Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Triathlon for life
Eleve Ötszázezer gramm szénhidrátot , egy nap nem is bírna be vinni
Mivel az 650 kg rizs lenne / nap amit megenni lehetetlen /nap
Nem inkább 500-ra gondolt ?
Amúgy amiket olvastam itt róla , meg ahogy láttam a videóban , elégé szánalmas ez az ember !
hát ránézésre nem hogy komolyan gondolja, hanem be is tolja 😄😄 persze csakis sima krumpliból!!!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
egyébként fogadok, hogy nem viszel be ötszázezer gramm CH-t naponta.
hogy akarsz így fejlõdni?😄DDDD
Én direkt összekoccantom a súlyokat, most akkor nem fogok fejlõdni? XD
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
"Nagyon fontos a szénhidrát. Ötszázezer gramm szénhidrát naponta" - ezt komolyan gondolja, rohadjak meg!
"Lehetõleg rizs, vagy krumpli, de nem a sült krumpli, hanem a sima krumpli." vágom én, nem a krumpli, hanem a krumpli! Egyértelmû. <#gun>#gun>
"Legjobb tömegnövelõ, amit 3 szelet kenyérrel érdemes bevenni" <#hehe>#hehe> ennyi.
"Ferde padon fogunk egy kézzel fekvenyomni" én kurvára vártam, de nem csinálta.
"Nagyon fontos, ne koccanjanak a súlyok" - hát erre nem tudok mit írni. Egy szar vagyok, mert néha összeérnek? Vagy mi van má?!
"Bicepsz: teljesen nyújtsd ki a karod, és lassan csináld" - értem én, ez rendben is van, de miért mondja a videón, ha kurvára nem úgy csinálja?!
Ááá geci, ezek a videók kikészítenek! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2> Fenomenális a csávó, egyszerûen FENOMENÁLIS!
"Hát hölgyeim, készítettem Önöknek egy edzésprogramot, mert már sokan kérték" - gondolom ezrével írtak neki. Ezt a lúzert...<#levele>#levele> Ja, és a legjobb edzésterv hölgyeknek: " az egyik az a kardio edzés, a másik a farizom erõsítõ IZOM" - ez ám az edzésterv vazzeg! Beszarok rajtaaaaa!!! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Na OFF vége sry, többet nem írok, mert már könnyesre röhögtem magam. <#zavart1>#zavart1>
Jac Cutler-re visszatérve pedig itt a kedvenc videóm amibe õ szerepel:JayCutler
orbitális fogyatékos baromagyú az amelyik ilyet csinál magával...
nem hiába lehet belehalni, mint ahogy ©arèevnek majdnem sikerült is.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Itt az átmérõ, tessék. <#vigyor3>#vigyor3>
Thrash \'Till Death
Hát én nem vagyok oda magamért, különben nem edzenék ennyit. A tükör elég is odaállok, és nézem az izmaimat, több okból.
1., a tükörben látom, hogy az adott gyakorlatot helyesen végzem-e, így növelve hatékonyságot
2., nekem plusz erõt ad, ha látom, hogy dolgoznak az "izmaim", és mégjobban meghajtom az adott szériát.
3., igen, bár így 80 kilósan nincsenek nagy izmaim, de bizony szeretem látni, ahogy fejlõdök, és nagyon tetszik a dolog. Motivál. Ez visz elõre.
Itt többen tudják, hogy 68 kilós voltam, amikor elõször fogtam vasat a kezembe. Nem tartom magam hardcore gyúrónak, teljesen átlagos sportember vagyok, a kajámra próbálok a lehetõségeimhez mérten figyelni. Igen, bûnözök, nincs meg mindig a fél kiló csirkemell, és mostanában a rizs sem megy annyira, mint régebben. De hihetetlen érzés volt ráálni a mérlegre, és látni: 80.0 kg. Tudod? Akkora erõt adtam kvázi magamnak, mintha megnyertem volna valami versenyt. (placebo? <#beka2>#beka2>) És LÁTOM magamon a különbséget, érted? Láttam magam 68-72-76 és most, 80 kilósan is. Ezért nézem a tükröt, és ezért tudok még plussz sorozatokat csinálni.
Nem mondom, hogy minden ember ezért nézi magát, de hidd el, sokan vannak még így, mint én...<#eljen>#eljen>
Thrash \'Till Death
"Arnie neve már eddig is számos filmben felmerült, de utoljára csak az arcát adta a Terminator: Megváltáshoz."
😄 bocsmá az off-ért amit okoztam 😄
egyébként a "géppel csinálták" részt így értettem, azért az még meredek lenne, hogy egész embert ilyen élethûen lemodellezzenek 😊
szóval a T4-ben volt géppel csinálva, aszerint, amit olvastam... 😄
A másik,Colemannek abból áll az éleet h eddze szik eddz meg alszik és semmi más.El vagy tévedve te is cseppet.Mikor nyáron készülés van a Mr.Olympiára akkro a abban 2-3 hónapban télleg ennyi a dolga.Off seasonben mit csinál a gyerek,repül össze vissza iylen vendégpózolás olyan szereplés... és azért valljuk be h az is csak fárasztó dolog,magánéleti dolgokról nem is beszélve.Ronnie úgy nyert 3-4 Olympiát h mellette dolgozott rendõrként rendes munkaidõben.Ez egy életforma,ami rengeteg áldozattal jár és energiával és fõleg kitartással.
Speciel én se nagyon lábazok,gugolni egyáltalán, mert bicózok keményen és elég erõs,vastag a lábam.Sajna nekem is le volt maradva a felsõtestem, mostanra már úgy ahogy esztétikus lettem.A biciklizés igenis keményen dolgozza a lábat,ki kell próbálni a heygi bringát vagy túrázgatni a hegyekben aztán mikor 15 percig mész hegynek fel már majd szétszakad a lábad...Edzi keményen és nem kell leszólni.A testépítõ meg azért nem teker mert hamarabb megvan a gugolás és az õ szintjükön azért lehet h kevés lenne a tekereés amásik meg h ezek az emberek szinte percre bevannak osztva h mikor mit csináljanak.Pontos kaja,pontos edzés még a sex is idõre...Azt is tudja mindenki h a bringa cardió edzés és azért kétlem h a etstépítõ lábedzés helyett kardiózna,égetné az izmokat mikor nem ezt szeretné.
Az eresedésre csak anynit h ha akárki nagyon lefogy akkor ugyan olyan eres lesz a karja ha edzett elõtte ha enm mert eltûnik a zsír és látszódni fognak a dolgok.Persze nem olyan mértékben lesznek nagyok az erei mint egy testépítõnek de azért ezt gusztustalannak mondani...Akinek nem tetszik az ne nézze vagy mennyen sakkozni,attól maximum az agya eresedik,jobb esetben agyvérzést is kap és nem kell itt hallgatni a hülyeségét.
Sajna télleg igaz az,hogy sokan betévednek ide és osztják azt észt,mikor fingjuk sincs semmirõl.Persze mi itt páran akik itt vagyunk kis ideje,nem egy éve toljuk,pláne csuszi v jaddz, nem tudunk semmit csak mondjuk h egyetek csirkét csirkével stb...Elõször mindenkinek tisztába kellen lenni az alapokkal és utána ugatni.Ameddig ki se próbálta a sportot vagy 3X volt életében súly közelében addig kuss.
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
Thrash \'Till Death
Ha belegondolsz, kormányzóként hogy szerepelhetne már egy ilyen filmben? 😄
egyébként zsírozom, hogy a kép készítõje egy csöppet fogyatékos, de hát ilyenek az emberek.
arról már nem is beszélve, hogy az általad felhozott photoshop (egy 65-ös képnél...) igen képzeld birtokában van a bulvármédiának.
MJ rulz Pink Team The Only One
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
MJ rulz Pink Team The Only One
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death