Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
asszem medúza:)

MJ rulz Pink Team The Only One

jazzy
Akinek az izma helyén víz van az micsoda?
dragon11
Miért is?

sapkafej
ne, ilyeneket ne mondj

György

dragon11
Csak az más tészta, hogy neki az izma helyén víz van, neked meg fehérje.. kérdéstelen ki az erõsebb.:)

plck
Az elején én is így voltam aztán ahogy teltek a hónapok egyre türelmetlenebb lettem és ezután hoztam rendbe a dolgaimat(edzés és kaja terén).Kox-ra visszatérve.Egyik haverom úgy kezdett el edzeni hogy egybõl bekoxolt, nem rendesen kúra meg mit tudom én hanem csak annyi hogy minden edzés elõtt bevett egy fél tabit.Na most az nekem k*rva szarul esett hogy 2 hónap alatt nagyobb karja lett mint nekem 7 hónap alatt<#zavart2>

UI.:Nem fogok koxolni<#vigyor>

dragon11
Hát igen. Igazából már 12éves korom óta érdeklõdtem, csak akkor semmi kitartásom nem volt. 13éves koromban már sajáttestsúlyos edzéstervem volt, csak lebeszéltek itt a régi kollégák róla.. s abban állapodtunk meg, hogy 14évesen majd elkezdem.:)

Tehát jóhogy csontról kezdtem 14évesen.:) (Jelenleg is annyi vagyok)

Természetesen kiszámoltam, hogy a mennyibe kerülne a helyes étrend naponta.. 1100Ftra jönne ki, s ezt sajnos nem tudom megteremteni. Igazából keveset is eszek, de látni a fejlõdést, mert nõ a karom.. nem csak szálkásodik.:)

Talán ha 16elmúltam és diákmelózhatok (nyáron meg szorgalmi idõszakban is) akkor talán már el tudom intézni az anyagiakat is.:)

Semmiképpen nem fogom abbahagyni, mert szeretek edzeni. Így is növök, csak nem olyan gyorsan.:)

plck
Nekemse kéne 61-es, olyan 55-56os elég lenne:D

FlyHigh
Egy normál izomzatot szimpla kajálással is el lehet érni. De csak éppen annyit amennyit a szervezeted még megenged ennyi kajálás mellett, 29-es karbol ítélve kb csontról kezdted, ezért a fejlõdés, ami így mellesleg nem is a leggyorsabb és hamar vége is szakad. Rendes kajával sokkal hatékonyabb leszel.

Thrash \'Till Death

dragon11
Ezt meg tudom ígérni, hogy nem fog elõfordulni.:)

Elég kitartó vagyok.. minden helyes étrend nélkül nyomom és azért látni az eredményét..

29es karral kezdtem, 5hónap kitartó edzéssel 32es lett.

Ismétlem, helyes étrend nélkül.. és még keveset is eszek.:)

Van türelmem, elég kitartó leszek. Nem azért edzek, hogy 61es karom legyen, hanem azért mert elsõsorban szeretem és szeretnék erõs is lenni.:)

csuszi
sajnos benned is megvan ez a vonulat, ki is nézem hogy valamibe beleszaladsz, reméljük egy kevéssé káros anyag lesz, kevéssé káros forrásból, és legalább pár év múlva, ne a kamasz szervezeted baszd széjjel.

dragon11
A türelmetlen nagyon jó szempont.

csuszi
többségnél mind a 4 jelentkezik. úgy tippem szerint a 99%-nál:)

Vaxi
jó, az utolsó 3-nak van rá emberi magyarázata [ igaz az élsportot soha nem tartottam egy igazán jó dolognak, bármilyen sportban ] de az, hogy valaki lusta és türelmetlen, na az már odabaszós.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

csuszi
van egy pár ok, nagyon kevés az indokolt.
- önbizalomhiányos
- hülye
- lusta
- türelmetlen
indokolt:
- élsportoló
- öreg
- beteg/sérült
természetesen az utóbbi 3-nak is csak akkor van értelme, ha az illetõnek van elég pénze, tapasztalata, vagy hozzáértõ embere és forrása. és ezek jelen fórum olvasói között egyik sem valósul meg, meg úgy általában az emberek 99.9999999%-nál sem.

Vaxi
nem nagyon fogom fel miért akar valaki kokszolni.

csuszi
õszinte leszek, hátha az segít, mert akik kokszban gondolkodik, az úgyis kipróbálja. nincs olyan koksz, ami diétában értelmes szinten segítene, ami segítene borzalmasan káros, maradandóan nyúl bele a szervezetbe. marad a csirke zöldség kombó, de az higgye el mindenki, kurvára hatásos:)
ui.: akik kokszokat javasolnak neked, vagy érdekeltek (dealer) vagy vettek egy dealertõl, aki átbaszta õket ott ahol lehet, és terjesztik a baromságot. ja és veszed a winit, ami úgysem az. és szükséged sincs rá.

jazzy
Felejtsük el a szteroidokat, akik javasolják azoknak a javaslatait is jobb ha elfelejted örökre..
Egyébként már elkezdtél edzeni és diétázni? Ha még nem kezdtél el akkor nincs hozzá szükséged segítségre, csak el kell kezdeni.
Ha már elkezdted és nem haladsz, akkor írj étrendet és hogy edzésként mit csinálsz, elõször azt kell átnézni.
FlyHigh
Nekem pl az MHN-t is ajánlották, vettem egy három kilós 100%-os tejsavó fehérjét 11ezerét, ízre elég trutyi, bár szerintem az összes ilyen por az, de legalább olcsó és tényleg állati fehérje.

Thrash \'Till Death

sziasztok egy egyszerû kérdésem lenne, hogy zsírégetéshez szeretnék valami "segítséget" elkezdeni szedni és azt szeretném megkérdezni, hogy ha asztmás vagyok, akkor esetleg lehetnek e az ilyen szereknek különösebb mellékhatásai emiatt

segítség alatt egyébként még nem tudom mit értek.. többen javasolták winit, mások lehurrogtak miatta, szóval nem tudom

de szívesen várom a ti tanácsaitokat

ui.: nem kellenek az olyan hszek,hogy magától nem fogja lehozni rólad a tömeget stb, tudom, nem vagyok hülye, normalis edzés és diéta melett akarom elkezdeni szedni

FlyHigh
Ez sok mindentõl függ, szervezet és szervezet között is hatalmas különbségek vannak. Csinálni kell aztán elõbb vagy utóbb úgy is alakul.

Thrash \'Till Death

sapkafej
hát oda van az írva<#idiota>

György

Super Saiyan
A jobb oldali mennyi idõ kb, normális étellel, meg edzéssel?

>:C

Vaxi
de ilyet biztos nem gyártanak:

<#idiota>

SeanJRRussel
Ez így van,pl a body.builder.hu-n uygebár az egész csapat a scitec-et nyomatja és nem csoda h azt veszi mindenki mivel az az egy értelmes magyar site van.Speciel nekem egy csomó fajta fehérjém volt,speciel nekem a biotech nem jött be me sztem se a legjobb egyedül a brutálos fehérjéjével voltam kibékülve de az aminók meg a creatinok....Ahány ember annyi féle termék de pl nekem a scitec 100% Whey e bejött mert ócccsó meg jó.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Tyler1
az emberek azt veszik, amit a média elad nekik. mivel mindenhol agyba-fõbe van reklámozva a scitec, ezért mindenki azt hiszi h az a csúcskategória, a többi gyártó meg menjen a levesbe...
tény h elsõosztályú a minõsége, de nem az jelenti h pl. a biotechnek rosszabb cucca lenne, sõt van olcsóbb biotech cucc, ami hatásosabb a scitecnél(bár ezt meg embere válogatja).

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

plck
ja és tapasztalatból tudom

plck
Én nem azt mondtam hogy szar a Biotech, csak azt hogy szentem szar az a tömegnövelõ amit õ vett.

FlyHigh
Sctitec-nek elég jó kampánya is van, saját orvosok-kutatók, õk ezt 100%-ig komolyan gondolják és mindent beleadnak. Nem vagyok biztos benne, hogy õk a legjobbak a piacon, de ott vannak mindenhol. Szerintem ez a fejlõdés elég megfoghatatlan dolog, hogy mitõl, hogyan, mindenkire másképp hat.

Thrash \'Till Death

iko
Igen, magyarországon a Scitec nagyon erõsen ott van. Pedig szerintem nem különb a többi cucctól.

spam. sry

jazzy
A bioteches termékek egyáltalán nem rosszak külföldön nagyon kedveltek csak magyarországon használják kevésbé.
DeerHunter01
megnéztem BodyBuilderen a 2005-ös tömegnövelõ toplistát, 39. helyen végzett, annyira rossz azért csak nem lehet :D

\"Errõl van szó!\"

DeerHunter01
ha bejön , ha nem sokat nem vesztettem.
annyira nem volt drága.

\"Errõl van szó!\"

Eagle16
Folyamatosan növeld a mennyiséget és igyál sok vizet.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

plck
eZ EGY SZAAAAAR:d

DeerHunter01
ilyet vettem, csak másfélkilósba ,ízre nagyon jó, eredményt majd meglátjuk :)

\"Errõl van szó!\"

jazzy
Igen
Super Saiyan
Megint a segítségeteket kérem. Olvastam hányszor mennyit kéne ennem. De ez nem megy. Egyszerûen a gyomrom nem képes annyi ételt bevenni. Hogy tudom a gyomrom kitágítani? Egyszerûen annyi, hogy egyre többet eszek?

>:C

iko
igen egyes népcsoportnak egészen kivételes genetikájuk, van úgy gondolom, az evolúció így akar kompenzálni valamit...

spam. sry

Eagle16
Ja, alakul a felsõtestük, csak remélem valaki elmondja majd nekik, hogy lábra is kéne edzeni, mert ennél még nekem is vastagabb combom van :D

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tyler1
gettó fekáknak minek koksz? 2 kört futnak meg nyomnak 3 sorozatot, aztán több izomfejlõdik mint nekünk 3 hónap alatt.
ez pontosan genetika dolga, hiába zabálnak zsírosa szarokat, nekik az is a pozitív számlára megy.

nekem volt pár roma oszt.társam, akik soha nem gyúrtak, nem ettek csirkét, sem tömegnövelõ cuccokat, csak ami volt a hûtõben, és olyan szálkás izomzatuk volt, hogy a fagerendát eltörtem volna rajtuk :D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

FlyHigh
Gondolom rendesen kajálnak, ott is lehet csirkét kapni, stb. Õk pl nem hiszem, hogy koxoznának.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Na azért a fekák genetikája kicsit más, meg gondolhatod hogy nem hot dogtól meg hamburgertõl akkorák :)

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

sapkafej
a tömegnövelés nem diéta? csak hogy folytassam a gecizés-hullámot :D

György

FlyHigh
meg azok a játszótéri afrok is elég kemények akik a saját testüket használják súlyzónak.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Azért odabasz ahogy kinéz, pedig nincsenek milliós gépeik. Tök kamu duma ez amit a bodybuilderen is nyomatnak, hogy csak a teremben lehetsz eredményes, meg a másik hülye duma, hogy otthoni gyúrással hamar holtpontra jutsz.<#vigyor> A fekve nyomás a felsõtest legalapabb gyakorlata és kurva mindegy, hogy egy rúdon fékdobok vannak vagy gumiborítású méregdrága súlyok, egyensúlyba legyen a két oldal és kész.

Thrash \'Till Death

SeanJRRussel
Roger,Jazzy,MEdievil,Csuszi<#eljen> Dettó ugyan így vagyok és a véleményem is hasonló<#integet2>

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

Roger6
Ennyi. Hülyeséget kérdezel, erre másokat sértegetsz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

jazzy
Arról, hogy kedvesen kérdez valaki, aztán ha kap egy választ a kérdésére amit nem ért akkor közli, hogy nem ez volt a kérdés, aztán pedig azt, hogy idióta gyúrósok mekkora gecik.
Mert a sztereotípia benne van és ha nem válaszolsz neki nagyon kedvesen akkor bizony sértõ vagy. Ugyanez mástól nem sértõ, de a gyúrós az bizony izomagyú.
MEdievil
Na most nézzünk két példát: (semmi támadás vagy személyes)

plck 2 hónapja még olyanokat kérdezet amibõl világosan látszott hogy még az alapismeretekkel sem volt tisztában. Most hiába mondasz neki bármit, hogy teljesen fölöslegesen dobja ki a pénzét kreatinra amikor nincs szüksége rá. Még õ van megsértõdve hogy 8 hónap (amibõl max 2 igaz ha azóta tényleg úgy csinálja mint a nagy könyvben meg van írva) edzés után valaki kétségbe vonja a szükségességét.

Gladiator kapott egy teljesen korrekt választ de szintén neki áll feljebb arra nem is gondol hogy teszem azt a kérdése a hülyeség és hiába az L-karitin tömegeléskor akkor sem fog megszabadulni a zsírtól.

Szóval még is mirõl beszélünk?

F