Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
hassal ki mennyit foglalkozik mondjuk edzésre és hétre lebontva???

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Én se lábazok túl régóta, de most is elég egyszerûen csinálom:guggolás, lábnyújtás+hajlítás. Valamennyire mintha megdobta volna a fejlõdést. Persze lehet hogy csak simán az újdonság az oka, de állítólag jót tesz a tesztoszterontermelésnek.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Tibi7
Hát igen... Nekem alapból nem túl vaskos a lábam, mivel rengeteget futottam régebben míg fociztam, viszont erõnlétben jó... Lehet meg kellene próbálnom, mert eléggé frusztráló ennyi erõbefektetés mellett ilyen ütemben fejlõdni... Valaki más esetleg?
Viktorr
Szed valaki zöld Jumbot?

SeanJRRussel
Én növök nõttem nem különösebben foglalkoztam a lábamma mert hálistennek nem kicsik de se nem gugolok és egyéb néha egy kis lábhajlító/toló iylesmi.....Vannak akik mondják h vmi hormonra jó ha lábazol és az segít a fejlõdésbe de nem tom pontosan és hülyeséget nem akarok mondani..

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

plck
a szoja növényi.aztmondjáknemolyanjó:P

oliwwer
Szerintetek Whey pro 3kg + maltodextrin és zabpehely vagy Power protein + malto és zabpehely? Sok különbség van a szója és a tejsavó fehérje között? csak mert anyagi okok miatt eléggé a power p. felé hajlok.
Tibi7
Van itt olyan aki úgy érezte régebben, hogy a kajálása, edzése és minden más rendben van, és mégis csak akkor indult igazán fejlõdésnek amikor komolyabban kezdett el foglalkozni a lábával?
plck
jórendben majd írok;)

MEdievil
Én konkrétan nem próbáltam soha azért is írtam hogy általában ezt szokták ajánlani ha olcsón kell de: "100%-ban tejsavófehérjébõl!" szóval nem szabadna hogy szója legyen benne.

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=2675

F

oliwwer
Aztán majd egy véleményt toljál róla, mert ha fasza akkor bepályázok egyre én is.
redbull0304
Most épp azt tolom! :D De sajnos a következõre már nincs keret...

SeanJRRussel
Szoktam mondani h olcsó húsnak híg a leve...ha nagyon csóró vagy inkább költsd húsra a pénzed sem mint ezekre..sokkal többet érsz vele.Mint a nevében is benne van tápkieg nem táphelyettetsítõ...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
Én már ezért a 22e forintért az 5kg-s 100% Whey Pro-t venném sokkal többre mész vele mert az tejsavó nem iylen szar szója és egyéb mix.....

jazzy
csokisat kell inni
redbull0304
Cytogen whey pro is tele van szójával. De annyira, hogy szinte ihatatlan, pedig nem vagyok finnyás, le is küldtem, de szenvedtem vele 1hónapot.

Én most ilyet rendeltem! Szerintem árba nagyon korrekt és tuti jobb mint a cytogen...

plck
Köszi szépen.Szerintem õ lesz a kiválasztott<#vigyor2>

hol találok részletes cikket a kajálásról, glikémiás indexrõl, kalória számításról, és minden másról ami szükséges?

MEdievil
Nagy része szója, kis mennyiségû vitamin fölösleges ha amúgy is megvan a nagy adag bevitt szóval van ennél jobb is az biztos. Talán a cytogen whey pro-t szokták ajánlani ha "olcsón" kell relatíve jó.

F

plck
Errõl a PowerProtein-rõl szeretnék véleményt hallani.légyszives<#vigyor>

matthias92
nem gondolkoztál azon, hogy az nem is ínhüvelygyulladás, hanem köszvény??
én is 1 évig ínhüvelygyulladást állítgattam, aztán kiderült hogy köszvény. persze az orvostudomány, ami olyan nagyravan magasztalva, sz*rt rá, ráadásul amióta mondtam nekik, azóta sem csináltak velem semmit. az a megoldás rá hogy ne szedjem a jumbot mert biztos attólvan...

Látod, erre nem is gondoltam. hónapok óta sírok, hogy gyenge a hasfalam, most itt az alkalom. Ez a sín még súlynak is jó a lábemeléshez függeszkedve. :)
SeanJRRussel
Sok fekvõ és hasprés.Fekvõ ágyra fel a hátat hátizsákot fel vmi bele aztán csak mozognak az izmok...jobbulást<#eljen><#wave>

jazzy
fejezd be
eladó BSN póló, darabja 2000 Ft,
elol endorush felirat, hatul BSN logo
új,
nagyon jo minoseg, igazi BSN minoseg.
L es XL-es meret!
email: [email protected]
tel.: 0630/596-71-81
ez érdekes. Ínhüvelygyulladás boka tájékán. Körülbelül egész nap egy bõrszíjat rágnék legszívesebben, a járás meg nehezen megy.

Cserébe döglök, de ez nagyon unalmas-lélekölõ, rossz. Tippek?
Hm a kezdõ inkább ne állítson össze magának edzéstervet.

Nézzen körül az alaprendszerekben (pl. starting strength, westside for skinny bastards etc) és kezdjen el valami olyat, ami már sokaknak bevált.

Aztán idõvel ahogy tapasztalatot szerez, s fejlõdik, kitapasztalja, mi kell neki s mi nem. Én ezt javaslom.

De csak azért mert nem bírok járni úgy tönkrement a talpam s a fájdalomcsillapítóktól filozofikus s szentimentális lettem. :)
Viktorr
Ja és a 3.napon pihenek,vagyis melózok.
Utána kezdõdik minden elõrõl!

Viktorr
Sziasztok!

Összeállítottam magamnak egy edzéstervet,szeretném kikérni a véleményeteket!Kezdõ vagyok :)

1. nap:
Bicepsz : állva váltott karral súlyzózás 4*10
lábhoz szorítva súlyzózás 4*10
gépen lehúzással 4*12

Tricepsz : fejfölött egykezes súlyzóval 4*10

Alkar: Csuklóbehúzás 2*30

2.nap
Mell: Tárogatás gépen 4*10
Váll: Fejfölé nyomás súlyzóval 4*10
Oldalemelés 4*10
Hát: Csigás letolás nyújtott karral 4*10
Nyakhoz húzás gépen 4*10

TVelvet
haszálér lehet amugy.
plck
Nekem eddig 2szer fordultak elõ mind a 2 bicepszemen vörös foltok:D

SeanJRRussel
sztem megnyomhattad vmivel....

redbull0304
Ma edzés után észrevettem, hogy egy lila folt van a vállam és a hátam találkozásánál, úgy néz ki mint amikor megüti magát az ember és belilul rá jó pár nappal. Akkor ért a meglepetés amikor láttam, hogy a másik oldalon is van ilyen folt. Mitõl lehet ez? Találkozott már ilyennel valaki? Megpattanhattak ott a hajszálerek? Tapintásra se fáj, se semmi...

redbull0304
NutreX Ignite használt már valaki? Tapasztalatok?

SeanJRRussel
Inkább osztott.Három nap hétfõ szerda péntek és egy napra 2 izomcsoport legyen h ne legyél túledzett és szokja az izmod h miújság van az elején...

*nap

Kezdõknek ( 1 hónapja kezdtem el) meik éri meg jobban, az osztott edzés vagy egy nagy mozgassak meg 3-4 izmot is ?

Mi az hogy diéta nélkül? Az edzés, táplálkozás biológiai alapjai mindig ugyanazok, akármelyik sportágról van szó. Diéta nélkül nincs hatékony fogyás, ahogy edzés nélkül sem.
De helyes táplálkozással, edzésmódszerrel nagyon hatékony (sõt szerintem az egyik leghatékonyabb).

Muttley
Kössz.
A tojásfehérje hogyan értelmezve teljesen jó?

16996#:
Az ott megvásárolható tejsavófehérje ugyanaz a tisztaságú és hatásfokú, mint pl. ez: http://langsport.hu/product/show/scitecnutrition100_wheyprotein920gr ?

Just do it :)

MEdievil
Tejsavófehérje gyorsabban szívódik fel ami edzés után jobb.
Tojásfehérje teljesen jó.
A szója pedig növényi így a szervezet nehezebben és nem olyan jó hatásfokkal tudja feldolgozni.

F

Muttley
Az izomzat épülésének, formálásának bármilyen ismérve alapján van-e különbség, ha tejsavófehérjét, tojásfehérjét, vagy szójafehérjét fogyasztunk?

Just do it :)

MEdievil
Sõt elég csak nézegetni és becézni a golyócskát.

F

Tyler1
tudom nem rég volt szó a kettlebellrõl, csak most nézegettem én is pár ilyen oldalt, ahol írták h a leghatékonyabb zsírégetõ, diéta nélkül. ez most nagyon nagyon reklám szöveg vagy van igazság alapja?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

jazzy
Azt a kurva mindenségit ez nem fog gyorsan gyógyulni jobbulást neki...
plck
<#guluszem1>

Roger6
Body-builderen vannak fotók Zoli sérülésérõl. Remélem gyorsan rendbe jön.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Tegnap elég durva volt a hátedzésem, jól jött hogy felidegesítettek. Valamint rendkívül jól aludtam, fel sem keltem, 9 óra nyugalom. Rég nem voltam már ilyen kipihent. <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

plck
dobd a csajt:D

redbull0304
<#eljen>

jazzy
Lehet ezért nem növök bazeg és nem szólsz??