33479
-
Solt #20792 :D:D -
MaRee #20791 Alapismeretek - Mielőtt kérdezel olvasd el! -
#20790 húúú ne legyetek túl szigorúak szegénnyel... :) -
liverpool123 #20789 Sziasztok!
188cm vagyok és 72 kg. Úgy gondolom rám férne egy kis izom.:D Veszek is bérletet majd kondiba, de előtte lenne pár kérdésem:
A kockás has tényleg csak átmeneti állapot? Milyen gyakorlatok jók hasra?
Táplálékkiegészítők és egyéb cuccok nélkül, átlagos étkezéssel (napi 5-6 étkezés, 2naponta hús) is érhető el jól látható változás?
Hetente hányszor érdemes menni kondiba?
Nem tudnátok kb-ra összeírni valami edzéstervet, ami minden testrészt átmozgat(ebbe beletartozik futópad, szobabicikli + mell bicepsz....)
Előre is köszi a válaszokat! -
Solt #20788 A folyami harcsának nincs! A tavi halaknak van jellegzetes iszap íze... a folyami halak szerintem kurva finomak, főleg a harcsa... -
MaRee #20787 Hal nekem is bejön, bár nálam ez csak tonhalkonzerv formájában jelenik meg amit legszívesebben néha már kibasznék az ablakon :D Harcsa paprikás lisztbe forgatva meg nyamm..................... Jöjjön csak a gyros tálam -
#20786 fú afrikai harcsából pörkölt tejföllel nokedlivel... ahh :D -
#20785 semmi, csak itt a kárpátok faszában vicces szó a cápa :)
amúgy én ettem már békacombot is, hát az se semmi. -
#20784 Ez nem az a magyar harcsa amit szüleink paprikás lisztbe forgattak, én is utálom a halat, ez ilyen jó zsírtalan fehér húsú hal, megpárolod nagyon fasza. -
#20783 harcsának halíze van?
rühellek minden halat :(
tonhalnak és a cápának sincs halíze, halszaga. -
#20782 Vegyél Afrikai harcsát.. sokszor van leárazva és kurva jó..
Vadak.. amikor az étteremben voltam gyakorlaton, főztünk borókás szarvaspörköltet, hát az beszarás milyen finom.. -
#20781 most miva?
tengerközeli helyeken, kikötőkben, piacokon kurva olcsó és nagyon nagyon nagyon finom húsa van lehet itthon is kapni, de a fagyasztott kiengedve kocsonyásodik és a benne lévő fagyott víz ahogy kienged teljesen elbassza. a fagyasztott az mindig szar ez van, egy szaros csirkemellnél is.
én speciel pörölyfejűt ettem. de ezzel is van baj, eléggé kihalóban lévők a cápafajták is. marad a csirke :) -
#20780 cápát :DDDD -
#20779 áh, én a hal kaják szagát-bűzét sem állom :P max. hallét tunkolni (sok erőspistával) -
Solt #20778 Nekem mániám a harcsa... nem próbáltad még? Paprikás lisztbe megforgatni, oszt platnira vele... én imádom, csak ki-be b@szott drága... -
#20777 kár hogy rühellem a halat
bár a cápát és a tonhalat szeretem
tonhal drága és delfinbarát is vagyok - nem hiszem el az emblémát
cápa csak helyben jó, ezek a fagyasztottak kurva szarok. -
#20776 before van, after nincs - viszont ha lesz, olyan lesz hogy nagyon...durva szintre érkezem. legalábbis az én szintemen.
jelen vagyok folyamatosan amúgy:)
a vadhús jobb minden másnál kivétel a hal, azt semmi nem veri le.
hal
vad
szárnyas melle
szárnyas más -
#20775 Ajánlom figyelmetekbe a mongol éttermet a délinél, isteni -
MaRee #20774 Én speciel még nyulat sem ettem sose, meg semmilyen más vadhúst.A mi családunkban a disznó + csirke a divat, mondjuk édesanyám vegetariánus így ő csak miattam csinál húst, én meg már csak csirkét eszek :) Hallgatom is eleget hogy állandóan csirkemell Meg ugye tonhal konzerv.. :D
A szarvast viszont megkóstolnám :) -
#20773 Igazából szerintem kb mindegy milyen hús, ha száraz hús. Én azért szedem a csirkét, mert nagyon szeretem :D -
#20772 -
MaRee #20771 Szarvas, őzhús
Fácánhús(100gramm) Fehérje: 22.30 Szénhidrát: 0.50 Zsír: 1.90 -
#20770 najó, a héjában főtt krumpli tejfölös-kaprosan + csirkemell kombó az mindig jöhet -
#20769 és mi a helyzet a vadhúsokkal amúgy?
nekem azt mondták hogy a vadon élő állatnak a húsában kevesebb a zsír de nagyobb a fehérjetartalma, mint a háziállatoké.
mert nekünk van 1 csomó fácánhusi, az egészséges nem? jókis száraz soványhús...
amúgy mostanában a szójára álltam rá, próbálom így "rotálni" az étrendem, a sok csirkemelltől már kivagyok :D -
#20768 Csuszi kolega before/after képeivel mi van már??? El van tűnve a srác. -
Solt #20767 Hát Urak... az ember tényleg holtig tanul! :D -
#20766 Megsugom neked, hogy az nem a rizstől van. Ellenben nem kellene annyit szappan után hajolgatnod :) -
#20765 Itt már vigyázni kell ám miket írogatsz, mert kicsit nem figyelsz, elárulod, hogy még banánt is eszel néha, akkor egyből rádfogják, hogy szedsz valamit! -
#20764 kanál -
MaRee #20763 Gondolom poénnak szánta.. :) -
#20762 anabolikus zabpehely hormon :) -
Solt #20761 Miért? Mi van a müzliben amitől nem leszel natural? -
#20760 10 szem rizs reggelire, csak az a baj hogy estére úgy kikészül a picsám -
#20759 nem, dehát a többség a porokat szedi ( vagy éppen nem akarja szedni ), így bátorkodtam az ő stílusukban írni. én a kaját szedem -
#20758 te gyüjtögető életmódot folytatsz?:D -
#20757 Kukoricásrizs! De régen ettem, köszi a tippet, este bevágok egy lábossal belőle. -
#20756 Olvastam hogy reggelente muzlit kell enni, a nesquik pehely is jo reggelire ? -
#20755 Én is azzal indítottam ma, sajtaltöltött csirke meg kukoricásrizs:D -
és ha szedem? ti milyen gyümölcsöket szedtek még? meg húsokat? én ma sajtaltöltött csirkét szedtem meg rizst is szedtem hozzá. -
#20753 De azt ugye tudod, hogy ha tolod a müzlit, akkor már nem vagy naturál?