Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt az izmot amit bekarikáztam melyik gyakorlattal lehet jól megedzeni?
Muttley
Kössz. Ahogy mondod, ez már valami. 😊
Márkából milyet? Scitec, Weider, ..., mi?
Szójáról mi a kereskedelmi érdek mentes jelenleg objektív info? Rákkeltõ vs. nem rákkeltõ.

Just do it :)

csuszi
csak a szokásos - nem kell baszogatni, a társadalom 99%a országtól függetlenül sík hülye mind táplálkozás, mind sport terén. és ezt ne vegye sértésnek a delikvens, én se venném ha lehülyéznének klasszikus zene terén. csak sajnos ez a foci kategóriába esik, az emberek azt hiszik értenek a táplálkozáshoz, sportokhoz. igaz nagy sportcsapatoknál külön team figyel a kajára és sportorvosok az edzésre. én simán bevezetném az ált. iskola felsõ tagpzatában heti 1 órában a kajáról, sportról, életmódról szóló órát, fogadni merek hogy minden befektetett forint 10szeresen jönne vissza a tb-én keresztül.

amúgy pont most vettem gyógybigyó boltban a zöldséget megtámogatandó egy kis kieg.et lúgosítás miatt. 3 rugó per hónap.

MJ rulz Pink Team The Only One

SeanJRRussel
Erre nem tok mit mondani,ne is haragudj de egy nagy marha vagy....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Mielõtt bárki oltana, elmondanám h hszem tartalmának nagyrésze sztem megfelel 1 viszonylag korrekt válsznak, pedig nem vagyok túl szomjas... hétvége van na😄

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Konkrét termékat nem ajánlok,de keresd a szójafehérjét, az már valami. És növényi! a abbahagyod, aztán sincs gáz ha vigyázol a kalóriabevitelre. De! A fehérjetartalmú kieget nem kúrának szokták használni, állandóan illene. Persze ha elég fehérjét eszel kajából akkor jól szintentarthatod magadat.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Oreg te vmi telibevert modon el vagy itt tevedve a dolgokkal.Mellkas meg pille...😄D LOL jesszus fasza
Megiszom a "port" es ugymaradok , megis mitol maradnal ugy ? Kivanod vagy nem ha nem eszel nem nosz , ennyi. Megis mitol maradna rajtad a megszerzett izomtomeg ? Ebben a sportban kemenyen kell tolni es vasat es melle nem enni hanem zabalni. A savasodas ellen meg ott a sok zoldseg ...
Olvasgass itt :
http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45

Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473

Muttley
185 cm 85 kg vagyok 10 éves korom óta sportolok. Vízilabda, önvédelem, atlétika - a fõ vonalak.

Cél: 2-3 kg izmot szeretnék magamra szedni (lehetõleg mellkas és pille), gyomorfal kitágulás és 3 hónapos kismama poci jellegû kitüremkedés nélkül.

Kaja: Odafigyelek rá. Pont ez a gondom. Teljesen jó minden, viszont 28 vagyok és nem kívánom (még a heti 3 edzés mellett sem) a korábban természetesnek ható kajamennyiséget már. Kerülöm a nagy mennyiségû hús fogyasztását a savas kémhatásuk ízületekre gyakorolt távlati "jótékony" hatása miatt (+ nem is kívánom már annyira).

Tudtok-e ajánlani (iszonyat sok a reklám és a parasztvakítás, nehéz kiismerni magát benne az embernek) olyan lehetõleg természetes NÕVÉNYI eredetû táplálékkiegészítõ fehérjét, amit a fenti cél eléréséhez por vagy ital formájában heti szinten X alkalommal az izmok épüléséhez fogyaszthatok?

Cél lenne még az is, hogy ha adott oknál fogva vmiért leállok a tápl. kieg. szedésével akkor az így felszedett izom, a további rendszeres edzésekkel fenntartható legyen és "ne essek össze". Szteroidok és kreatin nem játszik.

Várom az ötleteiteket.

Just do it :)

csuszi
megnézet mit írtam, ez 1700. de a fehérjét lefelé kerekítettem, amúgy van az 250is. és a sütéshez használt 1-2 kanál olíva nincs is pl benne. szal én vigyázok nagyon, heti 1 felé sose megyek, de inkább heti 0.75 az általános.

csuszi
heti 1kg sincs. azért ha ezt kiszámolod, 2000kckal körül van, csak nagyon alacsony a ch aránya.

A bemelegítésnek két része van:
Elõször egy általános rész, erre bármilyen intenzívebb gyakorlat jó, mihelyst megizzadtál, készen állsz az edzésre. Ez független az izomcsoporttól. (kettlebell swing, kis futás, karkörzések, azért érdemes mindent átmozgatni közben) Lényege, hogy tested felvegye az üzemi hõmérsékletet.
Utána sportspecifikus bemelegítés, hogy az adott izmok olajozottak legyenek, az idegpályák bejáratódjanak, a használt izmokban vérbõséget idézzünk el. Ez esetben a kívánt gyakorlatot kell kisebb súllyal végezni, nagyobb ismétlésszámmal.

sziasztok,

ha szeretnétek minõségi étrendkiegészítõt OLCSÓN, keressétek a profigym nevû netes áruházunkat. 4 országban árulunk konkurenciamentes árakon -ez termékeink 80%-ára érvényes. Kézbesítés gyors és olcsó.Fizetés utánvéttel.
Ha van kérdés, szívesen megválaszolom - akár itt is, amíg ki nem moderálnak...
Sport-, vagy gyógymasszõr. Ha jót találsz, csodákra képes😊
Helyes technika. Ha jól csinálod, akkor nem szabad, hogy fájjon.

Pontosan hol is fáj, és milyen gyakorlatok közben?

milyen gyakorlattal lehetne jól bemelegíteni a hátamat?
Panzermeyer
Biztos vmi sérülés lesz, ki kellene pihenned. Krém, bemelegítés, nyújtás, na meg persze elefántoknak való vitamin mennyiség.

mov ah,4ch int 21h end

Nem fogysz túl gyorsan?

Triathlon for life

mostanában sokszor fáj a hátam, edzés közben is.mit csináljak, használjak kisebb súlyokat?esetleg valami vitamin vagy egyéb dolog tudna segíteni hogy ne fájjon?
plck
jóóóó...de olyan volt😛akkorbocsiXD

Roger6
Amúgy én egy szóval nem mondtam, hogy a diéta egyenlõ a fogyókúrával.<#fejvakaras>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

plck
Használom és eszem is már régóta a mellet csak nem étrend szerint😄 Amikor vett apu(majdnem minden hétvégén)akkor ettem.Csak most már komolyabbra fordítom a témát😊

csuszi
"elõ nem keresem"... mert ezt még csak 3x írtam le.

csuszi
elõ nem keresem, de elárulom hogy a hús a legolcsóbb fehérjeforrás, csak nyugodtan ess neki egy számológépnek.
5kg scitec 22rugó, benne van sacc 3800g protein. ez 5.7ft/protein.
hús:
1100ft 1kg csirkemell, ebben van 200min, de egyes táblázatok szerint 250g protein. legyen kettõ között, az 225. 4.8 ft/protein g.
csak használni kéne a buksit a nyakadon, öskolában erre kellene tanítani a lurkókat, nem deriválásra.

csuszi
és ebben hol látsz turmixot? sehol...az egy kis plusz. amúgy pont most rendeltem 5kg scitecet, de csak a túróhoz keverni, unom a gyümölcsös ízt, jöhet egy kis rocky road/nutella téma😊

plck
köszi😊Nem az hogy beérem a szarabbal..másra nem telik😄

csuszi
pl én ma megettem 0.5kg túrót, 80g lenmagot, 0.5kg húst, 0.5kg zöldséget. ez durván 200g prot, 40-50g zsír, 100g ch. azt hogy ezt hogy kotyvasztod össze, az részletkérdés, idõ, ízlés, lehetõség, kedv. lásd alant kép kajámról.

csuszi
300g ch, 150g protein, 50g zsír.
kiszámolni nem fogom helyetted.
hús 100g-ban 20-25g protein, rizs: 75g ch. sovány túró: 13prot, 3-4 ch, 2-4zsír.
házi feladat: zab, buresz, lenmag, meg amelyik zöldséget/gyümölcsöt szereted.
turmixos baromságodra csak annyit, hogy lustáknak való, akik beérik a szarabbal. max napi 2, de inkább 1.

csuszi
nem. kicsit kevés egy nehezen hízónak, olyan 300-360. de az a plafon. bunny egyszer írta, mivel rákérdeztem pár ellentmondásra az oldallal kapcsolatban, hogy iszonyat sok adat van az oldalon, és sajnos nincs ideje utólag gyomlálni, de tele van baromsággal, érdemes fenntartásokkal kezelni az ott olvasottakat (természetesen ez az alapismeretekre nem vonatkozik, ahol amúgy 5grammot írnak).

plck
Amúgy tudtommal a diéta nem azt jelenti hogy fogyókúra, hanem valamilyen célú étrend!Lehet hülyeség...tegnap olvastam<#eplus2>

Panzermeyer
A tömegnövelés célja, hogy a lehetõ legtöbb izmot pakoljuk magunkra. Ahhoz, hogy ezt elérjük, túl kell magunkat biztositani a táplálékból, amelynek mellékhatásaként zsir is jön fel. A zsirégetõvel a mellékhatást próbálják kiküszöbölni, nem pedig a hatást, ezért nem üti a kettõ egymást.

mov ah,4ch int 21h end

plck
nacsuszi akkor jó az amit írtam?😄Neked elhiszem😛

Roger6
Nem vágtam, hogy szar a kalkulátor, de most már ezt is tudom. <#vigyor3> De a 240 akkor reális ezek szerint (60 kilós emberre veítve)? Nekem még mindig kevésnek tûnik. Vagy én zabálok túl sok rizst.<#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

jazzy
Minimálisan 4, de lehet 6-7x tskg-t is simán, tömegelésben ha nehezen hízó vagy többet is.
De mivel nem tudtam róla semmit, vagy nem emlékeztem, azért írtam ezt.
csuszi
szar a kalkulátor sokszor leírták bunny-ék. az az 540 marha sok. 9g ch/tskg? egy 100kg-os ember: 900gch, 300g fehérje, és még cirka 100g zsír? ez sacc 6000kcal. rengeteg, súlyos elhízás lenne az eredmény. én max 4000-et mondanék. de inkább 3000-3500 lassú de biztos nem zsíros eredmény.
diétában nálam nagyobb állatok mennek le 100 meg 50g-ra. néha 0, az a nem mindegy. én 1g/tskg-nál embert ölök fázisban vagyok.

redbull0304
Egyetértek veled! 😊 Napi 240g a fehérje legyen ne a szénhidrát! 😄

redbull0304
Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Több profit (versenyzõ szint) is láttam, hogy tömegelés közben zsírégetõ kapszulákat szednek. Ennek mi az értelme? Nem üti a kettõ egymást? Vagy azért csinálják ezt, mivel extra mennyiségû szénhidrátot visznek be és nem szeretnének egyáltalán zsírosodni?

Roger6
Biztos én vagyok a hülye, de én napi 4-500 g ch viszek be, pedig nem vagyok 100 kilós. Az a 240 nekem nagyon karcsúnak tûnik...

Megnéztem bodybuilder.hu-n, 60 kilós, csak súlyzós edzéseket végzõ, tömegnövelõ idõszakban lévõ férfinek 540 g szénhidrátot kéne bevinnie. Tehát több, mint kétszer annyit, mint ami te leírtál. Én ezt látom helyesnek, hiába a "szorozd meg néggyel aztánjóleszaszénhidrátbevitel", én a kalkulátornak hiszek. 240... Diétban esetleg.<#hehe>

jazzy
Ha lehet a szendvicset kerüld, amúgy jó, gyümölcsbõl ha lehet ilyen normálisat egyél, mondjuk ne banánt ami tele van cukorral stb de ezeknek az összetételét megtalálod neten.

Azt ugye tudod, hogy a csirkének kb a 20%-a fehérje?
Szóval a 120g fehérjéhez mondjuk 100g-ot betolsz csirkébõl az fél kiló csirkemell naponta, a maradék 20-at benyomod turmixból, ehhez még az a mennyiségû rizs, minden étkezéshez dobsz zöldséget szerintem jól fogsz lakni. Fõleg ha mondjuk 5 fele dobod szét a kaját + 1 turmix, a 4 nem annyira elég.
plck
najó...kicsit túldramatizáltam.Fogok 240g szénhidrátnyi rizst 120g fehérjényi(dehülyeszó)csirkemellet, elosztom 4felé és kész.nemhiszemhogy evvel jól lakok egy nap...mellé a suliba szendvicsek plusz a maradék tömegnövelõm, turó, gyümölcsök, zöldségek,majd fehérje ha lesz.

Ez így jónem?<#vigyor>

Tyler1
köszi! többen is ezt vagy a joint health-et ajánlották.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

plck
1.nemerõltetem de már elõtte jóvalmegvettem:S
2.nemtudokmitírni😄
3.Igen elolvastam 2Xis😄és nemteszi ki a kaja felét, 1adag...

MEdievil
1. 80 gramm szénhidrát 8 gramm fehérje.. jó arány mit is mondtam arról hogy 30% alatti fehérjetartalmú "izét" nem kellene erõltetni?

2. De ettõl függetlenül a tömegnövelõk nem valami jó ötlet mert ált. egy nagy adag cukor az egész. Inkább a tiszta fehérje és mellé zabpehely vagy egyéb (pl pufi rizs) ÖSSZETETT szénhidrát.

3. Amikor leírtam múltkor mi a rossz az étrendedben.. azt elolvastad? Mert én tisztán emlékeztem hogy külön leírtam, hogy lehetõleg még a kaja felét se tegyék ki a turmixok.

4. ha már megvetted keverd fehérjével legalább, ennek így magában sok értelmét nem látom.

F

plck
http://www.biotechusa.hu/Tomegnovel%C5%91k/614-Max-Gain-Plus.html?keyword=max

tessék😄

Roger6
Miafaszomat iszol, amiben egy adagban 162 g szénhidrát van? Te elnéztél valamit szerintem...

plck
naizésrácok.megvan az étrend és az úgy oké hoogy vagyok 60kilóX4=240
A tömegnövelõmben van 162g szh.(1adag),deakkormár alig kell rizst ennem nem?😄Lehet hogy nemlessz kevés az a rizs majd meglássuk😊

Roger6
Nekem gyengécskének tûnik, azért kérdeztem, mennyi a teherbírása. Hiába 15 rongy, ha leszakad alattad 100 kg-al a rúdon...

jó az ár. 50 kg súly 13e Ft-ért ajándék. 15 a padért nem sok. ha a padot le lehet venni az állványról, (szerintem le lehet) akkor guggolni is simán lehet vele. Lábedzést lehet csinálni. Van rajta ez a csigás valami, ezzel lehet edzeni tricepszet, hátat, meg mit tudom én mit (leleményesség és fogantyúk kérdése). gondolom rúd is jár hozzá. azzal meg alap fekvenyomás, 2 kezes bicepsz, evezés vagy t-rudas evezés. Ha a pad dõlésszögét lehet állítani akkor mégjobb. Szerintem megéri. Ha majd jobban megtetszik a sport és komolyabbra vágysz, elmész 1 terembe. De ha nem lesz idõd elmenni, akkor is tudsz edzeni otthon. Még vennék hozzá 2 egykezes rudat és akkor tárogatás is mehet meg minden frinc-franc.

Roger6
Mennyi a teherbírása a padnak? Nem látszik valami stabilnak, persze fényképen minden más.

Tibi7
De ennyi pénzbõl jó pár havi kondibérleted meglenne...
16gaborm
#16857 Kérlek segítsetek!!

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Tibi7
Srácok ugye az nem gáz ha a lenmag 99%át rágás nélkül csak szimplán lenyelem? Attól még úgyan úgy használja fel a szervezet, nem?