Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
na majd megnézem, <#crazya><#eljen>

MJ rulz Pink Team The Only One

http://hotfile.com/dl/40245612/7188eea/Body_kajk.doc.html

gyûjtöttem pár pöpec receptet..Bodys kaják 😉

tömegnövelõs,diétás,hal ételek..jó párat megcsináltunk már belõle.finik voltak és hasznosak 😛

Dextróz = szõlõcukor.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Roger6
Szerintem meg vegyetek szõlõcukrot, oszt kész. Bár én semmilyen cukrot nem fogyasztok, még kreatinhoz sem...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

oliwwer
Nálunk lehet kapni a gyógyszertárban. Biztos hogy nálatok is lehet, mert egy 2000 fõs faluban lakom.
McKenny
sparba nem volt. (eladót is megkérdztem)

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

http://hotfile.com/dl/40186211/95466e5/x-files.zip.html

X files magyarul..aki tudja mirõl szól és érdekli akkor töltse 😊

McKenny
most be vagyok spajzolva rendesen és csak arra lenne szükségem.
de mivel nem ingyenes a kiszálitás ilyen kis értékbe ezért nem veszek.
(érdekes hogy kinából 3 dolláros mütyûrkét ingyen kiszálitották, 3 hét alatt)

Tyler1
ha van Spar akk ott keresd, én teszkóba nem találtam.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Végülis ez csak szõlõcukor, tehát jó eséllyel lehet kapni 😊 De ha nincsen végképp akor shop.builderen kb 500ft-ért kapsz egy kilót.

McKenny
egy próbát...

Teszkó?

McKenny
Dextrózt hol tudok venni Balassagyarmat és Salgótarján között?
Remélem lakik vki erre fele😊

Viktorr
Köszi!

Pl csigás oldalemelés.Alulra akasztod a fogókát és úgy húzod oldalra.De szabad súllyal sokkal jobb.

Viktorr
Sziasztok!

Kábeles gépen(#17571) lehet vállra edzeni,ha igen hogyan?

Köszönöm!

jazzy
Sem elõtte sem utána nem a legcélszerûbb, jobb ha reggel csinálod a kardiót.

Ha csak edzésnél tudod megoldani akkor inkább utána csinálnám. Bár kérdés hogy kardióra vagy aerobra gondolsz..
Persze mindkét eset ok, ha elõtte csinálod akkor nagyon jó bemelegítésnek de viszont ne nagyon öld meg magad mert az edzésre semmi erõd nem fog maradni.

Gyökér vagyok, ELÕTTE nem utáéna.Korán van még <#idiota>

Én utána ajánlom.De sose értettem mi értelme súlyzózni meg közbe kardiózni, elég könnyen leszedi rólad az izmot.

Súlyzós edzés elött vagy után kell a kardió?

Köszönöm a választ.

PSN ID: Lord_Mortanius

Roger6
<#rolleyes><#whatever><#unalmas>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

sapkafej
😄DD

hát én két-három 20-30 mp-s szakasz után már megrohadok. lehet én a teljes erõmön felül tekerek? 😄

jamiro... csak így tovább!

György

csuszi
hát hogyne😊 sõt, ha sprintelnél akkor se menne a pulzusod 100felé, te ilyen superman vagy😊

Jamirofan89
épp ez az,hogy tekerhetek teljes erõbõl nem igazán emeli meg a pulzusom.fél óra után kezd fárasztó lenni.ugrókötelezni szerettem volna,de arra meg azt írták h leginkább a glüközt használom el és nem a zsírt égetem vele.vagy mi.pedig 1 hét után nagyon megnövelte az energiaszintem noha percenként meg kell állnom mert olyan megerõltetõ.

sapkafej
rossz címzett

György

sapkafej
lehet ha közben recskáznál is, felmenne 100 fölé a pulzusod
(nem elég jó pulzusmérésnek az, hogy érzed hogy majd lefordulsz a biciklirõl?)

György

Jamirofan89
örülök ha mosolyt tudok csalni az emberek arcára😄

Tyler1
nekem küldtek egyszer próbaadagot belõle, sztem rohadt finom 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

csuszi
😄 nincs az az isten hogy ha valaki hiitel ne akasztaná ki a pulzusát az égbe. de jamiro-tól megszoktuk a hasonló szintet😊

sapkafej
úgy volt hogy tömegelsz, mostmeg már egybõl fogyizol?
a szobabicikli mérõje mutatja a pulzosod? mert sztem az kamu, az enyém se méri rendesen

György

Jamirofan89
hehe.én is megküldöm a szoba biciklit reggeli kardióként 😄 úgy negyed órát.fél perc tempós,fél perc lassú bárhogy tekerek nem sikerül a pulzust 100 fölé emelnem,ezért beiktattam (a biztonság kedvéért)hasprést és fekvõtámaszból-guggolás-ugrást.Na meg ugrókötélt csak az meg már anaerob.1 perc után már meg kell állnom levegõért kapkodni :o
reggel csak egy adag whey-t tolok be tejjel keverve.2 hét alatt minusz 1 kiló.lehet helytelenül edzek vagy a diéta szar.

oliwwer
tejjel is szar?
tegnap vettem 5kg-os scitec 100% whey protein professiont. nem volt csokis, így csokis mogyorósat vettem. hiba volt 😄

iko
Köszönöm a tanácsokat. Most kipróbáltam a fekvenyomást 2 db egykezessel. Így nincs gond úgyhogy áttértem erre.

spam. sry

😄 😄 Én is múlthéten kezdtem el aerob gyanánt tekerni, a szobabicikli már kruva unalmas volt.

jazzy
az évi 4 km nekem is megvan
csuszi
és mostanában heti 1-2 alkalommal edzek, csak hogy hergeljem a kedélyeket, bõven elég, igaz nekem a láb nem kell, évi 4-5000km bringa mellett.

csuszi
én 8 éve nem tolok mást csak fehérjét vitamin pakkot és c-ét. többiben nem hiszek, hot blood pl kipróbáltam, 1. edzés tényleg jobb volt, azóta nuku. nem placebo, gondolom pörgetõ, de szervezet megszokja.

Roger6
Hát az edzés minõsége elég sok mindentõl függ. Mit ettem elõtte nap, aznap, mi történt a munkahelyen, milyen kedvem van. Ha minden szarul sült el, alig aludtam, rosszul kajáltam, akkor aztán jöhet bármilyen energizáló/pörgetõ akármi, szarul fog menni. Tehát neked valószínû összejött sok dolog, ezért pörögtél, és nem a glutamintól.

Más. Már az eszemet sem tudom, mikor használtam tápkieget utoljára, lehet visszatérek jövõ hónaptól megint egy fél évre hozzájuk, ha látom az eredményét. Ha meg nem, maradok a jól megszokott kajánál, csak kicsit megnövelt adagban. Na azt még nem tudom, hogyan fog belém férni...<#szomoru1>

TVelvet
erõsen kétlem, hogy csupán a tudat miatt ment annyira jól az edzés 😊
csuszi
most elbasztad a placeboját, tönkretetted az életét😊

Roger6
Na ez a tökéletes meghatározása a placebonak. <#vigyor3>

TVelvet
Nem tudom, nálam volt pörgetõ hatása az elsõ néhány alkalomkor, én csak a tapasztalatot írtam le.
Roger6
Abszolút nem pörget. Csak glutamin, és kész.

Mivel nincs szerkesztés ezért csak így külön megy:

A két dolog amit meg említesz azok a felszívódást segítik, scitec oldaláról idézve

"Bioperine

A Bioperine az amerikai Sabinsa cég szabadalmaztatott, standardizált feketebors kivonata (Piper nigrum L vagy Piper longum L), amely növeli a hatóanyagok abszorpcióját. A Bioperine az egyetlen olyan szabadalmazott piperin forma, amelynek segítségével növelhetõ a tápanyagok felszívódása és így biológiai hasznosulása. A Bioperine egyik kifejezetten javasolt felhasználási módja az aminosavakkal történõ együtt alkalmazás.

Naringin

A naringin egy bioflavonoid, amelyeket egyébként Szent-Györgyi Albert fedezett fel (P-vitamin néven). A grapefruitból és egyéb citrusfélékbõl nyert naringinnek számtalan pozitív tulajdonsága van, de most itt a legfontosabb az, hogy ez is egy olyan anyag, ami más hatóanyagokkal szinkronban alkalmazva azok hatását felerõsíti (vagy kisebb adagjukkal érhetõ el ugyanaz az eredmény), mivel a felszívódás folyamata során a lebomlásuk szintjét csökkenti, vagyis jobb arányú felszívódást, nagyobb biológiai értéket eredményez. Mindezt bizonyos enzimek gátlásával éri el."

G-Bomb csak glutamin semmi pörgetõ/stimuláns nincs benne...

TVelvet
Nem csak glutamin, ez tuti, van benne olyan anyag mint ami a hotblood-ban, és/vagy az attack!-ban is van. (Nargirin, Bioperine) Ilyen felpörgetõ cucc.
Eagle16
A G-Bomb-ban csak glutamin van és felszívódás fokozók. Annyiban más, hogy glutamine matrix -ot tartalmaz, vagyis többféle, különbözõ kötésben lévõ glutamint tartalmaz.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

TVelvet
g-bomba minden más is van nem csak glutamin.