Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért nem is értem miért kaptam hasmenést megint, érdekes mód megint a tömegnövi után. Bár lehet nem kéne még elkezdeni a tömegelést, mert elég komolyan veszem megintcsak. Egyébként a túl gyors kajálástól lehetséges? 1 tál rizst, kb 250 grammot(kifõzve) illetve 150gr csirkét 5-10 perc alatt betúrok és még bõségesen iszok vizet utána. Bár a turmix és a kaja között mindig eltelik 1 óra.
MJ rulz Pink Team The Only One
Az adagot betartom, sõt(100gr) illetve szép lassan, kb 10 perc alatt fogyasztom el. Ezért nem értem mi lehet a gond. Most lehet közrejátszik, hogy volt egy átmeneti betegségem, és hasmenéssel járt, antibiot is szedtem, de ez kb 1 hete volt már.
Valamit talán elrontok, csak arra nem jöttem rá mit, mert elõfordul hogy semmi bajom nincsen és ennek mindig így kellene lennie.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
illatától a hányás kerülget, ize az még elviselhetõ.
mivel szoktátok ezeket keverni hogy ne igy kelljen elfogyasztanom azt a hátralévõ 14 agagot xD
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Pl.:
http://www.herbahaz.hu/show.php?cikkszam=5997848514385&PHPSESSID=e14c72cb49fcb3ba59da5f69774e8e28&source=arlista_fogy
A reklámköltségvetést hagyjuk. HATÁSFOKban lényeges vagy elenyészõ a különbség?
Just do it :)
gépen ugy szintén valami ilyen hatás lehet.
inkább külön legyen a mell meg a bicepsz.
lehet nagy hülyeséget mondok de a tárogatás az a bicepszre is megy?
mert amikor csináltam olyan érzésem volt mintha a bicepszemre is gyúrnék..bár leirásoknál nem láttam hogy arra is fejlesztett volna.
\"Errõl van szó!\"
De mindenképp úgy próbálj meg, hogy tarts szünetet a napok között, tehát pl: Hétfõ, kedd, csütörtök, szombat.
Nekem a vasárnap szent, akkor nem megyek sehova, és a mell után nem kell pihenõ nap lábra, viszont láb után mindenképp tartanom kell 1 pihenõnapot mert kész vagyok, hát, váll után szintén, mert az a kedvenc napom és ott meghúzom 😊
Neked nem fontos így szétbontanod, ez csak 1 minta, nekem a mellre nagyon sokat kell csinálni, hogy normálisan megkapja, ezért van külön napra rakva, ezt belövöd magadnak majd úgy, ahogy neked jó idõvel.
Ezek mellé pedig berakhatsz vádlit, hasat, hiperhajlításokat, ha van kedved, ezeket akár heti háromszor négyszer is ha van kedved, erõd, akár egy kis aerobot, én néha csak úgy felállok a futópadra és sétálgatok, mert levezetésként beszélgetek, vagy csak úgy bambulok és hallgatom a zenét és jó lent lenni.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Bicepsz tricepsz szerintem túl kevés 1 napra, has az meg semmi.
Nálam a láb baromi sokáig tart, amellé nem rakok mást.
Szóval 3 napra én inkább így osztanám el:
1. nap: Hát, váll
2. nap: Láb és egyéb kiegészítõ dolgok, vádli, has, hiperhajlítés ilyenek
3. nap: Mell, tricepsz, bicepsz
Akár láb mellé bedobhatsz ha nálad nem gyilkos 3. napról tricepszet, vagy bicepszet.
Én soha nem tartottam jónak ezt a mell-bicepsz dolgot, kap eleget a bicepsz mellezéskor, szóval átdobhatod azt a 2. napra, de 3 napra ennél sokkal jobban szerintem nem lehet.
Nálam 4 napra van elosztva:
1. Mell
2. Láb
3. Hát, váll
4. Bicepsz, tricepsz
1.nap(hétfõ):bicepsz, tricepsz, has
2.nap(szerda):láb, váll
3.nap(péntek):mell, hát
Ezen folyton megy a vita hogy jó e a bicepsz, tricepsz egy napon...
Ha nem jó akkor légyszives azt is írjátok le hogy mi nem jó és hogyha lehet akkor mérnem<#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ez jó lesz?Csak mondjátok meg miylen napokon járjak aztcsõõõõõõ<#vigyor>#vigyor>
1.nap:mell, tricepsz, has
2.nap:hát, bicepsz, váll
tehát egy héten 4szer
ismétlésre rátérve, én azt tapasztaltam, hogy olyan izomcsoportoknál amik jobban nõnek a többinél ( igen van ilyen, nekem pl. hát váll) nincs értelme nagy súllyal csinálni. Ráálltam a 40-50 kilos tarkóhoz húzásra izoláltan, és olyan 12-14 simán elég. Szóval a jobban nõvõ izomzat nem feltétlen kell baromi nagy súllyal csinálni.
de most nézem h pénteken még váll is van, azt is felejtsd el sztem mert a váll kényes dolog, könnyen szétbaszhatod.
a minõségi edzés a lényeg, nem a mennyiség!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Üdv, és jó munkát!
Pár hónapja edzegetek de általába kihagytam elég sokat, de most elkezdem rendesen.
Vettem egy tömegnövelõt. Az lenne a kérdésem, hogy edzés elõtt hány perccel érdemes meginni az adagot ?
és itt ez az edzésterv amit irtak nekem:
ez alapján jó lesz edzeni?
elõre is köszi a válaszokat.
HÉTFÕ
MELL + TRICEPSZ
KEDD
BICEPSZ+ + VÁLL
SZERDA PIHENÕNAP
CSÜTORTÖK LÁB + BICEPSZ
PÉNTEK VÁLL + HÁT
SZOMBAT PIHENÕNAP
VASÁRNAP PIHENÕNAP
\"Errõl van szó!\"
Egyébként érdemes a kisebb kiszerelésekkel szarakodni? (0.5, 1, 2 kg)
5 kg-s...az meg már nem olcsó,de azért szeretném ha legalább 1 hónapig kitartana.
Glory, Glory Man. United!
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
F
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
új, (fel sem probalt)
nagyon jo minoseg, igazi BSN minoseg.
L es XL-es meret!
email: [email protected]
tel.: 0630/596-71-81
keresre kuldok kepet
Lenne egy kérdésem.
Hogy tudnék +5 kg "felszedni" úgy hogy mellette edzek töümegnövelõ cuccok néálkül??
http://csuknorisz.mybrute.com