Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UI.:Nem fogok koxolni<#vigyor>#vigyor>
Tehát jóhogy csontról kezdtem 14évesen.:) (Jelenleg is annyi vagyok)
Természetesen kiszámoltam, hogy a mennyibe kerülne a helyes étrend naponta.. 1100Ftra jönne ki, s ezt sajnos nem tudom megteremteni. Igazából keveset is eszek, de látni a fejlõdést, mert nõ a karom.. nem csak szálkásodik.:)
Talán ha 16elmúltam és diákmelózhatok (nyáron meg szorgalmi idõszakban is) akkor talán már el tudom intézni az anyagiakat is.:)
Semmiképpen nem fogom abbahagyni, mert szeretek edzeni. Így is növök, csak nem olyan gyorsan.:)
Thrash \'Till Death
Elég kitartó vagyok.. minden helyes étrend nélkül nyomom és azért látni az eredményét..
29es karral kezdtem, 5hónap kitartó edzéssel 32es lett.
Ismétlem, helyes étrend nélkül.. és még keveset is eszek.:)
Van türelmem, elég kitartó leszek. Nem azért edzek, hogy 61es karom legyen, hanem azért mert elsõsorban szeretem és szeretnék erõs is lenni.:)
MJ rulz Pink Team The Only One
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
- önbizalomhiányos
- hülye
- lusta
- türelmetlen
indokolt:
- élsportoló
- öreg
- beteg/sérült
természetesen az utóbbi 3-nak is csak akkor van értelme, ha az illetõnek van elég pénze, tapasztalata, vagy hozzáértõ embere és forrása. és ezek jelen fórum olvasói között egyik sem valósul meg, meg úgy általában az emberek 99.9999999%-nál sem.
ui.: akik kokszokat javasolnak neked, vagy érdekeltek (dealer) vagy vettek egy dealertõl, aki átbaszta õket ott ahol lehet, és terjesztik a baromságot. ja és veszed a winit, ami úgysem az. és szükséged sincs rá.
Egyébként már elkezdtél edzeni és diétázni? Ha még nem kezdtél el akkor nincs hozzá szükséged segítségre, csak el kell kezdeni.
Ha már elkezdted és nem haladsz, akkor írj étrendet és hogy edzésként mit csinálsz, elõször azt kell átnézni.
Thrash \'Till Death
segítség alatt egyébként még nem tudom mit értek.. többen javasolták winit, mások lehurrogtak miatta, szóval nem tudom
de szívesen várom a ti tanácsaitokat
ui.: nem kellenek az olyan hszek,hogy magától nem fogja lehozni rólad a tömeget stb, tudom, nem vagyok hülye, normalis edzés és diéta melett akarom elkezdeni szedni
Thrash \'Till Death

<#idiota>#idiota>
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
tény h elsõosztályú a minõsége, de nem az jelenti h pl. a biotechnek rosszabb cucca lenne, sõt van olcsóbb biotech cucc, ami hatásosabb a scitecnél(bár ezt meg embere válogatja).
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Thrash \'Till Death
spam. sry
\"Errõl van szó!\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Errõl van szó!\"
>:C
spam. sry
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
ez pontosan genetika dolga, hiába zabálnak zsírosa szarokat, nekik az is a pozitív számlára megy.
nekem volt pár roma oszt.társam, akik soha nem gyúrtak, nem ettek csirkét, sem tömegnövelõ cuccokat, csak ami volt a hûtõben, és olyan szálkás izomzatuk volt, hogy a fagerendát eltörtem volna rajtuk :D
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Thrash \'Till Death
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mert a sztereotípia benne van és ha nem válaszolsz neki nagyon kedvesen akkor bizony sértõ vagy. Ugyanez mástól nem sértõ, de a gyúrós az bizony izomagyú.
plck 2 hónapja még olyanokat kérdezet amibõl világosan látszott hogy még az alapismeretekkel sem volt tisztában. Most hiába mondasz neki bármit, hogy teljesen fölöslegesen dobja ki a pénzét kreatinra amikor nincs szüksége rá. Még õ van megsértõdve hogy 8 hónap (amibõl max 2 igaz ha azóta tényleg úgy csinálja mint a nagy könyvben meg van írva) edzés után valaki kétségbe vonja a szükségességét.
Gladiator kapott egy teljesen korrekt választ de szintén neki áll feljebb arra nem is gondol hogy teszem azt a kérdése a hülyeség és hiába az L-karitin tömegeléskor akkor sem fog megszabadulni a zsírtól.
Szóval még is mirõl beszélünk?
F