Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
No, ezt a részt belinkelem, mert szerintem itt (is) fontos dolgokról van szó benne (többi rész is ott van a felhasználónál).

Tehát táplálékkiegészítés:
http://www.youtube.com/v/LquMtKexsOQ&playnext_from=TL&videos=RhI2bPINPLI&feature=sub

Ha rossz lenne a link: videó.

És itt a piramis (érdemes tanulmányozni):

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SeanJRRussel
Csupán évek kérdése<#idiota>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

FlyHigh
Mindegy maradok ennél, 6kilós prot megveszem 22-ért, egy hónapban edzek kb 20 napot, 2kg elég egy hónapra, nem is horror így már. Elkezdem szedni még a multi prot és így akkor meg is vagyok. Étrendem elég fasza, szóval valami esztétikus testet csak össze tudok dobni.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Na ezt azért kicsit leegyszerûsítetted <#vigyor>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

oliwwer
egy normálisabb fehérje, meg egy zacskó dextróz.
FlyHigh
Melyikek azok a készítmények amik olyan összetevõjûek mint a volumass35, de olcsóbbak?

Thrash \'Till Death

Eagle16
Jó, de inkább Multi-Pro, mert több minden van benne és már olcsóbb is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Multi-X tökéletes!

FlyHigh
Én meg ilyen feszesebb macis testalaktatú vagyok, szóval nekem egyenlõre úgy nõnek az izmaim, hogy súlyban lefelé megyek.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Ez így van persze, írtam is, hogy én figyelek rá, de gondolom nem csak nekem vannak néha táplálkozás szempontjából rosszabb napjaim. Mondjuk mostanában van egy kis tavaszi fáradtságom, szerintem nekem is rá kellene állnom a multivitaminokra, tuti hiányos vagyok azért van ez. Multi-X jónak számít?

Thrash \'Till Death

Roger6
Jól beszélsz!<#eljen>

FlyHigh: "sok mindentõl függ, hogy ki mekkora lesz és hogy fejlõdik." - hidd el, 70%-ban a helyes táplálkozástól függ. Ha az nincs rendben, ihatsz te naponta ötszörös mennyiségû Volumass-ot is, nem fogsz fejlõdni egy dekát sem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

SeanJRRussel
Én azt mondom,igaz csak 3 éve edzek nem is jött fel rám csak 20kg szóval lehet h vmit szarul csinálok de nekem a leghosszabb edzésem is 1,5 óra amikor van felhúzás amit nem lehet elkapkodni.Melllesleg ne mondja már nekem senki h lehet bírni a folytonos napi 6 órás edzést...3 nap után kibuksz mint az állat és szarni nem lesz erõd nem h súlyt emelni.Kétlem h fedezi a táplálkozásod a 6 órás edzés alatt elégetett kalóriát.ÕÕÕ és ha te 2X3 órát edzel INTENZÍVEN akkor te vagy a terminátor.3 órát ellehet úgy is tölteni h csacsogok 5 percet a sorozatok közt meg el jópofiskodom az edzést de annak semmi értelme.Szóval egy kamu ember vagy és hiába is mondasz bármit leszarom.Ha nagyképû vagyok nagyképû vagyok de te meg az edzésed egy idióta BAROM!!!

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

FlyHigh
Mondjuk ma sem edzem az tuti, taknyom-nyálam egybefolyik a nyárfa pihéktõl, kb semmi erõm.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
sok mindentõl függ, hogy ki mekkora lesz és hogy fejlõdik. Valaki azt mondja, hogy húst hússal + volumass35 pro és tényleg kétajtós szekrény. Valaki méregeti, meg szöszöl a kajával és mégsem a legjobb a fejlõdés. Én speciel próbálok figyelni a táplálkozásomra, de vannak rosszabb napjaim, olyankor dupla volumass 35 a nap során, egész jól lehet így is fejlõdni, mondjuk én nem azt a vérizzadós edzést nyomom. Én nem tudnám túl komolyan venni, van olyan, hogy ott ragadok a battlefield elõtt és elmarad az edzés.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Roger6
<#eljen>

igaz:D utolag már belátom h hülyeség volt ilyet kérdeznem:D:D:D

http://csuknorisz.mybrute.com

Roger6
Ha tényleg sok rizst meg húst szoktál zabálni, nem kérdezel ilyen hülyeségeket, hanem tudod, hogy mitõl lesz 2-3 kg izom rajtad... Ez saját vélemény.

Gondoltam hogy a rendes kaja melett nemfog menni, csak hogy milyen kaját. Mert én rizst szoktam zabálni sokat meg húsokat.

Roger6
Van fogalmad a helyes testépítõ táplálkozásról? Na akkor azt nézd át, és ha az rendben van, jöhet a fehérje (bár gyanítom, hogy mire rendbe rakod a kajádat, már fel is jött a 2-3 kiló).

Nem tudom, mitõl hiszi mindenki, hogy beiszik naponta két fehérje koktélt, aztán már izmos is lesz (nem rád gondoltam személyesen, hanem általánosságban beszélek). Volt aki megkérdezte, hogy edzés nélkül is mûködik ez? Mondom persze hülyegyerek...

Hello.

Hogyan ajánljátok a fehérje szedésést hogy egy kis izomtömeg is feljöjjön nem sok kb 2-3 kg. elõre kössz
nitro pure goldot fehérjém van.

elõre kösz

TVelvet
hát én ha még 1x jelentkeznék a zrinyire, én csak futnék, semmi más, de mivel utálok futni, ezért ez nem fordulhat elõ :)
jazzy
Én mint már leírtam valami gyengébbet szednék a helyedben ha nincs pénzed ahogy írtad.
Én most ilyet szedek, 60 adag nem 30 és olcsóbb.
Meg mellé még C vitamint. Persze van ami nincs benne, nekem elég, nem szoktam beteg lenni, nem vagyok fáradékony, a multi-x -tõl sem voltam jobban..
Roger6
Te csak irigykedsz rá, mint én, hogy ennyi ideje van (meg ennyi esze)! <#hehe> De már mondtam, felesleges rá szót pocsékolni. Ha az alapjaival nincs tisztában, csak csinálja a hülyeséget, akkor hadd csinálja.

Ez nem az én tanácsom, hanem ezek alapszabályok a testépítésben, nyugodtan nézz utána a bodybuilder.hu-n vagy a tesztoszteron.hu-n.Amit te csinálsz az elõbb-utóbb (inkább elõbb) túledzéshez vezet majd, és az nem hogy gátolja a fejlõdésedet, hanem veszíteni fogsz a meglévõ izomtömegedbõl is.
A testépítés nem arról szól, hogy addig edzel amíg bírod, én is bírnék pl mellezni 3 órán keresztül, DE NINCS ÉRTELME.Nem attól fogsz fejlõdni, hogy napi 10 órát lent vergõdsz a teremben.Az edzés ebben a sportban kb 30%-ot tesz, ki a többi KAJA + PIHENÉS! Tehát akárhogy is nézzük, hülyeség amit csinálsz.Vannak jól bevált módszerek és irányelvek ahogy évek óta edzenek a sportolók, azkoat kell követni.

Kövesdi A
Hát ha a francia idegen légióba készülsz , akkor jól készülsz oda
Kis hazánk seregébe , nem hiszem hogy kéne ilyen szintû edzés !

Multi vitaminból , melyiket ajánlanátok ?
Multi-X
Multi-Pro Pak
Monster 100 Pak

Személyes véleményeket, tapasztalatokat egyes készítményekkel kapcsolatban , is szívesen várok

Diétában , ha egy nap 4(+1reggeli zabpehely) étkezés van , menyi rizst ajánlotok /étkezés ?
Ugyan ezt a csirkénél is ?
Vagy van esetleg valami forma arány amit lehet alkalmazni ?
Pl 1/3hoz vagy hasonló, vagy egyáltalán 3 óra alatt , a szervezet menyi fehérjét szénhidrátot tud feldolgozni , hogy ne menjen +ba a cucc !

MEdievil
És gondolom meg sem fordul a fejedben hogy valamit ésszel csinálj? Igaz minek elfordítani a kilincset ha be is lehet törni az ajtót..<#wilting>
Biztos a társaság irigy rád amiért heti 30 órát töltesz a teremben véletlenül sem azzal van probléma hogy halván gõzöd sincs hogy mit kellene csinálni és teszem azt utána nézni az alapoknak és megérteni hogyan is mûködik az emberi szervezet.

F

Köszi a tanácsodat , biztosan nagyon hasznos. De nekem 1 óra az nagyon kevés. Említettem, hogy nem edzek tudatosan, nem használok edzéstervet. Sosem számoltam mibõl mennyit csinálok , addig csínálom amíg bírom.
Nem kamu! 1 éve járok konditerembe és 2 hete kezdtem el ezt a heti 5x6 óra edzést. Nem foglak gyõzködni, hogy hidd el. A lényeg, hogy most így edzek. Tudják ezt nagyon jól azok is akik rendszeresen ott látnak teremben szinte egész nap. De vannak olyanok is akik irigykednek arra, hogy most ennyi idõt tudok az edzésre fordítani, lehet Te is ezek közé az irigyek közé tartozol. De ha itt ilyen segítõkész a társaság mint Te akkor biztosan jobban járok ha a Body.Builder fórumát választom.

délelõtti edzésem: 08:00tól-11:00ig
délután pedig: 13:00tól-16:00ig van
Tyler1
Svárci edzett 6 órát a katonaságnál 18 évesen, illetve Sly a Rambo 4-re. mindenki más aki annyit edz, az vagy hazudik, vagy nem normális!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Roger6
Szerintem kamu gyerek, nem ér meg több mondatot pazarolni rá...

Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
Ha nem vicc akkor: napi 1 óra edzés BÕVEN elég, egy nap csak egy, maximum két testrészre edzünk, nagy izmokat egy héten csak egyszer, kicsiket maxmimum 2*.Nagy izmokra csinálsz 3-5 gyakorlatokat, kicsikre 2-3, 4 sorozattal, 8-10 ismétléssel.
Ha a hadseregbe készülsz oda gondolom állóképesség kell, nem mellizom, szóval kardió edzést csinálj egy héten pár alkalommal(futás, stb), de ez sokban gátolni fogja az izom növekedést.
6 óra edzés, te jó isten.......

súlyokban kb.

mellezés fekve padon: 80 kg-al
vállazás: két kezes súlyzóval 2x25 kg
bicepsz: rúddal 40 kg , 2kezes súlyzóval 2x 20kg
láb: lábgépen 25kg és 5 km futás 30 perc alatt
has: 500 felülés

hogy mibõl mennyit csinálok azt nem tudom , mert nem számolom. de általában 100 körül van mind.
Napi 6 óra edzés az elfogadható ?

Étkezésem az abból áll ami otthon van.

Délelõtt 3 óra edzés ( mell , váll , hát , bicepsz , tricepsz , láb )
Délután 3 óra edzés (mell , váll, bicepsz, , has , láb )

amúgy a hadseregbe készülök és most lesz a felvételim. Nem akarok kisülni , így Tõletek, a mesterektõl kérek tanácsot.
Tányér eltolás:)

Triathlon for life

SeanJRRussel
Keményen kell edzeni olyan súllyal amilyet bírsz és hayni ezt a nagyismétlés szám kis súllyal.Én minden gyakorlatomat 8-12 ismétlés között csinálnék 4-5 sorozattal.Ha fogyni akarsz akkor pedig diéta+aerob,anékül semmit nem fogsz fogyni.
(Ha csinálod a nagyismétlés kicsi súly akkor max azt a kevés izmodat égeted ami rajtad van és nem nagyon fogsz fejlõdni.)

Alapvetõ tévhit ez, hogy a kis súly nagy ismétlés szálkásít.Ha csökkentesz a súlyból, izmot vesztesz, nem a zsírt égeted :D

Kövesdi A
Unokatesóm szerinte se
Bár ez a cikk , konkrétan mást ír
Metabolikus edzésnek nevezik , csak kíváncsi lettem volna , hogy mi is az igazság
Edzés kis súly nagy súly

"

sapkafej
tudom, csak "vicceskedek"

a másikra majd válaszolnak, lusta vagyok!

na jó, nem jó a kis súly nagy ismétlés semmire sem

György

Kövesdi A
Bocs az heti 3-4 alkalom akart lenni 4/3mad <#alien>
Ahogy a munka helyem engedi (biztonsági-õr vagyok) ,általában kijön minden hétre a 3 nap fixre ,ezen még nem voltam
Sajnos el kaptam , egy vírusos náthát és nem akartam megosztani a többiekkel , de holnap már megyek már jól vagyok

Amúgy zsír égetésre/alakformálásra melyiket ajánljátok jobban , kis súly nagy ismétlés szám pl fekvenyomás 5 sz 12-15 ism 20-30 kg
Vagy nagy súly kis ismétlés szám pl 4 sz 6-8 ism 40-50 kg ?

sapkafej
á, gempa, remélem, lefogysz és aztán úgy kigyúrod magad mint az állat, ilyen szellemi színvonallal te is csak erõsíteni fogod a "kigyúrt állat" közhelyt

sok sikert (úgyse fogysz le háhá)

György

sapkafej
csak 1,3333-szor mész le egy héten? az nem vmi sok

György

jazzy
Sokkal egyszerûbb ha felgyújtod magad attól jobban ég a zsír. Ne is strapáld magad az ide írással köszi.

Nem fogunk neked szteroidot ajánlani, baszd tönkre magad ha akarod.
Az uszas speciel nem jo aerobnak, de a tobbivel egyetertek.hagyd a picsaba a szteroidokat, max legalis zsiregetot hasznalj.

Tyler1
ezt most nem értem. ha leszarod h mit gondolunk akk miért kérdezel? úgyis azt csinálod amit akarsz nem??
szteroid a hülyéknek való, zsírégetésre meg teljesen alkamatlan. ha fogyni akarsz akkor diétázz, egyél normálisan, és mozogj sokat(úszás, futás, gyaloglás).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

185 cm körül
110-15 kg körül vagyok most
Kövesdi A
Na meg milyen magas ?
Azért ezt a kettõt , jó lett volna h a megadod
Tudom hogy mondtad, de egy szerûen nem tudom magamban tartani , ne a szteroidokra meg a zsírégetõkre támaszkodj
Kemény munkával le lehet fogyni , nekem is sikerült múlt évben , 15töl meg szabadul 4 hónap alatt , figyelni kell az étkezésre és mellete edzeni (aerob edzés súlyzós edzés)
Szerintem ennél egyszerûbb , és tisztább módszer nincs !

redbull0304
Hány kg vagy?

sziasztok,
most elõre leszögezném, hogy nem vagyok kíváncsi senkinek a véleményére azzal kapcsolatban, hogy szerinte ez okos döntés-e vagy ilyesmik

szóval van rajtam 20kg körüli súlyfelesleg és ettõl szeretnék megszabadulni. Volt pár hónapja egy komolyabb próbálkozás, amikor 7-8kg ment le.

szóval szeretnék most már komolyan átalakulni, mert nem tetszek magamnak és épp testben épp lépek -> szar testben szar lélek

na és arra lennék kíváncsi, hogy tudnátok e nekem mondani, valami komolyabb zsírégetõt vagy esetleg szteroidot

próbáltam régebben l-karnitin,hca,króm tabletta meg ilyesmik, de szerintem nem volt sok hatásuk

szteroidra azért gondoltam (én eddig azt hittem, hogy csak izom növelésre jó), mert most 2 ismerõsöm is szálkásít stanával és nem tudom, hogy pl egy ilyen kúra megfelelõ diétával és edzéssel rám hogyan hatna

válaszaitokat elõre is köszönöm
ui.:ha csak azt akarod leírni, hogy ezek a dolgok rosszak meg ilyesmik, akkor elárulom, hogy nem érdekel, szóval kíméljétek meg magatokat a felesleges írástól
Kövesdi A
elírtam nem 5 perc 10 perc

Kövesdi A
Onnan tudom hogy 2,5szersére dagad , hogy 5 szõr fõztem meg 1dkg rizs és eböl jött az átlag 2,5 <#kacsint>
Bár a víz menyiségén , és a fõzési idõn is múlik én 5 percig fõzöm kb 2,5 cm teres vízben , és ha most jönne honnan tudom menyi a lábosban a 2,5 cmter , egyszerû kiszámolom <#vigyor5>
Tudom nagyon elvetemült vagyok <#wow3> , meg hogy nyilván sok a szabadidõm az ilyen hülyeségekre <#hehe>

De ha valami foglalkoztat /érdekelell még ha totálisan hülyeség és csak idõ vesztegetés , addig agyalok rajta míg csak nem meg csinálom , hogy tudam azt a dolgot