Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ nem tudom egyébként, hogy jókat mondok-e, borzasztóan zöldfülû vagyok a témában, ha hülyeséget mondok, javítsatok ki!! ]
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
http://www.sportika.eu/sportika-tv/
regelsz egy fél perc alatt, és eléred a cikkeket.
érdemes elolvasni, hosszú ugyan, de nagyon jó cikkek [ szvsz ] és sok kérdésre választ kapsz.
mondjuk nem bánom, inkább ez, mint az esõs hideg fosszar..
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
MJ rulz Pink Team The Only One
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"A zsír diátánál megy le" - biztos akkor is, de aerob edzesnel is, es nekem a bicikli az, mert tuti nem megy 130 fele a pulzusom csak neha par masodpercre.
Zsírégetéshez aerob edzést kell végezni, nem kardiót, és nincs oylan hogy innen meg onnan külön jön le a zsír.
Ismét ajánlom az ezerszer emlegetett alapismereteket. :)
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Egy olyan kerdesem lenne, hogy en alapjaban veve vekony vagyok, de van egy (szamomra) eleg kemeny zsirreteg a hasamon, meg a csipomon, sot, mintha a bordamon is lenne:D Hetente 3x gyurok, sokat biciklizek (ami tudom, hogy tomegnoveles melle nem a legjobb, de szeretek, ugyhogy ez van), Jumbot iszok es naponta legalabb egyszer eszek csirket. Az izmaim azok lassan de biztosan fejlodnek, viszont a hasamrol azt a rohadt zsirt nem tudom eltuntetni. Szerintetek ha szednek minden biciklizes elott red shotot (asszem ez a neve az L-Karnitin cuccnak), akkor mindenhonnan fogynek, vagy csak az uszogumim fogyna el? Nagyon nem vagyok zsiros sehol mashol, de gondolom nem 100% izom a combom sem...
Tenyleg eleg sok kardiot csinalok, meg probalok rendesen enni, de sehogy sem akar eltunni a zsir, ugyhogy kene egy kis segitseg:D
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
F
Köfi:)
jazzy tudja, hogy milyen giliszta voltam. aztán hiphop felszaladtam 70 kilóra. nem is akarok belõle fogyni, sõt még örülnék pár kilónak, csak mostmár kicsit odafigyelek a kajálásra. persze azért a néhai pizzasör kombó játszik nálam :)
spam. sry
De. Az evés segít. Csak nem a megfelelõ módon kajálsz.
javaslom a body.builder.hu alapismeretek rovatát!
Naponta 4-6-8 étkezés legalább, ami teljes értékû: tehát tartalmaz megfelelõ mennyiségû szénhidrátot és fehérjét. neked összesen 120g fehérje és 180-240g szénhidrát kell naponta.
Ja! és természetesen súlyzós edzés, ha nem akarsz zsírosodni.
A tömegnövelõk pedig táplálék kiegészítõk, nem narkó, nem krétapor, nem ebola vírus, tehát nem veszélyes egyik sem [ feltéve, hogy nem vagy allergiás az egyes anyagokra ].
A fent említett weboldalon sok kérdésedre választ kapsz!
>:C
Ma jártam a plázába (nem túl gyakori dolog) és ráakadtam egy BioTech boltra :D
Keresgettem itt a topicba is hozzászólásokat a márkáról,de valaki azt írta hogy jó, valaki hogy szar.
Ismerõseim közül valaki mondta hogy annyit ér mint a Nesquik kakaópor, valaki meg hogy hatásos. :D
Most legyél okos..
Tõletek megkérdezem hátha volt már vele dolgotok: Mennyire megbízható a cucc ?
Elsõsorban tömegnövelõjére vagyok kiváncsi, egy kezdõnek elég ?
\"Errõl van szó!\"
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
spam. sry
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Jó szûk gatyót kell felvenni azt biztos kitõccse a combod. :)
Amúgy ha most kezded akkor guggolás alap.
spam. sry
Szerintem elég régen motoszkálsz már a topikban és láttad az ezerszer belinkelt alapismereteket. Meg aztán ott a google is mint barát. De rendben legyen kezdésnek mondjuk guggolással és vádlizással kezdhetnéd.
F
Lábat hogyan tudnám edzeni..?
A cél az lenne, hogy kitöltse a combom a rövidnadrágot és kerek vádli.:]
köszi.:)