Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Képtelen vagyok izomlázat kreálni a bicepszembe.Mellembe minden melledzés után hatalmas...Tricepszbe nem nagy de pici van és hátamba is durva.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Meg amúgy sem menne ez az egy izmos ötlet, mert a húzódzkodáshoz is nem csak egy izmodat használod, ezért ahhoz hogy fejlõdj a többi izmot is erõsíteni kell hozzá.
http://www.tenke.hu
Glory, Glory Man. United!
mi lehet? mert nem olyan kemény és 8-10 perc alatt eltûnik
A mellkast fõleg az áthúzás nevû gyakorlattal lehet tágítani, de nem tudom pontosan mire is gondolsz.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az lenne a kérdésem ,hogy nekem elég széles csípõm van, így úgy nézek ki mintha beestek volna a bordáim.Meik testrészemre kéne edzenem és hogyan ,hogy ez megváltozzon ?
A túrót én mondjuk édesség gyanánt fogyasztom, nem olyan nagy ügy.
Nálunk a gáz nem téma, a víz annál inkább. Nagyon hiúk vagyunk ha tisztaságról, friss illatról van szó, mindenki 2-szer zuhanyzik legalább, meg egyéb dolgokra is rengeteg víz megy el. A gáz azért nem téma, mert én speciel 18-19 fokon érzem a legjobban magam, s télen is két nyitott ablak mellett alszom.
Környezetvédõ annyira nem vagyok, de érdeklõdnék a mennél gazdagságosabb energiaforrások után. Valahogy a zöld energia s zöld technológiák olyan science-fictionösen hatnak, s ez kicsit elvarázsol, elõhozza a gyermeki énemet. Pl. Most nagyon várom már az új Auris hibridet, mert egyrészt nagyon Toyota-párti vagyok, másrészt néha aranyszínû aurissal a garázsomban álmodok hibridhajtással.
Hívjatok fasznak: D
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
és tökéletes zsírforrás.
ch ban tökéletesen egyetértek, csak én nem bénázok zöldségesnél, mindig azt veszem a boltban ami akciós, fagyasztott, bele a vízbe oszt csókolom.
zablepény tetszik, kipróbálom. én a zabot a kaukázusi cuccal tolom, és kurvára szeretem én is, még magában is õrölve. tetszik az a homok állag, nemtom miért. tiramisus fehérje, zab darálva, lenmag darálva + kaukázusi nagyon fájintos. lassan lejövök a sovány túróról, megmondom õszintén semmiben nem bízok, amit készen veszek a boltban. mindent nyersen kell, különben baszhatod, ott kúrnak át ahol tudnak.
nyers hús, nyers zöldség, saját készítésû kefír, c vitamin aszkorbinsav nem kapszula, mindent magamnak csinálok. még a házam passzívvá történõ átalakítását is meglépem nyáron, 20 rugós gázzal elmehetnek a faszba áprilisban, még a gázórát is leszereltetem, minden napenergia, és szarok a világra. pár év alatt visszajön az ára, utána nyereség, plusz az ingatlan értékét is meglöki.
MJ rulz Pink Team The Only One
Van egy elõnye: még a hülye is el tudja készíteni.
Szerencsére én olyan mókás anyagcserével vagyok megáldva, hogy minél több szénhidrátot eszek, annál tunyább, lassabb, álmosabb vagyok, így tök jól elzümmögök edzés utáni zabommal, napközbeni zöldségeimmel, meg a reggeli zablepénnyel.
Utóbbiban az a prosztó, hogy mivel úgyis este készítem el a kaját, így csak 4-5 tojás feltör (sárgájával együtt, bullshit nro. n az, hogy nem szabad a sárgáját megenni) belemer 2 kanál zab, víz, fahéj, késhegynyi só, édesítõ. Összeráz. Reggel kómásan felkel, beleteszek 1 kicsike szódabikarbónát vagy sütõport, beleöntöm serpenyõbe, elmegyek szarni.
Szarás után megfordítom (kb. egy kerek felfújt pizzatésztához hasonlít) zuhanyzok, kiveszem, megeszem. Jó, mert olyan íze van, mint a frissen sült kenyér vagy tésztaféléknek, sõt, hovatovább, darált lenmaggal, meg egyéb nyalánkságokkal iszonyat fincsi. És meleg.
Bevallom, a pázsitfüvektõl úgy félek, hogy rettegek, kerülök minden fajtát (rizs, kukorica, búza, rozs, árpa, pfejj) de a zabról nem tudok lemondani. Sajnos elég addiktív a zab, úgy vettem észre, hogy van valami kis extra a természetes ízében ami vonz. Amúgy a kolomper se rossz, de utóbbi szvsz a legfinomabb csak úgy, héjában fõzve sós vízben, és hidegen.
Esetleg még edzés után szénhidráttöltésnek nem rossz a banán, nomeg, ami angolul "berry"-re végzõdik, az mind jöhet. Gyümölcsök közül amit ki nem állhatok, az a dinnye, alma, körte, az összes barack (kiv. nektarin, az finya!), kivi. Érdekes módon a dinnyével rokon fajokat nem emésztem, tökfajták, uborka, minden dinnye akkorára felfújja a beleimet, hogy a Hindenburg Luftschiff eltörpülni látszik. Az almák szintúgy, de azok még meg is fingatnak! 😄
Na jól elkanyarodtam a témától, de nem baj. Diétára a legjobb szénhidrátforrás szerintem mindenféle zöldség. Diétázni nekem úgy vált be, hogy napközben csak zöldség, edzés alatt meg szõlõcukor, utána semmi szénhidrát. Így megõrzöm erõm, izmom, és a kaksi se akad meg. De ez lehet az én kifacsart hülye testem átka.
#17357 - Nem hallottam még olyat, hogy bárki is krumplival diétázna rizs helyett. Szóval szerintem ez esetben igaza lehet annak a dietetikusnak, bár elég meredek dolgokat tudnak mondani.
AVIRA - \"More than security.\"
a gk index megint más kérdés, amiben a burgonya az egyik legjobb, csak azt nem értem hogy jön az ide?😊
"de ha nincs meg a helye akkor bizony cukorrá, zsírrá alakul. de ez már megint más"
ez baszod mindenre igaz, a húsra is!!! amiben egy kumma ch sincs. ez energiabalansz kérdése, ha egész nap húst eszel, de többet mint ami az energiaigényed, akkor hízol. és ha egész nap csokit eszel, de kevesebbet mint az energiaigényed, akkor fogysz. csak éppen nem mindegy mibõl fogysz, milyen nehézségek árán, és milyen egészségi hatások mellett.
pl diétában nyugodtan letolhat az ember napi 40-50dkg bureszt, és annak azért van térfogata.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
a sónak meg semmi köze nincs az emésztéshez. hányásnál hasmenésnél az eltávozott sókat pótolni kell.
AVIRA - \"More than security.\"
Hasmenésre a zöldséget nem tom de a só tuti megfogja,akár eszel egy csomag sós ropit vagy csak magába kajálsz egy kis sót az helyre rak,ez saját tapasztalat 😄 De bene tegye vki vízbe mert tuti összehánnya magát...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever