Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
lásd aláírásom

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
naaa, ne füllents, basztál a 3. megnézni. pixmanian ritkán árulnak agrárterméket😉

Kövesdi A
Kösz nem túdam hogy létezik ilyen termék is
Nálam a darálóra , ipar búza , kukorica darálókat találta csak meg XD

csuszi
Kövesdi A
Darálást milyen gépel szokták megoldani ?
Vagy lehet kapni electromos darálót , vagy van valami egyszerübb otthoni házi praktika is ?
Pl kis zsákba meg és ütni kalapáccsal <#felkialtas><#hehe>

Egy daráló gép kézi vagy gépi , milyen árban lehet hozzá jutni ?

csuszi
ledarálod, túróba vele, én napi 80g.

Kövesdi A
Na meg hogy hány grammot érdemes fogyasztani belõle ?
Sajnos olaj nem volt , a dm ben !

Kövesdi A
A dm-ben kaptam lenmagot , általában hogy szokták ez fogyasztani ?
Így magostul meg enni , nem lenne túl könnyû

plck
Most épp V35megy
Tegyük fel veszek cellmass és még mellé vennék volumass35-öt.Szerintem ez tökéletes edzés utáni turmix lenne nemigaz?<#vigyor>

jazzy
Kipróbálásra szerintem mindenképp érdemes, mi van, ha neked épp ez jön be..
Volumass 35-tel jobban jársz.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

plck
Sokáig kitart ha nem fogyasztod😄

Sean szerinted érdemes lenne befektetni a CELLMASS-ba?

Az ilyen táplálék kiegészítõk, tömegnövelõk, milyen árban vannak, és meddig tartanak ki?

Mire kell figyelni vásárláskor? stb

PS3 Slim 250 PC

Nem lesz jó, ne beszléjünk már hülyeségeket! Nem kell csirkemellet csirkemellel enni, de ha tele zabálod magad krumplistésztával vagy körömpörkölttel, hogy fogod megenni mellé még a szükséges fehérje mennyiséget? Vajaskenyértõl meg szalámis szendvicstõl sem lehet nõni.

Vegyél pl tonhal konzervet, az Atlantik márkájút ajánlom, emellé még mehet a csirke a nap foylamán, túró, sajt, meg persze fehérje vagy tömegnövelõ turmix.Sokat lehet trükközni meg kombinálni a kajákkal, nem kell minden nap ugyan azt enni.

SeanJRRussel
Nem lesz azzal baj,jó oda a rakott krumpli csak legyen meg a fehérjéd is.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Értelek, de mindennap nem lesz otthon csikemellfilé csirkemellfilé hátán, költséges is lenne, meg 1 hét után meg is unnám.

Nem árt a változatosság.

De tény hogy figyelni kell mit is eszem majd.

PS3 Slim 250 PC

Ha végigolvastad az alapismereteket, akkor az alap tömegnövelõ étrendet is látnod kellett, abban meg ha jól emlékszem nem írnak sehol rakottkrumplit 😄
Most nem azért mndom, ha csak az van akkor egyed azt, de ilyen kajáktól ne számíts érdemi fejlõdésre.

Miért is? 😄

PS3 Slim 250 PC

A rakottkrumplit rosszul gondoltad 😄

Sziasztok!

Nemrég írtam ha még emlékeztek, hogy kezdeni kéne valamit magammal mert magasságomhoz képest nagyon vékony srác vagyok.

Többen is ajánlottátok hogy nézelõdjek szét a body.builder -oldalon.

Itt olvasgattam az alapismeretek részt, majd rátaláltam arra ami nekem kelleni fog szerintem.

http://body.builder.hu/edzestervek_reszletes.htm4?id=1

Ez az Alap Tömegnövelõ edzésterv.
Ma már elvégeztem a hétfõre való edzést.
A lábazást eléggé érzem is, a mellet nem annyira, bár a 3. sorozat végén már eléggé kifáradtam.

Nemsokára megyek enni egy jóadag rakottkrumplit 😊

Szerdán pedig jön a hát-váll....

Ha valamit rosszul írtam vagy gondolok, örölnék ha jeleznétek 😊

PS3 Slim 250 PC

Tibi7
köszi. akkor veszek egy üveg lenolajat, aztán meglátjuk milyen hatása lesz.
FlyHigh
scitec soypro-hoz mit szóltok mint plusz fehérje porhoz a többi mellé? Állítólag mûködik és egy részét a fehérjének jó szójafehérjébõl bevinni. 6500g 14700ft, ami egész jó, egy adag 28,5g, ebbõl a fehérje 20g. Szerintem kipróbálom, egy évre elég vazze.<#vigyor><#vigyor>

Thrash \'Till Death

Mert mibaj van a kreatinnal?

Kövesdi A
Én nem igazán támogatom a kreatin használatát , inkább valami normális fehérje kell helyette

SeanJRRussel
Tescoba van herbária bolt.Ott pl van HIDEGEN sajtolt lenmagolaj nem is annyira drága.Abból 1-2 evõkanálnyi egy nap és már az is vmi.Az íze kicsit brutál de hozzá lehet szokni.Ha nem akarod inni akkor vedd meg természetes formájában és úgy fogyaszd.Van még kevés mogyoróban,dióban stb...

Cellmass de azé igazán nem tart semeddig utána járni kedves plck.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Tibi7
Én viszont inkább adokaz ide betérõk tapasztalataira....
jazzy
Ezt mondtam pár hszel lejjebb, mondott 2 alternatívát, te megkeresed mik azok elolvasod és keresel még mást ami hasonló tulajdonságokkal bír. Tanuljunk már meg létezni.
Tibi7
Akkor máshogy kérdem. Van még valami amivel érdemes próbálkozni?
plck
Ez a BSN Cell Mass mit tud?<#idiota><#wow2>

SeanJRRussel
A lenmag meg az olaj nem elég alternatív?

Tibi7
Hali! Esszenciális zsírsavakat ti mibõl viszitek be? Olvastam hogy a lenmag, meg lenolaj elég jó, de kiváncsi lennék alternatív lehetõségekre is. Köszi!
SeanJRRussel
Nálunk Tiszaújvárosban 3900 a havi diák<#idiota>

jazzy
Írjál rám msnen és megdumáljuk, amúgy a Bástya egy kalap szar lett, úgyhogy a Bázis fölött lévõbe, az ára attól függ, van ami csak délelõttre szól, az olcsóbb, van egész napos, meg mittudomén milyen van még, árat nem tudok fejbõl.
Eagle16
Turmixgépben, mert ennyi cuccot nem lehetne összekeverni csak kézzel.

Mennyi szolnoki 😊 Én a Thököly útra járok, nincs nagy választék sajnos 😞
Oda 4400Ft a havi diákbérlet, ami korlátlan alkalomra szól. A felnõtt talán 6000 körül van, de nem biztos.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Vaxi
jazzy te szolnokon hol szoktál edzeni? mennyi oda a havi bérlet?
valószínû, hogy a júliust otthon töltöm, és jó lenne egy edzõpartner, ha bevállalnál egy kezdõ gilisztát edzõtársnak <#ravasz1>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
jah egyébként voltam ma a lidlben, - aki még nem rendelkezik vele annak mondom - fél kiló zabpehely 159 forint, a müzliknél van. nagyon finom, én most estére eszegettem kicsit joghurttal. laktató a dög 😄

Vaxi
szó szerint összeturmixolod? [ kézi mixer turmixgép stb ]
vagy csak a shakerben összerázod?😊

SeanJRRussel
Én nyomtam negyed kiló túrót lefekvés elõtt és télleg fasza.Másabb leszel reggel úgy érzed h az izmaid a helyén vannak nem csak puha plöttyedt szar leszel,csak ajánlani tudom én is.

Akinek van egy kis pénze próbálja ki a BSN Cell Mass-át.Jó cucc.

Eagle16
Ja igen, még ezt akartam leírni, hogy ha épp van itthon túró, akkor azt is beleturmixolom 😄 Ilyen krémes állagú, de iható cucc lesz belõle, estére tökéletes.

Eagle16
Málnás-csokissal 😊

Belerakok mindent a turmixba (zabpehely, fehérje, 2dl tej, 2dl víz), összeturmixolom és megiszom shakerbõl. Ez a reggelim minden nap.

Az edés utáni turmixom megy csak vízzel, ott nem játszadozok a tejjel, mikor kell a gyors felszívódás a fehérje és a kreatin miatt is.

jazzy
Aki nem diétázik és tényleg nem bírja megenni így vízzel a zabpelyhet az nem gáz ha itt sovány tejben oldja fel sokkal tartalmasabbnak hat tõle az egész.

Este pedig egyetek valami krémes sovány túrót + kis zsírtartalmú natúr joghurtot + fehérjét összekeverve, fasza.
Vaxi
köszi 😊
a port azt egyértelmûnek tartottam, a márkára lennék még kíváncsi 😊

jazzy
Fehérjepor + víz, ezzel felöntöd a zabpelyhet és dobálhatsz bele gyümölcsöt pl
Vaxi
milyen fehérjével? és hogy? beturmixolod tejbe [ vagy vízbe ] a fehérjét, és azzal öntöd föl a cuccot?

Vaxi
corában néztem, de nem láttam =(
majd még szétnézek a többi helyen is, hátha találok valami bio boltot 😊 kösz a tippet, meg az árat!

dragon11
Értem! Köszi.

Holnap benézek a Lidlbe és veszek 1 csomaggal, kipróbálom.:]

Eagle16
3 nap.

Reggelire szoktam enni 100g-ot fehérjével, meg még estefelé 50-75g-ot, attól függõen, hogy eleget ettem-e aznap. Jól bírja a gyomrom, régebben 250g is lecsúszott belõle naponta, csokis fehérjével én nem tudom megunni.

dragon11
S Neked meddig elég az 500g-os kiszerelés? 1hét?

Kövesdi A
nem is kell kidobni a sárgáját , én be rakom egy pohárba , aztán majd jó lesz valamire !
Igen aki vékony annak biztos nem számít az a kis zsír , de én szeretnék fogyni, most vagyok 91 szeretnék lenni 80 kg !
azért 3 tojásnál már kb 30 gramm zsír nem hiányzik, kb az egész napi zsír bevitelemnek a 150% lenne szóval nem mindegy !

jazzy
Lenmagolajat ilyen vital, bio, herbal boltokban tudsz a legkönnyebben beszerezni, bár elõfordulhat, hogy a nagyobb bevásárlóközpontokban is tartanak, bár szolnokon nem.

Én régebben a Tesco bejáratánál lévõ kisboltból vettem ott volt egy Herbal shop, de sajnos elköltözött, azóta nem tudok ilyen helyrõl, Szegeden egészen biztos vagyok benne, hogy van ilyen bolt.

Az ára pedig ilyen 1200-1500 körül forint mozog ami elég egy jó ideig nem egy drága dolog.