Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tenkenorman
mamám csinált túrót, és vagy 2 liter savót férretett. akkor megigyam😄? ez most komoly kérdés volt

http://www.tenke.hu

plck
Az akkor úgy<#eljen><#nyes>

Tejsavo

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

plck
Jó azt látom én is, csak azt nem hogy ez milyen típusú fehérje<#vigyor3>

Tibi7
Értem. köszi
Lenmagolaj: elõsegíti a regenerálódást és a zsírégetést
Brokkoli: sok féle vitamint tartalmas(A,C,béta-karotin, stb) és ha jól tudom emésztés segítõ hatása van.

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=4811

Tibi7
Kérdezném hogy sokfelé látom hogy sok brokkolit esznek. Na most én kalória táblázatból azt látom, hogy a tartalmazott tápanyag alapján nem kehet valami különleges zöldség. Akkor mégis miért? A másik pedig a lenolaj. Látom azt is elég sokan fogyasztanak. Ezek miért jók végül is?
SeanJRRussel
tömegnövelõ...35% fehérje 5x% ch vmi iylesmi...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

plck
És ez a Vm35 100% tejsavófehérje, vagy sem?<#idiota>

DeerHunter01
köszi a válaszokat.

\"Erről van szó!\"

Tömegnöveléshez kell az a szénhidrát.Plusz van benne kreatin, taurin...

SeanJRRussel
100% Whey Pro-t vegyél,nem is túl drága,nagyon jó kieg és a szénhidrátért felesleges + ban fizetni...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Vm35 midnenképp jobb.

DeerHunter01
errõl vélemény? vagy inkább volumass 35 ?

\"Erről van szó!\"

Volumass 35öt ajánlanám szintén Scitectõl, nálam bejött 😊 Vagy ha olcsóbb kell akkor Cytogen termékek.

lamase
kell hát, multi-xet én is tudom ajánlani, kezdésnek meg mehet valami magas fehérjetartalmú de mindenképpen olcsóbb kiegészítõ.

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Viktorr
Akkor jóltudtam,hogy kell a vitamin. Köszönöm szépen a megerõsítést 😊

MEdievil
Istenem.. miért kell dezinformálni? Ez valami kényszer?

Pár ezerszer már átbeszéltük a topikban még is mennyire fontosak a vitaminok! Egy átlagembernek is nem hogy annak aki elkezdene sportolni!

Igazából azt nézd hogy mi van benne. Cvitaminból a por alakban 400g-os kiszerelés például verhetetlen az multi mellé is mindenképp ajánlott.
Ha olcsón kell talán vita-X v. Daily Vita-Min mehetne például. Meg majd ajánlanak a többiek is.

F

Aki azt mondja hogy kezdõ testépítõnek nem kell multivitamin, az buta.
Multi X-et ajánlom a Scitec Nutritiontõl.

jazzy
Mindenképpen jó, ha veszel valami multivitamin pakkot. Menj be egy testépítõ vagy fitness boltba és kérd ki az eladó tanácsát, hogy valamiféle multivitamint szeretnél. A legjobb ha a multi mellé veszel C vitamint is.
Én most Dymatize Nutrition Multivitamint szedek és Scitectõl C 1100at.
Viktorr
Értem,csak több helyen is olvastam,hogy kezdésnek egy tömegnövelõ vagy fehérje+vitamin csomag ajánlott.

dragon11
Kezdõknek szerintem nem kell még.:] egyél zöldséget/gyümölcsöt.😄

tenkenorman
sárgarépát, zöldséget, gyümölcsöt. ha már kérdezed.

http://www.tenke.hu

Viktorr
Sziasztok!

Kezdõ testépítéshez milyen vitamincsomagot ajánlotok?

dragon11
Ahhoz, hogy látható legyen hogy dolgoztál.😊

csuszi
1év? mihez?😊😊

MJ rulz Pink Team The Only One

dragon11
1év azért elég, de valóban.. 2év már nagyon látványos.

SeanJRRussel
3 év kell ahoz de legalább kettõ h télleg látszódjon h igenis van valami nem csak zsír.De én segghülye vagyok meg csak arcoskodok itt nem is értek semmihez majd megmondják mások...

Persze hogy nem😊 Akartam is írni,de gondoltam hogy egyértelmü.

Triathlon for life

csuszi
hát neki se ettõl lett ilyen mellizma😊
de azért kajálja be szépen a sok otthoni edzõ.

MJ rulz Pink Team The Only One

Roger6
Bocs a reklámért, szerintem érdemes lesz nézni: videjó.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nincsen olyan edzésterv, amivel 12 hónap alatt profi izmokat lehet növeszteni 😊 Fõleg nem súlyzó nélküli gyakorlatokkal, bár ez inkább genetika kérdése, de 12 hónap az még normális táplálkozás és teermben edzés mellett is szinte semmi ebben a sportban.

Danus16
nem pont.

valami részletesen kidolgozott terv volt, hónapokra és napokra lebontva.
Csak eltûnt a géprõl, pedig megvolt.

http://www.youtube.com/user/kilipeti

SeanJRRussel
Amihez nem kell gép azok a szabadsúlyos gyakorlatok.BBTV-n volt is vmelyik részben ilyesmi h mutagattak gyakorlatokat otthoni edzõknek.Scooby gyerek meg nagyon jókat mond de kimondottan kezdõknek szóló,én nem próbáltam õket mert terembe járok de jónak tûnnek.

Talán rá gondolsz?

Scooby

Triathlon for life

Danus16
Hello!

egyszer találtam valami tök jó edzéstervet amit nem is tudom kialkalmazott, és 12 hónap alatt olyan profi izmokat lehet növeszteni vele hogy ihaj.
Nem volt benn sok gép, inkább fekvõtámaszok, felülések, egykezes súlyzó stb...
Nem tudjátok, melyik edzésterv az?

Vagy nem tudtok valami olyan kipróbált híres edzéstervet, ami minél rövidebb, fokozatosan erõsít és elejérõl kezd és nem kellenek hozzá gépek?

http://www.youtube.com/user/kilipeti

plck
ez a kanalas...😄

sapkafej
én a romlott kajákra esküszöm, rohadt banán, aludttej, stb
😄

György

dragon11
Egyre jobb a topik színvonala esküszöm.😄

MEdievil
Szerintem egy nagy adag hashajtóval és erõspaprikával kezd az felgyorsítja az anyagcserét! <#bdead>

F

hallottam h van gyerekeknek olyan köptetõ ami gyorsítja a fehérje színtézist, elég sokan szedik, nem tudja valaki mi a neve
MEdievil
Valaki problémázott régebben, hogy "nincs semmi téma" és túl nagy a nyugalom a topikban. Megérdemelné hogy kiskanállal verjük agyon 😊

Amúgy pedig a legfõbb törvény a józan ész! Néha nem ártana használni...

F

plck
<#eljen>

lamase
Szerintem amíg a géped teljesítményével faszagyerekeskedsz húzzál te a gecibe, pláne ha azt se tudod mirõl van szó. Éh gyomorra, majd lefekvés elõtt ez van rá írva. Különbözõ szituációk, mint pl a reggeli edzés, amikor ugye felkelsz éh gyomorra beveszed a kiegészítõt, aztán mész edzeni. De ugye edzés elõtt nem árt ha eszik valamit az ember, de ferike ugye ezt neked nem kell magyaráznom. Hidd el vannak itt nálad okosabbak is, és most fogd vissza magad, a trágár stílust meg a suliba gyakorold ne itt. Úgy gondolom a többségünk elég intelligens ahhoz hogy az általad használt stílus hányingert váltson ki.

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

SeanJRRussel
A szemem kifolyt mire végigolvastam ezt a sok faszságot<#mf1>

Aki meg nem ide való mennyen már a retkes faszba...Minden tápkiegre rá van írva h mikor kell fogyazstani stb...

lamase
Adhatsz tanácsot, mert nem azt kérdeztem hogy kell edzeni, hanem azt hogy mégis hogyan kellene ezt a kiegészítõt szedni, hátha van valaki aki jó biológiából vagy akármibõl ami ehhez kapcsolódik.

Rash87
Én se tudtam,de valóban kurva nehéz volt beírni a keresõbe...majdnem ott is maradtam<#wow3>

Glory, Glory Man. United!

plck
mi a franc az a placebo?<#vigyor>

Roger6
Igazad van. A különbség, hogy én magát a fogalmat közelítettem meg (placebó HATÁS), te pedig miértjét, amitõl kialakul.

"baszki, rengeteg ilyen dolog van, akkor mindet hívjuk placebonak" - igen, az mind placebo - szerintem.

Én csak annyit írtam, hogy segít a bandázs, egyfajta önbizalmat, erõt ad, én ezt hívom placebo-nak. Valószínûleg falsul, mint a mellékelt ábra mutatja. <#vigyor3>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever