Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eagle16
Pedig ha nem voltál zsíros, akkor valamit nem jól csinálsz.
Elsõre azt mondom, hogy írd le az étrendedet (remélem van). Majdnem biztos, hogy nem eszel eleget.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

😄 pont ez a gondom 😄

oliwwer
😄😄 milyen kondi ez hogy fogy a bicepszed?D:
😊
a cél, hogy azért erõsebb legyek, és arányosabban nézzek ki.
pl bicepszrõl lement majdnem 1,5 cm 😞

McKenny
ami lement biztos zsír volt szval örülj neki
azokkal a súlyokkal még sok mindent lehet csinálni nem csak bicpeszre
igaz én se vok régebben az iparban mint te
3 hónap alatt 58ról 65re (fehérje,volumas,kreatin,vitamin)
hehe ugyan anyit változott a mindkettõnk súllya<#banplz>

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

sapkafej
ajaj

György

Sziasztok!
Körülbelül 4 hónapja kezdtem el itthon edzeni, fõleg felsõtestre. van 2db 10 kilós súlyzóm, egy rudam, és húzódzkodó rudam is. A célom az, hogy feltornásszam a testsúlyomat, és erõsebb is legyek.
Amikor elkezdtem edzeni 79 kiló voltam, most pedig 72 😞
amiket szoktam csinálni:
húzodszkodás 5-6*6
bicepszre 5-6*10
és persze hasazni is szoktam, arra nem túlsokat, 5*20akat szoktam.
Az edzések mellett sokkal többet eszem, mint elõtte, mégis fogytam. valami tanács?
nem szeretnék porokat használni.

Elõre is köszönöm!

degenerator
Egyrészt én is tudok válaszolni.

Másrészt közel sem volt az nyolcvan. Max néha a farönkcipeléstõl tûnt annyinak.

No meg betévedt az ember olyankor a kukoricásba is, és konzerv is volt az elején. Kicsit jereváni rádió, nem?😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

négy hét, és azt etted, amit találtál az erdõben, vagy levadásztál, napi 60-80 km-es menetekkel. régi szép idõk😊
Ha kezdõ vagy akkor várható h fejlõdsz akármitõl, nyilván a kalóriabeviteltõl is függ, de általában megindul a fejlõdés rendesen. Most azt így precízen kiszámolni mekkora kart akarsz 😊Ne félj h túl nagyra nõl, azért az nem úgy megy. Különben is, semmi gond nincs a 42es karral ha vkinek az van.

Továbbra is várom a véleményeket kreatin kúrával kapcsolatosan, megkockáztathatom-e(persze káros következmények nélkül) ha van úgy hogy 180ra felmegy a vérnyomásom?

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

dragon11
Most szálkásítani szeretnék.. megnézem, hogy úgy hogyan néz ki a karom..:S
tömegnövelni viszont hogyan kell helyesen?

Tibi7
Ugyan nem engem kérdeztél, de akkor javaslom hogy tömegnövelj...
dragon11
Ez a lényeg.😊

Btw, kérdeznék egyet már tõled, mint profitól.

Én vagyok a 14éves.. most szálkásítok.. szálkásítás alatt nem várható a karom növekedése? Jelenleg 30as karom van.. nem szeretnék 42es kart, mert nem vagyok 18éves.. de örülnék egy 35-36osnak.😊

Eagle16
Az igen, hány hetes túra volt és miért nem ettél közben? 😄

Roger6
3 hónap alatt nem is lehet beleszokni, hogy legyen mibõl kiesned (ez saját vélemény). De értem, amit mondasz, nem kötözködöm, csak vicces tényleg.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

dragon11
3hónapja teremben.. OKÉÉ tudom hogy ez most vicces lett.. de úgy "szinten", hogy ne essek ki a ritmusból.. mert nehéz visszaszokni.😊

oliwwer
mióta edzel, hogy "csak szinten tartasz" ? 😄 ne haragudj de ez olyan viccesen hangzott😄
dragon11
Én sem voltam 1,5 hete edzeni.. csak szinten tartok..:S nah majd holnap..

SeanJRRussel
Múlt hét szerdán voltam utoljára edzeni és nem is megyek majd csak most pénteken talán az érettségi miatt...Már minden bajom van meg érzem h gyengülök talán fogyok is majd de hát nah,nem tud mit tenni az ember<#taps>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

riddick669
csuszi
ne érts félre, le a kalappal az akaraterõd elõtt, nem semmi a változás, nem sokan tudnák utánad csinálni (lehet én se)!! de a diéta ennél jóval bonyolultabb és több tapasztalatot igényel.

MJ rulz Pink Team The Only One

dragon11
Diétázással lehet szálkásítani..😊

Roger6
Hadd kérdezzem meg (nem támadásként mondom), szerinted mi a diéta lényege? Pár mondatban foglald össze nekem kérlek a lényegét. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

The Protector
saját hibából tanulva tudnék jó tanácsokat diétákat adni

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

csuszi
"Én 38kilót fogytam 3 éve.Futással és alig ettem.2hónap alatt adtam le"

inkább ne segíts😉

The Protector
az uccsó

És szívesen segítek fogyózóknak lefogyni,hasznos ötletekkel,tanácsokkal.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Hy.Lenne egy kérdésem.Én 38kilót fogytam 3 éve.Futással és alig ettem.2hónap alatt adtam le és eléggé elbasztam az egészségem.Most már rendben vagyok minden téren.És most szeretnék egy kis izomzatot.de nem nagy darab lenni hanem nagyon szálkás.És azt hogyan érhetem el h minél szálkásabb legyek de közben izomtömegem is legyen?
kb összesen 6 hónapja kondizom.Rengeteg felesleges bõr van rajtam de most itt tartok.174cm magas vagyok és 75kiló.Eddig 70kiló voltam de voltam már 66 kiló is csak kondival feljött rám.
2éve ilyen voltam,107kiló

lefogyva teljesen 66 kilósan

És kondizva

degenerator
egyszer egy "túra" után 14 kilót fogytam......

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Eagle16
Hiába oda koncentrálsz, ahonnan nagyon szeretnél fogyni, nem fog menni. Általában onnan fogysz le utoljára, ahova legelõször jön a zsír 😊

Innen válassz, a kezdõ tömegnövelõs edzések közül valamit, aztán úgyis kialakulnak a kedvenc gyakorlataid, és lesz egy egyedi edzésterved, ami kimondottan neked jó. (ki lehet cserélni a gyakorlatokat, változtatni az ismétlés számon stb.)

Ahogy alattam is írták, nagyon sokat ne akarj fogyni nagyon rövid idõ alatt, megterheli a szervezeted. Gondolkodj hosszabb távlatokban, ennek a sportnak ez egy nagyon fontos része.

Ha megvan az edzésterv és kitartóan csinálod a - remélhetõleg - helyesen összerakott diétát, akkor sikerrel fogsz járni.

sapkafej
bár, ha nagyon dagadt vagy akkor mehet több is elvileg

György

sapkafej
akár 10-tõl is
de nem akarsz 2-3 kg-nál többet fogyni 1 hónap alatt

György

Kövesdi A
Sziasztok
Holnap kezdenék majd járni kondiba , és szeretném ki kérni a tanácsotokat hogy kezdésnek milyen edzés tervel edzek ?
Régebben jártam már kb fél éve , sajnos felszedtem ez alatt a fél év alatt pár kg most 95kg/179 cm magas vagyok
Jó lenne kicsit le fogyni ,na meg némi + izom se jönne rosszul
Leginkább a mellkasra és a combokra szeretnék koncentrálni , fogyást illetõen
Minden tanácsot szívesen fogadok
egy hónap alatt , kellõ edzéssel és diétával menyi súlytól tudnék meg szabadulni ?

oliwwer
Én nem erõltetném, nekem is magas a vérnyomásom, ezért nem nyomom. Dobozán is rajta van, hogy magas vérnyomásban szenvedõk ne használják. De persze te tudod, majd meglátjuk a tapasztaltabbak mit mondanak.
Szevasztok! Jövõ héten várható 1 kis "béremelés" úgymond, szal áttérek a 100% Whey-re. Amellett kreatin kúrát is akarnék, mivel utoljára tavaly novemberben volt. Csakhogy mostanában sajnos eléggé ingadozik a vérnyomásom(van hogy felugrik 180 környékére), és hát nem tudom hogy próbálkozhatok-e vele hogy alakul szedés alatt, vagy eleve kizárt jelenleg. Mivel 23 vagyok, mindenki nyugtat hogy nem lehet gond belõle, de azért óvatos vagyok ezekkel, mert tényleg nem játék. Mit gondoltok, mehet vagy nem kéne erõltetni?

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Hát akkor köszönöm a segítséget.
McKenny
Bioboltba találtam, fél kiló volt 290ft.
Menyi is kell 1G kreatinhoz? 2g dextróz?

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

degenerator
nekem is van egy súlyfeleslegem, de nem olyan rettenetes. csökkenteni akarom a tömegem, és abban bízok, hogy ezáltal jobban tudok majd futni.

csuszi
holnap válaszolok este. addig nem, mert se idõm, se energiám.

degenerator
engem is érdekelne.

degenerator
szóval nem adtok tanácsot?

csuszi
bekaphatod, nekem még 26 kreditet kell összekalapálnom😊
úgyhogy marad roger bácsi😊
én bazd ha stresszelek, fogyok...még jó hogy sose stresszelek😊

Lee Priest Titan 7 dvd je (560 mega körül,de rmvb video fájl,hossszú

http://hotfile.com/dl/40305013/d2bd7d4/Bodybuilding_-_TITANS_7_-_LEE_PRIEST.crc.html

http://hotfile.com/dl/40310180/792b574/Bodybuilding_-_TITANS_7_-_LEE_PRIEST.001.html

http://hotfile.com/dl/40417748/5e46937/Bodybuilding_-_TITANS_7_-_LEE_PRIEST.002.html

http://hotfile.com/dl/40422228/a207f4d/Bodybuilding_-_TITANS_7_-_LEE_PRIEST.003.html

letöltöd a 4 fájlt,egy mappába rakod az egészet és, Total commander fájl menü/fájlegyesítés és KÉSZ 😊

jazzy
ja és annyit zabálok a sok stressz miatt az állat úgyhogy dagadt vagyok 😄
Úgyhogy diétázni is kell majd, fuck.
jazzy
Rád bíznám most, az elmúlt idõszakban 6 zhn vagyok túl, 40 oldal szakdogán (és ezt még csinosítgatom hétvégén), emellett meló, jövõhéten 2 szakvizsga, most azonnal megyek és szombatig alszok.
Roger6
<#vigyor3><#eljen> zsír

csuszi
" de ha Roger idetéved majd osztja neked az észt..."
nem negatív felhangú. osszad csak, hátha ragad is rájuk valami.

Roger6
", de ha Roger idetéved majd osztja neked az észt.." - tényleg osztani szoktam az észt? <#whatever><#rinya><#kuss><#help>

csuszi
kibaszott kedves, segítõkész kedvemben vagyok:
egyiket sem.
többit jazzy-re hagyom, de ha Roger idetéved majd osztja neked az észt...
ha nagyon mindenki leszar, este válaszolok. de szerintem örömmel fognak lebaszni😊

Üdvözletem. Szeptember végén lesz egy felmérõ tesztem, addig le kellene adnom a feleslegem. 195 centi vagyok, és kb 115-116 kiló. fekvõtámaszozással, felüléssel, biciklizéssel, és futással oldanám meg a dolog mozgásbeli részét.

A kérdés: perfect fatlosst, vagy fat attack reformot ajánlotok inkább? a cél, hogy lemenjek 100 kiló alá, szóval olyan 15-17 kilótól tervezek megszabadulni.
Roger6
Váóó, rájöttél miért írtam...<#eljen>