Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pontosan 2.5szeresére dagad? vagy 3? vagy 2? ugye hogy nem tudod...akkor miért a bizonytalanra mondanánk az adatokat? ráadásul mi történik szegény rizzsel? kap vízen kívül valami pluszt?
csak végig kellene gondolni...
MJ rulz Pink Team The Only One
megmértem magamat anyám profiljával, 35%zsír ...apád
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Bár elég hosszú az edzés tervem, + náha várni kell egyes gépekre vagy beállni , az meg úgy + idõ , nem minden gyakorlat megy le 8-10 perc alatt :)
Hát akkor ma , hipper alacsony a szénhidrát bevitelem, mert csak 8 dkg rizsát fõztem reggel, és reggel megyek haza a melóból XD
Mondjuk érzem is , hogy kevesebb a craft mint a 13 dkgnál :)
Nyersen kell mérni mindent, egy csomag (125g) rizsben van 100g CH és akkor is annyi lesz benne, ha megfõzöd. Nem kell ezt túlbonyolítani.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Csak mert a rizs í a fõzés során 2,5szeresére dagad
Ezért gondoltam hogy a fõzött , mért menyiséget vegyem be a diétámba adatként !
Akkor rosszul gondoltam ?
Banánt csak néha napján eszek !
A jó zsírokra is érdemes odafigyelni, lenmagolaj pl., meg ehetsz néha egy marék diót, mogyorót, ezek fokozzák a zsír oxidációt.
Minden kaját nyersen mérünk!
Fehérje 2,5-3 g/ nap mikor hogy sikerül ,fõleg csirke ,tojás , meg a 3adag turmix/nap
+ E gy kis zöldség meg gyümölcs (paradicsom ,paprika,uborka ,,Alma , banán
Amúgy érdekes régen is diétáztam már, de akkor turmix nélkül, akkor viszont étkezések között,
Meg vacsora után ,olyan hangos volt a gyomrom mint egy ágyú, de most semmi
Amúgy hány étkezésre célszerû elosztani a napot ?
Én 4re osztom 6-11-15-19 , ez így rendeben van ?
BÁr van hogy az elsõ ki marad , néha átalszom :)
A diétámba be vett kaják , meg felelnek az ilyenkor szokásosan fogyasztandó eledeleknek :) ?
Lehet hogy nagyon LoL típusú kérdés lesz , de a tudatlanság bûn XD
Aghhhh, a rizs hogy mérjük ki , nyersen vagy már megfõzött állapotában ? ha már meg fõzve , akkor elég keveset ettem idáig :)
A koncentrátum meg kicsit több van mindenbõl, amit föntebb leírtam, de tömegeléskor egyáltalán nem számít az a kis cukor meg zsír, ráadásul olcsóbb is, olyankor jobban megéri ilyet venni.
Na most gondolom sejted, hogy a kombinált fehérje ennek a kettõnek a keveréke, azt általában nem írják rá a dobozra, hogy mennyi a keverési arány, de olcsóbb termékeknél sejthetõ, hogy több lesz a koncentrátum és kevesebb az izolátum.
Szerintem jó a Twinlab fehérje, olyan óriási különbség nincs köztük, de talán diétához egy fokkal jobb amit választottál. (hogy mennyire, az függ attól, hogy most mennyire tartod be a diétás étrended)
jó lesz az 15-30ig is...:)
Elõre is köszönõm !
Hát a mérleg dolog , igen ezek a piacon kapható termékek inkább csak kbra megbecsült értéket adnak bizonyos tévesztési rátával
Ami a drágábbaknál kisebb a olcsóknál magasabb
Amúgy szerintem fölösleges , azon filozni hogy most 10-13% a zsir van az emberen , ha magának tetszik amit a tükõrben lát az a lényeg
Az ilyen normális mérleg , minimum 10000 ft-nál indul
Rendeltem fehérjét , haver ajánlására mást vettem mint amit eredetileg kinéztem
ezt néztem én
Ezt rendeltem
Szerintetek jó döntés volt a Scitec helyet a másikat választani ?
Egyéb vélemény a második fehérjérõl ?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ezek mellé persze nem ártana étrend, mert ha nagyon elzsírosodtál, akkor az azt jelenti, hogy nem jó dolgokat eszel, illetve jó dolgokat eszel, de túl sokat.
nem értem hogy lehet elvárni ilyen gagyi valamiktõl hogy mérjenek bármit is, amikor a sportolóknál több milliós vizsg.kal mérik, milliárdos gépekkel.
66kg,10%zsir,66%víz,40%izom. Ez mennyire van rendben?
Van ahol több kell, de ezt én érezni szoktam. Olyankor csinálok 10 ismétlést is. (ilyen pl. a mellhez húzás széles fogással)
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Na mindegy ,köszi az infót!
minden gyakorlatnál, minden súlynál, minden testrésznél, minden ismétlésszámnál így kell lennie.
amúgy 4x5-4x8. szerintem a 6 ideális. de nem hinném, hogy jelentõsebb eltérés lenne akár 20 év után egy embernél ha 4x5 vagy 4x10-ben edzene. túl sokat gondoltok az apró dolgokról. aminosav, vitamin, hány deci, hány g, hány perc, mennyi ismétlés.
edzés egyszerû, edzél keményen, minden testrészre, lemaradtakra koncentráltan, pihenõnap után. kaja változatosan, egészségesen, számolva. eredmény érkezik garantálom pillanatok alatt. ez mindenkinek szól.
Tömegeléshez hogy érdemes edzeni : 4*6 lehetõ legnagyobb súly vagy 4*10 annyi súllyal amivel a végén már beszarik az ember ? remélem érthetõ :)
Csak azért kérdeztem meg ,mert a body.builder.hu kalkulátora szerint
Az én test súlyomhoz ,ha diétáznék ezt javasolja
"A testsúly csökkentése - szálkásítás illetve diéta
A napi szénhidrát-szükséglet: 418 gramm 524 gramm "
Ezek szerint hülyeség az egész ?
ezzel számoltam ki , és ebbõl is idéztem az eredményt !
Kalkulátor
A 400-as szénhidrát kicsit sok lesz 95 kilóhoz (én ennyivel tömegelek :D), általában 3g/tskg-ról szoktak indulni és folyamatosan csökkentik, amint megáll a fogyás.
Szerintem kezd ~300g-ról.
a body.builder.hu-s Kalkulátorok szerintetek
Menyire meg bízhatóak , a napi szükséges fehérje és szénhidrát szükséglet terén
Az én test súlyomnak (95kg vagyok) azt írta , Diétázás idején 400gram szénhidrátra van szüksége !
Kicsit nem sok ez ?
Csak tudod , ahány ház annyi szokás
De meg fogadom jazzy tanácsait , meg a havernak is meg mondom a frankót !