33479
-
#20590 Ha átissza a zabpelyhet a lenmagolaj íze? Hallode különleges ízlésed van :D -
Solt #20589 :)) A reggeli zabpelyhet mérem, és közben teszem rá a lenmagolajat... innen tudom, hány gramm. :) Kanállal simán képtelen vagyok lenyelni, mert órákig visszabüfög... ha a zabpehely átissza, úgy jobb... -
#20588 én egyszer mértem le, felespohár kb. félig öntve az 15-20 gramm.
felhörpintem oszt csók. :D -
#20587 Ki a fene méregeti a lenmagolajat grammra, kapjál be egy evőkanállal aztán viszontlátásra -
Solt #20586 No akkor még faggatom az okosokat! :)) A 2 grammot is órákig büfögöm vissza... :D -
Solt #20585 Na igen, csak a többi kiegészítő még ahhoz is kell... és így már kurva drága egy hónap... :S -
#20584 jah, bár nekem az picit drága, de tényleg az a legjobb :) -
#20583 ha vitamin akkor multi pro -
#20582 Nem tudom, hogy mennyire helyettesíti az omega3-at. Egyébként a 2-3 grammot nyugodtan megemelheted akár 20-ig is szerintem. Az már elég lehet :) -
Solt #20581 A Daily One, meg a Daily-Vitamin kb egy kategória ahogy látom...
C vitaminból csipkebogyó alapút néztem ki, annak folyamatos a felszívódása. Napi 1000mg elég gondolom... a Kalcium + Magnézium is meglesz. A korom miatt meg azt hiszem elkél az a Q10... bár ez elég drága, ezen még rágódom.
A lenmagolaj az megy a reggelihez, kb 2-3 gram. Ehhez kell még az omega3 szerinted?
JointX helyett meg az Arthroxon-t javasolták annak, aki nem megelőzni akar, hanem már vannak nyűgök... -
Solt #20580 Multi-X? Az melyik? Nem találok ilyet... :) A JointX-re azt írják megelőzésre jó... én már nem vagyok tini, ráadásul már kattogok... :S -
#20579 javaslom még a lenolajat, hasznos dolog :) -
#20578 Scitec daily vita-min + c-1000 + calcium magnesium + most veszek egy doboz joint-x-et. -
MaRee #20577 Én Multi-X-re esküszöm évek óta, az a legjobb! Ha durvább kell, akkor Animal Pak. Izületekre mehet Joint-X vagy a cápaporcot is megpróbálhatod. -
Solt #20576 Urak! Ti milyen vitaminokat használtok?
Én napi egy Daily One-t, de olvasmányaim alapján ez kevés... kéne még plusz C vitamin, omega 3, kalcium-magnézium, és így 35 körül már a Q10 sem ártana... Jók az infóim? No és akkor még a ropogó izületeimről nem is beszéltem... :S -
#20575 Hehe :D
Vicces kis történetek, szerintem mindenkinek ismerős lesz :) -
#20574 thx :) -
#20573 A különféle döntött törzsű oldalemelések, azoknál nincs jobb. -
#20572 van gyakorlat, ami a delták hátsó részét jobban edzi? -
#20571 Nyár óta már én is hanyagolom, de egyébként megnézitek scitec.hu-n is többen írják, hogy nem nyomnak nagy mögül :) -
#20570 Nekem a Joint-X bejött, csak ajánlani tudom, nem kattog tőle a vállam.. Multivitamin alap, ha nem szedsz.
Megelőzni legkönnyebben úgy tudod, hogy semmi olyat nem csinálsz ami erőlteti, én pl nem nyomok soha nyak mögött, csak mellről. -
MaRee #20569 Hervis, nem herlitz :D hüly vagyok :D -
MaRee #20568 Ilyet. Herlitzben vettem, kb 2ezerrel volt drágább és van rá 3 év garancia. Én sem vagyok egy műszaki zseni, életemben nem vertem be egy szöget sem a falba. :D De ne aggódj van magyar nyelvű leírás rajzokkal, kb 15 csavart kell becsavarni meg egy vezetéket össze dugni és ennyi nagyjából :) Amúgy jó kis gép, én meg vagyok vele elégedve. -
#20567 sztem alapos bemelegítés, megfelelő súlyok, talán ca+mg és ízületvédő.
-
Vladac #20566 Rendbejött a vállam, kösz a segítséget,Vaxi. Meg lehet előzni a visszaesést? Nem fogom megerőltetni, az biztos, de pl. izületvédők szedésével vajon kisebb az ilyen sérülések esélye? -
Vladac #20565 megkérdezném, milyen bicót vettél. Szemezek eggyel a cseh tápos oldalról már egy hete, megérné, de nekem kéne összerakni. Nem vagyok az a műszaki típus... -
#20564 -
#20563 Off: durva cangás videó. -
#20562 Ezt a részét kíváncsian várom ugyan is tavaly is volt olyan h egyik nap +10 aztán másnap -10 akár hogyan is nézem 20 fokos ingadozás.Igazából én is hallottam hogy bitang telünk lesz,hogy hideg az tuti,de hogy mennyi csapadék lesz azt nem tudom.De a böjtje az tuti meg lesz me ez nem normális így... -
#20561 Már volt jelezve, semmi... -
#20560 de ne hg törölje, hanem modiknak jelezze, azok kiintézik innen. -
MaRee #20559 Nyugi fiúk, -20fokokat mutat télre :) Lesz még ennek a melegnek böjtje, hallottam a rádióban hogy a tűzoltókat meg a mentőket hó alól kiásásokra készítik fel. -
#20558 Bannolja már ki valaki ezt a faszt. -
#20556 hát nem normális, h november közepén még a szúnyogokat csapkodom magamon, a lakás meg tele van katicabogarakkal, meg darazsakkal :O
-
#20555 Nekem az a bajom inkább, hogy egyik nap nagykabátban indulok, másik nap pólóban, 3. nap már gondolkodok a rövidgatyán.. lal -
#20554 miért most júniusban milyen idő volt? kabátban járkáltam kb..
de jobb, hogy most van jó idő, mint ha most is nyákos fosszar lenne, mint akkor volt.. vagy esne a hó. -
#20553 Majd nem fogsz mikor júniusban hógolyózni fogunk -
#20552 pedig én borzasztóan örülök neki :) -
#20551 Meg ez az idő is bekavar sztem...NEm normális h november közepén 20 fokok vannak. -
#20550 Rágót nyomjad. Meghozza az étvágyat. Legalábbis nekem.