Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyûjtöttem pár pöpec receptet..Bodys kaják 😉
tömegnövelõs,diétás,hal ételek..jó párat megcsináltunk már belõle.finik voltak és hasznosak 😛
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
X files magyarul..aki tudja mirõl szól és érdekli akkor töltse 😊
de mivel nem ingyenes a kiszálitás ilyen kis értékbe ezért nem veszek.
(érdekes hogy kinából 3 dolláros mütyûrkét ingyen kiszálitották, 3 hét alatt)
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Remélem lakik vki erre fele😊
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Ha csak edzésnél tudod megoldani akkor inkább utána csinálnám. Bár kérdés hogy kardióra vagy aerobra gondolsz..
Köszönöm a választ.
PSN ID: Lord_Mortanius
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
hát én két-három 20-30 mp-s szakasz után már megrohadok. lehet én a teljes erõmön felül tekerek? 😄
jamiro... csak így tovább!
György
MJ rulz Pink Team The Only One
(nem elég jó pulzusmérésnek az, hogy érzed hogy majd lefordulsz a biciklirõl?)
György
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
a szobabicikli mérõje mutatja a pulzosod? mert sztem az kamu, az enyém se méri rendesen
György
reggel csak egy adag whey-t tolok be tejjel keverve.2 hét alatt minusz 1 kiló.lehet helytelenül edzek vagy a diéta szar.
spam. sry
Más. Már az eszemet sem tudom, mikor használtam tápkieget utoljára, lehet visszatérek jövõ hónaptól megint egy fél évre hozzájuk, ha látom az eredményét. Ha meg nem, maradok a jól megszokott kajánál, csak kicsit megnövelt adagban. Na azt még nem tudom, hogyan fog belém férni...<#szomoru1>#szomoru1>
A két dolog amit meg említesz azok a felszívódást segítik, scitec oldaláról idézve
"Bioperine
A Bioperine az amerikai Sabinsa cég szabadalmaztatott, standardizált feketebors kivonata (Piper nigrum L vagy Piper longum L), amely növeli a hatóanyagok abszorpcióját. A Bioperine az egyetlen olyan szabadalmazott piperin forma, amelynek segítségével növelhetõ a tápanyagok felszívódása és így biológiai hasznosulása. A Bioperine egyik kifejezetten javasolt felhasználási módja az aminosavakkal történõ együtt alkalmazás.
Naringin
A naringin egy bioflavonoid, amelyeket egyébként Szent-Györgyi Albert fedezett fel (P-vitamin néven). A grapefruitból és egyéb citrusfélékbõl nyert naringinnek számtalan pozitív tulajdonsága van, de most itt a legfontosabb az, hogy ez is egy olyan anyag, ami más hatóanyagokkal szinkronban alkalmazva azok hatását felerõsíti (vagy kisebb adagjukkal érhetõ el ugyanaz az eredmény), mivel a felszívódás folyamata során a lebomlásuk szintjét csökkenti, vagyis jobb arányú felszívódást, nagyobb biológiai értéket eredményez. Mindezt bizonyos enzimek gátlásával éri el."
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius