? Nyilván a másodjára edzett izomnál mer nem tudok olyan intenzitással edzeni. De ez mennyire számít? Érdemes párhuzamosan edzeni az izomcsoportokat? Elsõsorban azokhoz intézném a kérdésemet, akik már komolyabb tapasztalatokkal bírnak testépítés terén.
Tyler1
nem, de egyik ismerõsöm rendelt és õ írt nekik emailt. hogy milyen a cucc meg ilyenek, azt nem tudom. de tejsavófehérje úgyhogy rossz csak nem lehet.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DeerHunter01
kössz szépen a választ.
scott padom nincsen de majd megpróbálom valamivel helyettisetni azt a gyakorlatot.

\"Errõl van szó!\"

GhostR1der
bicepszre csinálj egy scott padot, csinálj egy koncentráltat, meg állva bicepsz, ezzel tökéletesen meg lehet edzeni a bicepszet

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

DeerHunter01
Hali.
Kaptam egy edzéstervet.
heti 4 edzésnap.
teljesen kezdõ vagyok, csak itthon szoktam fekve nyomni meg hasonló alap gyakorlatokat csinálni.
az lenne a kérdésem hogy pl. a hétfõi napon erre kell edzenem: mell-bicepsz.
hányféle gyakorlatot csináljak mellre és külön bicepszre?
idáig 2-t csináltam mellre és 2-t bicepszre.
ez igy jó ? vagy növeljem a gyakorlatok számát?

\"Errõl van szó!\"

Roger6
Én komolyan mondom, nem hiszem el, hogy minden héten el kell magyarázni, szájba kell rágni, hogyan kell azt a rohadt kreatint fogyasztani! 2 oldallal ezelõtt összeszedtem a kreatinról a legfontosabb dolgokat, de nem képesek az emberek visszaolvasni két oldalt... Hihetetlen! De egyébként meg: rá van írva a dobozra!

Tessék, egy videó, nézd meg. Ennyi.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Bizar3
Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni tömegelni de van rajtam egy kis felesleg. pontosabban a hasamon, csípõmön meg talán a mellemen. Viszont a többi helyen elég satnya vagyok. 😄
Na szóval:
Diéta -> Tömegelés? Vagy Tömegelés -> Diéta?

MEdievil
<#falbav> valaki segítsen nekem ez sok

F

McKenny
végülis mégis elkezdek szedni kreatint...
65 kiló vagyok, ez igy jó lenne?:
elsõ 2 nap 25 gramm,4-7nap 20g,2.hét - 4. hétig 10gkörül.
utána menyi kihagyás kell? 1 hónap mondjuk?
Milyen terméket vegyek?

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

McKenny
"Az ételeinkben található kreatin a fõzés, sütés hatására mutagén, potenciálisan rákkeltõ anyaggá válhat, hasonló jelenség azonban a kiegészítõknél nem fenyeget jelenlegi ismereteink szerint. Sõt, inkább azt indokolja, hogy ne étellel vigyük be a kreatint."

csumkox007
köszi

Am te már rendeltél tapasztalat?

___@_/``

jazzy
Nem hiszem, hogy koffeint kéne szedned ha 1 hónapja edzel. Ez arra van, hogy esetleg átlendítsen egy nehezebb idõszakon, ha 1 hónapja edzel és jól hozzászoktatod magad úgy megszokod, hogy utána nélküle nem fogsz tudni normálisan edzeni. ( illetve úgy fogod érezni ).
McKenny
köszönöm az infókat.

MEdievil
Itt csak egy valakinek ment az agyára valami <#wink>

Nem tudom ki hogy van vele de én az ilyen arrogáns stílust nem igazán csípem (és élõbe remélem nem így próbálkozol mert leszedem a fejed)de rendben legyen egy jó napod és elmondom hogy hülye vagy.
Ha esetleg lenne fogalmad mi is az a kreatin és esetleg utána néznél ahelyett hogy népmesékre hallgatnál akkor többre jutnál.

"Megtalálható táplálékunkban - elsõsorban a húsban, halban, melybõl származó kreatint az izmok veszik fel és alakítanak foszfokreatinná. A foszfokreatin a mûködõ izmok legfontosabb energiaszolgáltató vegyülete"

Egy természetes anyagról van szó ami alapvetõen szükséges a szervezetnek! Szóval ha te nem akarsz kreatint szedni akkor gyakorlatilag nem leszel hosszú életû hisz még véletlenül sem ehetsz húsokat például.

Aztán baromi nagy különbség van a kúraként bevitt extra mennyiségû kreatin és a táplálékból bevitt szinten tartó kreatin között. Hot blood és a táplálék kiegészítõk nem tartalmaznak sokat azok miatt aggódni fölösleges.

Amúgy meg tényleg fölösleges neked bármi egyelõre inkább némi alapismereteket kellene össze szedned, hot blood is fölösleges ráadásul idõvel hozzá szokik a szervezeted és már nem sokat fog számítani inkább az olyan napokra kellene tartogatni amikor fáradt vagy és kicsit felébreszt.

Van tovább gomb is

F

Roger6
Te meg fogd vissza magad kicsi!

Elég baj, hogy 19 évesen energizálóra van szükséged. Ennyi idõsen pörögtem, mint a villanyóra disznóvágáskor. Sõt, még mindig nem használok semmilyen energizálót. De ha akarsz valamit, akkor ajánlom a Nitrox Therapy-t, régebben használtam, csak nekem túlságosan megdobogtatta a szívem.

McKenny
de mivel még csak 1 hónapja edzek(+3kiló) nem hiszem hogy kreatint kéne szednem

McKenny
agyatokra ment a gyúrás, leirom mégegyszer!
Olyan szert keresek aminek olyan az edzésre való hatása mint az említett cuccnak csak nincs benne kreatin.

MEdievil
de remélem véletlen se akar húsokat enni fõleg valami szép marha steaket... a rohadt marhák biztos doppingolnak ezzel a csoda szerrel <#miaz>

F

Roger6
De vazze! Nem értelek. Nem akarsz kreatint szedni, erre olyan terméket fogyasztasz, amiben van kreatin (szerintem nem is kevés). Most én vagyok a hülye?