Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Menj el 1 bevásárlóközpontba és mint ha a piacon lennél araszolj végig és nézegess meg mindent.
El sem tudod képzelni hány féle módon tudod elkészíteni a csirkét, hányféle zöldség létezik, fûszernövény, elkészítési eljárás, köret.. Ha ebbõl csak a csirkemell adott, ami ugye nem feltétlen adott, mert lehet marha több része, csirkecomb, pulyka stb, akkor is eszméletlen sok elkészítési mód van.
Körültekintõen kell járni és olvasgatni vagy kisérletezni..
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Thrash \'Till Death
Tejrõl meg annyit írtam, hogy 100ml/3g fehérje kb, ami ahhoz képest, hogy egy deci folyadék csak, nem is rossz. Nem kampányoltam, nem vagyok politikus faxom.
Thrash \'Till Death
Na csak ezt akartam, gondoltam megosztom veletek élményemet<#zavart1>#zavart1>
Üdv.:plck.
Szeretlek Mézeskalácsom! :)
mov ah,4ch int 21h end
Itt egyrészt ha már valami elmondunk neki, azt választjuk, ami a leghatásosabb.
Ha van egy minimális esze, márpedig ha csinálni akarja kell, hogy legyen, akkor rájön, hogy a csirkemell nem azért jó, mert így néz ki és így hívják, hanem azért, ami benne van. Megkeresi mi van benne, keres más húsokat ami hasonlít és megeszi, voila.
Nyilván nem fogom írni, hogy egyél nyúlhúst, meg õzet, mert ki a faszom fog nyúl meg õzhúst venni. Marha gyakran van említve, csak éppen amikor gazdasági válság van nem tanácsolunk marhát ami rohadt drága.
Én is szoktam inni tejet, sõt, még kefírt és natúr joghurtot is eszek! Hujuj, most mi lesz. Ezekkel sincs baj, ahogy vaxi mondta. De nem arra való, hogy a turmixodat felkeverd vele, arra a VÍZ VALÓ és ezt még 25milliószor is leírhatjuk.
Igyál tejet ha akarsz, de ne kampányolj már, hogy milyen kurva jó. Mi itt elmondjuk mi az optimális, azon kívül mindenki azt csinál amit akar az már nem az én dolgom.
Azt hiszem aki itt kérdez, az pontos választ kíván kapni és nem olyat, hogy najó ez is jó meg az is jó de amúgy azt eszel amit akarsz.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
(mellesleg én nem iszom literszám, de sokszor fogyasztom, változó, van hogy heti 1x van hogy 3-4x 3 deci) tehát nem a tej ellen/mellett érveltem :)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Thrash \'Till Death
nem arról van szó, hogy ne igyál soha többet tejet, hanem, hogy hülyeség azt gondolni, hogy tejbõl pótolni tudod a megfelelõ fehérje és kalcium mennyiséget.
2. Az agyon tenyésztett direkt tej miatt tartott marhák nem a minõségre hanem a mennyiségre lettek kitalálva, tele nyomatják õket gyógyszerekkel antibiotikumokkal a tõgyük gyakorlatilag folyamatosan gyulladt és ami abból kijön én mindennek nevezném csak egészséges tejnek nem! Aztán ott van hogy inkább a tehenet "módosítják" hogy meg tudja emészteni az olyan dolgokat amit nem is enne, pl. kukorica! Ezek már nem is állatok csak gépek.
3. az a 3% fehérjetartalom édes kevés (sõt az maximum akkor annyi ha tényleg igazi tejrõl beszélünk) ahhoz képest hogy mennyi telített zsírt és cukrot viszel be vele.
4. Mint mondtam nem fog meghalni senki 1 pohár tejtõl DE ne magyarázzátok már meg hogy milyen fontos, jó vagy egészséges mert az nem igaz. Mindig mindenki pedálozik a házi tejjel és amúgy ahhoz még is hány ember fér hozzá? Persze tudom mindenkinek van 1 hektár zöld területe két tehénnel. De a kisebb üzemek által árult kannás minden csak nem házi. A kalciumot és vitaminokat soha nem fogod tudni csak tejbõl fedezni annyira kevés van benne azt másból kell bevinni szóval ezzel sem érdemes érvelni.
5. Ha mindenképpen tej akkor kecsketej! Minden téren jobb kivéve az árát.
F
Akármilyen pöcs stílusa is van bunnynak viszont igaza van, bár azért látszik, hogy a kémiai dolgokhoz amiket az ürge leírt a kommentben nincs sok köze.
lehet szar a por íze vagy nem tudom de csak tejjel megy le.
persze nem vagyok nagy gyúrós meg minden, de itthon elég jól elvagyok azokkal a gyakorlatokkal amit lehetõségem van megcsinálni.
\"Errõl van szó!\"
Thrash \'Till Death
www.smart-bus.hu
Thrash \'Till Death
Na mindegy, ha valami ilyesmit összeállítasz, amit írtam, azzal is bõven jól jársz és sokkal olcsóbban is jön ki. Elõször kevesebb zabpelyhet tegyél bele, mert ha érzékeny a gyomrod, nem biztos hogy bírja a nagy (100g fölötti) mennyiségeket.
#17904-ra: nem kimondottan jó, de azért nem is rossz. Õ is írta, hogy tejjel csinálná, szóval feltételeztem hogy bírja a gyomra, szereti is inni, akkor miért ne? Nem ajánlottam általánosan a tejet, ezt a hozzászólást direkt neki írtam.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
spam. sry
mov ah,4ch int 21h end
Amúgy szerintem is normális helyrõl minõségi fehérje + zabpehely és nem "fázol rá".
F
a tömegnöveléshez szénhidrát kell, rizs, burgonya, zabpehely, kenyérfélék, szõlõcukor stb...
egyél napi 5-6x normálisan, legyen az étrendedben hús, zöldség, gyümölcs, és a fentebb említett szénhidrát források közül minnél több. edzés elött szénhidrát, edzés után fehérje.
a te turmixod fasza a nyári melegben, papucsban szürcsölgetésre(TOJÁS NÉLKÜL!), de amúgy nem sokat ér. kajálni kell mint a ló.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Tojást nyersen nem ajánlom, mert megbetegedhetsz tõle, illetve nyersen nem is hasznosul úgy, mintha megsütnéd. Én tejet raknék bele, valami fagyasztott gyümölcsöt (pl. málna), zabpelyhet és fehérjét. Cukrot nem iszogatnék napközben csak úgy, úgyhogy szerintem azt ne tegyél bele.
Amúgy miért fáztál rá már egyszer?
tehát a kérdésem az lenne,hogy milyen mennyiségben kell a hozzávalókat adagolni és mekkora mennyiség 1 adag? segítségeteket elõre is köszönöm
Thrash \'Till Death
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Proenzi 3
Glucosamin
Arthro Stack
Joint Health
Thrash \'Till Death
Amerikai alapanyag amit a Csehek raknak össze .
Ezt árulom és ezt is tolom .
www.bodybuildingbolt.hu
Amíg érzékeny az elsõ vállad , addig nyomjál 30 fokba .
Olcsóbban jössz ki, ha veszel maltodextrint meg szõlõcukrot és 1:1 arányban összekevered (+ fehérje), mert ez a tömegnövelõ sem áll másból.
Erre gondoltam.
Thrash \'Till Death
Ha nem próbáltad még, akkor esetleg gyógyszertárban vegyél piros Ben Gay kenõcsöt, azzal kend be a vállad edzés elõtt.
Kattog a vállam , a jobb jobban , a bal kevésbé
Minden edzés élõt jól be melegítek , de még is , leginkább 45 fokos nyomásnál érzem !
Gondoltam most tennék elenne ezzel Glucosamin szerintetek van értelme elkezdeni szedni ? vagy inkább csak pénz kidobás
Más gyógyírt tudnátok a problémámra ajánlani , másik készítmény stb !
Személyes tapasztalatokat is szívesen fogadom
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=broscience
s egy pár tag próbált ellene küzdeni :) Konkrétan Csuszi és Sean. :)