Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg imádok "baggy" ruhákat hordani, ami jó bõ szabású. No és hosszú cuccokat. Amióta normálisan fölöltözöm, jóval könnyebb vékonynak maradnom, jobban eresedek, s nem szoktam fázni se. 😄

A csajokat bírom, télen is kinn a fél picsa, aztán olyan zsírtenger nõ oda, hogy soha az életbe nem szedik le. Ahol nem öltözöl föl rendesen, ott számíts a termoinszulációs céllal fölhalmozott adipociták szignifikáns hipertrófiájára s hiperpláziájára is. Csak azért írtam így, mert így olyan tesztoszteron-nemzetes, mintha angolból fordította volna valami fizetett csávó.

Plusz, teremben is jó a mackó-melegítõ. Ízületeket melegen tartod, élénkebb a keringés, jobb a durranás. Meg betegségre is elsõ osztályú, én akárhányszor taknyos leszek, megfázok, csak jól beöltözve leedzek egy közepes intenzitásút (az intenzitás a használt súly, úgy tudom) és estére kutyabajom.

Plusz én pánikolós, fosós hülyegyerek vagyok, aki fél a szûk helyektõl. Ha feszülõs cuccokat veszek föl, mindig felmegy a pulzusom az egekbe, kitágul a pupillám és teljes vészhelyzet áll be, kapkodó, ideges leszek. 😄

Szóval, félek a szûk ruháktól. Meg egészségesebb a normális, laza fazonú. (No nem arra gondolok, mikor hat számmal nagyobb melegítõt veszel, meg gatyát, s a pöcsöd kilóg, meg nem látják a kézfejed, plusz folyamatosan a nadrágszáradon taposol. 😊 )
TVelvet
Vegyél fél baby méretet, és tökéletes lesz az alakod.
Viccet félretéve, hülye kérdéseket ne tegyél fel, fiatal vagy, és rögtön hipp-hopp eredményt akarsz. Ez nem villámsport, ha meg van minden ahogy kell, hónapok múlva látni fogod az eredményt, ne legyél türelmetlen és akkor jó érzés lesz az 5.-n hónapban belenézni a tükörbe hogy mennyit változtál, pedig csak a kaja van meg rendesen. és az a lényeg.

Hozzáteszem, senki nem tudja te milyen vagy, milyen gyorsan nõsz, milyen a genetikád, mit eszel , hogy eszel, mittudomén. és hidd el nem is érdekel senkit csak téged érdekeljen. off
plck
vétkeztél<#boxer><#eplus2>

dragon11
nagyjából helyesen*

sry:\

dragon11
Akkor úgy fogalmazok, hogy nagyjábólhelyese csinálom a gyakorlatokat..

#17130: Okés, mondjuk egy szûk ujjú póló megfelelõ lehet erre, nem ?(Mármint ami a kart illeti)

Roger6
"Ez miért hülye kérdés" - azért, mert ruhában az eredmény akkor látszik, ha szûk ruhát veszel fel az ember. Ruha nélkül nézd meg a felsõ tested, ne ruhában nézegesd, egy kötött garbós szvetter felsõben...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SeanJRRussel
nem hát hanem hét nah.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

SeanJRRussel
Sztem 3 hát után senki sem végzi helyesen a gyakorlatokat,de lehet h csak én voltam balfasz....

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

dragon11
M-eset hordok.
#17125: Ez miért hülye kérdés? Utána olvastam már sokszor, minden ember más a fejlõdésben, de általánosítani lehet hónapban..

jazzy
😄DDD
Roger6
Ha nagy feka-nigidi-nigger rapper cuccokat hordasz, akkor úgy 15 év. De ez milyen hülye kérdés már?<#idiota> Csak azért, hogy legyen a topicban élet, nem kell ilyeneket kérdezni...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DaemoonHunter
S-es merethez nem sok.

dragon11
Akkor teszek fel kérdést.😊 elkezdtem edzeni 3hete komolyabban(azt jelenti, hogy terembe járok), kajára figyelek, eleget alszom és a vitaminok is megvannak. Az edzések közötti regenerációra is figyelek.. és természetesen a gyakorlatokat helyesen végzem.😊 ->minden edzés után fáradt vagyok.;-p

mennyi idõ kell ahhoz, hogy ruhában látható legyen az eredmény?

Kösz.;-)

plck
Télleg kihal a topic😄😄

TVelvet
I z o l á l t a n
Nem az ismétlésszámon van a hangsúly, nem az a lényeg, hogy megcsinálj 10-et, az a lényeg, hogy csinálj 8-12-t de az utolsó ismétlésnél már csorogjon a könnyed a fájdalomtól, ennyi 😊
Viktorr
Tricepsz bicepsz mind1.

Bicepszre eddig 4*10 et csináltam 3 féle gyakorlattal.
Akkor attól nem fejlõdik az izom szerinted?

Elõször is, tricepsz, bicepsz? Gondolom utóbbi.

Aztán meg, elsõ sorozat bemelegítés, hogy érezd az izmod, utána 12-15 szabályos lassú ismétlés, hogy a végén már kicsit nehezebb legyen.

Utána olyan súly aminél 12-nél bukó van, aztán olyan aminél 10-nél, aztán olyan aminél 7-8-nál bukó és ezután pihenés nélkül vissza arra a súlyra amibõl 12 ment ki és halálig nyomni, ezután még két három munkasorozat egy másik gyaksziból és kész a karedzés.
Viktorr
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.

Kezdõknél pl egykezes súlyzós edzésnél hogyan nõl jobban a kar: ha csinálok 4*12 szériát vagy ha csinálok 12*6 szériát?

Roger6
Okés, értem, jogos. <#vigyor3>

Valóban drága a kreatin, az egyetlen dolog ami drágább mint Magyarországon, viszont ha nincs benne a listában akkor meg az lenne a baj, tapasztalat 😊 😉

De ezenkívül bármit be tudok szerezni, de ezek azok az elterjedt termékek amik olcsóbbak és jobbak mint itthon és legszélesebb körben használtak.
Roger6
"Étrendkiegészítõkben a kreatin monohidrát és foszfát forma elterjedt, igazán lényeges különbség ezek között nem létezik..." Forrás.
Szerintem ez így kurva drága, ha 100% kreatin monohidrát porról beszélünk. Persze a transzportrendszeres cucc az más...

oliwwer
Valamilyen márkát tudnál mondani? Mert ha ilyen noname cucc akk nem érdekel.
Tibi7
És mennyire látszik meg, h így csinálod?
Sziasztok

Munkámból kifolyólag tudok beszerezni angliából minõségi és bevizsgált táplálékkiegészítõket.

pl.:
5kg 80%-os tejsavófehérje-koncentrátum 18 990 Ft csoki eper vanília málna banán
100g Acetil L-Karnitin por 5 900 Ft
120 db Zöld tea tabletta 2 490 Ft
1 kg Kreatin Monohidrát 8 490 Ft
4.54 Kg 80%-os ízesítetlen tejsavófehérje-koncentrátum 14 490 Ft
1 kg L-Glutamin 9 900 Ft

Ha érdekel valamelyik cucc szóljatok, kéthetente ad le rendelést a cégem.

email: [email protected]
Roger6
<#eljen><#hehe><#eplus2>

Egyébként tényleg így van, én amióta nem használok szinte semmilyen tápkieget, hanem inkább figyelek a kajára, és sütök naponta kétszer, sokkal gyorsabban fejlõdök. És az étvágyam is jobb. Fél órája ettem 200 g (kb) csirkemellett egy zacskó rizzsel, mellé pároltam zöldséget, és már most alig várom, hogy elteljen a két óra, és újra egyek. Pedig csak 80 kiló vagyok, vékony gyerek, mégis mindig éhes vagyok. <#vigyor3>

jazzy
csirke
melyik az a tömegnövelõ amiben kevésbé van cukor?
Naponta 2x. Lábemelés, sulyzóval felülés, oldalfelülés. Délután,kitartások ( láb 10 centire a földtõl,etc...)

Triathlon for life

BADE
vki ismeri a Body Steel Gym-et Pesten?(Hungária körút,a Mexikói úttal párhuzamosan)
Neten semmit nem találtam róluk.
Vagyis de,úgy találtam az elõbb belinkelt panaszlevelet😊
De gondolom nem ugyanaz a kettõ.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Tyler1
én se vettem észre alatta a szöveget, de eltudtam olvasni a levelet 😄 de nagyon fake szagúnak tûnik a dolog.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DeerHunter01
😄DDDDD

\"Erről van szó!\"

Roger6
Alatta ott van vazze az e-mailok szövege is, azokat olvas, ne a kézírást.

plck
énnemtudom elolvasni!😄😄😄

BADE
ezen jót derültem😊
Panaszlevél Edzõterem

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

oliwwer
Akkor azért volt 😊
DaemoonHunter
Ebben igazad lehet, mivel tavaly így csináltam és komoly lábfájásaim voltak, bár nem tudom ettõl volt-e vagy sem, de csontig hatoló fájdalmak voltak már kisebb futás után is. (akkor 15kg jött fel 5 hónap alatt).
Az biztos, hogy most még jobban ráállok a lábazásra is, mert tavaly elhanyagoltam, illetve kajálásban még több fehérje, és gyümölcs, zöldség lesz.

SeanJRRussel
sztem az relatíve sok,meg terheli aaszervezetet...

hello. valaki nem szokott Capriovus kft-tõl rendelni szolnokra vagy környékére? már ha egyáltalán van ilyen

DaemoonHunter
Én akkor szoktam fogyni ha van nõ😄 Nem is kicsit. De most tömegelés van 1000 el, heti 1kg plusz jó lenne, úgy gondolom tartható lesz.

matthias92
fel a fejjel, a kezedet a villával emeld a szádhoz, ne fordítva. 😊)

sapkafej
na, miután elhagyott a barátnõm és fogytam 1 hét alatt 4-5 kilót, úgy döntöttem, hogy újra edzés. és újra evés

György

SeanJRRussel
Diéta van és nincs nagy kedvem írni,amúgy is özönlik a hülye és már 100aadjára nincs kedvem ugyan arra a kérdésre vélaszolni<#idiota>

plck
alap<#hehe>

Roger6
De nagy csend van errefelé mostanában.<#vigyor3> Mindenki nyom ezerrel? <#hawaii>

matthias92
mmint nem azért betegedtem le, mert abbahagytam, hanem mert megfáztam, vagynemtudom. jövõhéten ha már végre tuti egészségesebb leszek, megyek edzeni. hízniakaroook.
amúgy nagyonjó anyag, forróvízzel keverem, meg teszek a shékerbe még 1 kanál cukrot meg egy kanál kakaóport is (teáskanál). így a fini (y)

matthias92
én szedtem, meg még maradt is egy pici. abbahagytam a szedését, lebetegedtem, elfeledtem, de ujból elõvettem manapság. <#vigyor>

plck
én heti 2X 4X20-25 felülés + hasprés

Tibi7
Heti 2-3X 3-4 szétria hasprésbõl, lábemelésbõl. Nem mondom, lehetne szebb is a hasam...
Személy szerint heti 2X olyan 2-3 szériát végzek lábemelésbõl és hasprésbõl. Egyelõre elégnek tûnik, ha belegondolunk az alapgyakorlatoknál mindig dolgozik a has is. Nyilván igyekszem mindig jól megfeszíteni hogy stabil legyen a törzs+a teljesítményt is növeli bizonyos fokig.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik