Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FlyHigh
Mióta minden összetevõt elolvasok egy termék csomagolásán, azóta egyedül járok bevásárolni.<#vigyor> Pár hónapja jöttem rá, hogy egy csomó panírozott csirkemellnek a csomagolásán 35%-os csirkemell tartalom van feltüntetve, teljesen kerülök már minden elõkészített csomagolt "húst". Szerintem a legfinomabb csirkemellet sajttal töltve és kukoricával panírozva kirántani olajban.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Annyiszor nekem is megvan, de meghülyülnék, ha minden nap ezt kellene ennem. Viszont minden nap eszem húst, ami már jó.

Thrash \'Till Death

jazzy
Én mindenkinek javaslom, hogy az internet óriási, tanuljuk meg használni.
Menj el 1 bevásárlóközpontba és mint ha a piacon lennél araszolj végig és nézegess meg mindent.

El sem tudod képzelni hány féle módon tudod elkészíteni a csirkét, hányféle zöldség létezik, fûszernövény, elkészítési eljárás, köret.. Ha ebbõl csak a csirkemell adott, ami ugye nem feltétlen adott, mert lehet marha több része, csirkecomb, pulyka stb, akkor is eszméletlen sok elkészítési mód van.

Körültekintõen kell járni és olvasgatni vagy kisérletezni..
Felesleges ezen vitatkozni, évtizedes múltja van annak hogy mit mivel kell enni hogy jól nézzen ki egy testépítõ.Ha 600gramm csirkét kell enni egy kiló brokkolival, akkor azt kell.Nem kötelezõ, én sem eszek ilyesmit, de nekem azért megvan hetente 3-4* a csirkemell rizzsel, mert olcsó és nagyon sokféle képpen lehet elkészíteni.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

FlyHigh
Na jó, még annyit azért hozzá teszek a kajáláshoz, hogy annak van egy élvezeti faktora is. Itt is volt aki írta, hogy zöldséggel lecsúszik a 600 gramm mellhús azért valahogy naponta, azért ez elég szarul hangzik. Egyen az ember persze fehérjedúsabban, zsírszegényen, napi 5X-6X, de azért ez túlzás, hogy tömni kell magadat mint valami kibaszott kacsát minden nap ugyanazzal, mert csak így lesznek szép izmaid.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Nálunk az ismerõsök nagy része vadász, van vadhús, mûködik, jó.<#kacsint>
Tejrõl meg annyit írtam, hogy 100ml/3g fehérje kb, ami ahhoz képest, hogy egy deci folyadék csak, nem is rossz. Nem kampányoltam, nem vagyok politikus faxom.

Thrash \'Till Death

Vaxi
az biztos :DDDD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Csak várd ki a holnapot :D

plck
Srácok képzeljétek el megvolt az elsõ láb edzésem.Nagyon élveztem és szerintem a mellezés után ez lesz a kedvencem annak ellenére hogy sokan utálják csinálni.Akkor izomlázam van hogy alig bírok járni<#vigyor4>A seggembe is hatalmas.
Na csak ezt akartam, gondoltam megosztom veletek élményemet<#zavart1>

Üdv.:plck.

Panzermeyer
Fiúk ne haragudjatok, de ezt most értsétek meg kell tennem!
Szeretlek Mézeskalácsom! :)

mov ah,4ch int 21h end

jazzy
Idejön valaki, megkérdezi mit egyen, mit csináljon.

Itt egyrészt ha már valami elmondunk neki, azt választjuk, ami a leghatásosabb.
Ha van egy minimális esze, márpedig ha csinálni akarja kell, hogy legyen, akkor rájön, hogy a csirkemell nem azért jó, mert így néz ki és így hívják, hanem azért, ami benne van. Megkeresi mi van benne, keres más húsokat ami hasonlít és megeszi, voila.

Nyilván nem fogom írni, hogy egyél nyúlhúst, meg õzet, mert ki a faszom fog nyúl meg õzhúst venni. Marha gyakran van említve, csak éppen amikor gazdasági válság van nem tanácsolunk marhát ami rohadt drága.

Én is szoktam inni tejet, sõt, még kefírt és natúr joghurtot is eszek! Hujuj, most mi lesz. Ezekkel sincs baj, ahogy vaxi mondta. De nem arra való, hogy a turmixodat felkeverd vele, arra a VÍZ VALÓ és ezt még 25milliószor is leírhatjuk.

Igyál tejet ha akarsz, de ne kampányolj már, hogy milyen kurva jó. Mi itt elmondjuk mi az optimális, azon kívül mindenki azt csinál amit akar az már nem az én dolgom.
Azt hiszem aki itt kérdez, az pontos választ kíván kapni és nem olyat, hogy najó ez is jó meg az is jó de amúgy azt eszel amit akarsz.
FlyHigh
Amúgy a szarvas meg az õz a legbulibb, kb az 5. kiló húsnál olyan szinten lefárad/bedurran a karod, hogy nyugodtan keverhetsz egy volumass koktélt, azt pótolni kell egyszerûen ami ott az elõkészítésnél kiadsz.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Persze, de attól még lehet testet építeni, hogy pl egy héten egy nap pulykacomb az húsod, a másik nap meg marha, fõleg, hogy most itt hobbi szintû gyurmázásról beszélünk. Most az más kérdés, hogy akinek konkrétan ez az élete, az hogy grammozza ki magának a kaját és hogy válogatja meg.

Thrash \'Till Death

Vaxi
hohó srácok! nem azt mondtam, hogy ne igya senki, csak a véleményemet mondtam el, hogy sok emberben mi adhat okot félreértése a tej esetében.
(mellesleg én nem iszom literszám, de sokszor fogyasztom, változó, van hogy heti 1x van hogy 3-4x 3 deci) tehát nem a tej ellen/mellett érveltem :)

Roger6
Én speciel azért iszok tejet, mert szeretem. Vannak ilyenek is. Egy csomó olyan dolog van, amit azért eszek/iszok, mert ízlik, és nem nagyon érdekel, hogy mennyi fehérje meg izé-mizé van benne.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Vaxi
ez is pusztán annak a kérdése, hogy kinek mi a célja.

FlyHigh
Az a lényeg, hogy próbáld a szemetet kikerülni, inkább zsírszegényebben kell táplálkozni. De ezt pl hülyeségnek tartom, hogy csirkemellen kell élni, gagyi száraz hús, nem arról van szó, jó az egy héten mondjuk 3X, de ennyi. Én csirke, pulyka, marha, szarvas, õz, nyúl párti vagyok, sertést nem komálom.

Thrash \'Till Death

Vaxi
annyi a probléma az egésszel szerintem, hogy sokan félreértik.
nem arról van szó, hogy ne igyál soha többet tejet, hanem, hogy hülyeség azt gondolni, hogy tejbõl pótolni tudod a megfelelõ fehérje és kalcium mennyiséget.

MEdievil
1. a mai tehenek (tisztelet a kivételnek) nem füvet esznek hanem takarmányt! 1 hektár 2 tehenet tud ellátni normális körülmények között na vajon hány bocinak jut ennyi?

2. Az agyon tenyésztett direkt tej miatt tartott marhák nem a minõségre hanem a mennyiségre lettek kitalálva, tele nyomatják õket gyógyszerekkel antibiotikumokkal a tõgyük gyakorlatilag folyamatosan gyulladt és ami abból kijön én mindennek nevezném csak egészséges tejnek nem! Aztán ott van hogy inkább a tehenet "módosítják" hogy meg tudja emészteni az olyan dolgokat amit nem is enne, pl. kukorica! Ezek már nem is állatok csak gépek.

3. az a 3% fehérjetartalom édes kevés (sõt az maximum akkor annyi ha tényleg igazi tejrõl beszélünk) ahhoz képest hogy mennyi telített zsírt és cukrot viszel be vele.

4. Mint mondtam nem fog meghalni senki 1 pohár tejtõl DE ne magyarázzátok már meg hogy milyen fontos, jó vagy egészséges mert az nem igaz. Mindig mindenki pedálozik a házi tejjel és amúgy ahhoz még is hány ember fér hozzá? Persze tudom mindenkinek van 1 hektár zöld területe két tehénnel. De a kisebb üzemek által árult kannás minden csak nem házi. A kalciumot és vitaminokat soha nem fogod tudni csak tejbõl fedezni annyira kevés van benne azt másból kell bevinni szóval ezzel sem érdemes érvelni.

5. Ha mindenképpen tej akkor kecsketej! Minden téren jobb kivéve az árát.

F

jazzy
Azért van benne 1 jó hosszú értelmesen leírt hozzászólás a cikk miért hülyeség kategóriájában, nekem az szimpatikus volt.

Akármilyen pöcs stílusa is van bunnynak viszont igaza van, bár azért látszik, hogy a kémiai dolgokhoz amiket az ürge leírt a kommentben nincs sok köze.
DeerHunter01
én szoktam inni edzés után port, de nekem vízzel nem jön be egyáltalán.
lehet szar a por íze vagy nem tudom de csak tejjel megy le.
persze nem vagyok nagy gyúrós meg minden, de itthon elég jól elvagyok azokkal a gyakorlatokkal amit lehetõségem van megcsinálni.

\"Errõl van szó!\"

FlyHigh
Ekkora erõvel a csirkemell meg kisgyerekeknek, mert még nem tudnak megrágni semmi komolyabb húst.

Thrash \'Till Death

Volumass 35-öt 10 éve?

A tej kiscicáknak való.

Az igazi házi tejjel, amit olyan tehén ad, amelyik naphosszat a réten legeli a gyógyfüvek tömkelegét, azzal semmi gond nincs. ( már akinek bírja a gyomra ) A bolti szarokat nem szabad meginni...

www.smart-bus.hu

FlyHigh
Amúgy tejben is elég sok fehérje van, 100ml/~3g, kalcium, stb, 1000 éve kimutatták már, hogy egészséges. Szokott lenni házi tejünk, kiforraljuk, jól lehet lakni vele.

Thrash \'Till Death

Eagle16
Értem, de én sem tudom mi lehetett vele a probléma, kreatin nagyon kevés van benne, a szénhidrát része meg úgy tudom hogy maltodextrin, szóval vagy azt nem bírta a gyomrod, vagy a tejsavó proteint.

Na mindegy, ha valami ilyesmit összeállítasz, amit írtam, azzal is bõven jól jársz és sokkal olcsóbban is jön ki. Elõször kevesebb zabpelyhet tegyél bele, mert ha érzékeny a gyomrod, nem biztos hogy bírja a nagy (100g fölötti) mennyiségeket.

#17904-ra: nem kimondottan jó, de azért nem is rossz. Õ is írta, hogy tejjel csinálná, szóval feltételeztem hogy bírja a gyomra, szereti is inni, akkor miért ne? Nem ajánlottam általánosan a tejet, ezt a hozzászólást direkt neki írtam.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

iko
szerintem a VM35 biztos ártatlan a dologban, nincs semmi olyan benne ami egy boltban kapható élelmiszerben nem lenne. Ez ilyen urban legend történetnek hangzik.

spam. sry

elõször is köszönöm a sok hasznos tanácsot.Eagle16 a kérdésedre válaszolva:kb 9-10 éve elkezdtem szedni a volumass 35-öt és vagy rossz adagban szedtem vagy nem tudomi volt a probléma de tökretette a gyomrom amit még azóta is nyögök.tehát ezért nem szeretnék semmi ilyesmit szedni
jazzy
Nem szeretik a moderátorok a warezt
Panzermeyer
Az Arthro Stack elég jó, de szerintem a Joint Health sem lehet rossz. Nekem az elsõvel van tapasztalatom, ha dupla adagot eszel belõle, csodákra képes, de az 1 sima adag is hat persze. Azonnali javulást nem kell várni, az izületek lassabban veszik fel a táplálékot, mint az izmok.

mov ah,4ch int 21h end

MEdievil
Tejet felejtsük már el.. oké aki nem tud lemondani róla igya, de ne ajánlgassuk legfõképpen olyan környezetben amikor egyesek azt a következtetést vonnák le hogy jó.

Amúgy szerintem is normális helyrõl minõségi fehérje + zabpehely és nem "fázol rá".

F

Tyler1
nyers tojás szar! felejtsük el h Rocky Balboa mit ivott 30 éve. jön a 40 fokos nyár, ilyenkor kezd nyaralni a szalmonella, a másik meg h nyersen baromira feldolgozhatatlan a fehérje.
a tömegnöveléshez szénhidrát kell, rizs, burgonya, zabpehely, kenyérfélék, szõlõcukor stb...
egyél napi 5-6x normálisan, legyen az étrendedben hús, zöldség, gyümölcs, és a fentebb említett szénhidrát források közül minnél több. edzés elött szénhidrát, edzés után fehérje.
a te turmixod fasza a nyári melegben, papucsban szürcsölgetésre(TOJÁS NÉLKÜL!), de amúgy nem sokat ér. kajálni kell mint a ló.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Eagle16
Tehát házi tömegnövelõt akarsz összeütni?
Tojást nyersen nem ajánlom, mert megbetegedhetsz tõle, illetve nyersen nem is hasznosul úgy, mintha megsütnéd. Én tejet raknék bele, valami fagyasztott gyümölcsöt (pl. málna), zabpelyhet és fehérjét. Cukrot nem iszogatnék napközben csak úgy, úgyhogy szerintem azt ne tegyél bele.

Amúgy miért fáztál rá már egyszer?

kedves edzõtársak!sgeítségeteket szeretném kérni.mégpedig: kb 2 hónapja kezdte el edzeni és szeretnék egy kis tömeget növelni,de nem akarok semilyen tömegnövelõ por szedni ert egyszer már ráfáztam vele,tehát olyan turmixra gondolta,hogy tej,tojás,gyümölcs,szõlõcukor stb...
tehát a kérdésem az lenne,hogy milyen mennyiségben kell a hozzávalókat adagolni és mekkora mennyiség 1 adag? segítségeteket elõre is köszönöm
FlyHigh
Amelyik mozdulatnál ropog, azt hanyagolni kell, vannak azért alternatívák az izomcsoportok edzésére. Általában a lassú koncentrált mozdulatokkal ki lehet küszöbölni a kattogást. Szerintem egy hobbigyurmás simán meg tud lenni egy-két mozdulat nélkül, nem érdemes szétbaszni az inakat.

Thrash \'Till Death

SeanJRRussel
Világért se akarlak megbántani de ha 45 fokon szar a válla akkor sztem 30 fokon se lesz sokkal jobb mivel nincs vmi hatalmas eltérés a 2 között.Szerintem inkább a súlyból kéne levenni és szépen koncentráltan mellel dolgozni...

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Kövesdi A
Akkor szerintetek ezek közül melyiket próbáljam ki ?
Proenzi 3
Glucosamin
Arthro Stack
Joint Health

FlyHigh
Igazából nem akarok én ezen garasoskodni, csak felesleges dolgokra nem szeretek plusz pénzt kiadni. Ha érdemes a vm35-nél maradni, akkor inkább maradok, ha nem, akkor összemixelem ahogy írtad.

Thrash \'Till Death

Adipex
Egyed az Aminostar cuccokat !
Amerikai alapanyag amit a Csehek raknak össze .
Ezt árulom és ezt is tolom .
www.bodybuildingbolt.hu
Proenzi 3

Amíg érzékeny az elsõ vállad , addig nyomjál 30 fokba .
Eagle16
Edzés utánra jó, de ez csak fehérje meg cukor. (na meg 1g creatine, glutamine, taurine, arginine, de ez elég vicces mennyiség)
Olcsóbban jössz ki, ha veszel maltodextrint meg szõlõcukrot és 1:1 arányban összekevered (+ fehérje), mert ez a tömegnövelõ sem áll másból.

FlyHigh
Az American Muscle termékekrõl hallottatok valamit? Csak így pótlásnak kellene edzés után a tömegnövelõje, amúgy már tiszta fehérje turmixokat iszom napi 3X és egyre több csirke van az étrendemben, reggelire meg fixen zabpelyhezek, szóval kezdem rendbe rakni a kajámat. Csak azért kérdezem, mert gazdaságosabb lenne mint a vm35 és lehet, hogy nekem elég is lenne.
Erre gondoltam.

Thrash \'Till Death

Szerintem hanyagold azt a mozgást aminél kattog, nehogy begyulladjon, mert akkor bszhatod.Én Join Healt-et tudom ajánlani a scitecõl, ebben van glukozamin, kondroitin és msm is + kalcium mehet ezerrel.
Ha nem próbáltad még, akkor esetleg gyógyszertárban vegyél piros Ben Gay kenõcsöt, azzal kend be a vállad edzés elõtt.

Kövesdi A
Most hogy újra elkezdtem az edzéseket , sajnos elõjött egy régi probléma
Kattog a vállam , a jobb jobban , a bal kevésbé
Minden edzés élõt jól be melegítek , de még is , leginkább 45 fokos nyomásnál érzem !

Gondoltam most tennék elenne ezzel Glucosamin szerintetek van értelme elkezdeni szedni ? vagy inkább csak pénz kidobás

Más gyógyírt tudnátok a problémámra ajánlani , másik készítmény stb !
Személyes tapasztalatokat is szívesen fogadom

SeanJRRussel
Még nem is hallottam ezt a kifejezést de marha nagy<#idiota><#eljen>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

csuszi
:)
látod látod, mindig vannak meglepetések:)

MJ rulz Pink Team The Only One

Kicsit olvasgatok majdan vissza, mert emlékszem, hogy pár hónapja nagyn ilyen irányba mozgott a fórum:

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=broscience

s egy pár tag próbált ellene küzdeni :) Konkrétan Csuszi és Sean. :)