33479
-
#20953 ha nagy izomzat a célod, normális testalkat, akk fontos az étrend. ha hikomat alak is jó, de erőt akarsz akk nem szükséges a tökéletes kaja, viszont érdemes azért oda figyelni mit eszel.
ha edzegetni fogsz, akk elkerülhetetlen az erőnövekedés, tehát az biztos nőni fogsz, érdemes tudni, h milyen tápláléktól lesz erőd edzésre, vagy mi kell edzés utánra.
8 óra alvás sem kell, nincs ilyen szabály az evolúcióban, h 8 órát kell aludni. aludd ki magad normálisan, és kész. ez nem csak az edzésnél fontos, hanem a mindennapi életben is.
a remegés meg attól lehet, h nem viszel be elég szénhidárátot edzés előtt(na itt jön ki az étrend fontossága), leesik a vércukrod, és remegni kezdesz. nem mind1, hogy az izmaid remegnek, vagy a kezed. -
#20952 Az nagy baj, ha kb minden nap megeszek 5-6 szendvicset, este meg valami leves, hétvégén pedig hús(elég sok) meg rizs? Gyümölcsöt viszont rengeteget eszek.
A gyümi finom, de abból vitamint nem kapsz sajna. A sok husi és rizs jó lenne hét közben is.
Nekem nem az a célom, hogy méteres karjaim legyenek, ezért nem is szedek táplálékkiegészítőket sem. Inkább csak erősödni akarok. Ez sem megy helyes étrend nélkül?
Nem lesznek méteres karjaid, még akkor sem lehetne, ha akarnád :) Erre 90% esély van :D A kajálás pedig fontos, nagyon... Javaslom az alapismereteket :)
Fekvenyomásnál jött elő, hogy kb 40 kg-ot akartam nyomni, de iszonyatosan remegett a kezem. Levettem a rúdról minden súlyt, de úgy is remeg nagyon a kezem. Ez mitől lehet?
Előfordul, nem tudom mitől lehet, valszeg nem vagy hozzászokva a súlyhoz. -
liverpool123 #20950 Sziasztok!
2 hete gyúrok heti 3 alkalommal. Felmerült viszont pár kérdés.
-Azt olvastam, hogy sok húst kell enni, meg étkezésre oda kell figyelni, mert enélkül nem megy.
Az nagy baj, ha kb minden nap megeszek 5-6 szendvicset, este meg valami leves, hétvégén pedig hús(elég sok) meg rizs? Gyümölcsöt viszont rengeteget eszek.
Nekem nem az a célom, hogy méteres karjaim legyenek, ezért nem is szedek táplálékkiegészítőket sem. Inkább csak erősödni akarok. Ez sem megy helyes étrend nélkül?
-Azt is olvastam, hogy minimum 8 óra alvás kell. Ha nekem csak 6-7 van meg, az miben jelent hátrányt?
Utolsó kérdésem:
Fekvenyomásnál jött elő, hogy kb 40 kg-ot akartam nyomni, de iszonyatosan remegett a kezem. Levettem a rúdról minden súlyt, de úgy is remeg nagyon a kezem. Ez mitől lehet?
Ja és ez a kézremegés gyúrás után is előfordul. Pl ma akartam a telefonommal képeket csinálni a kondiba, de remegett a kezem miközben fogtam a telefont.
Előre is köszi a válaszokat, és bocs, ha hosszú voltam, vagy hülyeségeket kérdeztem.:) -
#20949 sexy bitch -
xxxpaulxxx #20948 Nekem "szerencsére" csak a 27.ei héten, mert utazunk+szilveszter... amikor még korábban se tudok lemenni, mert a mi termünk bármilyen létező ünnepnapon zárva van:D -
#20947 ez ilyen. minden gyúrós buzi, kivétel nincs
tükör, olaj, mell komplexus...tagadhatatlan. -
#20946 nekem most valszeg január6ig pihi lesz :S
bár ha minden jól megy, két ünnep között tudok edzeni kicsit =) -
xxxpaulxxx #20945 Nah jó... abbahagyom az edzést... mindig is gyanús volt nekem, hogy egyesek a sok izzadt pasikkal töltött órák után picit belangyulnak -
#20944 jah. arról nincs szó, hogy kinek a testét kell itt formálni, mi? :DDDDD -
#20943 :DD na testépítés-testformálás-ismerkedős topic -
Solt #20942 :D:D -
#20941 láttad volna a ringó popsiját... -
Solt #20940 Elforduljunk? :D Nem szívesen állnék egy ilyen bimbódzó kapcsolat útjába... :D -
#20939 ja és veled álmodtam, pedig
1 nem vagyok meleg (terel)
2 vannak barátaim az életben (0)
3 még csajom is van (hogyne...)
meg a fél topic ott volt, de csak tömegben, de veled beszélgettem. vendéglátós téma volt, nem gyúrós :))) -
#20938 -
#20937 Nem emelek előre, csak oldalra, marhaságnak tartom az előre emelést.. -
#20936 Nekem az tetszik Branchben hogy nem egy olimpia alkat de ő ilyen igazi hardcore zúzós pali,láttam néhány edző videóját de komolyan mondom a legbetegebb ember edzés terén,igazi underground stílusba nyomja az öreg és eszméletlen brutál!!!!De azért az se semmi hogy kinevelt 2 profit a Metroflex Gym. -
#20935 -
#20934 a nagy jelző nem a méreteire utalt de mind1.Azt is elmondtam h tök 8 hogy hogyan csinálod csak érezd a válladat és ennyi.Különben is minnél több szögből edzed a vállad annál jobb... -
#20933 Akkor ő kicsi? 2:32-től a lényeg. Branch Warren. -
4:52 től nézzétek,a nagyok is lefelé nézővel csinálják :) -
#20931 Én csak lefele néző tenyérrel csinálom mert másképpen érzem a bicepszemet és van amikor fáj is.De hát ahány ház annyi szokás...A lényeg az akár hogyan is csinálod hogy érezd hogy télleg a vállad dolgozik és nem más izom. -
#20930 Én azt tapasztaltam ezzel kapcsolatban, hogy amikor lefelé van fordítva a tenyér, akkor mintha nagyobb lenne a használt vállizomzat kiterjedése, viszont ez így sokkal nehezebb, kényelmetlenebb, és sérülésveszélyes is. Ha a tenyér befelé néz, akkor viszont az elülső delta kapja a terhelést. Én ezért döntött szögben hajtom végre ezt a gyakorlatot. Nagyon szuper kis gyakorlat, van mikor egyszerűen utálom (időközönként rámjön minden gyakorlattípusnál ilyen), de a hatásossága elvitathatatlan. -
#20929 na ha már nem csak szerintem az, akk lehet benne vmi :)
(amúgy igen, az a befelé néző tenyér) -
MaRee #20928 Ha jól tudom érdemesebb befele néző tenyérrel csinálni, épp a sérülésveszély miatt. Egyébként én úgy értem a befele néző tenyeret mint ahogy a kalapács bicepszet csinálom, csak hogy egyről beszéljünk :) -
#20927 áhhá, de előbbi esetben a vállak kifordulnak, és ha ezt nehéz súlyokkal a kezünkben tesszük, akk nem sérülésveszélyes? -
#20926 Persze.Befele könnyebb me a bicepsz sokat húz. -
#20925 előre emelésnél van különbség, ha a tenyér lefelé néz, vagy ha befelé? -
#20924 Köszi szépen:) -
MaRee #20923 Igen. -
#20922 Hello az lenne a kérdésem hogy a cápaporcot lehet e szedni gyúrás nélkül?
-
#20921 jó nagy melle van,akármelyik nő megirigyelhetné...:DDD elégg fasz az a pali -
#20920 -
#20919 Még szép, hogy önző, a tiedet oldd meg magad! -
#20918 de szigorúan 3x15-be kismarokkal, az szálkásítja. -
#20917 -
MaRee #20916 19 évesen nem érsz vele semmit, olyan 40 év körül már igen. -
Solt #20915 Önző vagy... :D -
berto17 #20914 Probálta már valaki a Tribulus Terestis termékeket? -
MaRee #20913 Nem szabad, lemegy a teszto szinted
berto17: Fehérjének több értelme van.