Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõre azt mondom, hogy írd le az étrendedet (remélem van). Majdnem biztos, hogy nem eszel eleget.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
a cél, hogy azért erõsebb legyek, és arányosabban nézzek ki.
pl bicepszrõl lement majdnem 1,5 cm 😞
azokkal a súlyokkal még sok mindent lehet csinálni nem csak bicpeszre
igaz én se vok régebben az iparban mint te
3 hónap alatt 58ról 65re (fehérje,volumas,kreatin,vitamin)
hehe ugyan anyit változott a mindkettõnk súllya<#banplz>#banplz>
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Körülbelül 4 hónapja kezdtem el itthon edzeni, fõleg felsõtestre. van 2db 10 kilós súlyzóm, egy rudam, és húzódzkodó rudam is. A célom az, hogy feltornásszam a testsúlyomat, és erõsebb is legyek.
Amikor elkezdtem edzeni 79 kiló voltam, most pedig 72 😞
amiket szoktam csinálni:
húzodszkodás 5-6*6
bicepszre 5-6*10
és persze hasazni is szoktam, arra nem túlsokat, 5*20akat szoktam.
Az edzések mellett sokkal többet eszem, mint elõtte, mégis fogytam. valami tanács?
nem szeretnék porokat használni.
Elõre is köszönöm!
Másrészt közel sem volt az nyolcvan. Max néha a farönkcipeléstõl tûnt annyinak.
No meg betévedt az ember olyankor a kukoricásba is, és konzerv is volt az elején. Kicsit jereváni rádió, nem?😊
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Továbbra is várom a véleményeket kreatin kúrával kapcsolatosan, megkockáztathatom-e(persze káros következmények nélkül) ha van úgy hogy 180ra felmegy a vérnyomásom?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
tömegnövelni viszont hogyan kell helyesen?
Btw, kérdeznék egyet már tõled, mint profitól.
Én vagyok a 14éves.. most szálkásítok.. szálkásítás alatt nem várható a karom növekedése? Jelenleg 30as karom van.. nem szeretnék 42es kart, mert nem vagyok 18éves.. de örülnék egy 35-36osnak.😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
MJ rulz Pink Team The Only One
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
inkább ne segíts😉
És szívesen segítek fogyózóknak lefogyni,hasznos ötletekkel,tanácsokkal.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
kb összesen 6 hónapja kondizom.Rengeteg felesleges bõr van rajtam de most itt tartok.174cm magas vagyok és 75kiló.Eddig 70kiló voltam de voltam már 66 kiló is csak kondival feljött rám.
2éve ilyen voltam,107kiló
lefogyva teljesen 66 kilósan
És kondizva
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Innen válassz, a kezdõ tömegnövelõs edzések közül valamit, aztán úgyis kialakulnak a kedvenc gyakorlataid, és lesz egy egyedi edzésterved, ami kimondottan neked jó. (ki lehet cserélni a gyakorlatokat, változtatni az ismétlés számon stb.)
Ahogy alattam is írták, nagyon sokat ne akarj fogyni nagyon rövid idõ alatt, megterheli a szervezeted. Gondolkodj hosszabb távlatokban, ennek a sportnak ez egy nagyon fontos része.
Ha megvan az edzésterv és kitartóan csinálod a - remélhetõleg - helyesen összerakott diétát, akkor sikerrel fogsz járni.
Holnap kezdenék majd járni kondiba , és szeretném ki kérni a tanácsotokat hogy kezdésnek milyen edzés tervel edzek ?
Régebben jártam már kb fél éve , sajnos felszedtem ez alatt a fél év alatt pár kg most 95kg/179 cm magas vagyok
Jó lenne kicsit le fogyni ,na meg némi + izom se jönne rosszul
Leginkább a mellkasra és a combokra szeretnék koncentrálni , fogyást illetõen
Minden tanácsot szívesen fogadok
egy hónap alatt , kellõ edzéssel és diétával menyi súlytól tudnék meg szabadulni ?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Menyi is kell 1G kreatinhoz? 2g dextróz?
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
úgyhogy marad roger bácsi😊
én bazd ha stresszelek, fogyok...még jó hogy sose stresszelek😊
http://hotfile.com/dl/40305013/d2bd7d4/Bodybuilding_-_TITANS_7_-_LEE_PRIEST.crc.html
http://hotfile.com/dl/40310180/792b574/Bodybuilding_-_TITANS_7_-_LEE_PRIEST.001.html
http://hotfile.com/dl/40417748/5e46937/Bodybuilding_-_TITANS_7_-_LEE_PRIEST.002.html
http://hotfile.com/dl/40422228/a207f4d/Bodybuilding_-_TITANS_7_-_LEE_PRIEST.003.html
letöltöd a 4 fájlt,egy mappába rakod az egészet és, Total commander fájl menü/fájlegyesítés és KÉSZ 😊
Úgyhogy diétázni is kell majd, fuck.
nem negatív felhangú. osszad csak, hátha ragad is rájuk valami.
egyiket sem.
többit jazzy-re hagyom, de ha Roger idetéved majd osztja neked az észt...
ha nagyon mindenki leszar, este válaszolok. de szerintem örömmel fognak lebaszni😊
A kérdés: perfect fatlosst, vagy fat attack reformot ajánlotok inkább? a cél, hogy lemenjek 100 kiló alá, szóval olyan 15-17 kilótól tervezek megszabadulni.