Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matthias92
szerintem ha ragaszkodsz az egy adaghoz, akkor felét elõtte félórával-órával, meg felét utána.
pihenõnapokon is fontos a kaja! még fontosabb szerintem, mint edzésnapokon.

Eagle16
Edzés után jó lesz. Pihenõnapokon is ihatod, például reggelire nagyon jó.

Edzés után a legjobb kombó a tejsavóprotein + szõlõcukor, majd utána szilárd kaja. Esetedben edzés után megiszod a tömegnövelõt, amiben van fehérje és szénhidrát is. Utána meg szilárdat eszel.

Edzés elõtt is kell szénhidrát meg fehérje is, különben nem lesz energiád.
(de azért ne elõtte fél órával egyél, hanem elõtte 1,5-2 órával)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Akkor kipróbálom.
Egyébként edzésnapon edzés elõtt, után vagy közben fogyasszam el ezt a kis turmixot a tömegnövelõvel? Mikor a leghatásosabb? És pihenõnapon is fogyasszam?
Edzés után fontos az étkezés? Mi a szükséges az edzés után: a fehérje vagy a szénhidrát? ÉS edzés elõtt?
Bocsi srácok, asszem ezek számomra igen fontos kérdések, ezért kérdezõsködök annyit... 😛
Eagle16
Nem szedni kell, hanem enni. Az csak kaja. Amúgy jó cucc, mehet nyugodtan. Persze emellett ne hanyagold el a szilárd táplálékbevitelt se.
Hogy tudsz megenni fél liter kefírt, úristen 😄
Amúgy én is ilyen nehezen hízó típus vagyok. Ha megvan a megfelelõ mennyiségû szénhidrát, akkor híznod kell. (csak az egyszerû szénhidrátot hanyagold, különben zsírban jön föl az a tömeg)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Üdv srácok!
Ismét egy kérdéssel jelentkezem. Az általatok ajánlott otthoni edzés tökéletes, gyakorlatilag minden izmot megmozgatok heti 3 alkalommal és még konditerembe sem kell járnom, otthon végzem a gyakorlatokat, a "kis" kézi súlyzóimmal.
Az egyik haverom pedig meglepett egy táplálékkiegészítõvel, arra hivatkozva, hogy jobban menjen a tömegnövelés, mivel nagyon nehezen hízok csak. Ezt kaptam tõle: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=3814
Az lenne a kérdésem, hogy merjek én ilyesmit szedni? Mert a napi hatszori étkezést még mindig nem sikerült megvalósítanom, csak max. 4-5-öt. Ez pedig elvileg pótol egy étkezést és elvileg tele van minden jóval is. Ha turmixba töltök fél liter kefirt és mondjuk rá ebbõl a "csodaszerbõl" 1-2 kanálnyit, az úgy kb. megfelelõ? Mit tanácsoltok?
Próbáljam ki egyáltalán?
Viktorr
Tehát 30-60 sec,oké köszönöm 😊

csuszi
ja és azért nyilvánulok meg, mert ennyi energiát érdemelsz te is meg a anabolikus szteroid kolléga pár hozzászólással lentebb, meg a jövõbeni delikvensek, hogy azért leírom, tudjál róla kibaszottul idióta színvonalon vagytok, hátha elgondolkoztok és pótoljátok hiányosságaitok.
pénzért természetesen elmagyarázom miért nem anabolikus szteroid a g-bomb, miért vagy ökör 4 napos fekvenyomásnál. 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
1. tudnám mikor fenyegettelek?😄 nem vagyok én oly agresszív.
2. tudod nagyon szívesen segítek, de az ilyen 4 nap fekvenyomás olyan szinten -100 színvonal, hogy ne haragudj, de nem tépem a szám, fektetek beléd energiát, ha te 5 percet nem szánsz a dologra. de lefordítom neked közérthetõre: bemegyek autós-szerelõs topicba, figyeljetek már srácok, nem megy a verda, víz van a tankban, a motorban tortakrém és kurvára nem MEGY, mi a fasz. a válasz: tegyél bele norbis updatest, akkor jó lesz.

gondolkodom rajta, hogy itt a tavasz, sok a fogynivágyó, akik eléggé nem értenek hozzá, évrõl évre küzdenek a kilókkal, és pénzért el kezdek segíteni nekik. vagy valami hasonló, minden nap egyre több embert látok futni, kínlódni ahogy közeledik a nyár. õk meg nyomják a kiskegyed diétát...

jazzy köszönöm😊

jazzy
Már rakott be képet, sõt videót is amúgy is kicsit régebb óta van itt, szóval hiába támadod le, elõször is olvass vissza jópár oldalt és keresd meg a képét, illetve a hsz-eket hogy hányszor segített embereknek.

Alapokat valóban illene tudni mielõtt az ember elmegy edzeni, vicc, hogy emberek mennyire leszarják hogy 1-1 hülye idióta dologgal mekkora kárt tudnak okozni maguknak, ez a napokon át fekvenyomás, majdénmostjólkinyomomegyszer a 100 kilót és jól a fejemre esik témákkal, stbstb.
Pontosan melyik szálkára gondolsz?

sapkafej
sajnos erre nem lehet egyértelmûen a válaszolni. a jobb vagy a bal karodra gondolsz?
<#eplus2>

György

poruljartal
<#wow3>ilyenkor miért kell megnyilvánulni? senki nem kiváncsi arra, mennyire vagy eltelve magaddal
egy képet igazán betehetnél már magadról, plána ha már írod is a fenyegetõzõ kommentet<#wow3>

on: alkart mivel lehet szálkásítani?

SeanJRRussel
30mp pihenõ kéne.de max 1 perc tovább ne pihenj mert csökken az intenzitás.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

csuszi
a francia rúd azoknak kell, akiknek fáj a simától. amúgy sima on.
4 napon át fekvenyomni, szintén az a kategória, amihez nem megyek le. majd valaki más megteszi.

oliwwer
bb-tv-n találsz errõl videót, Bunny azt mondja, hogy aki tudja edzeni a karját egyenes rúddal, az azzal tegye, mert az plusz egy izmot megmozgat /már nemtudom melyiket/. Nekem pl. nem áll rá a karom az egyenes rúdra, fáj tõle az alkarom, ezért francia rúddal nyomom. De ennek is van a maga techikája; amikor a rúd a mozgássorozat legmagasabb pontját eléri, told egy kicsit elõre a könyököd a testedtõl, nem kell sokat, egy 8 centit, és feszíts rá bicepszre, majd engedd vissza szépen lassan, és a könyöködet is. De ha bejön az egyenes rúd, és érzed h adja mint állat, akkor azzal nyomd.
oliwwer
Nekem akkor volt ilyen, amikor túledzettem magam, ami a te esetedben is elképzelhetõ. Alvászavaraid nincsenek? én alig tudtam aludni, amikor túledzettem magam.
DeerHunter01
és kb mennyi különbség van pl. bicepszezésnél a franci rúd és a sima kétkezes rúd között ?

\"Erről van szó!\"

MEdievil
"4 napon át fekvenyomtam"

És meg sem fordult a fejedben hogy "talán" nem kellene? 😊 Esetleg némi alapismeretekkel kellene kezdened.

F

Fülüke
Üdv!

4 napon át fekvenyomtam, és az utána levõ néhány napon meg nem, és azóta a mellizmomban fura fájdalom van,(nem nyilaló, és nem erõs) nem olyan mint egy izomláz. Lehetséges, hogy nõ az izom? Vagy esetleg más miatt van?

De k*rvajó géped van istenem....

plck
Intenzív edzés:40mp.

(nembiztos.)😄😄😄

jazzy
Próbáltad külön is edzeni?

Ha nem, nem tudhatod, hogy jobban bevált-e mint külön.
DaemoonHunter
En mindig egy napon edzem a kettöt, nekem ez valt be, de majd a tapasztaltabbak megmondjak.

Viktorr
Hello!

Edzésnél baj,ha a hátat és a tricepsztet egy napon edzem?

Még annyit,hogy mennyi pihenõidõt érdemes tartani 1-1 sorozat között?

DeerHunter01
én is arra gondoltam 😊

\"Erről van szó!\"

Roger6
Francia rúd, szerintem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DeerHunter01
Gumikötelet érdemes venni ?
bicepszre mennyire jó ?

vagy vegyek francia rudat inkább ?

\"Erről van szó!\"

plck
Hát nem versenyre😄
Egyenlõre tömegelek<#smile>

SeanJRRussel
Sztem tök mind1 nem versenyre készülsz...De azért ne diétakor egyél tejberizst.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

plck
Heló!
Az lenne a kérdésem, hogy tudom hogy például a fehérje kicsapódik X hõmérsékleten, de mi a helyzet a szénhidráttal.Arra akarok kilyukadni, hogy legalább annyira jó ha tejberizst eszek mint sima rizst?<#vigyor>

Elõre is köszönöm.Üdv, PLCK

Tyler1
te nem anabolikus cuccokról olvastál bazmeg hanem SZTEROIDOKRÓL! olvass utána az anabolizmus szó jelentésének, és rájössz h ami anabolikus az nem egyenlõ a szteroiddal.
aztán másodszor pedig nézd meg h mi az a 2 termék amit felsoroltál. de én azt mondom h amíg ennyire nem vágod a témát, ne gondolkozz kiegészítõ cuccokban.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Roger6
Úr Isten! Te tudod mit jelent maga az anabolikus szó? Ne kösd már össze a szteroiddal! Az anabolikus állapot nézd meg milyen kedvezõ a test számára, ami szteroid nélkül is elérhetõ. Olvass szerintem sokat, rengeteget, mert ez elég .... kérdés volt.
Mondjuk tegnap megkérdezte tõlem egyik srác, hogy miért szennyezem magam amino-savval, az már majdnem szteroid, meg savasít is. Igen... És már két éve együtt edzünk, hát majdnem elsírtam magam, de csak azért sem válaszoltam neki, hanem mondtam, hogy olvass utána barátom.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
kritikán aluli a kérdés...van egy szint, amire én speciel nem megyek le.

Viktorr
Olvastam egy cikket az anabolikus cuccokról,pl a G-Bomb vagy L-Glutamin -ra is igaz ez?

Az anabolikus szteroidoknak vannak azonban árnyoldalai is. Ezek a májkárosodás, az elsõ fázisban szexuális féktelenség, melyet impotencia követ, hajhullás, érzelmi instabilitás, dührohamok, késõbb depresszió

.. ?

Viktorr
Melyik glutamin készítményt érdemes megvenni?

winona
na errõl lemaradtam 😉
mármint, hogy nem szabad linkelni, ill. a hsz-edrõl.

akkor a lényeg már úgyis ott van.
a lenyúlás meg az "ingyenes" próbacsomagok utáni havi rendszerességgel levont "automatikus rendelésekbõl" (100-200$/hó) ill. a lemondás nehézségébõl áll.

bár tudomásom szerint nálunk a bankok figyelnek erre - legalábbis engem szinte mindig felhívtak még bármilyen külföldi rendelés után és megkérdezték, hogy tudok-e róla.
remélhetõleg senkit sem sikerül becsapniuk!
csuszi
11kg mínusz😊 lassan alakulnak a dolgok. még 4-5kg-ot letolok heti 0.8-1 kg-al, a maradékot ûberlassan, heti 0.5-el, vagy alatta.

Roger6
Hiba volt a linket betenned, direkt nem linkeltem pár hsz-el lejjebb...

plck
amugy meg igen rizskókre gondoltam😄

Tibi7
Ez nekem tökéletes! Köszi. Olaj azért gondolom kell alá...??
oliwwer
szerintem rizskók-ra gondolt
SeanJRRussel
Bigbangbe benne vannak azok az anyagok mint ami a hot bloodba is.Én a kettõt nem tolnám egybe de ott van a body.builder.hu-n a Vörös Zolinak a Red Rock Reality mûsora vmeliyk részben kivesézték a témát kresed meg..

mi az a "rizskóff"? :| Rizsfelfújt?
Kicsit érdekes téma:

SZÉKESFEHÉRVÁRON keresek vállalkozó kedvû emberkét, aki kipróbálná a Big Bang et, ugyanis szeretnék vásárolni de vegyesen szeretném használni Hot Blood al. Aki úgy gondolja ideje kipróbálni ezt a terméket és elsõre nem akar 8500 at fizetni, megelégszik fél vödörrel, az írhatna nekem!
Természetesen shop builderbõl rendelek, elõreutalással EGYSZERRE IS RENDELHETJÜK! A dobozt bontatlanul kapja meg, és konyhai mérleggel grammra el tudom osztani ("csalás" kizárva). Fontos volna, mert szeretném használni, de jelenleg se kedvem, se pénzem egy 10.000 Ft os rendelésre 😞

Email címem: tomarguskukacgmail.com
Roger6
Félbevágod a csirkemell-filét hosszában (nem kötelezõ, de én szeretem a vékonyabb szeleteket), megszórod fûszersóval, állni hagyd egy fél órára. Utána serpenyõbe bele, gáz megnyit, és 10-15 percig sütöd, ízlés szerint. Én ennél egyszerûbbet nem tudok.

Tibi7
Srácok nem vagyok vmi konyhatündér, szal abban kérném segítségeteket, hogy a csirkemellett hogyan tudnám minél egyszerûbben finom állapotba hozni, gázon készítve?? Nem akarok ilyen mindenféle öntetes dolgot, csak vmi egyszerût...
DaemoonHunter
Tavaly sok kukoricapelyhet ettem tömegeles idejen, most kihagyom, igazabol nem tudom mennyire szamit jonak tömegelesnel.

Tyler1
reggel én is joghurttal eszem, csak én túrót is rakok bele. amúgy meg vízbe fõzöm fahéjjal.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

oliwwer
Én éppen most úgy eszem, hogy teszkós kukoricapehely, meg zabpehely összekavarva, és leöntöttem nagy danone-os meggyes joghurttal / teszkóban 125ft a 400gr-os/, és nagyon finom.
Nem az a Tozo vagyok, az aranyajánlat meg valós, csak ismerni kell a megfelelõ csatornákat 😊De szóljál adom én drágábban 😊
A zabpelyhet mivel lehet finomat elkészíteni? mert nem nagyon ízlik😊