Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pihenõnapokon is fontos a kaja! még fontosabb szerintem, mint edzésnapokon.
Edzés után a legjobb kombó a tejsavóprotein + szõlõcukor, majd utána szilárd kaja. Esetedben edzés után megiszod a tömegnövelõt, amiben van fehérje és szénhidrát is. Utána meg szilárdat eszel.
Edzés elõtt is kell szénhidrát meg fehérje is, különben nem lesz energiád.
(de azért ne elõtte fél órával egyél, hanem elõtte 1,5-2 órával)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egyébként edzésnapon edzés elõtt, után vagy közben fogyasszam el ezt a kis turmixot a tömegnövelõvel? Mikor a leghatásosabb? És pihenõnapon is fogyasszam?
Edzés után fontos az étkezés? Mi a szükséges az edzés után: a fehérje vagy a szénhidrát? ÉS edzés elõtt?
Bocsi srácok, asszem ezek számomra igen fontos kérdések, ezért kérdezõsködök annyit... 😛
Hogy tudsz megenni fél liter kefírt, úristen 😄
Amúgy én is ilyen nehezen hízó típus vagyok. Ha megvan a megfelelõ mennyiségû szénhidrát, akkor híznod kell. (csak az egyszerû szénhidrátot hanyagold, különben zsírban jön föl az a tömeg)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ismét egy kérdéssel jelentkezem. Az általatok ajánlott otthoni edzés tökéletes, gyakorlatilag minden izmot megmozgatok heti 3 alkalommal és még konditerembe sem kell járnom, otthon végzem a gyakorlatokat, a "kis" kézi súlyzóimmal.
Az egyik haverom pedig meglepett egy táplálékkiegészítõvel, arra hivatkozva, hogy jobban menjen a tömegnövelés, mivel nagyon nehezen hízok csak. Ezt kaptam tõle: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=3814
Az lenne a kérdésem, hogy merjek én ilyesmit szedni? Mert a napi hatszori étkezést még mindig nem sikerült megvalósítanom, csak max. 4-5-öt. Ez pedig elvileg pótol egy étkezést és elvileg tele van minden jóval is. Ha turmixba töltök fél liter kefirt és mondjuk rá ebbõl a "csodaszerbõl" 1-2 kanálnyit, az úgy kb. megfelelõ? Mit tanácsoltok?
Próbáljam ki egyáltalán?
pénzért természetesen elmagyarázom miért nem anabolikus szteroid a g-bomb, miért vagy ökör 4 napos fekvenyomásnál. 😊
MJ rulz Pink Team The Only One
2. tudod nagyon szívesen segítek, de az ilyen 4 nap fekvenyomás olyan szinten -100 színvonal, hogy ne haragudj, de nem tépem a szám, fektetek beléd energiát, ha te 5 percet nem szánsz a dologra. de lefordítom neked közérthetõre: bemegyek autós-szerelõs topicba, figyeljetek már srácok, nem megy a verda, víz van a tankban, a motorban tortakrém és kurvára nem MEGY, mi a fasz. a válasz: tegyél bele norbis updatest, akkor jó lesz.
gondolkodom rajta, hogy itt a tavasz, sok a fogynivágyó, akik eléggé nem értenek hozzá, évrõl évre küzdenek a kilókkal, és pénzért el kezdek segíteni nekik. vagy valami hasonló, minden nap egyre több embert látok futni, kínlódni ahogy közeledik a nyár. õk meg nyomják a kiskegyed diétát...
jazzy köszönöm😊
Alapokat valóban illene tudni mielõtt az ember elmegy edzeni, vicc, hogy emberek mennyire leszarják hogy 1-1 hülye idióta dologgal mekkora kárt tudnak okozni maguknak, ez a napokon át fekvenyomás, majdénmostjólkinyomomegyszer a 100 kilót és jól a fejemre esik témákkal, stbstb.
<#eplus2>#eplus2>
György
egy képet igazán betehetnél már magadról, plána ha már írod is a fenyegetõzõ kommentet<#wow3>#wow3>
on: alkart mivel lehet szálkásítani?
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
4 napon át fekvenyomni, szintén az a kategória, amihez nem megyek le. majd valaki más megteszi.
\"Erről van szó!\"
És meg sem fordult a fejedben hogy "talán" nem kellene? 😊 Esetleg némi alapismeretekkel kellene kezdened.
F
4 napon át fekvenyomtam, és az utána levõ néhány napon meg nem, és azóta a mellizmomban fura fájdalom van,(nem nyilaló, és nem erõs) nem olyan mint egy izomláz. Lehetséges, hogy nõ az izom? Vagy esetleg más miatt van?
De k*rvajó géped van istenem....
Edzésnél baj,ha a hátat és a tricepsztet egy napon edzem?
Még annyit,hogy mennyi pihenõidõt érdemes tartani 1-1 sorozat között?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
bicepszre mennyire jó ?
vagy vegyek francia rudat inkább ?
\"Erről van szó!\"
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Az lenne a kérdésem, hogy tudom hogy például a fehérje kicsapódik X hõmérsékleten, de mi a helyzet a szénhidráttal.Arra akarok kilyukadni, hogy legalább annyira jó ha tejberizst eszek mint sima rizst?<#vigyor>#vigyor>
Elõre is köszönöm.Üdv, PLCK
aztán másodszor pedig nézd meg h mi az a 2 termék amit felsoroltál. de én azt mondom h amíg ennyire nem vágod a témát, ne gondolkozz kiegészítõ cuccokban.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mondjuk tegnap megkérdezte tõlem egyik srác, hogy miért szennyezem magam amino-savval, az már majdnem szteroid, meg savasít is. Igen... És már két éve együtt edzünk, hát majdnem elsírtam magam, de csak azért sem válaszoltam neki, hanem mondtam, hogy olvass utána barátom.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az anabolikus szteroidoknak vannak azonban árnyoldalai is. Ezek a májkárosodás, az elsõ fázisban szexuális féktelenség, melyet impotencia követ, hajhullás, érzelmi instabilitás, dührohamok, késõbb depresszió
.. ?
mármint, hogy nem szabad linkelni, ill. a hsz-edrõl.
akkor a lényeg már úgyis ott van.
a lenyúlás meg az "ingyenes" próbacsomagok utáni havi rendszerességgel levont "automatikus rendelésekbõl" (100-200$/hó) ill. a lemondás nehézségébõl áll.
bár tudomásom szerint nálunk a bankok figyelnek erre - legalábbis engem szinte mindig felhívtak még bármilyen külföldi rendelés után és megkérdezték, hogy tudok-e róla.
remélhetõleg senkit sem sikerül becsapniuk!
SZÉKESFEHÉRVÁRON keresek vállalkozó kedvû emberkét, aki kipróbálná a Big Bang et, ugyanis szeretnék vásárolni de vegyesen szeretném használni Hot Blood al. Aki úgy gondolja ideje kipróbálni ezt a terméket és elsõre nem akar 8500 at fizetni, megelégszik fél vödörrel, az írhatna nekem!
Természetesen shop builderbõl rendelek, elõreutalással EGYSZERRE IS RENDELHETJÜK! A dobozt bontatlanul kapja meg, és konyhai mérleggel grammra el tudom osztani ("csalás" kizárva). Fontos volna, mert szeretném használni, de jelenleg se kedvem, se pénzem egy 10.000 Ft os rendelésre 😞
Email címem: tomarguskukacgmail.com
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.