Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát táplálékkiegészítés:
Ha rossz lenne a link: videó.
És itt a piramis (érdemes tanulmányozni):

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Thrash \'Till Death
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Thrash \'Till Death
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
FlyHigh: "sok mindentõl függ, hogy ki mekkora lesz és hogy fejlõdik." - hidd el, 70%-ban a helyes táplálkozástól függ. Ha az nincs rendben, ihatsz te naponta ötszörös mennyiségû Volumass-ot is, nem fogsz fejlõdni egy dekát sem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
http://csuknorisz.mybrute.com
Nem tudom, mitõl hiszi mindenki, hogy beiszik naponta két fehérje koktélt, aztán már izmos is lesz (nem rád gondoltam személyesen, hanem általánosságban beszélek). Volt aki megkérdezte, hogy edzés nélkül is mûködik ez? Mondom persze hülyegyerek...
Hogyan ajánljátok a fehérje szedésést hogy egy kis izomtömeg is feljöjjön nem sok kb 2-3 kg. elõre kössz
nitro pure goldot fehérjém van.
elõre kösz
Én most ilyet szedek, 60 adag nem 30 és olcsóbb.
Meg mellé még C vitamint. Persze van ami nincs benne, nekem elég, nem szoktam beteg lenni, nem vagyok fáradékony, a multi-x -tõl sem voltam jobban..
A testépítés nem arról szól, hogy addig edzel amíg bírod, én is bírnék pl mellezni 3 órán keresztül, DE NINCS ÉRTELME.Nem attól fogsz fejlõdni, hogy napi 10 órát lent vergõdsz a teremben.Az edzés ebben a sportban kb 30%-ot tesz, ki a többi KAJA + PIHENÉS! Tehát akárhogy is nézzük, hülyeség amit csinálsz.Vannak jól bevált módszerek és irányelvek ahogy évek óta edzenek a sportolók, azkoat kell követni.
Kis hazánk seregébe , nem hiszem hogy kéne ilyen szintû edzés !
Multi vitaminból , melyiket ajánlanátok ?
Multi-X
Multi-Pro Pak
Monster 100 Pak
Személyes véleményeket, tapasztalatokat egyes készítményekkel kapcsolatban , is szívesen várok
Diétában , ha egy nap 4(+1reggeli zabpehely) étkezés van , menyi rizst ajánlotok /étkezés ?
Ugyan ezt a csirkénél is ?
Vagy van esetleg valami forma arány amit lehet alkalmazni ?
Pl 1/3hoz vagy hasonló, vagy egyáltalán 3 óra alatt , a szervezet menyi fehérjét szénhidrátot tud feldolgozni , hogy ne menjen +ba a cucc !
Biztos a társaság irigy rád amiért heti 30 órát töltesz a teremben véletlenül sem azzal van probléma hogy halván gõzöd sincs hogy mit kellene csinálni és teszem azt utána nézni az alapoknak és megérteni hogyan is mûködik az emberi szervezet.
F
délelõtti edzésem: 08:00tól-11:00ig
délután pedig: 13:00tól-16:00ig van
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Ha nem vicc akkor: napi 1 óra edzés BÕVEN elég, egy nap csak egy, maximum két testrészre edzünk, nagy izmokat egy héten csak egyszer, kicsiket maxmimum 2*.Nagy izmokra csinálsz 3-5 gyakorlatokat, kicsikre 2-3, 4 sorozattal, 8-10 ismétléssel.
Ha a hadseregbe készülsz oda gondolom állóképesség kell, nem mellizom, szóval kardió edzést csinálj egy héten pár alkalommal(futás, stb), de ez sokban gátolni fogja az izom növekedést.
6 óra edzés, te jó isten.......
mellezés fekve padon: 80 kg-al
vállazás: két kezes súlyzóval 2x25 kg
bicepsz: rúddal 40 kg , 2kezes súlyzóval 2x 20kg
láb: lábgépen 25kg és 5 km futás 30 perc alatt
has: 500 felülés
hogy mibõl mennyit csinálok azt nem tudom , mert nem számolom. de általában 100 körül van mind.
Étkezésem az abból áll ami otthon van.
Délelõtt 3 óra edzés ( mell , váll , hát , bicepsz , tricepsz , láb )
Délután 3 óra edzés (mell , váll, bicepsz, , has , láb )
amúgy a hadseregbe készülök és most lesz a felvételim. Nem akarok kisülni , így Tõletek, a mesterektõl kérek tanácsot.
Triathlon for life
(Ha csinálod a nagyismétlés kicsi súly akkor max azt a kevés izmodat égeted ami rajtad van és nem nagyon fogsz fejlõdni.)
Bár ez a cikk , konkrétan mást ír
Metabolikus edzésnek nevezik , csak kíváncsi lettem volna , hogy mi is az igazság
Edzés kis súly nagy súly
"
a másikra majd válaszolnak, lusta vagyok!
na jó, nem jó a kis súly nagy ismétlés semmire sem
György
Ahogy a munka helyem engedi (biztonsági-õr vagyok) ,általában kijön minden hétre a 3 nap fixre ,ezen még nem voltam
Sajnos el kaptam , egy vírusos náthát és nem akartam megosztani a többiekkel , de holnap már megyek már jól vagyok
Amúgy zsír égetésre/alakformálásra melyiket ajánljátok jobban , kis súly nagy ismétlés szám pl fekvenyomás 5 sz 12-15 ism 20-30 kg
Vagy nagy súly kis ismétlés szám pl 4 sz 6-8 ism 40-50 kg ?
sok sikert (úgyse fogysz le háhá)
György
Nem fogunk neked szteroidot ajánlani, baszd tönkre magad ha akarod.
szteroid a hülyéknek való, zsírégetésre meg teljesen alkamatlan. ha fogyni akarsz akkor diétázz, egyél normálisan, és mozogj sokat(úszás, futás, gyaloglás).
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
110-15 kg körül vagyok most
Azért ezt a kettõt , jó lett volna h a megadod
Tudom hogy mondtad, de egy szerûen nem tudom magamban tartani , ne a szteroidokra meg a zsírégetõkre támaszkodj
Kemény munkával le lehet fogyni , nekem is sikerült múlt évben , 15töl meg szabadul 4 hónap alatt , figyelni kell az étkezésre és mellete edzeni (aerob edzés súlyzós edzés)
Szerintem ennél egyszerûbb , és tisztább módszer nincs !
most elõre leszögezném, hogy nem vagyok kíváncsi senkinek a véleményére azzal kapcsolatban, hogy szerinte ez okos döntés-e vagy ilyesmik
szóval van rajtam 20kg körüli súlyfelesleg és ettõl szeretnék megszabadulni. Volt pár hónapja egy komolyabb próbálkozás, amikor 7-8kg ment le.
szóval szeretnék most már komolyan átalakulni, mert nem tetszek magamnak és épp testben épp lépek -> szar testben szar lélek
na és arra lennék kíváncsi, hogy tudnátok e nekem mondani, valami komolyabb zsírégetõt vagy esetleg szteroidot
próbáltam régebben l-karnitin,hca,króm tabletta meg ilyesmik, de szerintem nem volt sok hatásuk
szteroidra azért gondoltam (én eddig azt hittem, hogy csak izom növelésre jó), mert most 2 ismerõsöm is szálkásít stanával és nem tudom, hogy pl egy ilyen kúra megfelelõ diétával és edzéssel rám hogyan hatna
válaszaitokat elõre is köszönöm
ui.:ha csak azt akarod leírni, hogy ezek a dolgok rosszak meg ilyesmik, akkor elárulom, hogy nem érdekel, szóval kíméljétek meg magatokat a felesleges írástól
Bár a víz menyiségén , és a fõzési idõn is múlik én 5 percig fõzöm kb 2,5 cm teres vízben , és ha most jönne honnan tudom menyi a lábosban a 2,5 cmter , egyszerû kiszámolom <#vigyor5>#vigyor5>
Tudom nagyon elvetemült vagyok <#wow3>#wow3> , meg hogy nyilván sok a szabadidõm az ilyen hülyeségekre <#hehe>#hehe>
De ha valami foglalkoztat /érdekelell még ha totálisan hülyeség és csak idõ vesztegetés , addig agyalok rajta míg csak nem meg csinálom , hogy tudam azt a dolgot