Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csajokat bírom, télen is kinn a fél picsa, aztán olyan zsírtenger nõ oda, hogy soha az életbe nem szedik le. Ahol nem öltözöl föl rendesen, ott számíts a termoinszulációs céllal fölhalmozott adipociták szignifikáns hipertrófiájára s hiperpláziájára is. Csak azért írtam így, mert így olyan tesztoszteron-nemzetes, mintha angolból fordította volna valami fizetett csávó.
Plusz, teremben is jó a mackó-melegítõ. Ízületeket melegen tartod, élénkebb a keringés, jobb a durranás. Meg betegségre is elsõ osztályú, én akárhányszor taknyos leszek, megfázok, csak jól beöltözve leedzek egy közepes intenzitásút (az intenzitás a használt súly, úgy tudom) és estére kutyabajom.
Plusz én pánikolós, fosós hülyegyerek vagyok, aki fél a szûk helyektõl. Ha feszülõs cuccokat veszek föl, mindig felmegy a pulzusom az egekbe, kitágul a pupillám és teljes vészhelyzet áll be, kapkodó, ideges leszek. 😄
Szóval, félek a szûk ruháktól. Meg egészségesebb a normális, laza fazonú. (No nem arra gondolok, mikor hat számmal nagyobb melegítõt veszel, meg gatyát, s a pöcsöd kilóg, meg nem látják a kézfejed, plusz folyamatosan a nadrágszáradon taposol. 😊 )
Viccet félretéve, hülye kérdéseket ne tegyél fel, fiatal vagy, és rögtön hipp-hopp eredményt akarsz. Ez nem villámsport, ha meg van minden ahogy kell, hónapok múlva látni fogod az eredményt, ne legyél türelmetlen és akkor jó érzés lesz az 5.-n hónapban belenézni a tükörbe hogy mennyit változtál, pedig csak a kaja van meg rendesen. és az a lényeg.
Hozzáteszem, senki nem tudja te milyen vagy, milyen gyorsan nõsz, milyen a genetikád, mit eszel , hogy eszel, mittudomén. és hidd el nem is érdekel senkit csak téged érdekeljen. off
#17130: Okés, mondjuk egy szûk ujjú póló megfelelõ lehet erre, nem ?(Mármint ami a kart illeti)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
#17125: Ez miért hülye kérdés? Utána olvastam már sokszor, minden ember más a fejlõdésben, de általánosítani lehet hónapban..
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mennyi idõ kell ahhoz, hogy ruhában látható legyen az eredmény?
Kösz.;-)
Bicepszre eddig 4*10 et csináltam 3 féle gyakorlattal.
Akkor attól nem fejlõdik az izom szerinted?
Aztán meg, elsõ sorozat bemelegítés, hogy érezd az izmod, utána 12-15 szabályos lassú ismétlés, hogy a végén már kicsit nehezebb legyen.
Utána olyan súly aminél 12-nél bukó van, aztán olyan aminél 10-nél, aztán olyan aminél 7-8-nál bukó és ezután pihenés nélkül vissza arra a súlyra amibõl 12 ment ki és halálig nyomni, ezután még két három munkasorozat egy másik gyaksziból és kész a karedzés.
Segítségre lenne szükségem.
Kezdõknél pl egykezes súlyzós edzésnél hogyan nõl jobban a kar: ha csinálok 4*12 szériát vagy ha csinálok 12*6 szériát?
De ezenkívül bármit be tudok szerezni, de ezek azok az elterjedt termékek amik olcsóbbak és jobbak mint itthon és legszélesebb körben használtak.
Szerintem ez így kurva drága, ha 100% kreatin monohidrát porról beszélünk. Persze a transzportrendszeres cucc az más...
Munkámból kifolyólag tudok beszerezni angliából minõségi és bevizsgált táplálékkiegészítõket.
pl.:
5kg 80%-os tejsavófehérje-koncentrátum 18 990 Ft csoki eper vanília málna banán
100g Acetil L-Karnitin por 5 900 Ft
120 db Zöld tea tabletta 2 490 Ft
1 kg Kreatin Monohidrát 8 490 Ft
4.54 Kg 80%-os ízesítetlen tejsavófehérje-koncentrátum 14 490 Ft
1 kg L-Glutamin 9 900 Ft
Ha érdekel valamelyik cucc szóljatok, kéthetente ad le rendelést a cégem.
email: [email protected]
Egyébként tényleg így van, én amióta nem használok szinte semmilyen tápkieget, hanem inkább figyelek a kajára, és sütök naponta kétszer, sokkal gyorsabban fejlõdök. És az étvágyam is jobb. Fél órája ettem 200 g (kb) csirkemellett egy zacskó rizzsel, mellé pároltam zöldséget, és már most alig várom, hogy elteljen a két óra, és újra egyek. Pedig csak 80 kiló vagyok, vékony gyerek, mégis mindig éhes vagyok. <#vigyor3>#vigyor3>
Triathlon for life
Neten semmit nem találtam róluk.
Vagyis de,úgy találtam az elõbb belinkelt panaszlevelet😊
De gondolom nem ugyanaz a kettõ.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Panaszlevél Edzõterem
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Az biztos, hogy most még jobban ráállok a lábazásra is, mert tavaly elhanyagoltam, illetve kajálásban még több fehérje, és gyümölcs, zöldség lesz.
György
amúgy nagyonjó anyag, forróvízzel keverem, meg teszek a shékerbe még 1 kanál cukrot meg egy kanál kakaóport is (teáskanál). így a fini (y)
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik