Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
Nálam a darálóra , ipar búza , kukorica darálókat találta csak meg XD
MJ rulz Pink Team The Only One
Vagy lehet kapni electromos darálót , vagy van valami egyszerübb otthoni házi praktika is ?
Pl kis zsákba meg és ütni kalapáccsal <#felkialtas>#felkialtas><#hehe>#hehe>
Egy daráló gép kézi vagy gépi , milyen árban lehet hozzá jutni ?
Így magostul meg enni , nem lenne túl könnyû
Tegyük fel veszek cellmass és még mellé vennék volumass35-öt.Szerintem ez tökéletes edzés utáni turmix lenne nemigaz?<#vigyor>#vigyor>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mire kell figyelni vásárláskor? stb
PS3 Slim 250 PC
Vegyél pl tonhal konzervet, az Atlantik márkájút ajánlom, emellé még mehet a csirke a nap foylamán, túró, sajt, meg persze fehérje vagy tömegnövelõ turmix.Sokat lehet trükközni meg kombinálni a kajákkal, nem kell minden nap ugyan azt enni.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Nem árt a változatosság.
De tény hogy figyelni kell mit is eszem majd.
PS3 Slim 250 PC
Most nem azért mndom, ha csak az van akkor egyed azt, de ilyen kajáktól ne számíts érdemi fejlõdésre.
PS3 Slim 250 PC
Nemrég írtam ha még emlékeztek, hogy kezdeni kéne valamit magammal mert magasságomhoz képest nagyon vékony srác vagyok.
Többen is ajánlottátok hogy nézelõdjek szét a body.builder -oldalon.
Itt olvasgattam az alapismeretek részt, majd rátaláltam arra ami nekem kelleni fog szerintem.
http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=1
Ez az Alap Tömegnövelõ edzésterv.
Ma már elvégeztem a hétfõre való edzést.
A lábazást eléggé érzem is, a mellet nem annyira, bár a 3. sorozat végén már eléggé kifáradtam.
Nemsokára megyek enni egy jóadag rakottkrumplit 😊
Szerdán pedig jön a hát-váll....
Ha valamit rosszul írtam vagy gondolok, örölnék ha jeleznétek 😊
PS3 Slim 250 PC
Thrash \'Till Death
Cellmass de azé igazán nem tart semeddig utána járni kedves plck.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Mennyi szolnoki 😊 Én a Thököly útra járok, nincs nagy választék sajnos 😞
Oda 4400Ft a havi diákbérlet, ami korlátlan alkalomra szól. A felnõtt talán 6000 körül van, de nem biztos.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
valószínû, hogy a júliust otthon töltöm, és jó lenne egy edzõpartner, ha bevállalnál egy kezdõ gilisztát edzõtársnak <#ravasz1>#ravasz1>
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
vagy csak a shakerben összerázod?😊
Akinek van egy kis pénze próbálja ki a BSN Cell Mass-át.Jó cucc.
Belerakok mindent a turmixba (zabpehely, fehérje, 2dl tej, 2dl víz), összeturmixolom és megiszom shakerbõl. Ez a reggelim minden nap.
Az edés utáni turmixom megy csak vízzel, ott nem játszadozok a tejjel, mikor kell a gyors felszívódás a fehérje és a kreatin miatt is.
Este pedig egyetek valami krémes sovány túrót + kis zsírtartalmú natúr joghurtot + fehérjét összekeverve, fasza.
a port azt egyértelmûnek tartottam, a márkára lennék még kíváncsi 😊
majd még szétnézek a többi helyen is, hátha találok valami bio boltot 😊 kösz a tippet, meg az árat!
Reggelire szoktam enni 100g-ot fehérjével, meg még estefelé 50-75g-ot, attól függõen, hogy eleget ettem-e aznap. Jól bírja a gyomrom, régebben 250g is lecsúszott belõle naponta, csokis fehérjével én nem tudom megunni.
Igen aki vékony annak biztos nem számít az a kis zsír , de én szeretnék fogyni, most vagyok 91 szeretnék lenni 80 kg !
azért 3 tojásnál már kb 30 gramm zsír nem hiányzik, kb az egész napi zsír bevitelemnek a 150% lenne szóval nem mindegy !
Én régebben a Tesco bejáratánál lévõ kisboltból vettem ott volt egy Herbal shop, de sajnos elköltözött, azóta nem tudok ilyen helyrõl, Szegeden egészen biztos vagyok benne, hogy van ilyen bolt.
Az ára pedig ilyen 1200-1500 körül forint mozog ami elég egy jó ideig nem egy drága dolog.