Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A koffein az a szer, ami normális mennyiségben fogyasztva nem tiltott, és a teljesítményt bizonyos mértékben javíthatja. Eltekintve az általános élénkítõ hatásától, ami reggeli versenyeken vagy szellemi tevékenység esetében jelenthet elõnyt, abban rejlik a hatása, hogy megnöveli a zsírégetés arányát a szénhidrátégetés rovására, ami maratoni távon a teljesítményt javíthatja, így a futó azzal a bizonyos fallal késõbb találkozik.
A magyar triatlon szövetség honlapjáról származik a következõ információ:
A koffein mennyiségtõl függõen doppingszer. A napi maximálisan bevihetõ mennyiség a folyadékfogyasztástól függõen 200-300 mg lehet.
A leggyakrabban fogyasztott italok és élelmiszerek koffeintartalma:
* Kávé (1 adag dupla): 80-120 mg.
* Cola (1 liter): 150 mg.
* Tea (250 ml, erõségtõl függõen): 50-80 mg.
* Csokoládé (100 g): 30 mg.
* Red Bull (250 ml): 80 mg
A hatásnak azonban vannak feltételei. Az elsõ, hogy szervezetünk ne legyen túlságosan hozzászokva a koffeinhez. Azt ajánlják, hogy ha ilyen módon kívánjuk javítani a maratoni idõnket, elõtte két hétig ne nagyon igyunk kávét vagy egyéb koffeintartalmú italt. A hatás a koffeinfogyasztás után 2-3 órával jelentkezik, ennyivel idõzítsük a verseny elé.
A kávé bizonyos embereknél hasmenést okozhat, erre is készüljünk fel. Másoknál egy megfelelõ idõben elfogyasztott erõs kávé éppen elõsegíti, hogy verseny elõtt el tudjanak menni vécére.
A koffein vízhajtó hatással is bír, ami nem biztos, hogy hasznos állóképességi sportolók számára. Ultratávokon, az álmosság elkerülése céljából, sokan fogyasztanak kólát vagy kávét, a verseny közben már nem kell tartani a vízhajtó hatástól."
F
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
MJ rulz Pink Team The Only One
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
- minek szeded azt a sok szar port ahelyett hogy rendes kaját ennél
- a te izmod az nem rendes izom, az építkezésen az öregember 3x olyan nehéz hordót emel fel mint te
- ha abbahagyod úgyis összezuhansz mert ez nem rendes izom csak felfújt szar
György
Ja és a legjobb hogy akkor is elmondják a véleményüket ha nem vagy kíváncsi rá :)
F
György
meg hogy egészségtelen?!?!?!!?
fel nem fogom...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
György
- és kis pötsük van
- az hogy nem egészséges ilyennek lenni, mert 5-10-x év múlva meg leáll majd a májad/veséd
- Amúgy, tuti nem egészséges ilyen felfújt majomnak lenni... ( ha a szteroidosokra értette akkor van benne valami )
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Thrash \'Till Death
de valljuk meg az igazat: SOKKAL SOKKAL jobb nélküle!!!
[ és az is igaz, hogy a dohányosok legalább 80%-a szeretne leszokni, csak ez is olyan, hogy szarik bele az egészbe, mert nem tesz érte semmit ]
Thrash \'Till Death
mov ah,4ch int 21h end
Thrash \'Till Death
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Thrash \'Till Death
Ízre jó (csokis) és 100g-ban 9g fehérje van ahogy olvastam.
\"Errõl van szó!\"
spam. sry
a tükörben és bícsen pózolás más kategória.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Thrash \'Till Death
Benne van, hogy azért is csinálja, hogy tartsanak tõle(ne kössenek belé), ami szerintem nem egy nagy gond, mert ki akarná a bajt?
A sport lényege szerintem az, amit a topik címe is takar.. (Testformálás)
Tetsszen fõképp magadnak a saját tested és akár strandon tudj is flashelni:]
Ezzel nem azt mondom, hogy sok év kitartó edzés után ha valakit orrba vernél akkor nem törne el az orra, csak nem ez a sport célja. Erre ott van a kempo és a box különbözõ változatai is.
www.smart-bus.hu
MJ rulz Pink Team The Only One
Thrash \'Till Death
csak még annyit h az agy irányítja a testet, nem a megevett kiflik száma. egy járdán sem szédül senki de ha 3 kilométer magasan lenne, akk úgy leesnél mint a huzat :D
off vége.
Ha egy 120kilós kigyúrt telibe talál szerintem fel se kelek<#vigyor>#vigyor>
Egyébkén felén a kidobók maffiózók, fegyverrel járkálnak stb...<#smile>#smile>
Ha meg melákot kell ütni... az orra, az állcsúcsa, a halántéka, a torka, ugyanolyan sérülékeny nagydarabnak, kis darabnak egyaránt... elég egyszer jól eltalálni...
www.smart-bus.hu
Amúgy igaz , az hogy valaki tiszta izom , elrettentésképen szolgálhat ,de az nem jelenti azt hogy harci tapasztalata is van
Pl egy bokszoló vagy egy karatés , hamar padlóra küld ,egy amolyan kigyúrt állatott !
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death