Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanez neten: nem válaszolok semmilyen kérdésre, amire fölöslegesnek érzem.
Csuszi, ez szép munka! Mintha rémlene rólad egy videó tube-on, ahol egész masszív súlyokkal dolgozol. Elismerésem. A kaja meg olyan dolog, hogy amióta nem a sárga bibliával kelek-fekszek, hanem olvasom Szász Máté rovatát, egyéb fórumokat, azóta jóval rugalmasabban gondolkozom ilyen téren.
Elvégre. Egy jó húsos pizza sok sajttal meg zöldséggel mi? Szénhidrát-fehérje-rost meg zsír. Nem öl meg tömegeléskor senkit. >magamra persze nem érvényesítem eme rugalmasságot, mert a testem hálásan megjutalmaz tokával és szubkutpaclikkal<
#17030 aki hülye megérdemli hogy felbaszd magad rajta? le kell szarni, amikor én el kezdtem edzeni még net se nagyon volt, mégis megoldottuk az info gyûjtést, ha kellett könyv formájában, ha kellett órákat bénáztunk a számtech teremben oldalakat böngészve, fordítással ügyetlenkedve. persze nem kell ilyen energiabefektetést mindenkitõl elvárni, de azért egy min. nem ártana.
MJ rulz Pink Team The Only One
És így köszönt el tõlem: köszipuszi - ez most csak szerintem buzis?<#hehe>#hehe><#boxer>#boxer>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az eredmény, -5kg, erõben rekord:) tegnap toltam 150-be, 103kg-osan.
MJ rulz Pink Team The Only One
iszonyatos gyártás pontatlansággal készül, kb az egyik szemmel láthatóan vastagabb a masiknál. Továbbá egykezes gumis markolatos
rudat se vegyetek mer kb. 1 havi napi használat után szétmegy a gumi,
a tárcsákat meg nem fogja meg befelé semmi oszt mászkálnak a rudon ...
Udv : atiati
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
-ki javára? <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
\"Errõl van szó!\"
mert idáig mindig csak azt éreztem hogy jobb oldalt van izomlázam amikor a tricepsz gyakorlatokat csinálom..
\"Errõl van szó!\"
Megnéztem a glutaminos redrockot, csak mások véleményére is kiváncsi lettem volna.:)
mov ah,4ch int 21h end
F
Szerintem a kettõ pad pedig ugyanaz.
Írtam a shopbuildernek de még nem jött válasz.
Live for nothing or die for something.
néha, ha gyengének érzem magam, oldalemeléssel kezdek. Szvsz ez nagyon fontos, nagyon szép kis labdák közé szorítja a fejed idõvel.
Live for nothing or die for something.
VatErán kg-ját 2900-ért adják. De õk is valahonnét rendelik csak honnét?...
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
oldalemelés, döntött törzsû oldalemelés, Arnold nyomás, elõre emelés, vállvonogatás, vállvonogatás hátrafelé, az alábbinak nem tudom a nevét de leírom hogyan kell csinálni: döntött szögben, de vízszintesen tartod a két kézisúlyzót, miközben fekvõ helyzetben vagy, és az a lényeg, hogy a hátsó vállizmoddal nyomd felfelé a súlyt, majd engedd vissza, miközben a karod végig kinyújtva, max egy kicsit hajlítva van (ezt a youtube-on láttam). Olykor a végén szoktam még az extra terhelésért olyat is csinálni, hogy irreális súllyal csinálok oldalemelést. Továbbá van egy saját fejlesztésû gyakorlatom (legalábbis ezt mástól nem láttam még soha), hogy fogsz két kisebb kézisúlyzót a kezedbe, és állva utánozod a "békaúszás" kézi mozdulatát, és megcsinálsz belõle annyit, hogy égjen, mint az állat. Remek kis gyakorlat :) Szóval van mibõl válogatni, amint látod.
mov ah,4ch int 21h end
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
mov ah,4ch int 21h end
1 kérdésem lenne, vállizmot mivel lehet jól kigyúrni?

Kezdek hozzászokni, hogy (tisztelet a kivételnek) néhányan személyes támadásnak veszik, ha egy adott objektív kérdésre, objektív választ szeretnének kapni olyanok (köztük én is), akik nem Arnoldként jöttek ki anyuciból. :) Dehát a tesztoszteron nagy úr... :)
Mindenesetre kössz, Roman.
Just do it :)
Vmi tanácsot adhatnátok mit kevehetnék hozzá hogy jobbá tegye az izét.<#help>#help>
másik "tesztem":Múlt héten minden edzés elõtt bevettem 1 tasak Hot Bloodot, elsõ tasi után úgy edzettem mint az állat még bevétel után 3 óréval is eléggé pörögtem, a töbii tasinál (szerda,péntek) semmit se éreztem. pedig pontosan úgy vettem be mint elõzõleg.
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
hatásfokban a különbséget nem tudom, mert a két termék homlokegyenest eltérõ célokra készült, annyira hasonló a természetük, mint a dagadt bálnának és a szélviharban kétségbeesetten csapkodó csivító kicsi kolibrinek. Ha a borotvám fele olyan éles lenne, mint a kontraszt az általad emlegetett cuccok közt, annyira finom pergament hántanék magamról semmi perc alatt, hogy már csak azt venném észre, hogy van egy rakat irkám és enyhén vörös lettem.
De ha gondolod, kipróbálhatod Te magad is. :)