Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
És emellett fontosnak tartom az edzés utáni szilárd étkezést is, amivel a nap további részében biztosítjuk a tápanyagot az izmoknak.
Nem azt mondom, hogyha nem iszol turmixot, akkor nem leszel izmos, de szerintem sokat segít a fejlõdésben az a kanálnyi protein edzés után.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amúgy én is csak fehérjét meg multivitamint használok, a többi pénzt rendes kajára költöm.
szigorúan egyéni vélemény és tapasztalat (de szerintem 99.99%-nál ez van):
ha 100%ot ér egy ilyen nap, egészséges reggeli, tízórai, ebéd, uzsi, vacsi, egy jó edzés, akkor 1% ez a sok hanta...
én 5-10ezerért a henteshez járok, meg max a sajtpultba, fehérjét is csak azért veszek, mert azzal ízesítem a túrómat nem boleroval. és milyen jó érzés 2 30-as egykezessel bicepszezni😉
Azt hittem létezik valami ûberdurva szénhidrát féle amirõl én nemtudok.
Lehet hogy hülye voltam ez van.<#rolleyes>#rolleyes>
ezt csináltam tegnap (nem az én fotóm, de ugyanilyen volt, "jobb" zsömlében.
én eszem/veszem ezt és hasonlókat, más vegye a vitargot. és még olcsóbb is. ja és a testnek is jobb.
rizs, zab, lenmag, burgonya, inkább eszem finomakat mintsem fizessek a szarabbért többet. egyek kapszulát vagy port, amikor ehetek finom fõtt burgonyát? hülye vagyok én? vegye az aki nem tudja hova rakni a pénzét, vagy balfasz a fõzéshez. még minkig tartom, hogy táplálékkieg.bõl csak vitamin a kell kategória. többi lustáknak, gazdagoknak való...
ui.: a fehérje még okés módjával, sacc napi 50g.
de ez csak az én véleményem, tõlem vehetitek a glutamint, fokozót, ginzeng faszomat dögivel...
Ha nagy hülyeséget mondok javítsatok ki de én így tudom
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
leírásban mi van benne? 30g-ban van 30g ch. fasza üzlet😊 eladják a cukrot sokszoros áron😊 persze meg molekulasúly meg tököm tudja. handa banda.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
- mert egészséges
- mert szeretem
- mert jobb, mint a bolti
- mert olcsóbb, mint a bolti
- mert így jobb, mint vízzel
- stb.
Kérsz még? :S
2.az nem gyúrás volt az ló****.az igazi gyúrás csak most jön majd.
kérdésedre a válasz:
ha egy grillcsirkénél, köröm pörköltnél, vitamin pakknál, tortánál, zserbónál, húslevesnél, kinder csokinál felmerülhet a kérdés, akkor itt is. amúgy NEM. ez nem gyógyszer mellékhatásokkal, hanem étel por formájában (annak hátrányaival és elõnyeivel).
Csak érdeklõdök, hogy lehetnek-e ilyen hatásai vagy nem.
ma megettem egy kurva finom rántott húst, egy adag rizzsel, mellé toltam egy pohár ásványvizet, a vérnyomásom úgy felment, bazdmeg álljak le az evéssel, nekem nem hiányzik hogy ilyen dolgokat produkáljon a "szer".
A srác kedves volt meg segítõkész,de csomó dolgot elfelejtettem megkérdezni,mert zavart voltam.A tömegelésre azt mondta,hogy tök mindegy mit eszek.(azt nem tette hozzá,hogy napi hányszor és hogy mennyit,de ezeket már úgy is tudom)
Igaz egy minta étrend nem ártana...
A kérdésem az lenne,hogy ha a gyúrást kombinálnám nagy intenzítású (H.I.T) sprintekkel akkor lehetséges e minimális zsírosodással izmot növesztenem?
Álljak le vele? Vagy csökkentsem az adagot? Esetleg pihenõnapon ne fogyasszam?
nem kockás hasat szeretnék, csak, hogy kinézzek valahogy, ne mint a kisgömböc 😊
valahol olvastam egyszer egy írást ami a fogyózásról, azaz a testsúlyvesztésrõl szólt.
valami olyasmi volt benne, hogy izomveszéssel jár a fogyókúra, ez mennyire igaz? Ill talán arról volt szó, hogy 100kiló zsírral 30 kiló izom is fogy , vagy így százalékosan...
A kajákról egyelõre nem vagyok hajlandó lemondani, de mint mondtam pocakos vagyok , de az alakom úgymond jó, szerintem(lehet tévedek 😊)
Õk is szeretnének sportolni, és lehet rosszul csinálják.
Én pl nem tudom milyen izmok vannak az alkarban, de lehet mire ezt megírom már 5ször megtudhattam volna a neten;nekem ehhez volt kedvem, és erõm.
Viszont az, hogy ha valaki sportolni akar vagy egészségesen élni, az sokkalta jobb dolog, még ha sután is fejezi ki magát, mintsem.
Meséltek nekem arról, hogy milyen gyakorlatokkal lehet akkor az alkart növelni, ill mi a neve az izmoknak, hogy youtube on esetleg rákeressek?
Pocakot futással érdemes leszedni ugye? Kerékpár is megdolgoztatja azokat az izmokat?
Kb. 2,5 dl vízben oldottam fel fél mérõkanálnyit és jól elkevertem, már amennyire lehetett, de még így is voltak a tetején kis darabkák, amik sehogysem akartak feloldódni, ezeket gyorsan bekapkodtam, majd a vizes cuccal leöblítettem. 😛 Jah és ezt megcsináltam mégegyszer, hogy legyen meg az egy mérõkanálnyi.
Apropó, te mióta tolod a Serious Mass-t? Mi a véleményed róla?
Ez így megteszi, ugye?
Jah és persze ha erõsen zsírosodok, akkor visszaveszem az adagot, de szerintem ez a veszély nem fenyeget - irtó nehezen hízok, már pár éve ugyanannyi a súlyom... :S