Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suliba pedig vigyél. Este meg kell csinálni, berakni a hûtõbe 1 kajásba, reggel bedobni a táskába nem több 10 másodpercnél kivéve ha 900 négyzetméteren laksz és fél nap a hûtõig elérni.
Ha meg elfelejted írd bele indulás elõtt 5 percre a telefonodba, hogy RAKD EL A KAJÁT!! és majd õ csörög neked.
Ismered a mondást, akinek nincs esze, legyen notesze. ( nekem is van 😊 )
http://www.tenke.hu
Amúgy nekem ha ilyesmi gondjaim vannak, eszek kefírt.
http://www.tenke.hu
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Az egyik helyen azt írják aerob edzések a másikon HIT a harmadikon "emelj kis súlyokkal és sok ismétléssel".
A diétán is sok múlik.Az oké,hogy napi 6-8 étkezés az meg van.Sok fehérje és kevés szénhidrát,de mi van ha a szénhidrát meg túl kevés? A fehérjét égetem el a zsír helyett.
Van fennt neten étrendrõl és edzésrõl szóló szálkásítós cikk?
(amúgy a napi étrendben van zabpehely porral,rízs,párolt csirke,paprika,répa,zöldbab.ezeket be is tartom nem csalok.és 3-3,5 liter víz)
Lényeg,hogy fingom sincs mennyire kell csökkenteni a szénhidrátot és hogy nekem kell kitapasztalnom majd a megfelelõ mennyiséget vagy van vmi kalkulátor?
spam. sry
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kezdõ kondiba járó vagyok még nincs 1 hete hogy vettem bérletet. Minden olyan edzés után amit igénybe veszi a vállat, tricepszet vagy a bicepszet, érzem hogy nagyon megerõltettem és megdolgoztattam ezeket az izmokat és van hogy felemelni is alig bírom õket. Na igen az elsõ alkalom után éreztem azokat a jó kis szúrós fájdalmakat másnap, de mostmár csak azt érzem, hogy megvoltak erõltetve, de a fájdalom elmarad vagyis azaz izomláz féleség mi lehet a gond? Több súllyal próbálkoztam ennyi idõ után, de sajnos nem jó mert nem jönnek össze a szériák...
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Majd most pénteken kipróbálom mennyi a plafon
mert kipróbáltam igy és mintha "meghúzódna" egy kicsit 😄
\"Erről van szó!\"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Sok volt a súly. Tartsd szem elõtt, hogy a karjaid ne kapjanak terhelést, vagy legalábbis ne az kapja a legnagyobb terhelést. A fekve nyomás ilyen, meg kell tanulni. Majd rá fogsz érezni. Próbáld meg úgy, hogy kevesebb súllyal, és mikor engeded le, lassan engedd, levegõt beszív, és próbálod összenyomni a rudat, tehát mintha próbálnád meghajlítani. majd lendületesebben kinyomod, de nem úgy, hogy a csípõdet fölemeled, mert megsérülhetsz, plusz szabálytalan, és ne úgy, hogy a könyöködet "kiakarsztod". adja majd rendesen, meglátod.
de multkori edzésnél rendesen izomláza volt a mellemnek is 😊
\"Erről van szó!\"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Beépítem az edzéstervembe. (Csak szeretnék egy picit formásabb férfipopsit.) 😛
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mert az edzéstervem nem dolgozza meg a fenékizmokat.
Edzés után egy(pár😊) banán, a legjobb CH utántöltés😊
Szóval én is ezt támogatom, fehérje+vitamin ami kell.
Szerintem 1000 meg millió "valami tipp" van.(esetleg konkrét kérdésre)<#bee1>#bee1>