Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Márkából milyet? Scitec, Weider, ..., mi?
Szójáról mi a kereskedelmi érdek mentes jelenleg objektív info? Rákkeltõ vs. nem rákkeltõ.
Just do it :)
amúgy pont most vettem gyógybigyó boltban a zöldséget megtámogatandó egy kis kieg.et lúgosítás miatt. 3 rugó per hónap.
MJ rulz Pink Team The Only One
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Megiszom a "port" es ugymaradok , megis mitol maradnal ugy ? Kivanod vagy nem ha nem eszel nem nosz , ennyi. Megis mitol maradna rajtad a megszerzett izomtomeg ? Ebben a sportban kemenyen kell tolni es vasat es melle nem enni hanem zabalni. A savasodas ellen meg ott a sok zoldseg ...
Olvasgass itt :
http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Cél: 2-3 kg izmot szeretnék magamra szedni (lehetõleg mellkas és pille), gyomorfal kitágulás és 3 hónapos kismama poci jellegû kitüremkedés nélkül.
Kaja: Odafigyelek rá. Pont ez a gondom. Teljesen jó minden, viszont 28 vagyok és nem kívánom (még a heti 3 edzés mellett sem) a korábban természetesnek ható kajamennyiséget már. Kerülöm a nagy mennyiségû hús fogyasztását a savas kémhatásuk ízületekre gyakorolt távlati "jótékony" hatása miatt (+ nem is kívánom már annyira).
Tudtok-e ajánlani (iszonyat sok a reklám és a parasztvakítás, nehéz kiismerni magát benne az embernek) olyan lehetõleg természetes NÕVÉNYI eredetû táplálékkiegészítõ fehérjét, amit a fenti cél eléréséhez por vagy ital formájában heti szinten X alkalommal az izmok épüléséhez fogyaszthatok?
Cél lenne még az is, hogy ha adott oknál fogva vmiért leállok a tápl. kieg. szedésével akkor az így felszedett izom, a további rendszeres edzésekkel fenntartható legyen és "ne essek össze". Szteroidok és kreatin nem játszik.
Várom az ötleteiteket.
Just do it :)
Elõször egy általános rész, erre bármilyen intenzívebb gyakorlat jó, mihelyst megizzadtál, készen állsz az edzésre. Ez független az izomcsoporttól. (kettlebell swing, kis futás, karkörzések, azért érdemes mindent átmozgatni közben) Lényege, hogy tested felvegye az üzemi hõmérsékletet.
Utána sportspecifikus bemelegítés, hogy az adott izmok olajozottak legyenek, az idegpályák bejáratódjanak, a használt izmokban vérbõséget idézzünk el. Ez esetben a kívánt gyakorlatot kell kisebb súllyal végezni, nagyobb ismétlésszámmal.
ha szeretnétek minõségi étrendkiegészítõt OLCSÓN, keressétek a profigym nevû netes áruházunkat. 4 országban árulunk konkurenciamentes árakon -ez termékeink 80%-ára érvényes. Kézbesítés gyors és olcsó.Fizetés utánvéttel.
Ha van kérdés, szívesen megválaszolom - akár itt is, amíg ki nem moderálnak...
Helyes technika. Ha jól csinálod, akkor nem szabad, hogy fájjon.
Pontosan hol is fáj, és milyen gyakorlatok közben?
mov ah,4ch int 21h end
Triathlon for life
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
5kg scitec 22rugó, benne van sacc 3800g protein. ez 5.7ft/protein.
hús:
1100ft 1kg csirkemell, ebben van 200min, de egyes táblázatok szerint 250g protein. legyen kettõ között, az 225. 4.8 ft/protein g.
csak használni kéne a buksit a nyakadon, öskolában erre kellene tanítani a lurkókat, nem deriválásra.
kiszámolni nem fogom helyetted.
hús 100g-ban 20-25g protein, rizs: 75g ch. sovány túró: 13prot, 3-4 ch, 2-4zsír.
házi feladat: zab, buresz, lenmag, meg amelyik zöldséget/gyümölcsöt szereted.
turmixos baromságodra csak annyit, hogy lustáknak való, akik beérik a szarabbal. max napi 2, de inkább 1.
mov ah,4ch int 21h end
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
De mivel nem tudtam róla semmit, vagy nem emlékeztem, azért írtam ezt.
diétában nálam nagyobb állatok mennek le 100 meg 50g-ra. néha 0, az a nem mindegy. én 1g/tskg-nál embert ölök fázisban vagyok.
Megnéztem bodybuilder.hu-n, 60 kilós, csak súlyzós edzéseket végzõ, tömegnövelõ idõszakban lévõ férfinek 540 g szénhidrátot kéne bevinnie. Tehát több, mint kétszer annyit, mint ami te leírtál. Én ezt látom helyesnek, hiába a "szorozd meg néggyel aztánjóleszaszénhidrátbevitel", én a kalkulátornak hiszek. 240... Diétban esetleg.<#hehe>#hehe>
Azt ugye tudod, hogy a csirkének kb a 20%-a fehérje?
Szóval a 120g fehérjéhez mondjuk 100g-ot betolsz csirkébõl az fél kiló csirkemell naponta, a maradék 20-at benyomod turmixból, ehhez még az a mennyiségû rizs, minden étkezéshez dobsz zöldséget szerintem jól fogsz lakni. Fõleg ha mondjuk 5 fele dobod szét a kaját + 1 turmix, a 4 nem annyira elég.
Ez így jónem?<#vigyor>#vigyor>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
2.nemtudokmitírni😄
3.Igen elolvastam 2Xis😄és nemteszi ki a kaja felét, 1adag...
2. De ettõl függetlenül a tömegnövelõk nem valami jó ötlet mert ált. egy nagy adag cukor az egész. Inkább a tiszta fehérje és mellé zabpehely vagy egyéb (pl pufi rizs) ÖSSZETETT szénhidrát.
3. Amikor leírtam múltkor mi a rossz az étrendedben.. azt elolvastad? Mert én tisztán emlékeztem hogy külön leírtam, hogy lehetõleg még a kaja felét se tegyék ki a turmixok.
4. ha már megvetted keverd fehérjével legalább, ennek így magában sok értelmét nem látom.
F
A tömegnövelõmben van 162g szh.(1adag),deakkormár alig kell rizst ennem nem?😄Lehet hogy nemlessz kevés az a rizs majd meglássuk😊