Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tenkenorman
köszi, kipróbálom remélem beválik😊

http://www.tenke.hu

jazzy
A baj azzal van, hogy hiába magyarázod meg miért nem eszel, ha ez a megoldás. Kelj fel 15 perccel hamarabb, feküdj le hamarabb, hogy fel tudj kelni, toljál magadba kaját 1 hétig, 2 hétig, de szerintem 1 hét alatt megszokod, utána úgy ébredsz, hogy a hûtõ elõtt mászol a földön, és próbálod nyitni.
Suliba pedig vigyél. Este meg kell csinálni, berakni a hûtõbe 1 kajásba, reggel bedobni a táskába nem több 10 másodpercnél kivéve ha 900 négyzetméteren laksz és fél nap a hûtõig elérni.
Ha meg elfelejted írd bele indulás elõtt 5 percre a telefonodba, hogy RAKD EL A KAJÁT!! és majd õ csörög neked.
Ismered a mondást, akinek nincs esze, legyen notesze. ( nekem is van 😊 )
tenkenorman
reggel egyszerûen nem bírok enni. ráadásul negyed órával a busz elõtt kelek. suliba rendszerint elfelejtek vagy csak simán nem viszek, csak ha 6 óra vagy annál több van. nemtom megszokás. de akkor is nagyon lassú az anyagcserém. pajzsmirigy alul tengésem van .

jazzy
De nem azt a szar danonet meg ilyeneket, Pennybe lehet kapni Sissy kefírt, az az egyik legfinomabb és nem kell dupláját fizetned a Danone feliratért..
jazzy
Miért nem tudsz többször? Este hazaérsz 15p alatt összedobod a kaját 1 napra, szétosztod 6-8 felé, beledobod ételesbe viheted magaddal.
Amúgy nekem ha ilyesmi gondjaim vannak, eszek kefírt.
tenkenorman
jah meg suliban valamit.

tenkenorman
napi kétszer tudok enni, délben meg este.

slime001
Kajálj többször egy nap.

AVIRA - \"More than security.\"

tenkenorman
csáo. anyagcsere gyorsításra mit ajánlanátok? cytomel-rõl hallottam de hátha van jobb is.

plck
én meg nem értem😄😄

SeanJRRussel
NNem rossz bár az 1. kommentel nem értek egyet.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Jamirofan89
Ez fasza szerintem.Csak angol,de az nem gond.

Jamirofan89
Tanácskoztam Sean-al és szerinte is elõbb szálkásítanom kéne,de ez megint egy kényes dolog.
Az egyik helyen azt írják aerob edzések a másikon HIT a harmadikon "emelj kis súlyokkal és sok ismétléssel".
A diétán is sok múlik.Az oké,hogy napi 6-8 étkezés az meg van.Sok fehérje és kevés szénhidrát,de mi van ha a szénhidrát meg túl kevés? A fehérjét égetem el a zsír helyett.
Van fennt neten étrendrõl és edzésrõl szóló szálkásítós cikk?
(amúgy a napi étrendben van zabpehely porral,rízs,párolt csirke,paprika,répa,zöldbab.ezeket be is tartom nem csalok.és 3-3,5 liter víz)
Lényeg,hogy fingom sincs mennyire kell csökkenteni a szénhidrátot és hogy nekem kell kitapasztalnom majd a megfelelõ mennyiséget vagy van vmi kalkulátor?

csuszi
ferdenyomás, én a 35-40 fok környékére mondom az ideálisat.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
vagy inkább emberi ruhatárat venni😉😊

plck
2X6 akart lenni.És kõkemény 60 kg vagyok<#eplus2>

iko
Na bakker már 83 kg vagyok 😊. Erõben jót tesz egy kicsi felesleg, de sajnos a ruháim már nem nagyon bírják. Munkához rendes ruhát kell hordjak, ami elég sok költséget jelentene mindent lecserélni (65kg-san is ezeket hordtam 😄). Szóval még 1-2 hét aztán muszáj lesz diétázni. 😞

spam. sry

Melyik gyakorlat a legjobb a mell felsõ részére ( kulcscsont alá ) ?

csuszi
minden idõk legnagyobb sportolója😉😊
és thx.

dragon11
klassz a logód csuszi;-)

Tyler1
diéta! edzhetsz akárhogy ha közben nyomod a kolbászokat kacsazsírral. több fehérje, kevesebb szénhidrát, minimális zsír.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

csuszi
látom jön a tavasz...

Sziasztok!
Kezdõ kondiba járó vagyok még nincs 1 hete hogy vettem bérletet. Minden olyan edzés után amit igénybe veszi a vállat, tricepszet vagy a bicepszet, érzem hogy nagyon megerõltettem és megdolgoztattam ezeket az izmokat és van hogy felemelni is alig bírom õket. Na igen az elsõ alkalom után éreztem azokat a jó kis szúrós fájdalmakat másnap, de mostmár csak azt érzem, hogy megvoltak erõltetve, de a fájdalom elmarad vagyis azaz izomláz féleség mi lehet a gond? Több súllyal próbálkoztam ennyi idõ után, de sajnos nem jó mert nem jönnek össze a szériák...

fook
köszönöm szépen 😊 Szerintetek hogyan kellene edzenem , hogyha a fogyás és szálkásodás lenne a cél ?😊

csuszi
<#eljen>
kivétel ha 2x6 akart lenni😊

Jamirofan89
Köszönöm! Így már világos,hogy kell csinálni. 😊

SeanJRRussel
6X2 es ismétles agyatlan hülyeség...minimum 6 ismétlés legyen már mert 2 tõl semmi nem fog fejlõdni...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

oliwwer
súlyodtól függ.
plck
Halljátok, az ugy megfelelõ fejlõdés ha 5 hónapja csinálom és 65Kg kiment 6X2szer😄😄
Majd most pénteken kipróbálom mennyi a plafon

plck
Én is így nyomom<#vigyor>

DeerHunter01
a hüvelykujjad nem fáj mikor kinyomod ?
mert kipróbáltam igy és mintha "meghúzódna" egy kicsit 😄

\"Erről van szó!\"

Roger6
Én inkább linkelek egy videót, mindent nézz meg rajta. Magyarúúúú van, érteni fogsz mindent, ha így csinálod, tuti bedurrantod a melled minden mell-edzésen. Videjó. 2:59-nél nézd meg, hogy fogja meg a rudat. Számomra rendkívül nagy elõrelépés volt mell edzést terén az, hogy a hüvelykujjammal nem fogtam át a rudat. Így minden a mellre ment, be is durranok tõle mindig. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jamirofan89
Hûûû köszönöm szépen a segítséget!!!<#zavart1><#pias>

oliwwer
Szia.
Sok volt a súly. Tartsd szem elõtt, hogy a karjaid ne kapjanak terhelést, vagy legalábbis ne az kapja a legnagyobb terhelést. A fekve nyomás ilyen, meg kell tanulni. Majd rá fogsz érezni. Próbáld meg úgy, hogy kevesebb súllyal, és mikor engeded le, lassan engedd, levegõt beszív, és próbálod összenyomni a rudat, tehát mintha próbálnád meghajlítani. majd lendületesebben kinyomod, de nem úgy, hogy a csípõdet fölemeled, mert megsérülhetsz, plusz szabálytalan, és ne úgy, hogy a könyöködet "kiakarsztod". adja majd rendesen, meglátod.
DeerHunter01
nekem is szokott ilyen lenni elég sokszor.
de multkori edzésnél rendesen izomláza volt a mellemnek is 😊

\"Erről van szó!\"

Tyler1
nehéz súllyal tolod, átveszi a kéz a nyomást.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jamirofan89
Fogalmam sincs.Ma voltam elõször és kb. leszartak.

csuszi
szerinted?

Jamirofan89
Hello! Az normális,hogy fekvenyomás után csak karom,bicepsz & tricepszben van rohadt nagy izomláz,de a mellizmomnál semmi?

SeanJRRussel

plck
Köszi srácok, ezek jók lesznek!
Beépítem az edzéstervembe. (Csak szeretnék egy picit formásabb férfipopsit.) 😛
Roger6
Hát én nem vagyok nagy szakmabeli a fenék-formálásnál, de úgy gondolom, hogy pl. a kitörés, illetve a guggolás hasznos lehet a fenék számára. Persze ezek fõleg lábra való gyakorlatok, de a seggemet is szoktam érezni mocskosul egy-egy ilyen durvább lábazós nap után. Ha pedig kimondottan csak seggre: link.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Lazarus
Szabad súlyos kétkezes guggolástól nekem duplájára nõtt a seggem
Fenékre milyen otthon végezhetõ gyakorlatot javasoltok?
Mert az edzéstervem nem dolgozza meg a fenékizmokat.
Naigen, a fehérje még csakcsak, abból a por van olyan minõségû, mint ami a kajában van. De a CH kiegészítõben kb csak cukorként található meg, annál mindenképp jobb a rendes kaja, és olcsóbb is.
Edzés után egy(pár😊) banán, a legjobb CH utántöltés😊
Szóval én is ezt támogatom, fehérje+vitamin ami kell.

plck
vettem.köszönöm

jazzy
A tojásban többnyire igen, a túróban kazein van, ami egy lassú felszívódású fehérje, ezért azt északára szokás enni mert hosszabb ideig ellátja a testet tápanyagokkal.
plck
Én meg azt szeretném kérdezni hogy a tojásban, túróban a testépítõk számára 100%-osan megfelelõ fehérje van?(Ami tudtommal tejsavófehérje.Ha nem sajnálom.)

plck
EDZÉSTERVEK
Szerintem 1000 meg millió "valami tipp" van.(esetleg konkrét kérdésre)<#bee1>